זה שנפגש איתי..עומר..אתה נכון ? תעדכן את הפוקימון ..ושהוא נפגש איתי אם זה אתה..
---
אומר לו : " תודה רבה ! הייתי רוצה לראות את שאר הפוקימונים שלך אם יש לך ..."
לאחר שהוא יוציא ( אם יש לו ) אומר :" וואו ! איזה חזקים ! "
ואוסיף : " היי עומר ! שמי הוא קודק...רציתי לשאול למה הצלת אותי..וגם אתה יודע איפה יש פוקימוינם חזקים בסביבה ? אשמח להסתובב איתך כאן עד העיר הבאה ! " ואחכה לתגובתו ..
נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 02-24-2011 בשעה 03:12 PM
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
פעם אחרונה שא ני אומר, אל תגידו אם זה וזה!
Marshmellow
"ראגון!" הפוקימון צועק,פתאום הוא גודל קצת ומעלה אותך על גבו, הוא רץ ממש מהר ואת מגיע למן ביניין עסקים שיש עליו שלט:"הריסות הביניין" מה תעשי?
_Kodak_
סתכל על ההודעה שרשמתי למעלה וניסניון יפה אבל הפוקימונים שלו סודיים,אני רק יראה אחד שכבר הראו. ואני לא מעדכן את בומבאסט בגלל..
------------
"באסטי" בומבאסט צועק ופתאום הוא מתפוצץ פיצוץ קטן ונעלם,עומר אומר:"חח,הפוקימון הזה נועד לעשות את זה. אני מקווה שיהיה לו כיף שם למעלה" הוא מחייך אלייך ומוציא פוקדור מוזר שממנו יוצר סטאראפטור עם צבעים מיוחדים. מה תעשה?
Em Moderator
"דרילי" הבידריל אומר ובורח. אתה רואה שהפוקימון הולך דרך השיחים ופתאום נעלם. מה תעשה?
Lipion
"פיצ'ו יודע נשיקה מתוקה,משיכה וניצוץ. בואי נתחיל,את רשאית להתחיל" הוא מחייך ומחכה לפקודה ממך בשביל להתחיל את הקרב.
שלושה מחוזות
בלי הכפלות..
---------------
אתה שם את היהלום על הכיסא מולך ונוצר פוקימון ענק בצורת אל השמיים היווני זאוס. פתאום הוא נעלם ובמקומו מגיע האל שראית מקודם. מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני אומר לו "חח ! גדול ! איפה מצאת את הפוקימון הזה ? " אשאל אותו .
לאחר שהוא יענה אומר "וואו ! זה סטארפטור זוהר ! גם לי יש דרגונייר זוהר ! "
ואז אשאל בפעם האחרונה "סתכל..הדרגונייר שלי חזק נכון ? אתה יודע על מקום עם פוקימון מסתורי שאוכל לתפוס והוא יעזור לי ? " ואחכה בציפייה לתשובותיו ...
ספוילר
The Saw
מצטער אבל אתה יוצא מהמשחק. אתה לא משקיע מספיק וכבר הזערתי שמי שלא ישקיע.
אולי תחזור בהמשך אבל אתה מוקפא לעוד 2 המשכים.
שלמח"הם
"אבל לי אין זמן!" הוא אומר בכעס,מכה עם המקל שלו על הריצפה ונעלם,מולך אתה רואה נעליים מוזרות עם כנפיים עליהן מאחורה ואתה רואה פתאום שהיפו ממש נמשך אליהם.
Fire-Nel
את מלאה שמחה ואושר,פיצ'ו משחרר ניצוץ גדול לאוויר ונזרק אחורה . הוא מתחיל לבכות ואת רואה שהוא מוקף בהילה אפורה. פתאום הוא הופף לשחור ממש ומתעלף. מה תעשי?
Kodak
"אתה יכול ללכת לשם" הוא אומר וזורק קוביה מוזרה,הקוביה לא זזה ופתאום נוצר מעלייה מין שער כחול,שמצדו השני אתה רואה יער ענק. מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
_Kodak_
אתה קופץ על דרוגנייר והוא עף יחד איתך אל הקוביה,עומר בא אלייכם בשקט עם ידיים בכיסים,מחייך ואומר:"ברוך הבא לביתי" אתם רואים הרבה דברים חדשניים ועתידיים.. מה תעשו?
שלמח"הם
אתה מרחיק את היפו והוא לא מסתכל כדי לא להימשך,אתה שם את הנעליים ופתאום מרגיש קל,אתה חושב על הכנפיים ופתאום אתה מתעופף באוויר,אתה שומע בקולך קול:"אלה נעלי הרמס,שליח האלים.תוכל להתעופף איתם במהירות לכל מקום שתחשוק בו". מה תעשה?
אומר בהתרגשות "וואו ! זה הבית שלך ! מדהים ! "
ואז אפנה אל דרגונייר ואומר בלחש "בוא נלך אל הוריו..זה לא יפה להיכנס כך לבית.."
אני אשאל אותו "יש לך הורים ? "
אם כן אז אלך לפגוש אותם
אם לא אז אמר "אוו..חבל מצטער.."
ולאחר השאלה אומר "נו ? יש פוקימונים חדישיים בעתיד ? ויותר חשוב ! יש לכם מסכי פוקטץ' חדשים ? "
ספוילר
המועמדים להדחה מהמשחק עם תומר ונל.. מצטער אבל תצטרכו להשקיע קצת יותר..
Kodak
"מספיק עם השאלות,בא" הוא אומר לך בנחת והוא עולה במדרגות שאתה רואה מהצד. אתה רואה מולך מין דלת שמוקפת באור אדום,לאן תלך אל המדרגון אחרי עומר או אל הדלת?
The Saw
אתה ממשיך בדרך ואתה מגיע לעיר,אתה רואה שלט שמחוק הכתוביות עם אבק,מה תעשה,תנקה את השלט או תלך אל העיר?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)