Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 14 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 200
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי PikaRevulotion צפה בהודעה
    החלטתי לא לעשות כרגע צבעים,פעם הבאה בתגובה אני יעשה

Kodak
    "דרא,דרא,דראטיני!" דראטיני אומר בכעס,אתה רואה שהוא שואף הרבה אנרגייה ואז קופץ באוויר,מסתובב ויוצר סביבו גלגל על,הוא קופץ אל עבר פידג'יוטו שנפגע מזה קשה ואז משתמש בסופה נגדך. מה תעשה?
    אומר לו : "יפה מאוד ! עכשיו תנסה להתחמק ממתקפת הרוח ותדלג באוויר ! כלומר תנצל את זה שאתה לא כבד ותעוף ואז תשתמש בקרן על עם הגלגל ! ואז תרד עליו בבלימה ותיתלה עליו ! " אומר בפחד שזה לא יצליח ..

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Em Moderator
    "דאר" דארקראי אומר לך בכעס ואז את רואה שהוא טוען כדור צל נגדך,פתאום משום מקום מופיע קרסליה שמעיפה אותו על הקיר,אתה קם מהחלום בתדהמה,בתוך החדר שלך במרכז הפוקימונים כולך מזיע. מה תעשה?

עדכון:בדף הריאשון יש מקום של פרסים,אני כרגע מוסיף הרבה,מי שיצליח ילך אל מרכז הפוקימונים שם יהיו מדרגות נעות שמביאות אותו אל היכל הפרסים!. שווה לנסות.
    'זה היה מפחיד'ני אחשוב לעצמי ואז אלך לאחות ג'וי ואז אשאל אותה:"מה עם ארדקוטייל?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר

Marshmellow
    "שום דבר" הילד עונה בעוקצניות ואומר לך:"את צריכה עזרה?,אה ודרך אגב,הפוקאטץ' הוא מכשיר חדשני שתוכלי לקבל במרכז הפוקימונים" הוא מחייך ואת רואה שהוא זורק פוקדור שמימנו יוצא האנטר: ואז את רואה אותו הולך כאילו לא קרה כלום והוא מוקף בהילה סגולה." אז מה את אומרת?" הוא מחייך ומחכה לתשובתך.
    אגב, התחלתי לך ב"עלייתם של השדים". :ם
    ~~
    "הוא נראה ממש מגניב." אני משיבה בחיוך, "אני צריכה ללכת עכשיו לרוארק ולהתחיל את המסע שלי." אני מוסיפה ונפרדת ממנו לשלום, אני ממשיכה ללכת לכיוון המכרה על מנת להפגש עם רוארק.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=PikaRevulotion;1021764]החלטתי לא לעשות כרגע צבעים,פעם הבאה בתגובה אני יעשה

שלושה מחוזות
    הברכית שלך מפספסת אך היפו קופץ מאחוריו,מנסה לנשוך את הזנב שלו אך לא מצליח,ובטעות נופל על גבו,הוא מפיל אותו על הריצפה ואתה רואה שארודקטיל נלכד תחת היפו. מה תעשה?

/QUOTE]

אני אומר להיפו"גדול הצלחת ללכוד את ארודקטיל המעצבן הזה.אוקי הגיע הזמן למהלך הספי שלך.תשתמש בסופת חול ותנסה ליצור סביבך חול טובעני שיבלע לתוכו את ארודקטיל הזה." אני מקווה שהיפו יצליח בזה ואז אני אקבל עוד חלק מהמאובן
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    כינוי בפורום:lipion
    פוקימון התחלתי: אם פנוי ואפשר, תודה.

גיל(10-14): 14
    אופי: נדיבה, לא מרגיזה, חמודה, תמיד אומרים לה שכיף להיות בחברתה.
    רקע: נל נולדה כילדה שקטה וכך בהמשך חייה. עד שזה קרה. יום אחד, כשהיא חזרה מבית הספר למאמנים, התנפלו עליה ה'בריונים של הכיתה' ואיימו עליה שאם היא לא תכין להם את השיעורים, הם ירביצו לה. היא כבר לא פחדה מהם מאז אותו מקרה. אותו מקרה שלפתע פוקימון צץ מן העצים והשתמש בגלגל להבה מוקף בעשב ומים! היא גילתה צ'ימצ'אר וטרטוויג ופיפלאפ תוקפים את הבריונים. הבריונים מאז לא שבו להציק לה ושלושת הפוקימונים צמודים אליה ומגנים עליה והיא משחקת איתם. יום אחד, הבריונים שבו עם פוקימון דרקון ענק שהיה צ'אריזרד. הם נלחמו קשה עד שלבסוף נל ניצחה ומאז חייה היו באמת קלים יותר. מאותו יום היא זכרה את הקרב המכריע בינהם ולא שכחה את ההתחלתיים שעזרו לה.
    תמונה:
    פוקימונים: (לא לגעת).
    כסף:400 ריו.
    תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
    ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
    בקשות: אשמח להרשם! אבקש מאוד שתעזור לי במשחק כי אני חדשה ולא מכירה ממש חוקים.

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    סליחה שלא הגבתי מלא זמן ^^ אני יפרסם מלא עכשיו כי מיום ריאשון עד שלישי א ני לא יהיה.

lipion
    אני מוסיף אותך לכמה זמן,אני מוציא עכשיו שני משתמשים. מי שהכי ישקיע וכו' יהיה פחות סיכויים שיצא,כמו שיר שיש לה כבר חסינות,בהצלחה!
    --------------
    תגיבי לה התחלה בסוף עמ' 1.

שלושה מחוזות
    "היפו,היפו,פוטס!" היפו פוטס צועק ואתה רואה שפתאום הוא פותח את הפה,ויוצא לו מהפה כדור אנרגיה! היפו פוגע בארודקטיל,אתה רואה שהוא טוען עוד אחד ובטעות בולע אותו,פתאום הוא מוקף בהילה ירוקה ומתחזק מאוד,הוא יורה עוד כדור אנרגייה בגודל הראש שלו כפול 2,פוגע בארודקטיל וארודקטיל מחוסל על הריצפה. אתה מוצא על הרצפה קופסת אוצר. מה תעשה?

Em Moderator
    "אני מצטערת,ארודקטיל פצוע קשה עדיין ויצטרך עוד יום מנוחה. אני ממליצה לך ללכת למכון לבנתיים וכניראה שתחזור הוא כבר יתרפא" האחות אומרת לך בבטחה,ושואלת אותך:"אתה רוצה במקרה פוקאטץ'?" היא מחייכת ומחכה לתשובה.

Marshmellow
    "חכי" הוא אומר לך ואומר לך:"אני עומר" ומושיט לך פתקה ביד,הוא פתאום נעלם בהבזק מיסטורי,את מתקרבת אל המכרה ואת רואה את רוארק עסוק בעינייניו. מה תעשי?

_Kodak_
    כפיצוי שפרשתי ממשחקך וגם בגלל כל האסטרטיגיות שלך אני נותן לך פרס
    -----------------
    דראטיני תופס תנופה אך מנסה להתעופף עם כנפיו על הראש ללא הצלחה. פתאום דראטיני צועק:"טיני,טיני טיני!" פתאום הוא מוקף באור לבן,ומהאור הלבן פתאום יוצא דראגונייר! דראטיני התפתח לדראגונייר! מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    סליחה שלא הגבתי מלא זמן ^^ אני יפרסם מלא עכשיו כי מיום ריאשון עד שלישי א ני לא יהיה.

_Kodak_
    כפיצוי שפרשתי ממשחקך וגם בגלל כל האסטרטיגיות שלך אני נותן לך פרס
    -----------------
    דראטיני תופס תנופה אך מנסה להתעופף עם כנפיו על הראש ללא הצלחה. פתאום דראטיני צועק:"טיני,טיני טיני!" פתאום הוא מוקף באור לבן,ומהאור הלבן פתאום יוצא דראגונייר! דראטיני התפתח לדראגונייר! מה תעשה?
    תודה רבה !
    ---
    אני אומר לו : " וואו דרטיני ! או יותר נכון דרגונייר ! זה גדול ! התפתחת ושוב פעם בגדול ! "
    אוציא את הפוקדקס ואסרוק את דרגונייר שלי .
    לאחר מכן אומר : " וואו גדול ! אנחנו יותר חזקים משני הפוקימונים שלו ! "
    ואפקוד עליו בזריזות : " תישאר במקום ! " ולמרות הפתעתו אסביר שוב : " תישאר במקומת וכשהוא ייתקוף אותך במתקפה פיזית תתחמק במהירות רבה ! הוא יתקע באדמה ואז תגמור אותו בגלגל קרן על ! כלומר בבלימה שתסתובב איתה תוך כדי שימוש בקרן על ! " ואקרא לו קריאות עידוד מרחוק .

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    ~התחלה~
    "ררינג ררינג" השעון שלכם מצלצל ואתם קמים מהמיטה בבהלה,על השידה לעד המיטה שלכם יש פתק עם חותמת בצורת ארודקטיל ואמא שלכם אומרת:"מותק אתה תאחר,כדאי שתתלבש"

מה תעשו?
    "אוי לא!" אקרא בבהלה ואסתכל בשעוני. אתלבש במהירות ואצא החוצה ואומר שלום לאימי. "אוקיי, לאן עכשיו, אולי אני אחכה לשכנים שיבואו וככה לא נלך לבד?" אומר בהירהור עד שלבסוף אחליט לחזור פנימה. "לאן ללכת, אמא?" אשאל. "אוי! כל כך מיהרתי שלא הספקתי לראות את הפתק!" אקרא ואעלה לחדרי לבדוק מה כתוב בו.

9. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    Marshmellow
    "חכי" הוא אומר לך ואומר לך:"אני עומר" ומושיט לך פתקה ביד,הוא פתאום נעלם בהבזק מיסטורי,את מתקרבת אל המכרה ואת רואה את רוארק עסוק בעינייניו. מה תעשי?
    אני מתקרבת אל רוארק ומנסה לגרום לו להבחין בי. "היי!" אני אומרת באושר ומעט בקולניות, "היי, אני מניחה שאתה רוארק. שמי לין והזמנת אותי כדי להצטרף לצוות רוארק." אני מציגה את עצמי בנימוס ובחיוך רחב.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

10. משתמש מנוסה
    Em Moderator
    "אני מצטערת,ארודקטיל פצוע קשה עדיין ויצטרך עוד יום מנוחה. אני ממליצה לך ללכת למכון לבנתיים וכניראה שתחזור הוא כבר יתרפא" האחות אומרת לך בבטחה,ושואלת אותך:"אתה רוצה במקרה פוקאטץ'?" היא מחייכת ומחכה לתשובה.

[/I][/B][/COLOR]
    "ברור שאני רוצה!"אומר לאחות ג'וי בשמחה ואז שאני אקבל את הפוקאץ' אענוד אותו על ידי ואלך אל המכון.
    שאני אגיע למכון אכנס בפראות ואז אגיד:"יש פה מישהו?!"

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטיקאית
    עודכנו לך הפוקימונים עם המתקפות והכל.
    ----------------
    אתה יוצא לדרך 1 שפתאום אתה שומע מהשמיים קולות פיצוץ,אתה רואה שמהשמיים מעלייך נופלת רשת ענקית ובדיוק בשנייה האחרונה ארון קטן קופץ ממקום מסתור ומשתמש בחבטה על הרשת,מציל אותך ונתפס בתוך. מה תעשה?
    עדכון:בדף הריאשון יש מקום של פרסים,אני כרגע מוסיף הרבה,מי שיצליח ילך אל מרכז הפוקימונים שם יהיו מדרגות נעות שמביאות אותו אל היכל הפרסים!. שווה לנסות.
    "ארון אל תתדאג אני ארנסה לשחרר אותך.אווי צא תשתמש בהצלפת זנב אל הרשת כדי לנסות לשחרר את ארון."אני אומר ואזרוק את איווי החוצה מהפוקדור שלו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. Water, Earth, Fire, Air.
    _Kodak_
    אני לא מבין את המתקפות שאתה עושה. כ"כ על ההשקעה אבל תעשה את זה יותר בבירור למשל: דרגונייר תסתובב באוויר ותשתמש בדילוג בשביל לעוף כמה שיותר גבוה" וכו'. תגיב לתגובה הקודמת שוב והפעם ברור בבקשה.

הרוח המתמטיקאית
    איווי מנסה לפגוע אך גם הוא נתפס ברשת, פתאום אתה רואה בשמיים איש עף על פוקימון שאתה לא מזהה, מה תעשה?.

Em Moderator
    אל תעשה שתי פעולות כמו להיות לדבר איתה ופתאום לרוץ, כי אם קורה משהו בדבר הריאשון זה שולל את השני כמו עכשיו. פעם אחרונה שאני מזכיר לך.
    --------------
    האחות ג'וי אומרת לך:"אוקיי! איזה הטבות אתה רוצה? אתה יכול לבחור רק אחת כהתחלה." היא אומרת ומושיטה לך קטלוג (הקטלוג בעמ' הריאשון). מה תעשה?

Marshmellow
    "חכי!" את שומעת את הקול של הילד ממקודם ופתאום הוא עומד מולך,את לא שמה לב ופוגעת בו, ושנייכם נופלים. הוא אומר לך:"אל תלכי לשם! זה מסוכן,קחי את זה ולכי!" הוא מושיט לך פוקדור ומחייך, ופתאום נעלם ואת חושבת אם לשמוע בעצתו. מה תעשי?

Lipion
    את קוראת את הפתק ורשום שם:
    "נל היקרה,אני,רוארק,מזמין אותך להיצטרף לצוות שלי ולחקור את המאובנים,ברגע שתצאי למסע תוכלי ליראות את פלאי עולם הפוקימון,מעל ומעבר. ישנה שמועה שבזמן האחרון לוגיה מדבר עם מאמנים צעירים אז אני מאחל לך בהצלחה,בואי לפגוש אותי במכרה הקרוב לביתך."
    את שמחה שאת עומדת להתחיל. מה תעשי?

הערה: אני מתחיל לקדם את המשחק יותר מהר, יהיה פחות עלילה ויותר המשך של המכונים וכו', דרך אגב הפוקימונים יילמדו מתקפות יותר מהר וכו'. הבא שלא עוזב אותנו ומקבל חסינות הוא!\היא\הוא\היא!!:

ליאור!!! מזל טוב
    כולם להתקדם אל מרכז הפוקימונים הקרוב ולהסוף פוקאטץ'. תומר הריאשון שקיבל ולכן עוד מעט יקבל תוספת לשלו. בהצלחה.

תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

13. משתמש מנוסה
    [COLOR=darkgreenEm Moderator
    אל תעשה שתי פעולות כמו להיות לדבר איתה ופתאום לרוץ, כי אם קורה משהו בדבר הריאשון זה שולל את השני כמו עכשיו. פעם אחרונה שאני מזכיר לך.
    --------------
    האחות ג'וי אומרת לך:"אוקיי! איזה הטבות אתה רוצה? אתה יכול לבחור רק אחת כהתחלה." היא אומרת ומושיטה לך קטלוג (הקטלוג בעמ' הריאשון). מה תעשה?

[/COLOR]
    "אני רוצה את הטבה של החיים של הפוקימון בבקשה!"אומר לאחות ג'וי בנחמדות ובהרגשה שמחה.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

שלושה מחוזות
    "היפו,היפו,פוטס!" היפו פוטס צועק ואתה רואה שפתאום הוא פותח את הפה,ויוצא לו מהפה כדור אנרגיה! היפו פוגע בארודקטיל,אתה רואה שהוא טוען עוד אחד ובטעות בולע אותו,פתאום הוא מוקף בהילה ירוקה ומתחזק מאוד,הוא יורה עוד כדור אנרגייה בגודל הראש שלו כפול 2,פוגע בארודקטיל וארודקטיל מחוסל על הריצפה. אתה מוצא על הרצפה קופסת אוצר. מה תעשה?
    לא שמתי לב שהגבת
    אני אומר להיפו"גדול השתמשת בכדור אנרגיה.אני מקווה שאתה שולט בזה 100%". אני לוקח את קופסאת האוצר ושם בתיק שלי ואז אומר להיפו"קדימה הולכים לדלת הבאה".אני הולך עם יפו לדלת האחרונה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. Water, Earth, Fire, Air.
    Em Moderator
    "אין בעיה" היא אומרת לך עם חיוך. היא אומרת לך:" אני ממליצה לך ללכת אל המכון אחרי שתאמן את טראפינץ', ראיתי את כרטיס המאמן שלך ויש לך רק פוקימון אחד עם שני מתקפות.בהצלחה!" היא מחייכת מביאה לך את השעון וחוזרת לעיסוקיה.
    מה תעשה?
    --------------
    עודכן לך בדף הרשומים,מזל טוב!

שלושה מחוזות.
    "פו פו פוטס!" היפופוטס צועק ופתאום יוצא לו מהפה שוב כדור אנרגיה,אך הוא לא זז, אתה רואה שהיפופוטס מאוכזב והוא מתחיל לבכות. מה תעשה?
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

עמוד 9 מתוך 14 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •