"טוב אימא אני אתלבש עכשיו"אומר לך בשמחה בגלל שזה היום שאני אקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי טרפינץ'.
אני אתלבש בזריזות ואז אלך אל הפתק עם החותמת בצורת ארודקטיל.
שאני אגמור לקרוא את הפתק אלך אל המעבדה,אנקוש בדלת בעזרת ידי הימינית שלי ואגיד לפרופסור בשמחה:"באתי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי,טרפינץ'!"
KillerBee
אתה מתלבש,שם את הפתק בכיס המכנס ויורד למטה ויוצא לדרך,אמך קוראת לך לחזור לקחת את התיק,היא מחבקת אותך ומברכת אותך לשלום.
אתה יוצא לדרכך ופתאום שומע קול נעים מהשמיים.
מה תעשה?
מלון מעופף
אתה יוצא מהבית שלך ואמך אומרת לך "ביי ביי חומד,תזהר!" היא מחייככת ואתה מרגיש בתוכך גאווה,זהו המסע הריאשון שלך.
אתה חושב לעצמך על הפוקימון שתבחר להתחיל איתו ופתאום אתה שומע קול צעקה מהשמיים,מה תעשה?.
חברים קצת יותר השקעה בתגובות
Kodak
תה קם לוקח את המכתב,את התיק מתלבש ויורד למטה,אתה נפרד מאמך ואומר לה שתשמור על עצמך. אתה נזכר בחלומותיך להתחיל את המסע ופתאום אתה שומע במשיים הד של צווחת ציפור. מה תעשה?
Food Fighter
(במשחק זה אין מעבדה).
אתה לוקח את המכתב וקורא אותו רשום בו:
"לתומר היקר,אני,רוארק,מזמין אותך להיצטרף לצוות שלי ולחקור את המאובנים,ברגע שתצא למסע תוכל ליראות את פלאי עולם הפוקימון,מעל ומעבר. ישנה שמועה שבזמן האחרון לוגיה מדבר עם מאמנים צעירים אז אני מאחל לך בהצלחה,בא לפגוש אותי במכרה הקרוב לביתך."
אתה מסיים לקרוא את המכתב מתלבש לוקח את התיק נפרד מאמך לשלום ואתה יוצא אל עבר המכרה. פתאום אתה שומע קול בשפת אנוש שאומר לך:"שלום לך נערי הצעיר"
מה תעשה
נערך לאחרונה על ידי Expired, 01-08-2011 בשעה 04:39 PM
Kodak
יש לך דראטיני,והוא עדיין לא הצלך.
--------------
"אתה מסתכל למעלה ורואה ציפור צהובה מלאה להבות אך זה לא מזיז לה. אתה רואה שהיא מחבבת אותך אך פתאום היא נעלמת. אתה חושב לעצמך אם לתפוס אותה ואז אתה נזכר שאתה צריך ללכת לקחת את הפוקימון שלך.
Killerbee
זה שאתה יודע מתומר שזה במכרה לא אומר שהדמות שלך יודעת
היא לא קראה את המכתב!
---------
אתה חושב לעצמך איך תתחיל את המסע ואתה נזכר שאתה צריך לקחת פוקימון התחלתי.
אתה לא יודע איפה לקחת אותו ואתה נזכר במכתב עם חותמת האארודקטיל.
Food Fighter
"אני מצטערת לבסר אבל אני לא בת אנוש,וגם לא כל כך נפוצה פה." הקול אומר,פתאום אתה רואה הבזק אור ואתה בתוך חלל ריק. אתה רואה מולך סוג של ציפור עם כתמים שחורים וצבע גוף לבן. היא אומרת לך:"נעים להכיר,אני לוגיה() וזה התת מודע שלך".
מה תעשה?
מלון מעופף
אין מעבדה,ואתה לא יודע עוד כלום. תכתוב הודעה חדשה כציטוט להודעה הקודמת. אם היא לא מושקעת תקבל כוכב אדום שלש כאלה ואתה בחוץ
כינוי בפורום:Tsubasa
פוקימון התחלתי:היפוטפס
גיל(10-14):14
אופי:אהוב לקחת סיכונים,חכם,טוב לב,שחצן
רקע: (2 שורות וחצי לפחות).לי נולד בעיר פאסט לזוג הורים עשירים מאוד.מכיוון שהוריו של לי היו עשירים.הם נתנו לו כול מה שרצה בחיים.למשנה מזה.יום אחד לי טילל בחוץ ופגש היפוטפס.הוא התאב בהיטופס ורצה שהיטופס היה שלו.אז הוא חזר להוריו וביקש שיבאיו לו היפוטופס.הוריו אמרו לו"לי אתה תקבל היפוטפס רק שתהיה מאמן פוקימונים.כרגע לא תקבל היפוטופס. ".לי אחרי ששמע את הדברים של הוריו כעס מאוד והיה עצוב.אך שהוא הגיע לגיל 14 הוא שמח כי הוא ידע שהוא הולך לקבל היפוטפס כפי שהוא רצה.
תמונה: (ספרייט).
פוקימונים: (לא לגעת).
כסף:400 ריו.
תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
בקשות: (כל בקשה תתקבל בברכה).אפשר לקרוא להיפוטפס היפו?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Food Fighter
"בעזרת כוחותיי העל חושיים נכנסתי לתוך ראשך ואני מדבר איתך מפה." לוגיה אומר ואתה רואה שכנפו הימנית פצועה,הוא מנסה לקפל אותה כדי שלא תיראה אך ללא הצלחה. ואז אתה שומע אותו אומר:"אני צריך שתעזור לי,ישנה עונה בשנה בה אסור לי להיות על כדור הארץ שלכם. אם אני ישאר אני יהפוך לשדו לוגיה ואני יכול להחריב את העולם.. אך יש דרך בה אני יכול להיות חסין. אני צריך את נוצת השמיים,חפץ עתיק שרק קצת אנשים יודעים להגיע אליו,ואחד מהאנשים האלה הוא רוארק. אני עוזבת עכשיו ותהנה במסעך,אם תצטרך אותי תחשוב לעצמך בראש לוגיה חזק ואני יגיע" פתאום לוגיה נעלם ואתה מופיע במקום בו היית לפני. מה תעשה?
Kodak
אתה פותח את המעטפה ובתוכה רשום:
"לקודאק היקר,אני,רוארק,מזמין אותך להיצטרף לצוות שלי ולחקור את המאובנים,ברגע שתצא למסע תוכל ליראות את פלאי עולם הפוקימון,מעל ומעבר. ישנה שמועה שבזמן האחרון מולטרס מדבר עם מאמנים צעירים אז אני מאחל לך בהצלחה,בא לפגוש אותי במכרה הקרוב לביתך." אתה מלא גאווה ורוצה כבר להתחיל את מסעך.
מה תעשה?
Killerbee
אתה פותח את המכתב ורשום בו:
"ללוקאס היקר,אני,רוארק,מזמין אותך להיצטרף לצוות שלי ולחקור את המאובנים,ברגע שתצא למסע תוכל ליראות את פלאי עולם הפוקימון,מעל ומעבר. ישנה שמועה שבזמן האחרון לוגיה מדבר עם מאמנים צעירים אז אני מאחל לך בהצלחה,בא לפגוש אותי במכרה הקרוב לביתך." אתה מתמלא גאווה,אתה מסתכל למעלה ופתאום יורדים פתיתי שלג מהשמיים,אתה מנסה להיתרכז בדבר כחול שאף בשמיים ופתאום אתה מגלה שזה ארטיקונו שבא לאחל לך בהצלחה בהמשך המסע.
מה תעשה?
Tsubasa
ליאור רשום ובטח שאפשר לתת כינוי. רק שלא תחזור על טעיות שאחרים עשו,אתה בלי הפוקימון עדיין ובמשחק הזה אין מעבדה.תגיב להתחלה בסוף עמ' 1
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)