[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אמא! אני הולכת! רוארק, מנהיג מכון האבן הזמין אותי להצטרף לצוותו!" אקרא בשמחה לאימי ואצא החוצה עם התיק. כשאהיה בחוץ אסתכל סביב לראות את המכון הקרוב באזור. כאשר אראה אותו אלחש: "מאובנים ורוארק! התכוננו! הנה אני באה!" אכנס למכרה ואומר לרוארק: "רוארק! הנה אני! אני תמיד רציתי לחקור מאובנים ולחקור את היסטורית עולם הפוקימונים!" אומר בשמחה ואשאל מה לעשות. "מה לעשות רוארק?" אשאל.
ספוילר
כנראה שלא ממש קלטת את זה ...
---
תודה רבה !
---
אני אומר לו : " וואו דרטיני ! או יותר נכון דרגונייר ! זה גדול ! התפתחת ושוב פעם בגדול ! "
אוציא את הפוקדקס ואסרוק את דרגונייר שלי .
לאחר שאסרוק אותו אומר ליריב שלי : " תתכונן לקרב מרשים ביותר ! דרגונייר שלי חזק משני הפוקימונים שלך יחד ! "
אפקוד עליו בזריזות : " תישאר במקום ואל תזוז עדיין! " ולמרות הפתעתו אסביר שוב מדוע בחרתי בפקודה הזאת : "אם הוא ייתקוף אותך במתקפה פיזית ( מתקפה שמתבצעת בה נגיעה באויב ) תתחמק במהירות רבה עד שהוא לא ייפגע בך ובמקום זה הוא ייפגע באדמה ! בזמן שהוא יתאושש מהפגיעה העצומה תגמור אותו בגלגל קרן על ! כלומר
במתקפה שהמישהו המיסתורי אמר לנו ! " ואקרא לו קריאות עידוד מרחוק .
ספוילר
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
סליחה על השאלה, אבל יש לך אישור? 0.ם
כן יש לי אישור מאלכס אמיר.
Marshmellow
את זורקת את הפוקדור לאוויר ופתאום מתעלפת. את קמה ואת רואה שאת מרחפת במשהו שנראה כמו חלל ומולך יש מדרקגות מרחחפות, ומאחורייך דלת. מה תעשי?
Kodak
'בום!' אתה שומע מאחורייך ופתאום אתה רואה שהיריב שלך ברח, ומאחורייך נוצר מכתש ענק. מולך נוצר שלט שרשום עליו:'תתרחק מפה עכשיו!' מה תעשה?
lipion
תמנעי מחזרות כמו אני אשאל אותו מה לעשות "מה לעשות" אשאל ותו..
----------------
"חכי!" את שומעת ורואה מאחורייך בחור חסון וגבוה, מחייך אלייך ואומר:"רוארק עסוק עכשיו,תלכי אליו אחר כך. לבנתיים בואי נערוך קרב" הוא קורץ לך ואז זורק אל האוויר פוקדור מימנו יוצא פיקאצ'ו. מה תעשי?
שלושה מחוזות
היפו משתמש בכדור אנרגיה על התקרה, זה פוגע בה חוזר למטה ובעצם יוצר הרבה קווים שעשויים מהאנרגיה שיכולים לשרוף אותך. אתה רואה שהוא מאוכזב קצת ומנסה לעבור אותם בלי להיפגע ומקבל כוויה בגבו. מה תעשה?
Em Moderator
אתה הולך אל היער לייד ורואה מולך קטרפי עם צבעי זהב והוא מתחיל לזהור באור לבן. מה תעשה?
אני קודם כל אלך אל דרגונייר ואומר לו : " היית מעולה עד שהברחת את היריבים האלה ! "
ואז אומר לו לבוא איתי לכיוון השלט .
כשאגיע אל השלט אשאל : " וואו ...אתה חושב אולי שאלה ...אלה...לא אין מצב ..הם לא יבואו עד לפה .."
ארים את ראשי גבוה ואנסה להסתכל מאיפה נזרק השלט ומי זרק אותו .
אומר לדרגונייר : " דרגו חפש יחד איתי .."
אנסה להסתכל סביב במטרה למצוא רמזים מי זרק את השלט .
ספוילר
[QUOTE=PikaRevulotion;1028734]
שלושה מחוזות
היפו משתמש בכדור אנרגיה על התקרה, זה פוגע בה חוזר למטה ובעצם יוצר הרבה קווים שעשויים מהאנרגיה שיכולים לשרוף אותך. אתה רואה שהוא מאוכזב קצת ומנסה לעבור אותם בלי להיפגע ומקבל כוויה בגבו. מה תעשה?
אני אומר להיפו"תקרע את כול החוטים באמצעות כדור האנרגיה הכי חזק שלך.אני מאמין שאתה יכו לקרוע את החוטים האלו עם כדור אנרגיה."
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Em Moderator
אם ואם ואם.. אני שוב אומר לך אתה לא יכול לעשות אם זה יקרה אז זה. מה שקורה קורה..
-------------
אתה זורק את הפוקדור והקטרפי יוצא החוצה, פתאום הוא הופך למטפוד זוהר, אתה רואה שהוא משתמש בכדור אנרגיה ומעיף את טרפינץ כמה סנטימטרים אחורה אך עם שריטה קטנה וזהו. מה תעשה?
שלושה מחוזות
"היפו פו" היפופוטס מנסה כמה שיותר, הוא משתמש בכדור אנרגיה, הכדור שואב את כל חוטי אנרגיה וגדל מאוד עד שכמעט ממלא את כל החדר. פתאום היפופוטס בולע אותו איך שהוא והוא מוקף באור לבן ובוהק. מה תעשה?
Kodak
אתה מחפש רמזים ורק מוצא סמל שרשום עליו פוסיל טים, פתאום צצה לידך פצצה ואתה רואה איש עם אותו קול ממקודם אומר לך:"ברח!" הוא זורק פוקימון שדומה לפצצה והפוקימון מתקרב אל הפצצה נצמד אלייה ונראה כאילו מנטרל אותה. הפוקימון נראה כך:
מה תעשה?
התבלבלתי מצטער...
זה לא יחזור...אם זה יחזור אז זה יהיה בטעות מצטער...
--------
"אוקיי טרפינץ' תשתמש בנשיכה על מטפוד,תעיף אותו לעץ הקרוב ואז תתקוף אותו בנשיכה שוב כדי שהוא יתעלף!"אצעק לעבר טרפינץ' בשמחה ואז אזרוק פוקדור על מטפוד בתקווה שאתפוס את הפוקימון הראשון שלי שהוא לא התחלתי.
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
Marshmellow
"ארר, טאגון" את שומעת מכיוון הרגליים שלך ומרגישה שערה מתחככת בה, את רואה פוקימון דמוי צב ודמוי דרקון מחייך אלייך ומחבב אותך. את רואה שאת בעיר עם כל מה שחשבת שיש בעתיד. הפוקימון נראה כך:
Em Moderator
"פינץ'!" טראפינץ' צועק ואז הוא מוקף באור סגול, הוא מתקדם אל מטפוד ונותן לו ראשיית זן! המטפוד נפגע קשה אבל אז משתמש בהתמדה. אתה זורק פוקדור והוא חוזר אלייך בגלל המגן. מה תעשה?
טראפינץ' למד להישתמש בראשיית זן!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)