Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 14 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 200
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~pika food~ צפה בהודעה
    Food Fighter
    "בעזרת כוחותיי העל חושיים נכנסתי לתוך ראשך ואני מדבר איתך מפה." לוגיה אומר ואתה רואה שכנפו הימנית פצועה,הוא מנסה לקפל אותה כדי שלא תיראה אך ללא הצלחה. ואז אתה שומע אותו אומר:"אני צריך שתעזור לי,ישנה עונה בשנה בה אסור לי להיות על כדור הארץ שלכם. אם אני ישאר אני יהפוך לשדו לוגיה ואני יכול להחריב את העולם.. אך יש דרך בה אני יכול להיות חסין. אני צריך את נוצת השמיים,חפץ עתיק שרק קצת אנשים יודעים להגיע אליו,ואחד מהאנשים האלה הוא רוארק. אני עוזבת עכשיו ותהנה במסעך,אם תצטרך אותי תחשוב לעצמך בראש לוגיה חזק ואני יגיע" פתאום לוגיה נעלם ואתה מופיע במקום בו היית לפני. מה תעשה?

[/COLOR]
    "איזה משימה קשה הוא נתן לי"אני אומר לעצמי ואז אלך אל המכרה הקרוב אל ביתי.
    שאני אגיע אבדוק איפה רורק ואז אומר אם אני לא אמצא אותו:"איפה אתה רורק?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    Killerbee
    אתה פותח את המכתב ורשום בו:
    "ללוקאס היקר,אני,רוארק,מזמין אותך להיצטרף לצוות שלי ולחקור את המאובנים,ברגע שתצא למסע תוכל ליראות את פלאי עולם הפוקימון,מעל ומעבר. ישנה שמועה שבזמן האחרון לוגיה מדבר עם מאמנים צעירים אז אני מאחל לך בהצלחה,בא לפגוש אותי במכרה הקרוב לביתך." אתה מתמלא גאווה,אתה מסתכל למעלה ופתאום יורדים פתיתי שלג מהשמיים,אתה מנסה להיתרכז בדבר כחול שאף בשמיים ופתאום אתה מגלה שזה ארטיקונו שבא לאחל לך בהצלחה בהמשך המסע.
    מה תעשה?
    "תודה ארטיקונו! ביי!" אומר ואמשיך למכרה בשמחה
    'מעניין למה הוא בא דווקא אליי?' אחשוב

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    כולכם רשומים. הדף יתעדכן עוד רגע.

~התחלה~
    "ררינג ררינג" השעון שלכם מצלצל ואתם קמים מהמיטה בבהלה,על השידה לעד המיטה שלכם יש פתק עם חותמת בצורת ארודקטיל ואמא שלכם אומרת:"מותק אתה תאחר,כדי שתתלבש"
    מה תעשו?
    אני מתלבש ואז קורא את הפתק
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Tsubasa
    ליאור תגובות קצת יותר מושקעות
    ---------------
    אתה מתלבש בבגדיך וקורא את הפתק ,בפתק כתוב:
    "לי היקר,אני,רוארק,מזמין אותך להיצטרף לצוות שלי ולחקור את המאובנים,ברגע שתצא למסע תוכל ליראות את פלאי עולם הפוקימון,מעל ומעבר. ישנה שמועה שבזמן האחרון לוגיה מדבר עם מאמנים צעירים אז אני מאחל לך בהצלחה,בא לפגוש אותי במכרה הקרוב לביתך."
    מה תעשה?

Killerbee
    "בהצלחה בהמשך" אתה שומע בראשך את הקול של ארטיקונו,אתה חושב לעצמך מתי תתחיל את מסעך הרציני ואז אתה נזכר איזה נדיר ארטיקונו.

Food Fighter
    אתה הולך למכרה של רוארק ואתה רואה שם בן אדם עם כובע מכרות,שיער אדמוני ועיניים כחולות. הוא מחייך אלייך ואומר:"אתה תומר נכון? חיכיתי לך. אז עם איזה פוקימון תרצה להתחיל?"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Tsubasa
    ---------------
    "לי היקר,אני,רוארק,מזמין אותך להיצטרף לצוות שלי ולחקור את המאובנים,ברגע שתצא למסע תוכל ליראות את פלאי עולם הפוקימון,מעל ומעבר. ישנה שמועה שבזמן האחרון לוגיה מדבר עם מאמנים צעירים אז אני מאחל לך בהצלחה,בא לפגוש אותי במכרה הקרוב לביתך."
    מה תעשה?

[[/COLOR]
    "מגניב אני אפגוש את רוקר" אני מתרגש שאני עומד לפגוש את רורק.אני יוצא מהבית שלי בהתרגות ואז רץ במהירות לעבר המכרה שליד ביתי כדי לפגוש את רורק

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    Tsubasa
    [COLOR=#8b0000]Food Fighter
    אתה הולך למכרה של רוארק ואתה רואה שם בן אדם עם כובע מכרות,שיער אדמוני ועיניים כחולות. הוא מחייך אלייך ואומר:"אתה תומר נכון? חיכיתי לך. אז עם איזה פוקימון תרצה להתחיל?"
    אני אחשוב לעצמי:"טרפינץ' פוקימון טוב וגם איווי אבל טרפינץ' טוב יותר"
    ואז אומר לאיש הנחמד:"אני בוחר בטרפינץ' כי הוא יעזור לי במסע בגלל שהוא מתפתח הוא הופך לדרקון וגם יכול לקחת אותי למקומות!"
    ואז אוסיף שוב:"לוגיה דיבר איתי לפני כמה דקות,אל תחשוב שאני הוזה כי זה היה אמיתי,הרגשתי את זה והוא אומר לי שאתה צריך לתת לי את החפץ נוצת השמיים...יש לך כזה דבר?"ואז אחכה לתשובתו של האיש הנחמד.
    אחרי שהאיש הנחמד יהנה לי אגיד לו:"תודה רבה על הכול!"

7. Because lizards can swim
    Tsubasa
    ---------------
    מה תעשה?

Killerbee
    "בהצלחה בהמשך" אתה שומע בראשך את הקול של ארטיקונו,אתה חושב לעצמך מתי תתחיל את מסעך הרציני ואז אתה נזכר איזה נדיר ארטיקונו.

Food Fighter
    "תודה ארטיקונו" אחזיר לו בשמחה "ניפגש בהמשך"
    ואז אמשיך לעבר המכרה של רורק לקבל את הפוקימון שלי

8. Water, Earth, Fire, Air.
    Killerbee
    אתה אומר לארטיקונו תודה והוא מחייך אלייך ואז נעלם,אתה רואה שהוא השאירמ אחוריו נוצה קפואה. אתה לוקח את הנוצה וממשיך אל המכרה,רוארק מקבל אותך שם בחיוך ואומר לך:"אז עם איזה פוקימון תרצה להתחיל?" ומחכה לתשובה.

Tsubasa
    אתה יוצא מביתך לפגוש את רוארק ופתאום אתה שומע ברקים מהשמיים,אתה מסתכל למעלה ורואה זפדוס בשמיים,פתאום אתה שומע בראשך:"בהצלחה" אתה מלא שמחה והולך לכיוון המכרה של רוארק ופתאום אתה רואה נוצה צהובה בצורת ברק שזאפדוס השאיר,אתה לוקח אותה והולך אל המכרה רוארק מקבל אותה בחיוך ושואל:"איזה פוקימון התחלתי אתה רוצה?"

Food Fighter
    אתה מבקש מרוארק את טרפינץ והוא מגיש לך מאובן עם לסת אשר נוצץ באופן מיוחד,הוא אומר לך:"יש שם מכונה,תכניס את המאובן למכונה ותבחר טרפינץ בלוח המגע ואז אחרי 5 דקות הוא יהפוך לפוקדור" הוא מחייך אלייך ואז עונה לך על שאלתך:"בשביל לקבל את נוצת השמיים תצטרך את שלושת הנוצות המעוברות ,שלושת הנוצות של הציפורים האגדיות. אין לי הרבה אבל יש לי את הנוצה של מולטרס,בבקשה" הוא מושיט לך נוצה אדומה עם להבה , אתה נזהר לא להיכבות ולוקח אותה. מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. משתמש מנוסה
    [COLOR=red]
    Food Fighter
    אתה מבקש מרוארק את טרפינץ והוא מגיש לך מאובן עם לסת אשר נוצץ באופן מיוחד,הוא אומר לך:"יש שם מכונה,תכניס את המאובן למכונה ותבחר טרפינץ בלוח המגע ואז אחרי 5 דקות הוא יהפוך לפוקדור" הוא מחייך אלייך ואז עונה לך על שאלתך:"בשביל לקבל את נוצת השמיים תצטרך את שלושת הנוצות המעוברות ,שלושת הנוצות של הציפורים האגדיות. אין לי הרבה אבל יש לי את הנוצה של מולטרס,בבקשה" הוא מושיט לך נוצה אדומה עם להבה , אתה נזהר לא להיכבות ולוקח אותה. מה תעשה?
    "תודה רבה!"אני אומר לרורק בשמחה ואלך אל המכונה.
    שאני אגיע למכונה אשים את המאובן בתוך המכונה,אבחר את טרפינץ',אסתכל על כול המקום ב5 דקות ואז אקח את הפוקדור."צא טרפינץ'"אומר בגאווה אחרי שאקבל את הפוקדור ואצפה לראות את טרפינץ' הפוקימון ההתחלתי שלי.

10. Because lizards can swim
    Killerbee
    אתה אומר לארטיקונו תודה והוא מחייך אלייך ואז נעלם,אתה רואה שהוא השאירמ אחוריו נוצה קפואה. אתה לוקח את הנוצה וממשיך אל המכרה,רוארק מקבל אותך שם בחיוך ואומר לך:"אז עם איזה פוקימון תרצה להתחיל?" ומחכה לתשובה.
    "הייתי רוצה לאבריטר בבקשה" אומר ואחשוב על המתנה שנתן לי ארטיקונו
    'מעניין למה הוא הביא לי את זה לשאול את רורק?' אחשוב...
    "רורק פגשתי פוקימון אגדי והוא נתן לי מתנה מה לעשות איתה?"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Killerbee

Tsubasa
    אתה יוצא מביתך לפגוש את רוארק ופתאום אתה שומע ברקים מהשמיים,אתה מסתכל למעלה ורואה זפדוס בשמיים,פתאום אתה שומע בראשך:"בהצלחה" אתה מלא שמחה והולך לכיוון המכרה של רוארק ופתאום אתה רואה נוצה צהובה בצורת ברק שזאפדוס השאיר,אתה לוקח אותה והולך אל המכרה רוארק מקבל אותה בחיוך ושואל:"איזה פוקימון התחלתי אתה רוצה?"

Food Fighter
    [COLOR=#a0522d
    אני אומר לרורק"בחרתי אני רוצה היפו.דרך אגב לפני שהגעתי לפה פוקימון דיבר איתי ומצאתי נוצה בצורת ברק.מה אני אמור לעשות עם הנוצה שמצאתי לי?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~pika food~;997898
    [COLOR=darkgreen
    Kodak[/COLOR]
    אתה פותח את המעטפה ובתוכה רשום:
    "לקודאק היקר,אני,רוארק,מזמין אותך להיצטרף לצוות שלי ולחקור את המאובנים,ברגע שתצא למסע תוכל ליראות את פלאי עולם הפוקימון,מעל ומעבר. ישנה שמועה שבזמן האחרון מולטרס מדבר עם מאמנים צעירים אז אני מאחל לך בהצלחה,בא לפגוש אותי במכרה הקרוב לביתך." אתה מלא גאווה ורוצה כבר להתחיל את מסעך.
    מה תעשה?

אני אתחיל לרוץ אל המכרה בכל כוחי , בלי לעצור לרגע ..
    ומתחיל לחשוב על הפוקימון שראיתי : " אולי זה מולטרס ? האם יכול להיות שהוא ידבר איתי ? " ..

Spoiler ספוילר

13. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    כינוי בפורום:הרוח המתמטקאית
    פוקימון התחלתי:איווי
    גיל(10-14):12
    אופי:חברותי,עליז,]נבון.
    רקע: רון נולד למשפחה קטנה ופשוטה,אביו היה מדען ואמו עקרת בית פשוטה. רון אהב ללמוד,המקצועות האהובים עליו היו ביולוגיה וכימה,הוא למד את המקצועות של אביו והתחבר עליהם אך חלומו האמיתי היה להיות מאמן להשתעשע עם פוקימונים אך תחביבו העיקרי היה להלחם ולהתאמן .פעם כאשר טייל ביער בעווד קטן,הוא פגש איווי והתחבר איתו,עם הייה פעמים רבות נפגיש עם באותה פינת דשא קטנה ושמחקים ולכן רון בחר באיווי בתור התחלתי. אחרי תקופה קצרה חלומו התגשם,הוא סוף סוף זכה להתחיל את מסעו.
    תמונה:
    פוקימונים: (לא לגעת).
    כסף:400 ריו.
    תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
    ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
    בקשות: להרשם!
    נערך לאחרונה על ידי הנפש המתמטית, 01-09-2011 בשעה 04:45 PM

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. משתמש מנוסה
    כינוי בפורום:גד1001
    פוקימון התחלתי:צ'אמנדר
    גיל(10-14):13 וחצי
    אופי:עצבני שחצן חכם בלי סבלנות אבל זהיר
    רקע: גו'ן הוא ילד שנראה רגיל כמו כל הילדים אבל אף אחד לא אהב אותו ממש הייה ניכר בו משהו שונה קצת הוריו היו כל הזמן מדברים בלילה מה יהייה איתו אבל הוא לא הבין למה יום אחד הוא הלך לבית הספר וירדו עליו חזק הוא החליט שזה לא יכול להמשיך כך הוא בלילה לקח מאבא שלו(הוא הייה מנהל המכון בעיר)קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון(הוא מצא בדרך),אוכל פוקימונים אוכל בני אדם ו400 ריו)וברך מהבית זה הייה לילה חשוך והוא לא ידע מה לעשות הוא פשוט רץ ורץ בלי לדעת לאן הוא הלך עד שנתקע בעץ ונפל מימנו מיכתב הוא קרה אותו הייה רשום בו " "
    תמונה: http://fc03.deviantart.com/fs28/i/20..._Emeraldus.png
    פוקימונים: (לא לגעת).
    כסף:400 ריו.
    תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
    ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
    בקשות:אין כרגע
    נערך לאחרונה על ידי גד1001, 01-09-2011 בשעה 12:08 AM

תלחצו לי על המגילה פליז הם צריכים אוכל הם רעבים תחממו ותאכילו : xd

15. Water, Earth, Fire, Air.
    Food Fighter
    רוארק אומר לך:"טראפינץ יכול לעזור לך במסעותיך מכיוון שיש לו יכולת שמיעה טובה מאוד ויכולת חפירה טובה מאוד גם כן" רוארק מחייך אלייך וממשיך להתעסק בענייוניו,אתה זורק את הפוקדור אל האוויר וממנו יוצא טראפינץ' זוהר!
    השגת טראפינץ' זוהר שיודע:מתקפת חול,חבטה.

Kilerbee
    על פניו של רוארק עולה הבעה רצינית והוא שואל אותך בתוקפניות:"איזה פוקימון זה? תוכל להיות יותתר ספציפי?" הוא משנה את הבעת פניו לחיוך שוב ומושיט לך מה שנראה לך כמו מאוובן עם סמל של "שלדה" עליו והוא נוצץ באור. הוא אומר לך:"תקח את זה למכונה ששם,תעביר במסך המגע ללארביטר ותחכה חמש דקות.

Tsubasa
    "אתה מדבר על זאפדוס נכון?" רוארק שואל אותך בתוקפניות ואז מחייך שוב ואומר:"זה חפץ שמביא מזל אך שווה הרבה,תשמור עליו היטב. קח את המאובן הזה,הכנס אותו למכונה שם תכוון את המכונה במסך המגע להיפופוטס ותחכה 5 דקות" רוארק חוזר לעיניניו.

Kodak
    אתה רץ אל המכרה,אתה רואה שם דמות אדמונית וחייכנית עם כובע מכרות ועיניים כחולות מסתכלת אלייך ושאתה מתקרב אתה מגלה שזה רוארק,הוא שואל אותך:"במה אני יכול לעזור לך אדוני הצעיר,אתה קודאק לא כך?,עם איזה פוקימון תרצה להתחיל?"

הרוח המתמטיקאית
    רשום רק תתקן תמונה.. תגיב להתחלה בעמ' 1 בסוף.

גד1001
    לא רשום מפני שהרקע לא טוב,אתה צריך להתחיל במקום שהוא הבית שלך ואתה לא יודע עדיין על שום מכתב.
    גם תשנה תמונה לספרייט רגיל.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

עמוד 3 מתוך 14 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •