Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 14 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 200
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PikaRevulotion צפה בהודעה
    Em Moderator
    "אין בעיה" היא אומרת לך עם חיוך. היא אומרת לך:" אני ממליצה לך ללכת אל המכון אחרי שתאמן את טראפינץ', ראיתי את כרטיס המאמן שלך ויש לך רק פוקימון אחד עם שני מתקפות.בהצלחה!" היא מחייכת מביאה לך את השעון וחוזרת לעיסוקיה.
    מה תעשה?
    --------------
    עודכן לך בדף הרשומים,מזל טוב!

[/COLOR]
    "תודה רבה אחות ג'וי!"אומר לאחות ג'וי ואז אלך לאמן את טרפינץ' תוך כדי שאני אתפוס פוקימונים למכון.
    ------
    תודה רבה!

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

שלושה מחוזות.
    "פו פו פוטס!" היפופוטס צועק ופתאום יוצא לו מהפה שוב כדור אנרגיה,אך הוא לא זז, אתה רואה שהיפופוטס מאוכזב והוא מתחיל לבכות. מה תעשה?
    אני אומר להיפו"אל תבכה בוא נתאמן עכשיו על כדור האנרגיה שתוכל ללשלוט עליו ב100 אחוז.אזעכשיו תשתמש בכדור אנרגיה ותנסה להעיף אותו לעבר תקרת החדר.". אני הולך עם היפו לדלת שעוד לא הייתי בה להשיג תחפץ האחרון.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    _Kodak_

Lipion
    את קוראת את הפתק ורשום שם:
    "נל היקרה,אני,רוארק,מזמין אותך להיצטרף לצוות שלי ולחקור את המאובנים,ברגע שתצאי למסע תוכלי ליראות את פלאי עולם הפוקימון,מעל ומעבר. ישנה שמועה שבזמן האחרון לוגיה מדבר עם מאמנים צעירים אז אני מאחל לך בהצלחה,בואי לפגוש אותי במכרה הקרוב לביתך."
    את שמחה שאת עומדת להתחיל. מה תעשי?
    "אמא! אני הולכת! רוארק, מנהיג מכון האבן הזמין אותי להצטרף לצוותו!" אקרא בשמחה לאימי ואצא החוצה עם התיק. כשאהיה בחוץ אסתכל סביב לראות את המכון הקרוב באזור. כאשר אראה אותו אלחש: "מאובנים ורוארק! התכוננו! הנה אני באה!" אכנס למכרה ואומר לרוארק: "רוארק! הנה אני! אני תמיד רציתי לחקור מאובנים ולחקור את היסטורית עולם הפוקימונים!" אומר בשמחה ואשאל מה לעשות. "מה לעשות רוארק?" אשאל.
    Spoiler ספוילר

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    סליחה שלא הגבתי מלא זמן ^^ אני יפרסם מלא עכשיו כי מיום ריאשון עד שלישי א ני לא יהיה.

_Kodak_
    כפיצוי שפרשתי ממשחקך וגם בגלל כל האסטרטיגיות שלך אני נותן לך פרס
    -----------------
    דראטיני תופס תנופה אך מנסה להתעופף עם כנפיו על הראש ללא הצלחה. פתאום דראטיני צועק:"טיני,טיני טיני!" פתאום הוא מוקף באור לבן,ומהאור הלבן פתאום יוצא דראגונייר! דראטיני התפתח לדראגונייר! מה תעשה?
    כנראה שלא ממש קלטת את זה ...
    ---
    תודה רבה !
    ---
    אני אומר לו : " וואו דרטיני ! או יותר נכון דרגונייר ! זה גדול ! התפתחת ושוב פעם בגדול ! "
    אוציא את הפוקדקס ואסרוק את דרגונייר שלי .
    לאחר שאסרוק אותו אומר ליריב שלי : " תתכונן לקרב מרשים ביותר ! דרגונייר שלי חזק משני הפוקימונים שלך יחד ! "
    אפקוד עליו בזריזות : " תישאר במקום ואל תזוז עדיין! " ולמרות הפתעתו אסביר שוב מדוע בחרתי בפקודה הזאת : "אם הוא ייתקוף אותך במתקפה פיזית ( מתקפה שמתבצעת בה נגיעה באויב ) תתחמק במהירות רבה עד שהוא לא ייפגע בך ובמקום זה הוא ייפגע באדמה ! בזמן שהוא יתאושש מהפגיעה העצומה תגמור אותו בגלגל קרן על ! כלומר
    במתקפה שהמישהו המיסתורי אמר לנו ! " ואקרא לו קריאות עידוד מרחוק .

Spoiler ספוילר

5. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    Marshmellow
    "חכי!" את שומעת את הקול של הילד ממקודם ופתאום הוא עומד מולך,את לא שמה לב ופוגעת בו, ושנייכם נופלים. הוא אומר לך:"אל תלכי לשם! זה מסוכן,קחי את זה ולכי!" הוא מושיט לך פוקדור ומחייך, ופתאום נעלם ואת חושבת אם לשמוע בעצתו. מה תעשי?
    "על מה הוא מדבר? מה מסוכן בזה?" אני ממלמלת לעצמי בתמיהה, מביטה בפוכדור שהוא הביא לי. אני מנסה לפתוח את הפוכדור ולראות אם יש בו משהו.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

6. משתמש ספאמר
    סליחה על השאלה, אבל יש לך אישור? 0.ם

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    כן יש לי אישור מאלכס אמיר.

Marshmellow
    את זורקת את הפוקדור לאוויר ופתאום מתעלפת. את קמה ואת רואה שאת מרחפת במשהו שנראה כמו חלל ומולך יש מדרקגות מרחחפות, ומאחורייך דלת. מה תעשי?

Kodak
    'בום!' אתה שומע מאחורייך ופתאום אתה רואה שהיריב שלך ברח, ומאחורייך נוצר מכתש ענק. מולך נוצר שלט שרשום עליו:'תתרחק מפה עכשיו!' מה תעשה?

lipion
    תמנעי מחזרות כמו אני אשאל אותו מה לעשות "מה לעשות" אשאל ותו..
    ----------------
    "חכי!" את שומעת ורואה מאחורייך בחור חסון וגבוה, מחייך אלייך ואומר:"רוארק עסוק עכשיו,תלכי אליו אחר כך. לבנתיים בואי נערוך קרב" הוא קורץ לך ואז זורק אל האוויר פוקדור מימנו יוצא פיקאצ'ו. מה תעשי?

שלושה מחוזות
    היפו משתמש בכדור אנרגיה על התקרה, זה פוגע בה חוזר למטה ובעצם יוצר הרבה קווים שעשויים מהאנרגיה שיכולים לשרוף אותך. אתה רואה שהוא מאוכזב קצת ומנסה לעבור אותם בלי להיפגע ומקבל כוויה בגבו. מה תעשה?

Em Moderator
    אתה הולך אל היער לייד ורואה מולך קטרפי עם צבעי זהב והוא מתחיל לזהור באור לבן. מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש מנוסה
    Em Moderator
    אתה הולך אל היער לייד ורואה מולך קטרפי עם צבעי זהב והוא מתחיל לזהור באור לבן. מה תעשה?
    אני אזרוק על קטרפי במהירות פוקדור ואם הוא יתנגד אוציא את טרפינץ' במהירות ואגיד לו:"תשתמש בנשיכה על קטרפי הזה!"

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    כן יש לי אישור מאלכס אמיר.

Kodak
    'בום!' אתה שומע מאחורייך ופתאום אתה רואה שהיריב שלך ברח, ומאחורייך נוצר מכתש ענק. מולך נוצר שלט שרשום עליו:'תתרחק מפה עכשיו!' מה תעשה?
    אני קודם כל אלך אל דרגונייר ואומר לו : " היית מעולה עד שהברחת את היריבים האלה ! "
    ואז אומר לו לבוא איתי לכיוון השלט .
    כשאגיע אל השלט אשאל : " וואו ...אתה חושב אולי שאלה ...אלה...לא אין מצב ..הם לא יבואו עד לפה .."
    ארים את ראשי גבוה ואנסה להסתכל מאיפה נזרק השלט ומי זרק אותו .
    אומר לדרגונייר : " דרגו חפש יחד איתי .."
    אנסה להסתכל סביב במטרה למצוא רמזים מי זרק את השלט .

Spoiler ספוילר

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=PikaRevulotion;1028734]
    שלושה מחוזות
    היפו משתמש בכדור אנרגיה על התקרה, זה פוגע בה חוזר למטה ובעצם יוצר הרבה קווים שעשויים מהאנרגיה שיכולים לשרוף אותך. אתה רואה שהוא מאוכזב קצת ומנסה לעבור אותם בלי להיפגע ומקבל כוויה בגבו. מה תעשה?

אני אומר להיפו"תקרע את כול החוטים באמצעות כדור האנרגיה הכי חזק שלך.אני מאמין שאתה יכו לקרוע את החוטים האלו עם כדור אנרגיה."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. Water, Earth, Fire, Air.
    Em Moderator
    אם ואם ואם.. אני שוב אומר לך אתה לא יכול לעשות אם זה יקרה אז זה. מה שקורה קורה..
    -------------
    אתה זורק את הפוקדור והקטרפי יוצא החוצה, פתאום הוא הופך למטפוד זוהר, אתה רואה שהוא משתמש בכדור אנרגיה ומעיף את טרפינץ כמה סנטימטרים אחורה אך עם שריטה קטנה וזהו. מה תעשה?

שלושה מחוזות
    "היפו פו" היפופוטס מנסה כמה שיותר, הוא משתמש בכדור אנרגיה, הכדור שואב את כל חוטי אנרגיה וגדל מאוד עד שכמעט ממלא את כל החדר. פתאום היפופוטס בולע אותו איך שהוא והוא מוקף באור לבן ובוהק. מה תעשה?

Kodak
    אתה מחפש רמזים ורק מוצא סמל שרשום עליו פוסיל טים, פתאום צצה לידך פצצה ואתה רואה איש עם אותו קול ממקודם אומר לך:"ברח!" הוא זורק פוקימון שדומה לפצצה והפוקימון מתקרב אל הפצצה נצמד אלייה ונראה כאילו מנטרל אותה. הפוקימון נראה כך:
    מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. משתמש מנוסה
    Em Moderator
    אם ואם ואם.. אני שוב אומר לך אתה לא יכול לעשות אם זה יקרה אז זה. מה שקורה קורה..
    -------------
    אתה זורק את הפוקדור והקטרפי יוצא החוצה, פתאום הוא הופך למטפוד זוהר, אתה רואה שהוא משתמש בכדור אנרגיה ומעיף את טרפינץ כמה סנטימטרים אחורה אך עם שריטה קטנה וזהו. מה תעשה?

[/COLOR]
    התבלבלתי מצטער...
    זה לא יחזור...אם זה יחזור אז זה יהיה בטעות מצטער...
    --------
    "אוקיי טרפינץ' תשתמש בנשיכה על מטפוד,תעיף אותו לעץ הקרוב ואז תתקוף אותו בנשיכה שוב כדי שהוא יתעלף!"אצעק לעבר טרפינץ' בשמחה ואז אזרוק פוקדור על מטפוד בתקווה שאתפוס את הפוקימון הראשון שלי שהוא לא התחלתי.

13. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    Marshmellow
    את זורקת את הפוקדור לאוויר ופתאום מתעלפת. את קמה ואת רואה שאת מרחפת במשהו שנראה כמו חלל ומולך יש מדרקגות מרחחפות, ומאחורייך דלת. מה תעשי?
    אני מביטה בכל מה שיש סביבי בחשש, "מה.. מה הולך כאן?" אני שואלת בהלם. "יש כאן מישהו?!" אני קוראת. אני פותחת את הדלת ומביטה מה יש בצדה השני.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

14. Water, Earth, Fire, Air.
    Marshmellow
    "ארר, טאגון" את שומעת מכיוון הרגליים שלך ומרגישה שערה מתחככת בה, את רואה פוקימון דמוי צב ודמוי דרקון מחייך אלייך ומחבב אותך. את רואה שאת בעיר עם כל מה שחשבת שיש בעתיד. הפוקימון נראה כך:

Em Moderator
    "פינץ'!" טראפינץ' צועק ואז הוא מוקף באור סגול, הוא מתקדם אל מטפוד ונותן לו ראשיית זן! המטפוד נפגע קשה אבל אז משתמש בהתמדה. אתה זורק פוקדור והוא חוזר אלייך בגלל המגן. מה תעשה?
    טראפינץ' למד להישתמש בראשיית זן!
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

15. משתמש מנוסה
    [COLOR=indigo]Em Moderator
    "פינץ'!" טראפינץ' צועק ואז הוא מוקף באור סגול, הוא מתקדם אל מטפוד ונותן לו ראשיית זן! המטפוד נפגע קשה אבל אז משתמש בהתמדה. אתה זורק פוקדור והוא חוזר אלייך בגלל המגן. מה תעשה?
    טראפינץ' למד להישתמש בראשיית זן!
    "יפה מאוד טרפינץ' למדת ראשיית זן אז עכשיו בטוח ננצח את מטפוד אז טרפינץ' תשתמש בנשיכה עם ראשיית זן על מטפוד!אתה מסוגל לזה טרפינץ'!"אצעק בעידוד לטרפינץ' ואז אזרוק שוב את הפוקדור שחזר אלי על מטפוד.

עמוד 10 מתוך 14 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •