חדשות נוסח ניצן
קרדיט לראש 1 על מידע
קרדיט לי על הבאת מידע,כתיבתו,וסיכומו
שנים של גיבורים
אז מה מצפה לנו בשנים הקרובות?
מסתבר שהמון,להלן הסרטים שיצאו בשנים הקרובות
2008-כמעט שנגמרה השנה (וואלה עוד מעט שלושה חודשים) אבל תצפו לעוד סרט אחד אחרי שוברי קופות כגון איירון מן ורובוטריקים
הסרט הוא "המעניש 2",אחרי גירסתו הפחות טובה "המעניש" שיצא 2004 מקורות אומרים שהסרט הבא בסדרה יהיה אפל ורציני יותר,הסרט יצא בסוף השנה
2009-תצפו לטוב בשנה הבאה!
וולברין (איש הזאב מאקס מן) יככב בסרט בנוסף תחכו לסרטים כמו "רובוטריקים 2","דרגון בול Z" (הפעם לא מצויר) ו"כוח המחץ"
2010-אם חשבתם ש2009 תיהיה הצלחה חכו לזה:
"איירון מן 2" יגיע לקולנוע ביחד עם סרטים לא פחות מוצלחים "תור" אל הרעם ו"אנט מן" (איש הנמלה)
בנוסף לא אחר מאשר שרק יגיע בסרט רביעי בשנה הזאת
2011-שנה טובה מאד
תצפו לסרטים כמו "קפטן אמריקה","האבנג'רז" וכמובן "ספיידרמן 4!"
סופר פאריס
פאריס הילטון תככב כדמות מצוירית של גיבורת על,היא עובדת כרגע עם סטן לי-האבא המיתולוגי של "מארבל" והיוצר של ספיידרמן,אקס מן,איירון מן ועוד...
"יצרנו גיבורת על מצוירת שמבוססת על הדמות שלי,תראו אותה בקרוב. זו לא תיהיה גיבורת על רגילה,אלא אחת שמשתמשת בתכשירי איפור ככלי נשק ונלחמת בעזרתם בכוחות הרשע."
האם פאריס תככב ככוכבת קומיקס? או בסדרה? זה עוד לא ידוע
ועוד בקטנה
*ג'וני דפ ישחק בקרוב בסרט "אליסה בארץ הפלאות" בגרסה אפלה יותר הוא ישחק את הכובען המטורף (ולי יש רק לומר:אסף מאחוריך)
*למרות השמועות ליאונה לואיס לא תעצב קולקציית אופנה עבור טופ שופ למרות לכל השמועות (ליאונה,נחכה לך בסוף האולימפיידה)
*ניקול ריצ'י תוציא אלבום סולו ראשון,אחד השירים יהיה מוקדש לבעלה ושמו יהיה me and you
עד פה להפעם![]()