Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 14 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 200
  1. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~pika food~ צפה בהודעה
    The Mad Hatter
    את פותחת את המכתב בישנוניות וקוראת:
    "לין היקרה,אני,רוארק,מזמין אותך להיצטרף לצוות שלי ולחקור את המאובנים,ברגע שתצאי למסע תוכלי ליראות את פלאי עולם הפוקימון,מעל ומעבר. ישנה שמועה שבזמן האחרון לוגיה מדבר עם מאמנים צעירים אז אני מאחל לך בהצלחה,בואי לפגוש אותי במכרה הקרוב לביתך."
    את שמחה שאת עומדת להתחיל. מה תעשי?

'איזה כיף, אני לא מאמינה שהולך להיות לי שותף פוקימון ושאצא למסע לגמרי לבדי.' אני אומרת בליבי, אני חולמת בהקיץ בזמן שאני מסתכלת אל הנוף שמעבר לחלון חדרי. אחרי כמה שניות אני מתעשתת, אני מתלבשת ומכינה תיק עם כל הדברים הנחוצים להתחלת המסע. אני שמה את התיק על הגב, מכינה סנדוויץ' לדרך ויוצאת מהבית אל כיוון המכרה מיד לאחר שנפרדתי מאימי.
    בדרך אל המכרה, אני מדלגת באושר, אוכלת את הסנדוויץ' ומזמזמת שירים להנאתי.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~pika food~ צפה בהודעה
    Kodak
    "רון קוראים לי רון,ואין בעיה,הפידג'יוטו שלי בכל זאת יותר חזק מדראגונייר" הוא מחייך חיוך זדוני ומחכה לקרב,אתה רואה שדראגונייר נראה מאוכזב.
    אתה מחייך אל התחלת הקרב ורון אומר:"תתחיל,אתה זה שהיתגר".
    מה תעשה?
    אענה ' טוב רון ... תהיה בטוח שאני אנצח ! '
    ואשאל את דרטיני שוב במטרה שעכשיו הוא יענה לי ..' אתה רוצה להילחם או לא ? אם כן אז קדימה ! '
    ואומר ' תשתמש בבלימה לעברו ! ואם הוא מחזיר אש תקפוץ עליו בדילוג ! ואוסיף ' לאחר מכן תמשיך לדלג עד שהוא יגיע אליך ותקפוץ עליו ותמשמש בקרן על ! ' ואחייך לעברו..

Spoiler ספוילר

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    טוב החלטתי לצ'פר אתכם בגלל היעדרותי. כל אחד יקבל פוקאטץ' שיגיע אל מרכז הפוקימונים הריאשון ולפוקאטץ' יהיה רק אפשרות אחת לפי בחירתו. כל פעם שיגיע למרכז פוקימונים חדש יוכל לשפר אותו לעוד אפשרויות וכו'. תהנו!

Kodak
    "טיני טיני!" דראטיני עונה בנחישות ואתה רואה שהוא ממש רוצה להילחם. אתה רואה שהוא מסתכל על דרגונייר וחושש,כי חושב בגלל שזה המפותח הוא נחשב גרוע. דראטיני רוצה להתחיל אך צריך פקודה. תתחיל בקרב.

Marshmellow
    את מחייכת לך ומדלגת שפתאום את שומעת קול מהשמיים. את רואה שלט לעדך שרשום בו דרך לוגיה אך בשמיים את רואה משהו שונה לגמרי,הוא מתחיל לצנוח למטה ואת לא יכולה ליראות אותו. פתאום את שומעת במהירות:"תיזהרי!" ואת מרגישה מישהו דוחף אותך,פתאום מאחורייכם הדבר שראית נתקע באדמה ואת רואה שמי שהציל אותך היה ילד צעיר,בן גילך ואת רואה שהוא נפגע ברגלו. מה תעשי?

שלושה מחוזות
    "היפו היפו" היפופטס אומר ואתה רואה שהוא מתקרב אלייך בוכה. אתה רואה ממול את צ'אריזארד מרוסק,וישנו חלון פתוח עם הרבה חול סביבו. פתאום אתה רואה על הריצפה מולך מופיע גולגולת ועלייה מכתב:
    יפה,השגת את הגולגולת. עכשיו הגיע הזמן להשיג את שאר החלקים. בשביל להשיג את הכנף לך לחדר השמאלי ואת הרגליים לימני.
    אתה רואה שמולך נפתחות שתי דלתות, אחת בצד שמאל ואחת ימין. מה תעשה?

הרוח המתמטיקאית
    "תצטרך אתה לעשות את זה,לך אל המכונה הזאת תכניס את המאובן של ההתחלתי ותכוון במסך המגע על המאובן של הפוקימון ההתחלתי,אח"כ שים את הצ'יפ הזה" רוארק אומר לך ומושיט לך חתיכת מידע של מחשב "תכניס את זה לתוך הכפתור של הפוקדור ובמסך המגע תעביר לסמל הסימן שאלה. בהצלחה !"
    מה תעשה?

Em Moderator.
    אתה רואה שהרדימו את ארודקטיל. האחות ג'וי אומרת לך:"צוות פוסיל בא הנה וגנב את האפיני שלי" היא מתחילה לבכות ואתה רואה שהיא מנגבת את הדמעות אם ידע וחוזרת לדוכן. מולך מופיעות המפתחות ואתה רואה שלט עם חץ שמכוון לחדרי הלינה. מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי PikaRevulotion צפה בהודעה
    Em Moderator.
    אתה רואה שהרדימו את ארודקטיל. האחות ג'וי אומרת לך:"צוות פוסיל בא הנה וגנב את האפיני שלי" היא מתחילה לבכות ואתה רואה שהיא מנגבת את הדמעות אם ידע וחוזרת לדוכן. מולך מופיעות המפתחות ואתה רואה שלט עם חץ שמכוון לחדרי הלינה. מה תעשה?
    אני הגעתי ראשון למרכז הפוקימונים אז אני צריך לקבל פוקאץ'...
    -------
    אני לוקח את המפתחות בשמחה,הולך לחדר שהמפתחות יפתחו אותו אפתח אותו,אלך להתקלח ובאותו זמן שאני מתקלח אשיר לי את יונתן הקטן ואז אלך לישון בשמחה רבה בגלל שמחר ארדוקטייל יוצא מהמרפאה..

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. NO SOUP FOR YOU!
    Marshmellow
    את מחייכת לך ומדלגת שפתאום את שומעת קול מהשמיים. את רואה שלט לעדך שרשום בו דרך לוגיה אך בשמיים את רואה משהו שונה לגמרי,הוא מתחיל לצנוח למטה ואת לא יכולה ליראות אותו. פתאום את שומעת במהירות:"תיזהרי!" ואת מרגישה מישהו דוחף אותך,פתאום מאחורייכם הדבר שראית נתקע באדמה ואת רואה שמי שהציל אותך היה ילד צעיר,בן גילך ואת רואה שהוא נפגע ברגלו. מה תעשי?
    "אוי לא, אתה פצוע." אני אומרת בחשש, "תודה רבה שהצלת אותי." אני מודה לו בחיוך ומסתכלת אחורה לנסות לזהות את הדבר שנפל מהשמיים.

יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

6. לא ברור בכלל
    טוב החלטתי לצ'פר אתכם בגלל היעדרותי. כל אחד יקבל פוקאטץ' שיגיע אל מרכז הפוקימונים הריאשון ולפוקאטץ' יהיה רק אפשרות אחת לפי בחירתו. כל פעם שיגיע למרכז פוקימונים חדש יוכל לשפר אותו לעוד אפשרויות וכו'. תהנו!

Kodak
    "טיני טיני!" דראטיני עונה בנחישות ואתה רואה שהוא ממש רוצה להילחם. אתה רואה שהוא מסתכל על דרגונייר וחושש,כי חושב בגלל שזה המפותח הוא נחשב גרוע. דראטיני רוצה להתחיל אך צריך פקודה. תתחיל בקרב.
    כבר כתבתי פקודה ..
    --
    אומר ' תשתמש בבלימה לעברו ! ואם הוא מחזיר אש תקפוץ עליו בדילוג ! ואוסיף ' לאחר מכן תמשיך לדלג עד שהוא יגיע אליך ותקפוץ עליו ותמשמש בקרן על ! ' ואחייך לעברו..
    --
    זה מול דרגונייר או פידג'...?

Spoiler ספוילר

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

שלושה מחוזות
    "היפו היפו" היפופטס אומר ואתה רואה שהוא מתקרב אלייך בוכה. אתה רואה ממול את צ'אריזארד מרוסק,וישנו חלון פתוח עם הרבה חול סביבו. פתאום אתה רואה על הריצפה מולך מופיע גולגולת ועלייה מכתב:
    יפה,השגת את הגולגולת. עכשיו הגיע הזמן להשיג את שאר החלקים. בשביל להשיג את הכנף לך לחדר השמאלי ואת הרגליים לימני.
    אתה רואה שמולך נפתחות שתי דלתות, אחת בצד שמאל ואחת ימין. מה תעשה?
    אני הולך לדלת השמאלית כדי להשיג את הכנף
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

הרוח המתמטיקאית
    "תצטרך אתה לעשות את זה,לך אל המכונה הזאת תכניס את המאובן של ההתחלתי ותכוון במסך המגע על המאובן של הפוקימון ההתחלתי,אח"כ שים את הצ'יפ הזה" רוארק אומר לך ומושיט לך חתיכת מידע של מחשב "תכניס את זה לתוך הכפתור של הפוקדור ובמסך המגע תעביר לסמל הסימן שאלה. בהצלחה !"
    מה תעשה?
    אני מכניס תחילה את המאובן של התחלחתי ומכוון במסך מגע אל המאובן של ההתחלתי,אני שם את הצ'יפ והכניס אותו לתוך הכפתרו של הפוקדור ובמסך מגע העביר לסמן השאלה.
    לאחר מכן אני אשאל את רוראק "תגיד נאי יכול לעושת עוד אחד כזה על המאובן שקיבלתי מקבטופוס? (בעמ' 5)"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. Water, Earth, Fire, Air.
    טוב יש פה הרבה אי הבנות. תנסו להבין יותר.

דררך אגב,כמו שכבר רשמתי אני מוציא אחד מהמשחק שהכי פחות ישקיע. לבנתיים יש אחת שעל בטוח לא יוצאת,שיר.

רוח המתמטיקאית
    המאובן עם הצ'יפ זה של קאבוטופס
    ---------------
    אתה מקבל שני פוקדורים,אחד עם קבוטו ואחד עם הכפוקימון ההתחלתי שלך. רוארק אומר לך:"כדאי שתתחיל לצאת,הרבה מאמנים היו פה לפני וכבר התחילו" הוא מחייך וחוזר אל ענייניו.

שלושה מחוזות
    ליאור אצלי זה נקרא אי השקעה.. תנסה לשפר.
    -------------------
    אתה נכנס לדלת השמאלית ורואה מולך ארודקטיל. הוא מחייך אלייך ועף אלייך בשביל לנשוך אותך. מה תעשה?
    Kodak
    פידג'יוטו. ואתה צריך קודם לחכות שהוא יענה ואז רק לתת פקודה.
    ----------------------
    "די טי" דראטיני אומר ואז אתה רואה אותו מדלג אל השמיים בקפיצה ומשתמש בקרן על,מה שפוגע בפידג'יוטו בחוזק. אתה שומע קול מאחורייך שאומר:"אני מציע לך להשאיר את דראטיני בתזוזה בזמן שהוא תוקף במתקפה כזו,למשל להיסתובב. כך תוכל ליצור צורה של גלגל קרן על כמו גלגל להבה."

Marshmellow
    "אין בעיה" הילד אומר ואת רואה את פניו,הוא נראה כך:
    את מסתכלת מאחור אך הוא קם ואומר לך:"אני עומר,נעים להכיר. אני לא יכול להשרות לך ליראות את זה." הוא מוציא פוקדור ואת רואה שהדבר הגדול חוזר לפוקדור. את לא מצליחה ליראות מה זה כי הוא הסתיר לך,את רואה שהוא מנסה לעמוד אך לא מצליח ואז אומר לך:"אז השגת כבר את הפוקאטץ' שלך?" הוא מחייך ומחכה לתשובה.

Em Moderator.
    היית צריך לבקש מימנה.
    ---------------------
    אתה מתרחץ ושומע קולות אך פתאום הם מסתיימים. אתה מסיים להתקלח,נכנס למיטה והולך לישון. אתה קם ואתה מרגיש מקובע למשטח שאתה עליו,ומולך מופיע דארקראי עם צבע מוזר. מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. NO SOUP FOR YOU!
    Marshmellow
    "אין בעיה" הילד אומר ואת רואה את פניו,הוא נראה כך:
    את מסתכלת מאחור אך הוא קם ואומר לך:"אני עומר,נעים להכיר. אני לא יכול להשרות לך ליראות את זה." הוא מוציא פוקדור ואת רואה שהדבר הגדול חוזר לפוקדור. את לא מצליחה ליראות מה זה כי הוא הסתיר לך,את רואה שהוא מנסה לעמוד אך לא מצליח ואז אומר לך:"אז השגת כבר את הפוקאטץ' שלך?" הוא מחייך ומחכה לתשובה.
    יש, תודה. D:
    ~~
    "על איזה פוקאטץ' אתה מדבר?" אני שואלת אותו באי הבנה, "בכל מקרה, עדין לא בדיוק התחלתי במסע. אני עכשיו בדרכי לרוארק לקבל את הפוקימון הראשון שלי." אני מסבירה לו ואז נזכרת במה שאירע קודם, "רגע, אל תשנה נושא! מה זה היה הדבר הזה ולמה לא רצית שאראה אותו?" אני שואלת אותו, מביטה בו במבט חושד.

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

דררך אגב,כמו שכבר רשמתי אני מוציא אחד מהמשחק שהכי פחות ישקיע. לבנתיים יש אחת שעל בטוח לא יוצאת,שיר.

רוח המתמטיקאית
    המאובן עם הצ'יפ זה של קאבוטופס
    ---------------
    אתה מקבל שני פוקדורים,אחד עם קבוטו ואחד עם הכפוקימון ההתחלתי שלך. רוארק אומר לך:"כדאי שתתחיל לצאת,הרבה מאמנים היו פה לפני וכבר התחילו" הוא מחייך וחוזר אל ענייניו.
    "תודה רוארק."אני אומר לו בעודי זורק החוצה את שני הפוקימונים החדישם שלי מהפודקור לשהם ואני אומר להם:"שלום אני המאמן החדש שלכם אלמוג,נעים להכיר אני קמוהו שתנהו איתי ובצהלחה במסע שלכם איתי."
    אני יוצא ממהכרה לכיוון דרך 1.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. לא ברור בכלל

Kodak
    פידג'יוטו. ואתה צריך קודם לחכות שהוא יענה ואז רק לתת פקודה.
    ----------------------
    "די טי" דראטיני אומר ואז אתה רואה אותו מדלג אל השמיים בקפיצה ומשתמש בקרן על,מה שפוגע בפידג'יוטו בחוזק. אתה שומע קול מאחורייך שאומר:"אני מציע לך להשאיר את דראטיני בתזוזה בזמן שהוא תוקף במתקפה כזו,למשל להיסתובב. כך תוכל ליצור צורה של גלגל קרן על כמו גלגל להבה."
    אומר : " מי זה אמר את זה ? ואשאל את רון אתה אמרת את זה ? "
    ואז אוסיף "בוא נחזור לקרב ! "
    ואצווה על דרטיני " דרטיני אתה שמעת את מה שאמרו לנו ? בו נעשה את זה ! תשתמש בקרן על תוך כדי שאתה מדלג בצורה סיבובית ! ואז תשתמש לעברו בבלימה ! " אומר ואחפש את מי שאמר לי ..

Spoiler ספוילר

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

שלושה מחוזות
    ליאור אצלי זה נקרא אי השקעה.. תנסה לשפר.
    -------------------
    אתה נכנס לדלת השמאלית ורואה מולך ארודקטיל. הוא מחייך אלייך ועף אלייך בשביל לנשוך אותך. מה תעשה?
    "אה אז עלי להביס אירודקטיל עלוב.אין בעיה זה היה קלי קלות להביס אותו".אני קופץ ומתחמק מהנשיכה שלו ואז מנחית על ראשו ברכית חזקה שתפגע בוקשה.אני אומר להיפו"אוקי היפו תכונן גם להביס את האירודקטיל הזה.קודם כול תעיף עליו סזופת חול שתפגע בו.היה לו קשה בסופתת החול ואז תנשוף לו את הזנב בנשיכה הכי חזקה שלך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Em Moderator.
    היית צריך לבקש מימנה.
    ---------------------
    אתה מתרחץ ושומע קולות אך פתאום הם מסתיימים. אתה מסיים להתקלח,נכנס למיטה והולך לישון. אתה קם ואתה מרגיש מקובע למשטח שאתה עליו,ומולך מופיע דארקראי עם צבע מוזר. מה תעשה?
    "מה אתה רוצה ממני דארקראי מוזר?"אשאל אותו בתמימות ובפחד ואז אנסה לברוח מהחדר כדי שלא אמות ואז אם אני אצליח לצאת מהחדר,ארוץ במהירות על האחות ג'וי ואגיד לה:"אפשר את הפוקאץ' שלי ויש בחדרי דארקראי בצבע מוזר!אני צריך את העזרה שלך!ומה עם ארדוקטייל?!הוא בסדר?!"

15. Water, Earth, Fire, Air.
    החלטתי לא לעשות כרגע צבעים,פעם הבאה בתגובה אני יעשה

Marshmellow
    "שום דבר" הילד עונה בעוקצניות ואומר לך:"את צריכה עזרה?,אה ודרך אגב,הפוקאטץ' הוא מכשיר חדשני שתוכלי לקבל במרכז הפוקימונים" הוא מחייך ואת רואה שהוא זורק פוקדור שמימנו יוצא האנטר: ואז את רואה אותו הולך כאילו לא קרה כלום והוא מוקף בהילה סגולה." אז מה את אומרת?" הוא מחייך ומחכה לתשובתך.

הרוח המתמטיקאית
    עודכנו לך הפוקימונים עם המתקפות והכל.
    ----------------
    אתה יוצא לדרך 1 שפתאום אתה שומע מהשמיים קולות פיצוץ,אתה רואה שמהשמיים מעלייך נופלת רשת ענקית ובדיוק בשנייה האחרונה ארון קטן קופץ ממקום מסתור ומשתמש בחבטה על הרשת,מציל אותך ונתפס בתוך. מה תעשה?

Kodak
    "דרא,דרא,דראטיני!" דראטיני אומר בכעס,אתה רואה שהוא שואף הרבה אנרגייה ואז קופץ באוויר,מסתובב ויוצר סביבו גלגל על,הוא קופץ אל עבר פידג'יוטו שנפגע מזה קשה ואז משתמש בסופה נגדך. מה תעשה?

שלושה מחוזות
    הברכית שלך מפספסת אך היפו קופץ מאחוריו,מנסה לנשוך את הזנב שלו אך לא מצליח,ובטעות נופל על גבו,הוא מפיל אותו על הריצפה ואתה רואה שארודקטיל נלכד תחת היפו. מה תעשה?

Em Moderator
    "דאר" דארקראי אומר לך בכעס ואז את רואה שהוא טוען כדור צל נגדך,פתאום משום מקום מופיע קרסליה שמעיפה אותו על הקיר,אתה קם מהחלום בתדהמה,בתוך החדר שלך במרכז הפוקימונים כולך מזיע. מה תעשה?

עדכון:בדף הריאשון יש מקום של פרסים,אני כרגע מוסיף הרבה,מי שיצליח ילך אל מרכז הפוקימונים שם יהיו מדרגות נעות שמביאות אותו אל היכל הפרסים!. שווה לנסות.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

עמוד 8 מתוך 14 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •