Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 14 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 200
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~pika food~ צפה בהודעה

הרוח המתמטיקאית
    אין במשחק זה מעבדה.. אני עושה שאתה רץ החוצה.
    ----------
    אתה נפרד מאמך והיא מחייכת אלייך אתה יוצא החוצה ורואה להקת פינסירים תוקפים ארודקטיל תינוק,ומולטרס עובר למעלה בשמיים בחינניות. מה תעשה?
    אני מתחיל לחפש את הפרפסור כדי לקבל את ההתחלתי,אני תוהה איפה לחפש אותו עם הוא לא נמצא במעבדה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    killerbee
    רוארק אומר לך:"לך לדרכך" ולארויטר מחייך אלייך ומחבק אותך עם חיוך רחב.
    אני יוצא לדרכי ומחזיק את הנוצה הקפואה כאות למזל ואז מסתכל אל השמיים בחיוך.
    "בוא לאווריטר נצא לדרכנו!" אומר לפוקימוני בשמחה וארוץ להמשך לקראת המסע

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Tsubasa
    היפו הולך ואז צועק:"היפופוטאאאאא" ואתה רואה שהוא נרדם. מתחת לאף שלו יש אף נוצץ אך היפופוטס ישן עליו. מה תעשה?

Kodak
    אתה מחכה ולוקח את הפוקדור. מן הפוקדור יוצא פוקימון דמוי נחש השם דראטיני ודראטיני מחייך אלייך. אתה רואה שדראטיני שלך חכם כי הוא יודע לרחף כבר באוויר.
    הדראטיני שלך יודע ראשייה דילוג (מתקפה מסוג שמיים)

Food Fighter
    "ארו!" ארודקטיל צועק ולא נותן לך להיתקרב אליו. אתה חושש אם לזרוק את הפוקדור אך בסוף זורק וארודקטיל מנפץ אותו עם שיניו ומנסה לעוף אך ניתקע בריצפה בניסיון. מה תעשה?

הרוח המתמטיקאית
    אתה נזכר במכתב עם חותמת הארודקטיל בבית שלך לעד מיטתך. אתה שומע מאחורייך קול של חרבות פוגעות אחת בשנייה ואתה רואה קבוטופס מנסה להרים מאובן אך ללא הצלחה מכיוון שאין לו ידיים מתאיאמות לזה.
    קבוטופס: המאובן:
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר

Food Fighter
    "ארו!" ארודקטיל צועק ולא נותן לך להיתקרב אליו. אתה חושש אם לזרוק את הפוקדור אך בסוף זורק וארודקטיל מנפץ אותו עם שיניו ומנסה לעוף אך ניתקע בריצפה בניסיון. מה תעשה?
    "טרפינץ' תתקוף את ארדקטייל בעזרת מתקפת חול ואז שהוא הסתנוור תתקוף בחבטה חזקה במיוחד!"
    ואז אחרי שטרפינץ' אתקוף אותו אלך על ארדוקטייל אגיד לו:"תצטרף עלי אני צריך אותך ואני יעזור לך"ואז אזרוק אליו פוקדור חדש.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    Tsubasa

Kodak
    אתה מחכה ולוקח את הפוקדור. מן הפוקדור יוצא פוקימון דמוי נחש השם דראטיני ודראטיני מחייך אלייך. אתה רואה שדראטיני שלך חכם כי הוא יודע לרחף כבר באוויר.
    הדראטיני שלך יודע ראשייה דילוג (מתקפה מסוג שמיים)
    ראשייה ודילוג הם מתקפות נפרדות ..?
    -------
    אני אומר לדראטיני : "וואו ! איזה יפה אתה ואתה גם זוהר ! אני אומר לו אנחנו נהיה החברים הטובים ביותר בעולם !"
    ואז אפנה אל רוארק ואומר " תודה רבה על הכל ! " ואז אתכונן לצאת החוצה ואז אומר לו בשנייה האחרונה "תגיד רוארק , אתה יודע אולי איפה יש פוקימונים נדירים או זוהרים או חזקים ! ? "
    ואז אשאל אותו שוב "יש פוקימונים חזקים במכרה שלך ? "

Spoiler ספוילר

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Tsubasa
    היפו הולך ואז צועק:"היפופוטאאאאא" ואתה רואה שהוא נרדם. מתחת לאף שלו יש אף נוצץ אך היפופוטס ישן עליו. מה תעשה?

Kodak
    אני אומר להיפו"הי תקופ מצאת משהו אז אני רוצה שתקום כדי שאראה מה מצאת"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטיקאית
    אתה נזכר במכתב עם חותמת הארודקטיל בבית שלך לעד מיטתך. אתה שומע מאחורייך קול של חרבות פוגעות אחת בשנייה ואתה רואה קבוטופס מנסה להרים מאובן אך ללא הצלחה מכיוון שאין לו ידיים מתאיאמות לזה.
    קבוטופס: המאובן:
    "תגיד אתה רצה שאזור לך לסחוב את המאובן?"אשאל את קבוטופס בכוונה לעזור לו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. Water, Earth, Fire, Air.
    הרוח המתמטיקאית
    "קאבו" קאבוטופס אומר בחיוך ואז נשכב. אתה רואה שכל הרגל השמאלית שלו נוטפת דם ושמאחוריו רצה שיירה של טאורוסים. אתה רואה שקאבוטופס פונה אלייך בשפת אדם ואומר:"בבקשה,אם לא תוכל לעזור לי לפחות תשמור על בני. אני יודה לך מאוד" אתה רואה אותו רוכן על הרצפה ואז קם ומנסה לעכב את הטאורוסים

Food Fighter
    אתה תוקף אותו במתקפת חול אך הוא מעף את זה עם משב רוח קל. לארויטר חובט בו בעוצמה וארודקטיל נסוג לאחור. הפוקדור שלך פוגע בארודקטיל.
    נדנוד 1..
    נדנוד2..
    פתיחה!
    ארודקטיל יוצא מהפוקדור בעצבנות ומוכן לקרב. אתה שומע מאחוריך קולות קוראים:"ילדת ת'צריך עזרה?" בקול שדומה לילד בגילך בערך.

Kodak
    כן
    -----------------
    "היה פה מיקודם קריינידוס חזק שהברחתי עם שלי אבל אני חושב שאתה תוכל למצוא אותו. אבל הוא קשה להבסה ורק התחלת את מסעך ילדון,כדאי שתתחיל בדרך הרגילה" רוארק מחייך וממשיך לחפור באדמה. מה תעשה?

Tsubasa
    היפופוטאס קם ומתחת לאפו אתה מוצא 5 אבנים וחתיכת קלף בה רשום בכתב צפוף
    "אבנים אלה הם המאובנים של 5 פוקימוניםשונים וחזקים מעולם הפוקימונים. ברגע שתבחר אחד אין דרך חזרה.. אך לכל אחד יש מבחן משלו ובשביל לקחת אחד ולהחיות אותו תצטרך לעבור את המבחן. אחזק במאובן שאתה רוצה ותכנס למבחן"
    המאובנים נראים כך: מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=blue]
    Tsubasa
    היפופוטאס קם ומתחת לאפו אתה מוצא 5 אבנים וחתיכת קלף בה רשום בכתב צפוף
    "אבנים אלה הם המאובנים של 5 פוקימוניםשונים וחזקים מעולם הפוקימונים. ברגע שתבחר אחד אין דרך חזרה.. אך לכל אחד יש מבחן משלו ובשביל לקחת אחד ולהחיות אותו תצטרך לעבור את המבחן. אחזק במאובן שאתה רוצה ותכנס למבחן"
    המאובנים נראים כך: מה תעשה?
    אני מחזיק במאובן הכתום ונכנכס למבחן

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. Water, Earth, Fire, Air.
    Tsubasa
    אתה מחזיק את המאובן הכתום ואתה מרגיש בכתפייך הרגשה מוזרה. אתה רואה שצמחו לך כנפיים ופתאום אתה מופיע בשמיים ואתה מרגיש שאתה יכול לנשוף קרח ואש. מולך אתה רואה תבנית של מאובן ריקה. רשום לך:
    שלב 1:מצא את אחיו של הארודקטיל,צאריזארק, בחדר הסמוך ושאל אותו איפה נמצא השלד.
    מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Tsubasa
    אתה מחזיק את המאובן הכתום ואתה מרגיש בכתפייך הרגשה מוזרה. אתה רואה שצמחו לך כנפיים ופתאום אתה מופיע בשמיים ואתה מרגיש שאתה יכול לנשוף קרח ואש. מולך אתה רואה תבנית של מאובן ריקה. רשום לך:
    שלב 1:מצא את אחיו של הארודקטיל,צאריזארק, בחדר הסמוך ושאל אותו איפה נמצא השלד.
    מה תעשה?
    אני מתחיל לעוף ולהיכנס לחדר הסמוך שם לחפש את צ'אריזארד
    נערך לאחרונה על ידי monster, 01-16-2011 בשעה 02:19 PM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    Kodak
    כן
    -----------------
    "היה פה מיקודם קריינידוס חזק שהברחתי עם שלי אבל אני חושב שאתה תוכל למצוא אותו. אבל הוא קשה להבסה ורק התחלת את מסעך ילדון,כדאי שתתחיל בדרך הרגילה" רוארק מחייך וממשיך לחפור באדמה. מה תעשה?
    אני אומר לו : "טוב .. תודה בכל מקרה " ואצא אל המערה כשאצא מהמערה אלך במהירות ביחד עם הדרטיני שלי ואומר לו .. "בו נלך אל הדשא בטח שם יהיו פוקימונים ! " ואז אקח אותו אל תיקי כדי שישב עליו ..

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [COLOR=blue]Food Fighter
    אתה תוקף אותו במתקפת חול אך הוא מעף את זה עם משב רוח קל. לארויטר חובט בו בעוצמה וארודקטיל נסוג לאחור. הפוקדור שלך פוגע בארודקטיל.
    נדנוד 1..
    נדנוד2..
    פתיחה!
    ארודקטיל יוצא מהפוקדור בעצבנות ומוכן לקרב. אתה שומע מאחוריך קולות קוראים:"ילדת ת'צריך עזרה?" בקול שדומה לילד בגילך בערך.

?/COLOR]
    זה טרפינץ'...
    ----
    "כן אני צריך עזרה!"אומר לילד ואז אוסיף:"אני צריך אותו למסע תוכל לעזור לי לתפוס אותו?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטיקאית
    "קאבו" קאבוטופס אומר בחיוך ואז נשכב. אתה רואה שכל הרגל השמאלית שלו נוטפת דם ושמאחוריו רצה שיירה של טאורוסים. אתה רואה שקאבוטופס פונה אלייך בשפת אדם ואומר:"בבקשה,אם לא תוכל לעזור לי לפחות תשמור על בני. אני יודה לך מאוד" אתה רואה אותו רוכן על הרצפה ואז קם ומנסה לעכב את הטאורוסים
    "אני לי כאן תרופות,ואין לי פוקימון שיעזור לך בקרב אבל אני מוכן להשגיח על בנך."אומר לו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. Water, Earth, Fire, Air.
    הרוח המתמטיקאית
    "תודה"קאבוטופס אומר ואז אתה מבין שתצטרך ללכת לרוארק בשביל להחיות את המאובן. אתה רואה שיש מאמן מהאופק שיותר מתקדם ממך ואלי יוכל לעזור לקבוטופס ויש לו על הכתף ציפור מעופפת

Tsubasa
    אתה מחפש את צאריזארק בחדר ושומע:"מה אתה רוצה ממני ילדון" אתה מסתכל למעלה ויש שם צאריזארק גדול מהרגיל,שחור ועם כתמים על כל גופו:

Food Fighter
    "צא סטאראפטור! ציפור אמיצה!" הגיבור פוקד ואתה רואה שהוא זורק פוקדור כחול לאוויר ומימנו יוצא סטאראפטור זוהר. הסטאראפטור עולה לשמיים ומנצנץ והילד אומר לך:"כדי שנתרחק" אתם מתרחקים ומחכים שיקרה משהו,פתאום זוהר כחול מהשמיים נופל חזק על ארודקטיל ואתה רואה את ארודקטיל מחוסל על הריצפה הילד הולך עם ידיים בכיסים אל עבר העיר הבאה. מה תעשה?

Kodak
    דראטיני יושב על תיקך בנוחות ואתם ממשיכים,מולכם אתם רואים קטרפי פראי שיש בו משהו שונה מכל השאר:
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

עמוד 5 מתוך 14 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •