אבל זה לא ביא לאלו שכבר כאן לפרישה ואלמה אתה רוצה להפוך את הפורום? אני לא מבין מה הבעיה במה שיש עכשיו פשוט צריך לעורר את האנשים להשקיע
אבל זה לא ביא לאלו שכבר כאן לפרישה ואלמה אתה רוצה להפוך את הפורום? אני לא מבין מה הבעיה במה שיש עכשיו פשוט צריך לעורר את האנשים להשקיע
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
זה הימור ענק...
אם זה לא יצליח, כל הפורום כבר לא שוווה.
הרעיון בהמצאות(במקרה הז שינוי) , זה למצוא את הדבר שאנשים צריכים, ולתפוס אותו בהיזדמנות הנכונה.
לא נראה לי שלאנשים, חסר פורומים כללים, הזכירו כמה שמות שלהם לעמלה, אבל יש עוד המון.
חלקם גדולים, חלקם קטנים. אבל אף אחד לא מחפש פורום כללי חדש. זה לא שיש חוסר בפורומים כאלה.
לאומת זאת, פורום של פוקימון, זה משהו שיש רק אחד כמוהו
שאני מחפש בגוגל "קהילת פורומים" אני מקבל המון פורומים, מכל המינים, גדולים וקטנים, רציניים לא רציניים.
לאומת זאת אם אני מחפש "פורום פוקימון" אני מוצא בעיקר את הפורום שלנו. אני מוצא רק פורום אחד יחיד שרציני- הפורום הזה, הוא היחיד של פוקימון.
חוץ מיזה, בעיקר בעידן של היום, יש המון מקומות להציג/ לדבר דברים כללים. עם מה אני עוד יכול להכין משחק של פוקימון? לדבר על פוקימון? לשאול שאלות על פוקימון? רק פה! ואם הפורום יהפוך לכללי, הרי ידוע שהחלק של פוקימון בכל העניין הזה יקטן יקטן ויקטן ויקטן תחת כל שאר הפורומים.
תחשובו על מה שיש פה. פורום אחד של פוקימון. אם הפורום יהפוך לכללי, והא יהפוך לכמו עוד מיליון.
תחשבו שיש לכם אוטו מיוחד אבל שלפעמים חורק, אבל שיש אותו רק לכם בין כל המכוניות בעולם. האם שווה להפוך אותו למכונית יוקרתית, אבל שיש אותה לעוד מיליון אנשים?
דבר נוסף, תסתכלו על "השיגשוג" של הפוקומים הכללים פה, כל פעם שלמישהו יש הצעה לפורום כללי, זה צריך לעבור המון עד שזה יוצא לפועל ובצדק. הם באמת לא מצליחים פה.
האם שווה לקחת את מהשהפורום הכי טוב בו, פוקימון, ולהפחית ולהוריד ממנו עוד ועוד, ובמקומו לשים משהו שהפורום חלש בו כל כך, פורומים כללים.
מצד שני, אני חייב להודות שהפורום נמצא במצב נורא, אנשים מגיבים רק בנו"ד, נתכבות שם יותר הודעות ממה שנכתב בכל שאר הפורום. הפורום הזה חייב שינוי. אבל לדעתי בשינוי הזה צריך לשמור על החלק החזק ולחזק אותו, ולא להוריד מהחזק ולחזק את החלש זאת דעתי. בקיצור אני נגד.
אנשים, גם אם אתם לא חושבים, כמוני, אתם יכולים שלא, אבל תשדלו לא לרצוח אותי. פעם קודמת שהיה דיון כזה ואמרתי את מה שאני חושב(האמת שאני מבין שמה שאמרתי היה טיפשי ואז זה לא חשוב)אנשים קפצו עלי, אפילו פתחו עליי תלונה בפורום משוב. אז פשוט תרגעו... גם אם אתם לא חושבים ככה
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
הקהילה תאבד ייחוד.
היא תהפוך לסתם פורום כמו "אטרף" או fxp מ"ת ימותו,הנו"ד ייסגר אף אחד לא יכיר את אף אחד ולא תיהיה הרגשה של ביחד.
לזה אתם שואפים?
אני מסכים לעובדה שהפורום צריך מהר שידרוג כדי שהוא לא ייסגר.
אני חושב שצריך להוריד את המונה הודעות לנו"ד.
לתת ווינרים לאנשים שבאמת משקיעים לא רק בהוספת דפים וזה ימריץ אנשים לעשות דברים.
לשדרג את האתר.
להוריד פורומים אשר אינם פעילים בכלום ולהוסיף כאלה אשר יש להם סיכוי טוב להיות מאוד פעילים.
להפעיל פעילויות.
להרחיב את קהל היעד לעוד פורומים אך עדיין לשמור על הייחוד של הפורום.
זהו,סיימתי.
הפורומים הכלליים שאתם מדברים עליהם לא התחילו כמונו לכן אי אפשר להשוות. תחשבו שאם תישאר קטגוריה שלמה על פוקימון. מה באמת ישתנה? רק השם? אני יכול לפתוח פורום חדש וכללי אבל אני יודע שזה לא יהיה אותו דבר. בגלל שבפורום הזה יש משהו מיוחד שאין באחרים. וזה לא בגלל שזה פורום פוקימון אלא בגלל הדרך שבה הפורום "גדל" והוא יכול להמשיך לגדול ככה גם כפורום כללי.
אתה צודק רותם.
אל תשכחו שהאתר פוקימונס תמיד ישאר...
וגם אם הוא יהיה כללי נוכל להביא חברים
אני רוצה להתייחס לדברים שאנשים רשמו פה בנוגע לייחוד של האתר כמקור פוקימון יחידי. כי בדיוק זה מה שמפיל אותנו - פוקימון.
אנחנו ב1999? או ב2011? עד כמה אפשר לסחוב את הרעיון שהאתר מבוסס רעיונית על פוקימון? אני בדקתי את הפורומים המתחרים והם במצב יותר גרוע.
לטעמי פוקימון כרעיון שסביבו נבנה האתר הוא "רעיון המצלמות פילם של קודאק" והחוסר יכולת שלנו לראות ולהסתכל קדימה עלול לפגוע בנו.
החוזק שלנו הוא לא פוקימון, החוזק שלנו הוא הקהילה. ואם אנחנו מגובשים ו"משפחתיים" בתור קהילה, אז על זה צריך להתבסס ולא על פוקימון.
אם אנחנו באמת ייחודים, מאוחדים ומיוחדים אז זה לא משנה מה הנושא של האתר יהיה, לנו יהיה משהו שאין לשום אתר אחר - בסיס או גרעין חברתי ענק.
אני מאמין שכולם פה מכירים אתרים כללים גדולים ואני יכול להוריד את הכובע בפני Fxp על הרבה דברים, אבל לא על חברות ולא על מה שפוקימונס בנוי עליו.
הבעיה שלנו היא לא לגרום לאנשים להשקיע בפורומים אחרים, כי אלה שפה רוצים רק פוקימון ומכאן שהם לא ישקיעו בפורום מוסיקה.
הבעיה שלנו היא להביא קהילה חדשה שכן מתעניינת בדברים אחרים, שתפיח חיים בפורום ותיתן לו את המרחב עבודה שהפורום הזה צריך.
הם אלה שישקיעו במוסיקה, אתם אלה שתשקיעו בפוקימון וביחד ניצור קהילה ענקית שמבוססת על הדברים שפוקימונס מבוסס עליהם.
אני בעד עוד מהיום שעליתי לניהול.
תראו כעיקרון זה הפסד שלכם שאתם רוצים להמשיך בבועה הזאת שאתם רק איזה 20 משתמשים חברים טובים וזהו. פורום כללי יפתח לפה קהילה חדשה, יותר בוגרת ונוחה לדיבור ממה שיש פה. אני מחזק את היטמן בדבריו שאמר שצריך להתאים את עצמנו לעולם (לקהילות הפורומים במקרה שלנו) כמו שעשתה החברה של המצלמות.
תהיה פה קהילה חדשה ונראה מנהלים חדשים וגם הנהלה גבוהה חדשה שאולי תעשה סדר חדש ונוח בפורום הזה שרק ה' יודע מה הלך פה בשנה האחרונה.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אבל זה שיש פה פוקימון באתר ורוב האנשים מדברים רק על זה ישפיע על המשתמשים הכללים לא לרצות להיות פה אי אפשר לשנות את האנשים שפה אני מסכים שאכן הפורום חייב שינוי כלשהו אבל אין לי מושג איך אפשר אם הבסיס הזה הרי כל מי שחושב שזה ילדותי לא יכנס לפה בכל אופן
לדעתי זאת רק התקופה וזהו
יש יותר מה להפסיד מלהרוויח לדעתי
Ilan- מבחינה כלכלית עדיף לרותם לעבור לאתר כללי, נגיד עכשיו ביום לוחצים לו 50 משתמשים על מודעות ליום וכשזה יהיה פורום כללי אז זה יהיה נגיד 100 משתמשים ליום, וגם עדיף שילכו עכשיו 200 משתמשים ויבואו 400.
בברכה, דודי
ואם לא יבואו 400 חשבת על זה?
תמיד אפשר לחזור
בעצם יש בזה משהו הרי כמה אנחנו פה ? בסך הכל איזה 10 מאוד אקטיבים (20 אם כוללים הנהלה) ויש נגיד עוד 20 שפעם כן פעם לא
אני אשאר גם אם האתר יהיה כללי
אבל הבעיה שלאלו שמתעניינים בפוקימון לא יהיה מקום כאן
אבל האנשים עדיין ישארו עם החתימות וכאלה זה לא השתנה לדעתי
קרא את ההודעות של רותם, הוא בפירוש אומר שיהיה קטגוריה שלמה של פוקימון ככה שאותם משתמשים לא יעזבו, פשוט יהיה להם קטגוריה משלהם. אתה לא חושב שלא חבל שיבואו לפה משתמשים אחרים? וגם הדבר שכמה משתמשים פה רוצה שיגמר בטענה שזה ספאם זה הנו"ד שכבר לא יהיה, בטח יהיה צ'אט ואז יהיה יותר מאוחד.
בברכה, דודי
לא ולא.
תראו, אם תהפכו אותו לכללי, הכל כאן ילך.
לדוגמא, פורום ספרות, ציור ממוחשב ועוד יהפכו כבר למינוס אחד גדול - ולמה זה? כי הרוב מבוסס על פוקימון וזה מוצדק, כי זה הפורום של האתר וזה יהיה ממש אדיוטי לעבור לכללי, כאילו מה? התלהבתם יותר מדי. מי שרוצה לבוא, סבבה, מי שלא, לא צריך. זה לא אמור להיות קהילה ענקית, היא ישראלית וחוץ מ-fָָ הדוחים האלו, שאנחנו לא נתקרב לרמה הרדודה שלהם, ככה זה בכל הקהילות ותגידו תודה על המשפחה שיש לנו כאן.
ואתם, כל מי שבקהילה הזו צריך להיתביש בעצמו שהוא מתבייש שהוא רואה פוקימון.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)