Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21
  1. משתמש מנוסה
    כי אני מכורה- וכשחושבים לעומק- זה מעניין וממכר...

O:

טוב

נתחיל מהדבר הראשון-

הגיבורים המפורסמים.
    רוב גיבורי הקומיקס המפורסמים ביותר וידועים לעולם הם[אני מציינת רק את הידועים ביותר.]:
    *ספיידרמן
    *אקס-מן
    ***וולברין
    *איירון-מן
    *הענק
    *קפטן אמריקה.
    *סופרמן
    לואיך לא...
    *באטמן.

אלה המתמודדים העיקריים שלנו D:

התחרות- זה הגיוני בכלל?

לא חשבתם על זה פעם, שכמה שזה מצליח, זה לא הגיוני?

היצר של האדם שואף לכוח, שליטה - להיות מעל האחר.

זה מה שהקומיקס הביא לנו, את החלום הזה לכוח ושליטה-חזון שכל אחד רצה להגיע אליו, להיות גיבור על.

למרות,
    שכמו שאבא שלי הסביר לי:
    "אם לאדם אחד יהיה יותר כוח מן האחר, אולי הוא יתחיל במעשים טובים, אבל בסוף הוא יתקלקל, ויבין, שבגלל שהוא חזק יותר מאחרים-
    הוא יכול לשלוט בהם."
    "אבל- " אני הגבתי לזה, " זה תלוי בסוג הכוח גם- נגיד ... וולברין. אפשר לכבול אותו. אין לו כוח אינסופי, יש לו יכולת הבראה וטפרי אדמנטיום, אם ישימו לו את הידיים שלו בזווית מסוימת, הוא לא יוכל להשתחרר. ולעומת זה, כוח טלפטיה [ התכוונתי לג&#39;ין גריי, אבל הוא לא מכיר אותה ><"] כן יקנה את השליטה על העולם."

אז...

בואו נבדוק אם באמת יכול לקרות כאלה מקרים D:

הכוח להיות מוטנט הוא מאוד.. בלתי הגיוני. הסיכוי שיקרה דבר כזה הוא כל כך קטן, שהוא כבר אפסי. בעקרון יש הרבה מוטנטים באנושות, הרבה מוטציות-אך אנחנו קוראים לזה סרטן. זוהי מוטציה לרעה, זה מה שלרוב קורה בחשיפה לקרינה נמוכה,[או גבוה.. לא זוכרת ><] יש כמה אפשרויות.
    -התאים מתים. ובמקומם יש תאים חדשים, זהו תהליך שקורה כל הזמן- במהלך חיים רגילים.
    -התאים נפגעים, ומתקנים את עצמם. לא קרה כלום.
    - התאים נפגעים, ומתקנים אתץ עצמם בצורה שגויה, מה שגורם למוטציה.

עכשיו, היצוריים החיים מתפתחים ומשתנים- בהתאם למה שהם צריכים.אנחנו פעם היינו קופים, ובני האדם הראשונים, הלכו על שתיים, מוחם היה בגודל של קופים, ויידיים היו ארוכות מאוד.היו להם יכולות שומות לשל קופים.
    אבל כאשר אנחנו התפתחנו, לאט לאט מוחנו גדל, וזה בא על חשבון דברים אחרים, אינסטינקטים , חושים מחודדים, הידיים הארוכות. הכל נעלם.

כל יצור מתפתח בהתאם לצרכיו.
    אם אנחנו צריכים חושים מחודדים וחוש נוירופיזיולוגי מפותח [ זה בעצם החוש שיש לספיידרמן שמזהיר אותו מפני אויבים.] , דרכו היא של הטבע היא לתת לנו אותם- כי ככה נשרוד.

כך גם לגבי חיות [בעקרון גם אנחנו חיות O: אבל זה לא משנה כרגע ><].

*ספיידרמן
    *אקס-מן
    ***וולברין
    *איירון-מן
    *הענק
    *קפטן אמריקה.
    *סופרמן
    *באטמן.

אלה המשתתפים.
    בואו נתחיל להוריד.

ספיידרמן-
    עכביש שנחשף לקרינה רדיואקטיבית. עדיין לא הבנתי איך הוא העביר את הגנים שלו לפיטר, למרות שהייתי מאוד רוצה שזה יקרה לי ><
    נגיד שהוא העביר קרינה רדיואקטיבית לפיטר, כפי שכבר הסברנו למעלה, התאים האלה של פיטר,
    או ימותו,
    או יתקנו תעצמם
    או שיהיה לו סרטן ><"

נמחק D:

*אקס-מן
    ***וולברין
    *איירון-מן
    *הענק
    *קפטן אמריקה.
    *סופרמן
    *באטמן.

טוב.

אני רוצה לדלג לרגע על האקס מנס..

איירון מן-

לאמר תאמת,
    זה היה מאוד אפשרי עד שהמתכת כביכול- "הותכה" לגופו, ואז הוא יכול להוציא אותה ולהכניס אותה ><"
    בעוד איזה 100 שנה תהיה כזו טכנולוגיה שתאפשר את מה שעושה הדבר הכחול הזה ><"

*אקס-מן
    ***וולברין
    *איירון-מן החליפה- כן, ההתכה לגוף- לא..
    *הענק
    *קפטן אמריקה.
    *סופרמן
    *באטמן.

הענק-

אין לי מושג איך הוא נוצר ><"
    תעדכנו אותי O:

*אקס-מן
    ***וולברין
    *הענק- ?
    *קפטן אמריקה.
    *סופרמן
    *באטמן.

קפטן אמריקה-
    הממ

איזה שיקוי מיוחד ש"יעצים את הכוחות עד לגבול היכולת האנשויות"..

אההה
    לא נראה לי.

זאת אומרת- כן לשיקוי שיעצים את היכולות,
    אבל איבדתי אתכם ב:"עד לגבול היכולת האנושית"
    זאת אומרת, יתנו לי שיקוי להגברת כוח, ועוד שיקוי ועוד ועוד,

אז אני אהיה סופר חזקה D:

אז "ישדרגו לי את הלב" ויהיה אפשר עוד שיקויים.
    אין גבול.

אויל בעוד 50-100 שנה..

*אקס-מן
    ***וולברין
    *הענק- ?
    *קפטן אמריקה שיקוי להגברת כוחות אנושיים כן, עד לגבול היכולת האנשוית- לא.
    *סופרמן
    *באטמן.

סופרמן-

בכלל לא.

הוא בכלל מכוכב אחר ><"

וזה לא הגינוי שהוא יהיה מרוחק ממנו כל כך הרבה פלנטות- אבל הוא יראה בול כמונו.

בביי בייבי D:

*אקס-מן
    ***וולברין
    *הענק- ?
    *קפטן אמריקה שיקוי להגברת כוחות אנושיים כן, עד לגבול היכולת האנשוית- לא.
    *באטמן.

באטמן-

הכי אפשרי מכוווולם.

סכ"ה מכשירים ><"

בואו נחזור לאקס מן...

אקס-מן

אני רוצה להתמקד על זה.

אני לא יודעת בקשר לכולם- פשוט לא התמקדתי על זה ><"
    אני יכולה להגיד שסייקלופ כל כך לא הגיוני שזה מכאיב לי. אם יש לו עייני לייזר, המשקפיי שמש לפחות היו מעלות אדים ><" זה לא שהם מאדמנטיום ><" או ויבריום O:

האמתי שבא לי להתמקד יותר בוולברין.

לפי הסיפור בקומיקס, או גם בסרטים- אני כבר לא בטוחה ><"
    בקומיקס זה העצמות שלו, שפשוט בניסוי שמו עליהן אדמנטיום, שבגלל האדמנטיום, העצמות האלה נשלפו.
    מילא החלמה מהירה- זה כבר אפשרי, למצוא איזה שיקויי שיאפשר את זה, כמובן שזה כל פעם מחדש לקחת, אבל לא יודעת.

אבל העצמות-
    מילא החדרת אדמנטיום- נוותר על זה לרגע,
    חשבתי על זה,
    תמצאו לי את המנתח הכי טוב בעולם.
    תמצאו לי את המנהדס או משהו כזה הכי טוב בעולם.
    המהנדס יעשה לי מן מנגנון שליפה בלחיצה על כפותור, של תערים, המנתח יחדיר לי את זה לגוף, אתם חושבים שזה יצליח?
    אני לא בטוחה.
    אני כבר לא יודעת עם וולברין- הוא מעלה ספק עם זה הגיוני או לא,
    כי,
    מצאו קרפדות שיכולות לשלוף את העצמות שלהם מבעד לעור כדי להרחקי אוייבים
    זה בעצם מה שוולבירן עושה..
    אז אם קרפדות יכולות, אולי גם אנחנו נוכל בעתיד?
    זאת אומרת, עם התערבות של בני אדם, זה יכול להצליח.
    למשל- פעם היה כזה מקרה עם חיה.
    פעם הכבשים איפושהו היו רק עם רגליים ארוכות. נולדה כבשה עם רגליים קצרות. אהבו את זה, ועשו לה הרבעה בפיקוח. ככה עכשיו כל הכבשים שם עם רגליים קצרות. זו גם דוגמא לשינוי בבת אחת.
    [אחרי זה תקראו למטה...]
    אני לא זוכרת עכשיו בדיוק הכל, אבל אני בטוחה שברגע שנתחיל תדיון אז זה כבר יעלה לי..

אבא שלי הסביר לי, שאם יכול לקרות מצב שנהפוך לקפטן אמריקה בלי שיקוי- אבל אז כולם יהיו קפטן אמריקה.
    במהלך הזמן נעשינו חכמים, ואנחנו מתחזקים וזה.

אז אני אומרת- אם יקחו את האיש והאישה הכי חזקים בעולם, והם יתחתנו והילידם שלהם יתחתנו עם עצמם וכך הלאה, יהיה דור חדש של קפטן אמריקה. אבל זה לא נכון, יהיו להם בנים חזקים, אבל לפי איזה חוק שאני לא זוכרת, זה יהיה ממוצע של החוזק של שני הוורים, עם החוזק של האוכלוסייה, כך שרוב הסיכווים שהם פשוטיהיו איפושהו באמצע.
    ככה זה לגבי חוכמה והכל..

וגם,
    הוא הסביר לי,
    שנגיד והייתה מוטציה, זה סיכוי אפשרי, אבל ממש קטן שהכל יקרה בבת אחת.
    זה אולי יכול לקרות במהלך השנים, אלפייי דורות. לפני מליון וחצי שנה המוח שלנו היה פיצקעלך O:
    מליון וחצי שנים עברו, עכשיו הוא בגודל של שתי הכפות הידיים שלנו מכווצות (ככה בודקים את הגודל של המוח, מחזיקים את שתי הכפות היידים ומכווצים אותם כזה..בשביל לבדוק תגודל של הלב פשוט עושים אגרוף ><)
    אז בעוד מליון וחצי שנה- מי יודע יהיה לנו חוש עכביש ><"

יכול לקרות בבת אחת, כמו שאמרתי למעלה על הכבשה, אבל זה סיכוי קטן.

טוב אחרי החפירה שלי- מה אתם אומרים?
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

2. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    הענק קיבל קרינת גמה הוא נסה להציל ילד אחד שניכנס לחדר במהלך ניסוי הילד ניצח ברוס לא

3. ~TyLeR~
    Guest
    זה לא תחרות,זה דיון...
    קודם כל,רוב הנושא שלך אומר שאת לא יודעת כמעט כלום על הדמויות שאת מספרת ונראה כאילו זה השערות שלך בלבד...

שנית,אין מוטציות בעולם.סרטן זה מחלה שממיתה אותנו ואנחנו מתים מזה בניגוד למוטציה כמו בקומיקס שממשיכה לחיות.

הקוף שהפך לאדם לא קשור למוטציה אלא להתפתחות שנקראת אבולוציה ולא מוטציה.התפתחנו בהתאם לשדה,לאיזור שבו אנו היינו.ההשפעה של אותו איזור הביאה עלינו מראה פנימי וחיצוני חדש וזה לא מוטציה בכלל.

שלישית,החיות הם האלה שהופכות למוטציות כרגע.

רביעית,אנו מוצאים גם שרידים מתקופת הדינוזארים שגם הם הפכו למוטציה אבל מתו בסופו של דבר בגלל חוסר התנאים שהיה באיזור שלהם להשרדות.

בסופו של דבר,אין כזה דבר מוטציה בעולם שלנו.אלא אבולוציה,אנו מתפתחים כל הזמן.

ספיידרמן,לוחמי אקס מן וכל השאר,אלו דברים שאנו המצאנו.אלו דברים שאנשים רצו להביע את רעיונותם לעולם כולו ולבדר אותנו.אני לא חושב שיהיה כזה דבר כמותם.לא נגיע לטכנולוגיה כזו וייתכן שכד"א יתפוצץ לפני שנגיע לטכנוגיה גבוהה שכזו.אבל סביל להניח שנהיה קרובים לטכנולוגיה כזו.

• משתמש מנוסה
    האמת שגם היטמן הוא דמות קומיקס
    משמו היה פה 3&gt;
    פיס

• Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    מתאים יותר לפנאי ובידור לפי דעתי
    בכל מקרה מסכימה עם אלכס

And If You Don't Know, Now You Know

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Fusion Catiteen@Aug 21 2008, 08:21 PM
    זה לא תחרות,זה דיון...
    קודם כל,רוב הנושא שלך אומר שאת לא יודעת כמעט כלום על הדמויות שאת מספרת ונראה כאילו זה השערות שלך בלבד...

שנית,אין מוטציות בעולם.סרטן זה מחלה שממיתה אותנו ואנחנו מתים מזה בניגוד למוטציה כמו בקומיקס שממשיכה לחיות.

הקוף שהפך לאדם לא קשור למוטציה אלא להתפתחות שנקראת אבולוציה ולא מוטציה.התפתחנו בהתאם לשדה,לאיזור שבו אנו היינו.ההשפעה של אותו איזור הביאה עלינו מראה פנימי וחיצוני חדש וזה לא מוטציה בכלל.

רביעית,אנו מוצאים גם שרידים מתקופת הדינוזארים שגם הם הפכו למוטציה אבל מתו בסופו של דבר בגלל חוסר התנאים שהיה באיזור שלהם להשרדות.

בסופו של דבר,אין כזה דבר מוטציה בעולם שלנו.אלא אבולוציה,אנו מתפתחים כל הזמן.

ספיידרמן,לוחמי אקס מן וכל השאר,אלו דברים שאנו המצאנו.אלו דברים שאנשים רצו להביע את רעיונותם לעולם כולו ולבדר אותנו.אני לא חושב שיהיה כזה דבר כמותם.לא נגיע לטכנולוגיה כזו וייתכן שכד"א יתפוצץ לפני שנגיע לטכנוגיה גבוהה שכזו.אבל סביל להניח שנהיה קרובים לטכנולוגיה כזו.
    טוב.

אז יש כמה דברים..

אולי לא הסברתי את עצמי ממש טוב ><"

נתחיל מהתחלה...

קוד:
    אני יודעת טוב מאוד על מה אני מדברת- חוץ מהענק- כי זה לא עניין אותי, ולא יעניין אותי ><"

קוד:
    לך יש תואר דוקטורט בטכניון להנדסת מכונות, ומאסטר בסוג של פילוסופיה, או לאבא שלי? אני הולכת על אופצייה ב&#39;.
    אנחנו עומדים את הפגיעה שלנו בקרינה, באיך שזה פוגע בתאים שלנו. יש שלוש אפשרויות.
    -התאים מתים.
    -מתקנים תעצמם
    -מתקנים תעצמם באופן שגוי- זה מה שגורם למוטציה.

אתה נראה לי לא יודע- אבל גם לך יש מוטציה, בעור.... השיזוף זה גם סוג של מוטציה. העור שלך עבר שינוי.

תאים שמתקנים תעצמם באופן שגוי, יכולים לטוב, ולרע. כמובן שזה כל אחד לפי הגדרתו- אבל ברוב המקרים אנחנו מסכימים בקשר ליכולות על טבעיות ><"
    רע- מחלות שונות, כגון, סרטן.
    טוב- יכולות חזקות יותר- נגיד הפגיעה הייתה בתאי השריר, פתאום אני חזקה יותר.
    אך הסיכוי שיצא משהו טוב, הוא כל כך קטן- עד שהוא ממש אפסי.

קוד:
    לא הסברתי את עצמי טוב ><"
    לא אמרתי שזה מוטציה-אמרתי את זה בהקשר לזה שיכול להיות שבעוד מליון וחצי שנה, כל האנשים בעולם יהיו בחוזק של קפטן אמריקה ><"
    שזה יקח המווווווון המון זמן, כמו שהמוח שלנו גדל בתהליך אבולוציוני, במשך מליון וחצי שנה...

קוד:
    אתה מוכן להסביר?

קוד:
    לא ממש הבנתי, וגם לא ידעתי- אני אומרת עוד פעם, אתה יכול להסביר?

קוד:
    ספיידרמן,לוחמי אקס מן וכל השאר,אלו דברים שאנו המצאנו.אלו דברים שאנשים רצו להביע את רעיונותם לעולם כולו ולבדר אותנו.אני לא חושב שיהיה כזה דבר כמותם.לא נגיע לטכנולוגיה כזו וייתכן שכד&#34;א יתפוצץ לפני שנגיע לטכנוגיה גבוהה שכזו.אבל סביל להניח שנהיה קרובים לטכנולוגיה כזו.
    חצי ממה שאמרת נכון.
    כרגע השמש היה במצב הממש התחלתי שלה, יש לה עוד המון מליוני שנים עד שהיא תתפוצץ ויהיה עידן הקרח, יש אנשים שסבורים שעד אז כבר נוכל להתיישב על הירח, או נמצא לנו פלנטה אחרת או דברים כאלה.

כל ההודעה הראשונה שלי מוקדשת לשאלה אם יכול לקרות דבר כזה, זאת אומרת, אם יש סיכוי שבעתיד נתקרב או נגיע לזה..

אני בעזרת הוכחות ודברים כאלה ניסיתי להגיע למספר מצומצם של אפשרויות הגיוניות.

באטמן- לא משנה מה תעשה, אני בטוחה שיום יבוא ואיזה פסיכי עשיר ינסה להציל את החלשים בעזרת מכשירים ><"

הסיפור של ספיידרמן זה בגלל עכביש רדיואקטיבי, זה לא הגיוני, אבל מי יודע אולי בעתיד תהייה גם לנו קפיצה על אנושית ><"

קפטן אמריקה יכול לקרות במובן מסויים, בדיוק כמו שהסברתי בהודעה ראשונה..

ווולברין- העצמות שלו שיוצאות בצורת טפרי מתכת- כבר יש כזה דבר ><"
    רק שאצלנו זה סוג של צפרדע...

הנה הכתבה:

http://www.hayadan.org.il/wp/boning-up-on-...fenses-2906081/

קוראים לזה,

וולברין הוא בעצם דו-חי?

D:
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

• שטח פרסום למכירה!
    ספיידרמן נוצר על ידי כך, שעכביש אולטימטיבי נשך את פיטר וככה הוא קיבל את כל הכוחות שלו, בקומיקס רואים שפיטר הופך לאט לאט לעכביש, עד שבאמת הוא מקבל צורה של עכביש (6 עיינים 8 ידיים) והוא לא שולט בעצמו יותר.

בברכה, ליאור!
    מנהל פורום חתימות לשעבר!

• ~TyLeR~
    Guest
    Originally posted by אבטיחי D:@Aug 22 2008, 08:00 AM
    טוב.

אז יש כמה דברים..

אולי לא הסברתי את עצמי ממש טוב ><"

נתחיל מהתחלה...

קוד:
    אני יודעת טוב מאוד על מה אני מדברת- חוץ מהענק- כי זה לא עניין אותי, ולא יעניין אותי ><"

קוד:
    לך יש תואר דוקטורט בטכניון להנדסת מכונות, ומאסטר בסוג של פילוסופיה, או לאבא שלי? אני הולכת על אופצייה ב&#39;.
    אנחנו עומדים את הפגיעה שלנו בקרינה, באיך שזה פוגע בתאים שלנו. יש שלוש אפשרויות.
    -התאים מתים.
    -מתקנים תעצמם
    -מתקנים תעצמם באופן שגוי- זה מה שגורם למוטציה.

אתה נראה לי לא יודע- אבל גם לך יש מוטציה, בעור.... השיזוף זה גם סוג של מוטציה. העור שלך עבר שינוי.

תאים שמתקנים תעצמם באופן שגוי, יכולים לטוב, ולרע. כמובן שזה כל אחד לפי הגדרתו- אבל ברוב המקרים אנחנו מסכימים בקשר ליכולות על טבעיות ><"
    רע- מחלות שונות, כגון, סרטן.
    טוב- יכולות חזקות יותר- נגיד הפגיעה הייתה בתאי השריר, פתאום אני חזקה יותר.
    אך הסיכוי שיצא משהו טוב, הוא כל כך קטן- עד שהוא ממש אפסי.

קוד:
    לא הסברתי את עצמי טוב ><"
    לא אמרתי שזה מוטציה-אמרתי את זה בהקשר לזה שיכול להיות שבעוד מליון וחצי שנה, כל האנשים בעולם יהיו בחוזק של קפטן אמריקה ><"
    שזה יקח המווווווון המון זמן, כמו שהמוח שלנו גדל בתהליך אבולוציוני, במשך מליון וחצי שנה...

קוד:
    אתה מוכן להסביר?

קוד:
    לא ממש הבנתי, וגם לא ידעתי- אני אומרת עוד פעם, אתה יכול להסביר?

קוד:
    ספיידרמן,לוחמי אקס מן וכל השאר,אלו דברים שאנו המצאנו.אלו דברים שאנשים רצו להביע את רעיונותם לעולם כולו ולבדר אותנו.אני לא חושב שיהיה כזה דבר כמותם.לא נגיע לטכנולוגיה כזו וייתכן שכד&#34;א יתפוצץ לפני שנגיע לטכנוגיה גבוהה שכזו.אבל סביל להניח שנהיה קרובים לטכנולוגיה כזו.
    חצי ממה שאמרת נכון.
    כרגע השמש היה במצב הממש התחלתי שלה, יש לה עוד המון מליוני שנים עד שהיא תתפוצץ ויהיה עידן הקרח, יש אנשים שסבורים שעד אז כבר נוכל להתיישב על הירח, או נמצא לנו פלנטה אחרת או דברים כאלה.

כל ההודעה הראשונה שלי מוקדשת לשאלה אם יכול לקרות דבר כזה, זאת אומרת, אם יש סיכוי שבעתיד נתקרב או נגיע לזה..

אני בעזרת הוכחות ודברים כאלה ניסיתי להגיע למספר מצומצם של אפשרויות הגיוניות.

באטמן- לא משנה מה תעשה, אני בטוחה שיום יבוא ואיזה פסיכי עשיר ינסה להציל את החלשים בעזרת מכשירים ><"

הסיפור של ספיידרמן זה בגלל עכביש רדיואקטיבי, זה לא הגיוני, אבל מי יודע אולי בעתיד תהייה גם לנו קפיצה על אנושית ><"

קפטן אמריקה יכול לקרות במובן מסויים, בדיוק כמו שהסברתי בהודעה ראשונה..

ווולברין- העצמות שלו שיוצאות בצורת טפרי מתכת- כבר יש כזה דבר ><"
    רק שאצלנו זה סוג של צפרדע...

הנה הכתבה:

http://www.hayadan.org.il/wp/boning-up-on-...fenses-2906081/

קוראים לזה,

וולברין הוא בעצם דו-חי?

D:
    ראית אולי מישהו שהוא כן מוטציה בחיים שלך?ראית מישהו בחדשות שהראו שהוא התחזקו או עבר שינוי?
    אני לא ראיתי כזה דבר בחיים.זה רק בסרטים.המצאות של אנשים אחרים.אני לא חושב שזה יקרה לנו בחיים.

הדינוזאורים היה דוגמה למוטציה אמיתית אבל אין כזו יותר.

• משתמש מנוסה
    אתה אשכרה לא מבין מה שאמרתי ><"

הסיכוי למוטציה טובה הוא אפסי,

סרטן זו דוגמא למוטציה רעה נפוצה ><"

וספיידרמן- זה לא עכביד אולטימטיבי, זה עכביש שנחשף לקרינה רדיואקטיבית...
    ><"

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

• ~TyLeR~
    Guest
    את מתייחסת למוטציה כאל טוב וכאל רע?

את יודעת שטוב ורע בעצם לא קיימים,זה בעצם ההתנהגות שלנו והתגובות שלנו.

מוטציה היא לא טובה וגם לא רעה,פשוט היא מזיקה לגוף שלנו.
    סרטן ממית אותנו,אנו פשוט במצב הזה לא מוטציה אלא גוויות גוססות..

• משתמש מנוסה
    אני בטוחה שאתה מבין למה אני מתכונת ><

בנושאים שונים- יש לבני אדם את אותם תגובות...

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

• מנכ&quot;ל לשעבר.
    סרטן לא ממית אותנו
    נגיד יש את שריר הדלטא(השריר שבכתף)
    אם מאמנים שירים התאים שמרכיבים את השריר מתנפחים(בעצם גדלים)
    סרטן זה שהתאים מתרבים
    כלומר אם יהיה תא אחד בגודל כזה->O
    אז סרטן הופך אותו לשני תאים בגודל הזה->ס

• ~TyLeR~
    Guest
    חחח סרטן כן ממית אותנו בכך שמשנה לנו את הדי אן איי ובכך גורם אצלנו ליצירת תאים באופן שגוי ומזיק לגוף,כתוצאה מכך מופיעות תוצרי לוואי לגוף שלנו שמזיקות לנו כמו להפוך קירח ולאבד שיער,הקאות,בעיות בנשימה וכ"ד...

סרטן זה מחלה קטלנית אבל הסיכוי שתצא ממנה יותר נכון הוא פחות מ30%

הילה,אני יודע למה את מתכוונת ונתתי לך תשובה מדוייקת מה אני חושב.

• מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by Fusion Catiteen@Aug 23 2008, 09:12 PM
    חחח סרטן כן ממית אותנו בכך שמשנה לנו את הדי אן איי ובכך גורם אצלנו ליצירת תאים באופן שגוי ומזיק לגוף,כתוצאה מכך מופיעות תוצרי לוואי לגוף שלנו שמזיקות לנו כמו להפוך קירח ולאבד שיער,הקאות,בעיות בנשימה וכ"ד...

סרטן זה מחלה קטלנית אבל הסיכוי שתצא ממנה יותר נכון הוא פחות מ30%

הילה,אני יודע למה את מתכוונת ונתתי לך תשובה מדוייקת מה אני חושב.
    ההקרנות שעושים זה מה שגורם להקרחה
    אבל גם הסרטן עצמו

והעכביש ירד למכונה,מגע בקרן הרדיואקטיבית ואז נשך את פיטר

ומוטציה יכול להתבט גם במשו לא רגיל
    למשל אותי תוכלי להגדיר כמוטצה או מוטנט
    יש לי בעיה בגן ויש לי עצמות מיותרות
    וזה נגרם משיבוש בגנים
    כמובן שזה לא עושה אותי חזק יותר או מהיר יותר
    אבל הרגליים שלי יותר חסינות למכות וגם חזקותD:

• משתמש מנוסה
    אוי חבל שפיספסתי כמה תגובות,

כי עכשיו נזכתי במשהו שאבאשלי אמר,

שזה קשור לזה שאמרת שסרטן זה להתרבות.

אז נכון:

"סרטן הוא תא שמתרבה באופן פראי וכך הופך לגידול"
    זה תא שהקוד הגנטי שלו לא נכון, והא מתרבה "ללא השגחה" ככה הוא גדל וגדל...

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

• עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •