Originally posted by Fusion Catiteen@Aug 21 2008, 08:21 PM
זה לא תחרות,זה דיון...
קודם כל,רוב הנושא שלך אומר שאת לא יודעת כמעט כלום על הדמויות שאת מספרת ונראה כאילו זה השערות שלך בלבד...
שנית,אין מוטציות בעולם.סרטן זה מחלה שממיתה אותנו ואנחנו מתים מזה בניגוד למוטציה כמו בקומיקס שממשיכה לחיות.
הקוף שהפך לאדם לא קשור למוטציה אלא להתפתחות שנקראת אבולוציה ולא מוטציה.התפתחנו בהתאם לשדה,לאיזור שבו אנו היינו.ההשפעה של אותו איזור הביאה עלינו מראה פנימי וחיצוני חדש וזה לא מוטציה בכלל.
שלישית,החיות הם האלה שהופכות למוטציות כרגע.
רביעית,אנו מוצאים גם שרידים מתקופת הדינוזארים שגם הם הפכו למוטציה אבל מתו בסופו של דבר בגלל חוסר התנאים שהיה באיזור שלהם להשרדות.
בסופו של דבר,אין כזה דבר מוטציה בעולם שלנו.אלא אבולוציה,אנו מתפתחים כל הזמן.
ספיידרמן,לוחמי אקס מן וכל השאר,אלו דברים שאנו המצאנו.אלו דברים שאנשים רצו להביע את רעיונותם לעולם כולו ולבדר אותנו.אני לא חושב שיהיה כזה דבר כמותם.לא נגיע לטכנולוגיה כזו וייתכן שכד"א יתפוצץ לפני שנגיע לטכנוגיה גבוהה שכזו.אבל סביל להניח שנהיה קרובים לטכנולוגיה כזו.
טוב.
אז יש כמה דברים..
אולי לא הסברתי את עצמי ממש טוב ><"
נתחיל מהתחלה...
קוד:
קודם כל,רוב הנושא שלך אומר שאת לא יודעת כמעט כלום על הדמויות שאת מספרת ונראה כאילו זה השערות שלך בלבד...
אני יודעת טוב מאוד על מה אני מדברת- חוץ מהענק- כי זה לא עניין אותי, ולא יעניין אותי ><"
קוד:
שנית,אין מוטציות בעולם.סרטן זה מחלה שממיתה אותנו ואנחנו מתים מזה בניגוד למוטציה כמו בקומיקס שממשיכה לחיות.
לך יש תואר דוקטורט בטכניון להנדסת מכונות, ומאסטר בסוג של פילוסופיה, או לאבא שלי? אני הולכת על אופצייה ב'.
אנחנו עומדים את הפגיעה שלנו בקרינה, באיך שזה פוגע בתאים שלנו. יש שלוש אפשרויות.
-התאים מתים.
-מתקנים תעצמם
-מתקנים תעצמם באופן שגוי- זה מה שגורם למוטציה.
אתה נראה לי לא יודע- אבל גם לך יש מוטציה, בעור.... השיזוף זה גם סוג של מוטציה. העור שלך עבר שינוי.
תאים שמתקנים תעצמם באופן שגוי, יכולים לטוב, ולרע. כמובן שזה כל אחד לפי הגדרתו- אבל ברוב המקרים אנחנו מסכימים בקשר ליכולות על טבעיות ><"
רע- מחלות שונות, כגון, סרטן.
טוב- יכולות חזקות יותר- נגיד הפגיעה הייתה בתאי השריר, פתאום אני חזקה יותר.
אך הסיכוי שיצא משהו טוב, הוא כל כך קטן- עד שהוא ממש אפסי.
קוד:
הקוף שהפך לאדם לא קשור למוטציה אלא להתפתחות שנקראת אבולוציה ולא מוטציה.התפתחנו בהתאם לשדה,לאיזור שבו אנו היינו.ההשפעה של אותו איזור הביאה עלינו מראה פנימי וחיצוני חדש וזה לא מוטציה בכלל.
לא הסברתי את עצמי טוב ><"
לא אמרתי שזה מוטציה-אמרתי את זה בהקשר לזה שיכול להיות שבעוד מליון וחצי שנה, כל האנשים בעולם יהיו בחוזק של קפטן אמריקה ><"
שזה יקח המווווווון המון זמן, כמו שהמוח שלנו גדל בתהליך אבולוציוני, במשך מליון וחצי שנה...
קוד:
שלישית,החיות הם האלה שהופכות למוטציות כרגע.
אתה מוכן להסביר?
קוד:
רביעית,אנו מוצאים גם שרידים מתקופת הדינוזארים שגם הם הפכו למוטציה אבל מתו בסופו של דבר בגלל חוסר התנאים שהיה באיזור שלהם להשרדות.
לא ממש הבנתי, וגם לא ידעתי- אני אומרת עוד פעם, אתה יכול להסביר?
קוד:
ספיידרמן,לוחמי אקס מן וכל השאר,אלו דברים שאנו המצאנו.אלו דברים שאנשים רצו להביע את רעיונותם לעולם כולו ולבדר אותנו.אני לא חושב שיהיה כזה דבר כמותם.לא נגיע לטכנולוגיה כזו וייתכן שכד"א יתפוצץ לפני שנגיע לטכנוגיה גבוהה שכזו.אבל סביל להניח שנהיה קרובים לטכנולוגיה כזו.
חצי ממה שאמרת נכון.
כרגע השמש היה במצב הממש התחלתי שלה, יש לה עוד המון מליוני שנים עד שהיא תתפוצץ ויהיה עידן הקרח, יש אנשים שסבורים שעד אז כבר נוכל להתיישב על הירח, או נמצא לנו פלנטה אחרת או דברים כאלה.
כל ההודעה הראשונה שלי מוקדשת לשאלה אם יכול לקרות דבר כזה, זאת אומרת, אם יש סיכוי שבעתיד נתקרב או נגיע לזה..
אני בעזרת הוכחות ודברים כאלה ניסיתי להגיע למספר מצומצם של אפשרויות הגיוניות.
באטמן- לא משנה מה תעשה, אני בטוחה שיום יבוא ואיזה פסיכי עשיר ינסה להציל את החלשים בעזרת מכשירים ><"
הסיפור של ספיידרמן זה בגלל עכביש רדיואקטיבי, זה לא הגיוני, אבל מי יודע אולי בעתיד תהייה גם לנו קפיצה על אנושית ><"
קפטן אמריקה יכול לקרות במובן מסויים, בדיוק כמו שהסברתי בהודעה ראשונה..
ווולברין- העצמות שלו שיוצאות בצורת טפרי מתכת- כבר יש כזה דבר ><"
רק שאצלנו זה סוג של צפרדע...
הנה הכתבה:
http://www.hayadan.org.il/wp/boning-up-on-...fenses-2906081/
קוראים לזה,
וולברין הוא בעצם דו-חי?
D: