Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 14 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 200
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~pika food~ צפה בהודעה
    DarkTiger

Tsubasa
    היפופוטאס כועס מאוד ואתה רואה אותו צועק לאוויר,פתאום הוא משחרר מהחורים על הגב שלו מלא חול והסביבה נהיית חולית. צאריזארד לא רואה כלום ונוצר לכם יתרון. היפופוטס נושך את צאריזארד והוא נופל על הריצפה.
    מה תעשה?
    היפופוטאס למד סופת חול!
    [B][/B
    אני אומר להיפו"גדול למדת מתקפה חדשה סופת חול.אוקי עכשיו חזק סופת החול שלך עוד יותר וסיים את צ'אריזארד בנשיכה שתגמור אותו סופית"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    כינוי בפורום: The Mad Hatter
    פוקימון התחלתי: טרפינץ'
    אופי: נאיבית ; חברותית ; אנרגטית ; עקשנית ; חסרת ביטחון עצמי ; חכמה ; מנומסת ; פזיזה.

רקע: לינאלי וולקר, או בקיצור לין, נולדה בעיירה קטנה בשם פאסט. לין חיה באושר עם שני הוריה, אביה חוקר פוקימונים פרהיסטורייה ואימה עקרת בית שנעזרת בפוקימונים לשם עבודות הבית והגינה. לין אף פעם לא אהבה כל כך פוקימונים, למרות שהוריה עסקו בפוקימונים כל הזמן, עד שהגיע היום ששינה את חייה. זה היה ביום חורפי, כשהייתה בת 12, לין ישבה בחדרה והכינה שיעורי בית עד שפידג'י קטן נכנס אל תוך חדרה דרך החלון שנשאר פתוח. לפידג'י הזה היה סימן היכר מיוחד, על כנפו הימני נמצא כתם בצורת כוכב בצבע חום כהה. כשלין שמה לב לפידג'י היא מיד נרתעה וניסתה להתרחק ממנו, ככה עברו מספר דקות ולין שמה לב שהפידג'י הקטן פצוע ואינו יכול לפגוע בה. לאט לאט לין התגברה על הפחד שלה והחזיקה את הפידג'י בזרועותיה, לין טיפלה בפידג'י הקטן מספר שבועות וכשהרגיש טוב יותר שיחררה אותו. מאז אותו יום לין הפסיקה לפחד מפוקימונים ואף התחילה לאהוב אותם, היא החליטה שכשיגיע היום המתאים היא תצא למסע ותהיה מאמנת פוקימונים.

תמונה:
    פוקימונים:
    כסף: 400 ריו.
    תגי מכון+סרטים:
    ציוד: קופסת תגים, 5 פוכדורים, פוקדקס, טלפון, אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
    בקשות: ~

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    The Mad Hatter
    תגיבי להתחלה בעמ' 1.

Tsubasa
    אתה רואה את היפופוטס שוהט אל עבר צאריזארד ושניהם נעלמים בסופת החול. אתה שומע את הנהמה של צאריזארד ורואה צללית גדולה בתוך סופת החול. מה תעשה?

Kodak
    "דראטי" דראטיני אומר בחיוך רחב ואתה רואה שפיתאום הוא מנסה להתאמץ והוא פולט מהפה שלו קרן כתומה ומוזרה. הקרן פוגעת בעץ ואתם שומעים מלעד העץ צעקה:"היי תיזהרו שם" ולעד אתם שומעים קירקורים של פידג'יוטו. מה תעשה?
    דראטיני למד קרן-על.

Food Fighter
    ארודקטיל מחייך ועף. פתאום באמצע הטיסה הוא נופל ומתרסק אך הנוצה עפה עם הרוח אל לוגיה. ברגע שזה נגע בכף ידו הכתמים השחורים נעלמו ואתה רואהה שהוא הופך לבלתי נראה ונעלם. אתה רואה מהאופק את העיר בורז שוב.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [COLOR=indigo]Food Fighter
    ארודקטיל מחייך ועף. פתאום באמצע הטיסה הוא נופל ומתרסק אך הנוצה עפה עם הרוח אל לוגיה. ברגע שזה נגע בכף ידו הכתמים השחורים נעלמו ואתה רואהה שהוא הופך לבלתי נראה ונעלם. אתה רואה מהאופק את העיר בורז שוב.
    "תודה שעזרת לי!"אומר לארדקוטייל
    ואז אוסיף:"רוצה להצטרף למסעי?אל תדאג אם לא תרצה אני עדיין ארפא אותך!"ואז אחכה לתשובתו ואלך למרכז הפוקימונים הקרוב.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The Mad Hatter
    תגיבי להתחלה בעמ' 1.

Kodak
    "דראטי" דראטיני אומר בחיוך רחב ואתה רואה שפיתאום הוא מנסה להתאמץ והוא פולט מהפה שלו קרן כתומה ומוזרה. הקרן פוגעת בעץ ואתם שומעים מלעד העץ צעקה:"היי תיזהרו שם" ולעד אתם שומעים קירקורים של פידג'יוטו. מה תעשה?
    דראטיני למד קרן-על.
    אומר בשמחה " יופי ! אתה מרגיש יותר טוב ולמדת מתקפה חזקה ! "
    ואז אסתכל על העץ עם הפידיג'יוטו ואומר "מצטער על זה ! אבל , היי ! מי שלא תהיה שם עם הפידג'יוטו ! אם יש לך אומץ בו תרד ללמטה ותלחם מולי בקרב ! " ואחייך אל דראטיני ואסתכל מי יורד .

Spoiler ספוילר

6. Water, Earth, Fire, Air.
    Kodak
    "אני בא" האמאמן אומר ויורד מהעץ,אתה רואה אותו והוא ניראה כך: ואתה רואה שהפידג'ויוטו מזהה את הדראטיני שלך ואתה לא מבין איך. הילד אומר:"חה חה יש לך את הפוקימון החלשלוש הזה? צא דרגונייר!" האיש זורק פוקדורו אתה רואה שמימנו יוצא: מה תעשה?

Food Fighter
    "ארו רו" ארודקטיל אומר ואז אתה שומע בקול של לוגיה בראש שלך:"הוא אומר שהוא יבחר אחרי שירפאו אותו" ואתה רואה אותו מחייך אלייך ומהנהן. מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    [COLOR=darkgreen]Food Fighter
    "ארו רו" ארודקטיל אומר ואז אתה שומע בקול של לוגיה בראש שלך:"הוא אומר שהוא יבחר אחרי שירפאו אותו" ואתה רואה אותו מחייך אלייך ומהנהן. מה תעשה?
    אגיד בראשי בשביל להגיד ללוגיה:"תודה רבה על המידע"
    ואז אגיד לארודקטייל:"טוב אני מקווה שתבחר בבחירה טובה!"ואז ארוץ איתו למרכז הפוקימונים,אכנס למרכז שאגיע אליו ואז אומר לאחות ג'וי בתקווה שהיא תיקח את ארודקטייל ותרפא אותו:"ארודקטייל הזה פצוע תוכלי לרפא אותו בבקשה?"ואז אגיש לאחות ג'וי את ארודקטייל הקטן.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    The Mad Hatter
    [COLOR=#4b0082]
    Tsubasa
    אתה רואה את היפופוטס שוהט אל עבר צאריזארד ושניהם נעלמים בסופת החול. אתה שומע את הנהמה של צאריזארד ורואה צללית גדולה בתוך סופת החול. מה תעשה?

Kodak[/COLOR
    אני מחכה בשקט בצד עד שאוכל לראות בבירור של מי הצללית.של צ'אריזארד או של היפו.אני מקוה שזה של היפו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    Kodak
    "אני בא" האמאמן אומר ויורד מהעץ,אתה רואה אותו והוא ניראה כך: ואתה רואה שהפידג'ויוטו מזהה את הדראטיני שלך ואתה לא מבין איך. הילד אומר:"חה חה יש לך את הפוקימון החלשלוש הזה? צא דרגונייר!" האיש זורק פוקדורו אתה רואה שמימנו יוצא: מה תעשה?

Food Fighter

אני אומר ' אי..איך..איך הפידג'יוטו שלך מכיר את הדרטיני שלי ?!?! ...
    ואז אוסיף ' חח...חלשלוש אהה ? אתה לא תקרא לדרטיני שלי חלשלוש ! ואם אתה רוצה שאני אוכיח את זה בו נעשה קרב ! '
    ואמשיך ' אני מאתגר אותך לקרב פוקימונים ! הדרטיני שלי נגד הפידג'יוטו שלך ! '
    ולפני שהוא יגיב למה דווקא בחרתי להלחם מול הפידג'יוטו שלו אומר :
    'אם אתה חושב שאתה כלכך מאמן את פוקימוניך טוב אז אני רוצה להילחם נגד הפידג'יוטו שלך ! ולא נגד הדרגונייר ! ' ואוסיף 'אם אתה כלכך מתעקש אז בסדר גם דרגונייר יהיה טוב ! '
    ואז אפנה את מבטי אל דראטיני ואלחש לו ' דרטיני .. אם אתה לא רוצה אתה לא חייב ..זו הבחירה שלך ! '
    ואז אשאל את המאמן ' שכחתי לשאול אבל איך קוראים לך במקרה ? היי לי קוראים קודאק ..'
    ואז אוסיף ' עכשיו תבחר מאחת הברירות , אתה רוצה להילחם או לא ? לא אכפת ךי במי להילחם ! העיקר בו נילחם! '
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 01-27-2011 בשעה 04:23 PM

Spoiler ספוילר

10. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר

~התחלה~
    "ררינג ררינג" השעון שלכם מצלצל ואתם קמים מהמיטה בבהלה,על השידה לעד המיטה שלכם יש פתק עם חותמת בצורת ארודקטיל ואמא שלכם אומרת:"מותק אתה תאחר,כדי שתתלבש"
    מה תעשו?
    אני עוצרת את השעון המעורר. "עוד רגע, אמא!" אני קוראת, עדין מנומנמת. אני מתהפכת לצד השני של המיטה ושמה לב לפתק שעל השידה. אני עוברת למצב ישיבה, בודקת מה השעה ולוקחת את הפתק, מתחילה לקרוא אותו.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

