פורסם במקור על ידי ErWiN.W למי שבאמת רוצה לדעת למה פרשתי משם , כי גיליתי כמה דברים על המנהלים שאולי לא הייתי רוצה לגלות... גיליתי שכל הפרשייה של הבאן שלי נעשתה על ידי משתמש עברי בפוקימונ'ס .אבל ברשותכם אינני רוצה לפתוח את הדיון הזה שוב .באתי לכאן במטרה לפתוח דף חדש. איזה משתמש? :o
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי Barney Stinson כי ערבים מאוד אוהבים לאכול ילדים קטנים ששמם לוקאס, לא כך? מי אמר שקוראים לי לוקאס? מי אמר שאני קטן? + עוד סיבה לשנוא ערבים הם אוכלים ילדים
פורסם במקור על ידי Zach Fair לא הם מקיאים אותם כן, ילדים קטנים ששמם לוקאס באמת די מגעילים
פורסם במקור על ידי Barney Stinson כן, ילדים קטנים ששמם לוקאס באמת די מגעילים >< אתה ממש **** ולא לא כתבתי הומו
למה אתה לא?
******************************/index.php?...ction=register תירשמו כולם
פורסם במקור על ידי Zach Fair למה אתה לא? לא אני לא יש לי הוכחה
עוד פעם הוויכוחים האלה? ><
נשבר לי אני הולך לשחק ברד אלרט
פורסם במקור על ידי Zach Fair למה אתה לא? לא ממש... היי, תגיד, ראית אתמול את מה שהיה כתוב בהפגנה? "ילדים ששמם מתן לא טעימים, לא רוצים ולא רוצים!"
פורסם במקור על ידי Barney Stinson לא ממש... היי, תגיד, ראית אתמול את מה שהיה כתוב בהפגנה? "ילדים ששמם מתן לא טעימים, לא רוצים ולא רוצים!" O: נו ברור שמתנה לא טעימה. אבל היו צריכים לטעום את החברה שלי לשעבר... יעני הראשונה היא בכלל לא טעימה O:
פורסם במקור על ידי Barney Stinson לא ממש... היי, תגיד, ראית אתמול את מה שהיה כתוב בהפגנה? "ילדים ששמם מתן לא טעימים, לא רוצים ולא רוצים!" מי אמר שקוראים לי מתן?
פורסם במקור על ידי Zach Fair O: נו ברור שמתנה לא טעימה. אבל היו צריכים לטעום את החברה שלי לשעבר... יעני הראשונה היא בכלל לא טעימה O: איך היא? טעימה?
פורסם במקור על ידי Barney Stinson איך היא? טעימה? שפתיים למעלה או שפתיים למטה?
פורסם במקור על ידי Zach Fair שפתיים למעלה או שפתיים למטה? WTF? לא, הרי הערבים אוכלים ילדים לא? איך היא הייתה? טעימה? הם אמרו לך?
פורסם במקור על ידי Barney Stinson WTF? לא, הרי הערבים אוכלים ילדים לא? איך היא הייתה? טעימה? הם אמרו לך? לא יודע לא שאלתי המשכתי בשלי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום