אני בעד,
כל אלה שמדברים על זה שהפורום לא יהיה ייחודי מדברים שטויות, אבל אני נגד למהלך שצריך להיות, לפי רותם חלק מפורומי פוקימון יהפכו להיות תת פורום שזה לא מהלך טוב, עדיף קטוגריה של פוקימון של פוקימון כללי, סדרה וסרטים, משחקים, עדכוני האתר כפורומים להשאר, רק כתובת, שם ועיצוב כמובן צריך לשנות, אבל כמהלך זה דבר טוב לפורום.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
מה שאתם לא מבינים זה עובדה אחת פשוטה.
הפורום שלנו כבר הפך להיות כללי, רק לא בהגדרה.
הדבר היחיד שמעכב אותו זה השם, הלוגו, העיצוב והדומיין.
היום אני מסתכל בTop 10, אני כבר לא רואה רק פורומים של פוקימון שמגיבים בהם, אלא פורומים כללים כגון ספרות, דיאו"ק, משחקים וכו'...
וכל מי שנגד זה, זה מי שנמצא כיום באתר בשביל הפורומי פוקימון.
אני היום כבר בכלל לא נמצא כאן בשביל פוקימון - גם אם במקור נרשמתי בשביל פוקימון.
אני כאן בשביל הקהילה - וזה ישאר גם אם נהפוך לפורום כללי, ועוד יותר טוב - הקהילה תגדל!
וחוץ מזה כל מי שירצה עדיין יהיה פורום פוקימון.
לעבור לכללי זה הרעיון המושלם!
אני בעד.
אני תומך ברעיון משוםש כמו רבים שפה גם אני מתבייש להגיד לחברים שלי שאני גולש בפורום פוקימון.
עוד סיבה היא שבפורום כללי היה לאנשים יותר אינטרסים להשקיע, אני לדוגמא הייתי פה מנהל משחקים כללים ופרשתי והפסקתי להשקיע כי אף אחד לא תמך בי או הגיב לסיקורים שלי.
רוב האלה שבאו לפה באו בגלל הקהילה או בגלל פוקימו ן גם אני באתי בגלל פוקימון וכמו רבים פה בתחילת דרכי התנגדתי לפורום כללי אבל האהבה שלי לפוקימון הלכה ודעכה, ולכן אני בקושי אני נכנס לפורום ולכם גם סביר להניח יקרה תהליך דומה.
אם יהיה פה פורום כללי אני ישקיע, השתדל להביא חברים, ואני בטוח שיש עוד כאלה חוץ ממני.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
מה שעוד לא הבנתי הוא מה ההבדל בין פורום כללי למה שיש עכשיו הרי כבר הרסתם הכל עם שינוי הקבוצות אתם חושבים שזה מינורי טוב אני לא זה ממש הזיק אני יכול להעיד שמהיום ששיניתם את הקבוצות הפעילות ירדה ב10%
במקרה הזה לוקאס צודק
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
צר לי לבאס חלק מכם. אבל אם זה יקרה (וזה יקרה בסופו של דבר) זה לא יהיה לתקופת ניסיון. אני לא מתכוון לבזבז סכומי כסף גדולים בשביל ניסיון.
אני יודע שזה הפורום שלי אבל טוב לשמוע דעות ורעונות כדי לדעת מה לשפר. אני כבר בטוח אעביר את הפורום לכללי בחודשים הקרובים השרלה היא איך תקבלו את זה. כל אלה ש"מאיימים" לפרוש. אתם מוזמנים לנסות חח.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)