[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
[COLOR=#ff0000][B][COLOR=black]אני אקח את המאובן אכוון ללאבריטר במסך המגעKilerbee
על פניו של רוארק עולה הבעה רצינית והוא שואל אותך בתוקפניות:"איזה פוקימון זה? תוכל להיות יותתר ספציפי?" הוא משנה את הבעת פניו לחיוך שוב ומושיט לך מה שנראה לך כמו מאוובן עם סמל של "שלדה" עליו והוא נוצץ באור. הוא אומר לך:"תקח את זה למכונה ששם,תעביר במסך המגע ללארביטר ותחכה חמש דקות.
באותו זמן אלך לרורק ואומר לו "ארטיקונו, נוצת ארטיקונו"
Tsubasa
אתה מפעיל את המכונה ואז אתה שומע צליל מתכתי,אתה פוצח אותה ורואה בפנים פוקדור. אתה מבין שזה הפוקדור של היפופוטס. מה תעשה?
השגת היפופוטס שיודע : נשיכה,פזילה (leer)
Killerbee
"תשמור אותה,זוהי נוצה נדירה שאין כמותה,תיזהר רק שלא יגנבו אותה" רוארק אומר ברצינות,אתה שומע צליל מתכתי מהמכונה ופתאום מופיע מולך פוקדור מהמכונה . אתה מבין שזה לארביטר.
קיבלת לארויטר שיודע : שריטה,הגנת סלע.
Food Fighter
"טראפינץ תועק עם צליל קולו החזק ומחריש האוזניים ואתה מבין שהוא מחבב אותך, ורוארק אומר לך:"נוצת המולטרס הכי קלה להשגה,במכון העשב בעיר הבאה תמצא זירה ענקית,בתוך האדמה היא מוחבאת".
מה תעשה?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
כינוי בפורום:גד1001
פוקימון התחלתי:צ'אמנדר
גיל(10-14):13 וחצי
אופי:עצבני שחצן חכם בלי סבלנות זהיר חרוץ
רקע: גו'ן הוא ילד למישחפה עשירה ומפורסמת אביו הוא מנהל המכון ואימו עובדת במרכז הפוקימונים הוא אוהב לעזור לאמו במרכז הפוקימונים אבל מה שהוא הכי רוצה להיות בעולם זה להיות מאמאן פוקימונים וליפגוש חברים חדשים(גם פוקימונים וגם אנשים)
תמונה:
פוקימונים: (לא לגעת).
כסף:400 ריו.
תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
בקשות:אין כרגע
~התחלה~
"ררינג ררינג" השעון שלכם מצלצל ואתם קמים מהמיטה בבהלה,על השידה ליד המיטה שלכם יש פתק עם חותמת בצורת ארודקטיל ואמא שלכם אומרת:"מותק אתה תאחר,כדי שתתלבש"
מה תעשו?
אני אתלבש מהר אשים את הפתק שליד המיטה בתיק לוקח את התיק שלי אוכל את האוכל בחופזה ורץ החוצה
יש לי שאלה איך אני אוכל להשיג עוד כסף בהמשך????
"צא לאווריטר" אומר ואוציא אותו ואז אלך לרורק "מה לעשות עכשיו?"Killerbee
"תשמור אותה,זוהי נוצה נדירה שאין כמותה,תיזהר רק שלא יגנבו אותה" רוארק אומר ברצינות,אתה שומע צליל מתכתי מהמכונה ופתאום מופיע מולך פוקדור מהמכונה . אתה מבין שזה לארביטר.
קיבלת לארויטר שיודע : שריטה,הגנת סלע.
killerbee
רוארק אומר לך:"לך לדרכך" ולארויטר מחייך אלייך ומחבק אותך עם חיוך רחב.
Food Fighter
"הם בתיק שלך,דאגתי לכך בזמן שהתכופפת " רוארק אומר בביישנות ומגרד את קסדתו,אתה מסתובב באזור ורואה ארודקטיל עם כנף מדממת.
Tsubasa
"היפו פוטס" היפו עונה בחיוך וקופץ במקום הוא מלקק אותך ואתה רואה שהוא עלה על משהו בחוש הריח שלו.
Kodak
"אכן ילדי זוהי מולטרס האגדית. קח מאובן זה ושים אותו במכונה למשך 5 דקות,ובואותו זמן תעביר במסך המגע אל התמונה של דראטיני." רוארק אומר לך בחביבות ומסתובב לעניניו
.
הרוח המתמטיקאית
אין במשחק זה מעבדה.. אני עושה שאתה רץ החוצה.
----------
אתה נפרד מאמך והיא מחייכת אלייך אתה יוצא החוצה ורואה להקת פינסירים תוקפים ארודקטיל תינוק,ומולטרס עובר למעלה בשמיים בחינניות. מה תעשה?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)