[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Kodak
כן יש לך
--------------
דרטיני תוקף בזריזות והראשייה פוגעת בו קשות. אתה רואה שהוא פצוע ופתאום הוא מוקף באור לבן חזק. דרטיני מדלג סביבו בשביל להיתחמק מימנו. מה תעשה?
Tsubasa
"בשביל למצוא את השלד תצטרך לנצח אותי!" צאריזארד אומר בכעס רב ואז נותן לך ראשייה בבטן,אתה מתאושש ומבין שהוא רוצה קרב. מה תעשה?
הרוח המתמטיקאית
"אין בעיה,וקח את זה" הילד אומר ומביא לך פתק. אתה רואה אותו מוציא סטאראפטור מיוחד ופוקד:"ציפור אמיצה!" פתאום הסטאראפטור עולה לשמיים כחץ,וכעבור 3 שניות יורד למטה במהירות טיל ופוגע בריצפה ויוצר מכתש. מה תעשה?
Food Fighter
ארודקטיל מתחיל לבכות ופתאום אתה רואה למעלה להקת ארודקטילים אשר גדולים מימנו בהרבה ואתה מבין שהוא תינוק. המאמן פגע בו חזק והוא לא יכול לזוז. אתה זורק עליו את הפוקדור ולפני שהוא נוגע בו אתה רואה שיוצא מהפוקדור שזרקת אש,אתה לא מבין מה קורה ופתאום הפוקדור חוזר אלייך והאש נשארת כלהבה מרחפת באוויר. מה תעשה?
Kodak
דראטיני משתמש בראשייה אך מפספס. בא באטרפרי מהשמיים ולוקח את קטרפי ושניהם נעלמים. דרטיני נראה מאוכזב ואתה רואה שהוא בוכה כי הוא אכזב אותך. מה תעשה?
Food Fighter
להבה
----------------
"ארו ארו" ארודקטיל אומר ואת הרואה שהוא מודה לך. אתה חושב על העיר הקרובה ונזכר שהעיר בורז קרוה ואתה רואה אותה באופק. ארודקטיל מוקף באור לבן ופתאום אתה רואה שהוא משתמש בהתמדה. פתאום ההתמדה גודלת ואתם מוקפים בכדור הגנה לבן. אתה לא מבין למה הוא עשה את זה ופתאום אתה רואה קרן קרח באה ישר אלייכם אבל המגן חוסם את זה. אתה רואה שהמגן מתיש את ארודקטיל. מה תעשה?
הרוח המתמטיקאית..
"היי ילד!" האיש שמקודם עזר לך אומר. "זה לא אזור החפירות של רוארק המכתש הזה נוצר ממתקפת הציפור האמיצה של סטאראפטור" הוא מחייך אלייך וממשיך ללכת,אתה מסתכל במכתש ורואה את כל הטאורוסים שהיו שם מעולפים. מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
הנה הטופס הקודם,
אפשר להמשיך מהנקודה שהייתי בה? אם כן הייתי כאן:
כינוי בפורום: DarkTiger
שם פרטי: דניס
שם במשחק: אייס דיאמונד
פוקימון התחלתי: לארביטר, הקטע הוא שאמרת לי שאין איווי בתור התחלתי ><"
גיל(10-14): 14
אופי: עקשן, אמיץ, יהיר, היפר אקטיבי, תמים, סגור אבל תלותי בחבריו ואלטרואיסט [ההפך מאגואיסט, חושב קודם על אחרים ואז על עצמו]
רקע: אייס נולד בעיר תנטה, אמו מתה בלידתו ואביו אינו חיבב אותו.
לפני שנפטרה, עבדה אמו בתור שוטרת, אביו היה חוקר מאובנים.
הוא היה בודד, חברה אחת הייתה לו, סאלי שמה.
לסאלי היה שיער בגוון זהוב ועיניים ירוקות, היא הייתה מבין החכמות שבכיתתו.
ליום הולדתו ה-14, סאלי הגיעה לביתו, לארביטר קטן וחמוד הציץ ממאחורי רגליה ואז היא הושיטה אותו לאייס, בתור מתנה.
תמונה: לא משנה לי איך אני אראה.. תבחר בשבילי
פוקימונים:לארויטר
מתקפות:דחיפה,גלגול,מנוחה
איווי
מתקפות:ראשייה,מנוחה,חבטה
כסף:400 ריו.
תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
בקשות: זאת הערה, שאני אתחיל כבר עם הלארביטר, בלי ללכת לקבל אותו ><"
ואפשר את סאלי בתור שותפה? ורומן XDDD
הפוקימון שיהיה לה הוא טורצ'יק [או אחר אם בא לך..]
שותפה:סאלי,
פוקימונים:
מתקפות:גחלת,דילוק,ניקור
אם לא:
כינוי בפורום: DarkTiger
שם פרטי: דניס
שם במשחק: אייס דיאמונד
פוקימון התחלתי: לארביטר, הקטע הוא שאמרת לי שאין איווי בתור התחלתי ><"
גיל(10-14): 14
אופי: עקשן, אמיץ, יהיר, היפר אקטיבי, תמים, סגור אבל תלותי בחבריו ואלטרואיסט [ההפך מאגואיסט, חושב קודם על אחרים ואז על עצמו]
רקע: אייס נולד בעיר תנטה, אמו מתה בלידתו ואביו אינו חיבב אותו.
לפני שנפטרה, עבדה אמו בתור שוטרת, אביו היה חוקר מאובנים.
הוא היה בודד, חברה אחת הייתה לו, סאלי שמה.
לסאלי היה שיער בגוון זהוב ועיניים ירוקות, היא הייתה מבין החכמות שבכיתתו.
ליום הולדתו ה-14, סאלי הגיעה לביתו, לארביטר קטן וחמוד הציץ ממאחורי רגליה ואז היא הושיטה אותו לאייס, בתור מתנה.
תמונה: לא משנה לי איך אני אראה.. תבחר בשבילי
כסף:400 ריו.
תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
בקשות: זאת הערה, שאני אתחיל כבר עם הלארביטר, בלי ללכת לקבל אותו ><"
ואפשר את סאלי בתור שותפה? ורומן XDDD
הפוקימון שיהיה לה הוא טורצ'יק [או אחר אם בא לך..]
DarkTiger
דניס אין עכשיו שותפים. תשתמש בטופס החדש אך אתה לא יכול להתחיל כבר עם לארביטר. תערוך את הרקע שיתאים.
Tsubasa
היפופוטאס כועס מאוד ואתה רואה אותו צועק לאוויר,פתאום הוא משחרר מהחורים על הגב שלו מלא חול והסביבה נהיית חולית. צאריזארד לא רואה כלום ונוצר לכם יתרון. היפופוטס נושך את צאריזארד והוא נופל על הריצפה.
מה תעשה?
היפופוטאס למד סופת חול!
Food Fighter
אתה רץ אל מרכז הפוקימונים ורואה מלמעלה את לוגיה. אתה מבין שאו שהוא מתחיל להפוך לדארק לוגיה או שהוא רוצה לסמן לך משהו. לוגיה נראה לך שונה קצת ופתאום אתה רואה על היד שלו כתם שחור.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)