מוזיאון אנדרטות לפוקימונים!
(יש אישור מדביר)
שלום לכולם! הגעתם למוזיאון פסלי פוקימון!
במוזיאון זה, הנכם תכינו עבודות המבוססות על פסלים, רק שיש בהם שינוי קטן בשם, אנדרטות.
עבודה מושקעת, ברורה וטובה תיכנס למוזיאון, במידה ולא, העבודה לא תיכנס, אבל אל תשכחו, תמיד אפשר לשפר!
חוקים:
1. שאר חוקי הפורום תקפים גם כאן.
2. במידה ובעל/ת המוזיאון לא קיבל/ה את עבודתכם ניתן לשאול מדוע בהודעה פרטית אך לא יותר מזאת. אין לפתוח על כך נושא במשוב. אם ייפתח נושא משוב, המשתמש ייקבל אזהרה.
3. אין לכתוב הודעות בסגנון:"אני הכנתי את הפסל הזה, חקיין!" ומעין זאת.
4. רק לי יש אישור להעיר ולמשתמשים יש אישור לחוות דעת טובה בלבד! אם אין לכם מה לכתוב על הפסל כדברים טובים אז נא לא להגיב.אתם יכולים לכתוב דברים טובים ולהציע איך לשפר.
5. יש מעט חוקים ואין לזלזל בהם.
החוקים הודגשו מפני שהם חשובים.
מידע על המוזיאון עצמו:
במוזיאון עצמו אתם תוכיחו שאתם מסוגלים לעבוד ושאתם גם יכולים להכין עבודות בעצמכם. במוזיאון שאני פתחתי נבחנת החריצות שלכם וגם הכוח שלכם בהכנת פסלים. אני מציעה לכם להציץ מעט במדריכים אחרים למטרות אחרות. המדריכים ייתנו לכם פוטנציאל ורעיונות חדשים ומקוריים, כמו להכין פסל שמבוסס על פייק או על שילוב. אני מצפה לעבודות מושקעות וטובות. בטופס הבא תוכלו להוסיף סעיף זה:"סוג: למשל, רעל." זאת אומרת, להוסיף את אחד מהסוגים לפסל אם תרצו. (חשוב: סעיף זה לא סעיף חובה).
טופס תרימת אנדרטה:
ספרייט של הפוקימון:
שם משתמש בפורום:
שם הפוקימון:
האנדרטה:
מדריך ליצירת פסל של פוקימון (לזיופים) מאת pokedor
דוגמה לאנדרטה שהכנתי:
הפסל הזה הוא למטרת בדיקת רמתי למי שלא מכיר אותי ואת רמתי בפסלים, אבל, הפסל יוסף לשאר הפסלים המוצגים שלכם.
המוזיאון יסודר לפי דורות, כמו במוזיאון ביצי הפוקימונים של קודאק.
יש למלא את טופס האישור לסוג אם רוצים אך טופס זה לא חובה.
מי שרוצה להכין עבודה חייב למלא את הטופס לאישור.
עבודה טובה היא עבודה שהוכנה לפי ההוראות ולא "איך שבא לך".
דור אחד:
ע"י הרוח המתמטקאית.
ע"י קיציס:-)
דור שתיים:
ע"י קיציס:-)
ע"י danger
דור שלוש:
ע"י pichu
דור ארבע:
ע"י pokefan.
אנדרטת בוויזל.
דור חמש: