Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 43
  1. מייסד האתר והפורום
    איזה פורומים הייתם רוצים לראות פה ? והאם לדעתכם הם יכולים להיות פעילים ?

2. אני ניניני אני סמל מיני
    אולי פורום קונסולות..

קרדיט ענק לרועי!

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    ברצינות : תת פורום פוקימון צינוק מסתורי , פוקימון ריינג'ר (למה פורום פוקימון דור 1 פעיל?)
    פורום אימולטורים (כתת פורום במשחקים כלליים)

בצחוק: (חייב אין אם תירצה תתעלם)
    פורום Devil May Cry אני אהייה הכי פעיל שם

אני ואולי אלכסיי

לשנות את השם של דיבורים ל"זומבים וחמאת בוטנים" מתאים בול
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. משתמש סופר ספאמר
    למה לא נעשה עם אתה הופך את הפורום לכללי אז לכל סדרה תת פורום משלה וגם לכל ערוץ אני חושב שזה יעזור עם אתה הופך את הפורום לכללי
    או לסרטים מחו''ל ולסרטים ישראלים תת פורום נפרד אבל אני לא יושב שיהיה בסרטים ישראלים פעילות

5. היכל התהילה
    פורום פוליטיקה ומדינה.
    קטגוריית יצירה (קליפים, חתימות, סיפורים).
    פורום Vip (ידרבן השקעה).
    פורום בינו לבינה (אהבה).
    פורום האח הגדול, הישרדות, היפה והחנון, ושאר הריאליטי.

6. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    פורום אלכוהול ועישון
    פורום דיבורי אקטואליה
    פורום משחקי רשת,תת פורום למשחקים כללים
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

7. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    הינה הצעה ישנה מאוד של עומר :d
    פורום סקס Xd
    ובאמת צריך פורום Vip
    אבל שזה לא יהיה פתאום כמו ווינר
    כול אחד מקבל את זה על שום דבר

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    פורום ימין ושמאל בפוליטיקה (כתת פורום לחיים ויום יום) אתם יכולים לשים אותי כמנהל כבר מעכשיו Xd

9. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    ציטוט פורסם במקור על ידי KillerBee צפה בהודעה
    פורום ימין ושמאל בפוליטיקה (כתת פורום לחיים ויום יום) אתם יכולים לשים אותי כמנהל כבר מעכשיו Xd
    אני הייתי מהסס לשים אותך מנהל.
    קוראים לפורום כזה,פורום פוליטיקה/דיבורי אקטואליה.
    ולא נראה לי שאתה יודע מה זה שמאל...
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

10. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלון מעופף צפה בהודעה
    אני הייתי מהסס לשים אותך מנהל.
    קוראים לפורום כזה,פורום פוליטיקה/דיבורי אקטואליה.
    ולא נראה לי שאתה יודע מה זה שמאל...
    ימין לשלטון!
    אני יודע טוב מאוד מה זה שמאל! תפתח נא את הקישור הראשון בחתימה שלי מצליב שופרות יקר (ה3 מילים האחרונות בצחוק)

11. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    ימין לשלטון!
    אני יודע טוב מאוד מה זה שמאל! תפתח נא את הקישור הראשון בחתימה שלי מצליב שופרות יקר (ה3 מילים האחרונות בצחוק)
    • דת:

• לאום:
      • הימין מייחס משמעות רבה ללאום ולמורשת הלאומית, ומתייחס אל הלאום כאל המסגרת המאחדת הגדולה ביותר. אי לכך, הימין נוטה להעדיף את בני לאומו על פני בני לאום אחר ומקדש ערכים הקשורים בלאום, כגון אדמת מולדת וכבוד לאומי. בימין הקיצוני ישנה אף לאומנות. בימין קיימת הטענה שמערכת של מדינות לאום בה כל לאום מסדר את ענייניו כראות עיניו ולא מפריע לאחר היא הפתרון האידאלי.
      • השמאל דוגל בהומניזם כלל-אוניברסלי (קוסמופוליטיות) וגורס שהלאום אינו עילה מוצדקת להבחין בין בני אדם שונים. החזון של מהפכני השמאל הוא חברה ללא לאומים בהם אנשים מאוחדים מאחורי ערכי ההומניזם והסוציאליזם.

• שימוש בכוח לפתרון סכסוכים בינלאומיים:
      • הימין הוא לרוב יותר נִצִי (מהמילה "נץ" עוף דורס המתקיים מציד בעלי חיים אחרים) מן השמאל, ומאמין בחשיבות הכוח הצבאי כגורם חיוני לביטחון הלאומי. תנועות ימין בדרך כלל תומכות בפעולות צבאיות בעת הצורך ומאמינות במדיניות של תגובות קשות על תוקפנות מצד האויב.
      • השמאל הוא לרוב יותר יוני (מהמילה "יונה", העוף המסמל את השלום) ומאמין בהידברות ומשא ומתן כאמצעי הטוב ביותר לפתרון מחלוקות וסכסוכים. תנועות שמאל בדרך כלל מתנגדות לפעולות צבאיות ומאמינות במדיניות של איפוק ושימוש בכלים דיפלומטיים. עם זאת, חלק מארגוני השמאל הראדיקלי מציגים עמדות מיליטנטיות, ואף מצדיקים פעולות טרור לשם השגת מטרותיהם.

• יחס לצבא:
      • הימין מתגאה בדרך כלל בצבא ורואה בו כלי לחיזוק הלכידות הלאומית שמחשל את אזרחי האומה. הימין רואה בשירות בצבא ערך לאומי ומהלל את אלה המתגייסים לצבא ומשרתים בו.
      • השמאל המתון בדרך כלל רואה בצבא משום "רע הכרחי", בעוד השמאל הרדיקלי מתנגד לצבא כמכשיר לאומי ורואה בו ארגון מדכא ואלים, אולם, ארגוני שמאל קיצוני (כמו גם מדינות הגוש הקומוניסטי בעבר) ראו ורואות בשימוש בכוח, באלימות, בצבא העומד לרשות המהפכה ואף באמצעי דיכוי מכשירים לגיטימיים לתיקון החברה. בדרך כלל, תנועות השתמטות וסרבנות שירות במדינות שאינן מקבלות את עמדות השמאל - מוצאן בשמאל. חלקן באות על רקע פציפיסטי וחלקן על רקע פוליטי של התנגדות למדיניות הממשלה.

• כלכלה:
      • בעבר, זוהה הימין עם המשטר הפיאודלי והתנגד למעמדות העירוניים (שזוהו עם "השמאל" של אותם ימים). כיום, דוגל הימין בדרך כלל בצמצום המעורבות הממשלתית בכלכלה ובקפיטליזם כשיטה המוצלחת ביותר לפיתוח הכלכלה והחברה, על חשבון מדיניות רווחה הכופה דרכי התנהגות כלכלית על הפרט. הימין מאמין בליברליזם כלכלי (שוק חופשי) ויוזמה חופשית ככלי לפתח את המשק. לעתים - במיוחד במדינות אנגלו-סקסיות - אף בנאו-ליברליזם כלכלי.
      • השמאל דוגל בשוויוניות על חשבון היוזמה החופשית. השמאל המתון מעדיף מדיניות סוציאל-דמוקרטית ומדיניות רווחה-חברתית, סוציאליסטית. בשמאל הקיצוני נכללת האידאולוגיה הקומוניסטית, השוללת את הסוציאל-דמוקרטיה. בדרך כלל, מחייב השמאל, במידה רבה או מועטה, התערבות ממשלתית במסחר ובהון הפרטי, מתוך הנחה כי תחרות חופשית מדיי והעצמת בעלי נכסים גדולים תרחיב פערים חברתיים ותביא לפגיעה בשכבות פחות מבוססות.\[

הגדרה מוויקיפדיה ולא ממך.

1. זה שהשמאל בישראל הוא טמטום אחד גדול,זה לא האשמה של השמאל העולמי.
    2. O-O
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

12. Because lizards can swim
    • דת:

• לאום:
      • הימין מייחס משמעות רבה ללאום ולמורשת הלאומית, ומתייחס אל הלאום כאל המסגרת המאחדת הגדולה ביותר. אי לכך, הימין נוטה להעדיף את בני לאומו על פני בני לאום אחר ומקדש ערכים הקשורים בלאום, כגון אדמת מולדת וכבוד לאומי. בימין הקיצוני ישנה אף לאומנות. בימין קיימת הטענה שמערכת של מדינות לאום בה כל לאום מסדר את ענייניו כראות עיניו ולא מפריע לאחר היא הפתרון האידאלי.
      • השמאל דוגל בהומניזם כלל-אוניברסלי (קוסמופוליטיות) וגורס שהלאום אינו עילה מוצדקת להבחין בין בני אדם שונים. החזון של מהפכני השמאל הוא חברה ללא לאומים בהם אנשים מאוחדים מאחורי ערכי ההומניזם והסוציאליזם.

• שימוש בכוח לפתרון סכסוכים בינלאומיים:
      • הימין הוא לרוב יותר נִצִי (מהמילה "נץ" עוף דורס המתקיים מציד בעלי חיים אחרים) מן השמאל, ומאמין בחשיבות הכוח הצבאי כגורם חיוני לביטחון הלאומי. תנועות ימין בדרך כלל תומכות בפעולות צבאיות בעת הצורך ומאמינות במדיניות של תגובות קשות על תוקפנות מצד האויב.
      • השמאל הוא לרוב יותר יוני (מהמילה "יונה", העוף המסמל את השלום) ומאמין בהידברות ומשא ומתן כאמצעי הטוב ביותר לפתרון מחלוקות וסכסוכים. תנועות שמאל בדרך כלל מתנגדות לפעולות צבאיות ומאמינות במדיניות של איפוק ושימוש בכלים דיפלומטיים. עם זאת, חלק מארגוני השמאל הראדיקלי מציגים עמדות מיליטנטיות, ואף מצדיקים פעולות טרור לשם השגת מטרותיהם.

• יחס לצבא:
      • הימין מתגאה בדרך כלל בצבא ורואה בו כלי לחיזוק הלכידות הלאומית שמחשל את אזרחי האומה. הימין רואה בשירות בצבא ערך לאומי ומהלל את אלה המתגייסים לצבא ומשרתים בו.
      • השמאל המתון בדרך כלל רואה בצבא משום "רע הכרחי", בעוד השמאל הרדיקלי מתנגד לצבא כמכשיר לאומי ורואה בו ארגון מדכא ואלים, אולם, ארגוני שמאל קיצוני (כמו גם מדינות הגוש הקומוניסטי בעבר) ראו ורואות בשימוש בכוח, באלימות, בצבא העומד לרשות המהפכה ואף באמצעי דיכוי מכשירים לגיטימיים לתיקון החברה. בדרך כלל, תנועות השתמטות וסרבנות שירות במדינות שאינן מקבלות את עמדות השמאל - מוצאן בשמאל. חלקן באות על רקע פציפיסטי וחלקן על רקע פוליטי של התנגדות למדיניות הממשלה.

• כלכלה:
      • בעבר, זוהה הימין עם המשטר הפיאודלי והתנגד למעמדות העירוניים (שזוהו עם "השמאל" של אותם ימים). כיום, דוגל הימין בדרך כלל בצמצום המעורבות הממשלתית בכלכלה ובקפיטליזם כשיטה המוצלחת ביותר לפיתוח הכלכלה והחברה, על חשבון מדיניות רווחה הכופה דרכי התנהגות כלכלית על הפרט. הימין מאמין בליברליזם כלכלי (שוק חופשי) ויוזמה חופשית ככלי לפתח את המשק. לעתים - במיוחד במדינות אנגלו-סקסיות - אף בנאו-ליברליזם כלכלי.
      • השמאל דוגל בשוויוניות על חשבון היוזמה החופשית. השמאל המתון מעדיף מדיניות סוציאל-דמוקרטית ומדיניות רווחה-חברתית, סוציאליסטית. בשמאל הקיצוני נכללת האידאולוגיה הקומוניסטית, השוללת את הסוציאל-דמוקרטיה. בדרך כלל, מחייב השמאל, במידה רבה או מועטה, התערבות ממשלתית במסחר ובהון הפרטי, מתוך הנחה כי תחרות חופשית מדיי והעצמת בעלי נכסים גדולים תרחיב פערים חברתיים ותביא לפגיעה בשכבות פחות מבוססות.\[

הגדרה מוויקיפדיה ולא ממך.

1. זה שהשמאל בישראל הוא טמטום אחד גדול,זה לא האשמה של השמאל העולמי.
    2. O-O
    אני יודע את זה... התכוונתי שמאל וימין בישראל...
    ואני יודע יותר מכולם על הנושא הזה!

13. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    אני יודע את זה... התכוונתי שמאל וימין בישראל...
    ואני יודע יותר מכולם על הנושא הזה!
    יאללה ימין!מוות לערבים!
    בוא נפתח בשבילך פורום גזענות
    ועוד פורום אני רוצה שתפתחו,
    דיוני דת
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

14. Because lizards can swim
    יאללה ימין!מוות לערבים!
    בוא נפתח בשבילך פורום גזענות
    ועוד פורום אני רוצה שתפתחו,
    דיוני דת
    1. אני לא גזען אני בן אדם שקורא את כל הנתונים ומשיב בהגיון
    2. דיוני דת יתמלא בנושאים ימנים קיצוניים

15. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    פורום מתמטיקה כתת פורום לפורום לימודים ובית ספר.

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •