[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שלושה מחוזות
"פופו" היפופוטס אומר והאור נחלש ונעלם, היפופוטס מאוכזב ומתחיל לבכות שוב, פתאום הוא עושה כדור אנרגיה ומוקף בו, האור הלבן חוזר שוב אך סביב כל הכדור והכדור מתפוצץ. "פאודון!" היפאודון שלך אומר יוצא מהעשן ומחייך אלייך. מה תעשה?
היפופוטס התפתח להיפאודון!
Em Moderator
אתה מנסה לשלב את שתי המתקפות אך זה לא מצליח וטראפינץ' פוגע, בעץ, המטפוד בורח וטראפינץ' נשאר במקום, מאוכזב. מה תעשה?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
Marshmellow
שאת נוגעת בפרוות הפוקימון את מרגישה רכות ורטיבות כאילו נגעת במים. את ממשיכה ללכת אבל הפוקימון מנסה להתעופף אלייך עם כנפין הקטנות על הראש, נופל על השריון ומתחיל לבכות,את מבינה שהוא תינוק והוא נאבד. פתאום את שומעת קול מוכר שאומר לך:"תודה שהקשבת לי. עשית את הדבר הנכון". מה תעשי?
Kodak
בסדר אני אנסה להיות יותר מובן
---------
"בומבאסט" הפוקימון המסטורי עונה לך, עוצם עניים ואתה רואה שמהראש שלו יוצא צג שרושם: 10,9,8.. וכך הלאה. הקול אומר לך:"בא אחריי!" ואתה מרגיש משהו באחורייך שעוזר לך להתקדם. אתה ממשיך וממשיך ואז מגיע למקום חבוי ביער, ומרגיש שאין עוד משהו שדוחף אותך. הקול אומר לך:"אתה בסדר?" מה תעשה?
lipion
"אז אני אתן לך פוקימון עד שתקבלי התחלתי,תבחרי , פיצ'ו או פאצ'יריסו?" הוא מחייך אלייך ומרה לך שני פוקדורים. הוא אומר לך:"שניהם יודעים שני מתקפות,ניצוץ וטעינה." הוא מחייך אלייך ואת רואה פתאום מאחורייך את רוארק רץ אלייכם בקול וצועק:"קדימה אל הקרב! תשחקו ואז אתן לך את ההתחלתי שלך. בהצלחה!" מה תעשי?
שלושה מחוזות
אתה הולך לדלת השלישית והאחרונה, פתאום אתה מוקף בצללים. מולך אתה רואה פוקימון לא מזוהה שדומה למשהו מהמיתולוגיה היוונית . פתאום אתה שומע קול בוגר אומר לך:"לי,קח את זה" הוא מחייך וזורק אלייך תיבה. הוא אומר לך:"קח גם את זה, ושתצטרך עזרה תצעק לבפנים קול אדום" הוא מושיט לך קונכיה ומולך נוצר פתח סודי. מה תעשה?
Em Moderator
אני מעדיף לירשום לך עם השם משתמש הזה
-------------
"פינץ'" טראפינץ' אומר בעצב ומתחכך בך, הוא מחייך ואתה שומע קול מהשיחים של גרגור ציפור. טראפינץ' מחייך ואתה שומע מהפוקאטץ' שלך:"רמת החיים של טראפינץ' ירדה במקצת. יש לו 75% חיים". טראפינץ' נראה חזק ופתאום מוקף באור צהבהב כתמתם שנראה כאילו מחזק אותו, טראפינץ' משתמש בראשיית זן במלא הכח על עץ וממנו יוצאים נחיל בידרילים. מה תעשה?
מעכשיו אני נותן לכולם הודעה של שלש שורות בתגובה הרגילה (של למטה) ואני מצפה ממכם ל2 שורות לפחות. תודה.
אני אנסה להסתכל על אותו המישהו ואומר : " כן תודה ..סלח לי אבל מי אתה והאם אתה עוזר לי כעת ? "
לאחר שיענה לי אומר : " דרגונייר אתה כאן ? אוקיי ככה ! תצא החוצה תגיד אם השטח נקי אם כן אז בוא נצא ונראה את החבר המיסתורי הזה שלנו !"
ואז אוסיף לאיש המיסתורי : " תגיד..אתה במקרה עוזר לרוארק ? אם כן אז יכול להיות שהבומבאסט הזה ..הוא של ..צוות פוסיל ..? מה הוא ניסה לעשות לנו שם ? "
ספוילר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני מחייכת לעצמי, אך בכל זאת מעורערת בנוגע להחלטותיי. 'ומה עם הפוקמון ההתחלתי שלי?' אני אומרת בליבי ונאנחת. אני מרימה את הפוקמון הקטנטן ואוחזת אותו בין זרועותיי, "אתה תהיה בסדר, אני מבטיחה." אני מחייכת אליו וממשיכה ללכת בדרכי. אני מסתכלת מסביב ורואה מה יש באיזור הזה.
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
_Kodak_
"הבומבאסט הזה הוא שלי,הוא הציל אותך מפצצה ואתה צריך להודות לו" האיש המוזר אומר ופתאום אתה שומע קול של סילון ,האיש שורק ובומבאסט בא במהירות ליידו. הוא אומר:"שמי עומר,ואני לא חבר של רוארק,אינני. עוד שאלות או שאפשר להמשיך?"
שלושה מחוזות
אתה פותח את התיבה ומגלה בתוך יהלום מוזר שבתוכו יש אור אדום. אתה נכנס לפתח הסודי ורואה מולך 12 כיסאות ענקיים כפול 12 מראשך ולעד כל אחד רשום שם בשפה שאתה לא מזהה. מה תעשה?
Em Moderator
טראפינץ' מסנוור את הבידרילים ואז הבידרילים יורים קוצי רעל לכל הכיוונים, קוצים עומדים לפגוע בטראפינץ' ופתאום מבין השיחים קופץ פוקימון לא מזוהה () שצועק:"אלק!" ויורה מין כדורים ירוקים אל כל הבידרילים, אתה רואה שהוא מסתובב סביב טראפינץ' ב צורה מוזרה.
Marshmellow
צבע חדש :P
------------
את מחזיקה את הפוקימון בידיים ואז את שומעת במוחך קול:"גברתי תוכלי להוריד אותי? אני יוביל אותך למקום חשוב" את רואה שהפוקימון מחייך והקול מגיע מכיוונו. פתאום את שומעת מאחד הביניינים פיצוץ מוזר . מה תעשי?
lipion
את לוקחת את הפוקדור של פיצ'ו והאיש אומר לך:"אני ייקח את פאצ'יריסו שיהיה פייר,צא פאצ'יריסו!" את רואה שהוא זורק את הפוקדור של פאצ'יריסו לאוויר ומשם יוצא פאצ'יריסו זוהרת. מה תעשי?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)