הרוח המתמטיקאית..
    "היי ילד!" האיש שמקודם עזר לך אומר. "זה לא אזור החפירות של רוארק המכתש הזה נוצר ממתקפת הציפור האמיצה של סטאראפטור" הוא מחייך אלייך וממשיך ללכת,אתה מסתכל במכתש ורואה את כל הטאורוסים שהיו שם מעולפים. מה תעשה?
    אמשיך בדרכי בעודי תוהה איפה הפרפסור יכול להתגורר.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. Water, Earth, Fire, Air.
    הרוח המתמטיקאית
    אתה מחפש ופתאום רואה מכרה ענק ושומע קול צועק:"היי זה אתה אלמוג? זה רוארק! חיכיתי לך,איפה הייתה? בא מהר לפני שייגמרו המאובנים" הוא מחייך ומחכה שתבוא.

The Mad Hatter
    את פותחת את המכתב בישנוניות וקוראת:
    "לין היקרה,אני,רוארק,מזמין אותך להיצטרף לצוות שלי ולחקור את המאובנים,ברגע שתצאי למסע תוכלי ליראות את פלאי עולם הפוקימון,מעל ומעבר. ישנה שמועה שבזמן האחרון לוגיה מדבר עם מאמנים צעירים אז אני מאחל לך בהצלחה,בואי לפגוש אותי במכרה הקרוב לביתך."
    את שמחה שאת עומדת להתחיל. מה תעשי?

Kodak
    "רון קוראים לי רון,ואין בעיה,הפידג'יוטו שלי בכל זאת יותר חזק מדראגונייר" הוא מחייך חיוך זדוני ומחכה לקרב,אתה רואה שדראגונייר נראה מאוכזב.
    אתה מחייך אל התחלת הקרב ורון אומר:"תתחיל,אתה זה שהיתגר".
    מה תעשה?

Tsubasa
    "היפאודון!" אתה שומע מהצל ופתאום אתה שומע קול נפילה חזק ושוררת דממה בחדר. לפתע החול נעלם ואתה שמולך נוצרה דלת שרשום עלייה:"כדי ליראות את תוצאות הקרב תצטרך לעבור בדלת זו" מה תעשה?

Food Fighter
    "אין בעיה" האחות ג'וי אומרת לך והולכת אל החדר האחורי,אתה שומע מרחוק קולות של מכונות ואז היא אומרת לך:"הארודקטיל הזה תינוק והוא נפגע פגיעה קטלנית,נצטרך לפחות יום שלם לרפאות אותו.. תרצה ללון פה? יש כאן חדרי לינה ונעשה לך את זה חינם כפיצוי. מה אתה אומר?" היא מחייכת ואתה רואה שיש עלייה מבט עצוב. מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

13. משתמש מנוסה
    [COLOR=navy]Food Fighter
    "אין בעיה" האחות ג'וי אומרת לך והולכת אל החדר האחורי,אתה שומע מרחוק קולות של מכונות ואז היא אומרת לך:"הארודקטיל הזה תינוק והוא נפגע פגיעה קטלנית,נצטרך לפחות יום שלם לרפאות אותו.. תרצה ללון פה? יש כאן חדרי לינה ונעשה לך את זה חינם כפיצוי. מה אתה אומר?" היא מחייכת ואתה רואה שיש עלייה מבט עצוב. מה תעשה?
    אמלמל לעצמי:"מעניין למה האחות ג'וי עצובה..."
    אשאל את האחות ג'וי בזריזות:"אשמח לחדר בחינם ולמה את עצובה האחות ג'וי?"
    ואז אצעק לארודקטיל:"אל תדאג זה יום ואחרי שתשתחרר אני אעזור לך להשתקם בשטח וגם אעזור לך לגדול לארודקטייל גדול!"

14. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    אתה מחפש ופתאום רואה מכרה ענק ושומע קול צועק:"היי זה אתה אלמוג? זה רוארק! חיכיתי לך,איפה הייתה? בא מהר לפני שייגמרו המאובנים" הוא מחייך ומחכה שתבוא.

אניר ץ לשם ואומר "באמת חיפשתי אתך,תוכל באותו הזמן שתוציא את ההתחלתי שלי מהאמון גם אותו?"אני אומר לו ומראה לו את המאובן שקיבלתי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=navy]
    Tsubasa
    "היפאודון!" אתה שומע מהצל ופתאום אתה שומע קול נפילה חזק ושוררת דממה בחדר. לפתע החול נעלם ואתה שמולך נוצרה דלת שרשום עלייה:"כדי ליראות את תוצאות הקרב תצטרך לעבור בדלת זו" מה תעשה?

[
    אני נכנכס דרך הדלת ואז מקווה שהיפאדון שלי ניצח בקרב את צ'אריזארד

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 7 מתוך 14 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •