Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש סופר ספאמר
    רובין הוד

שם הסרט: רובין הוד (2010)
    ז'אנר: הרפתקאות, דרמה
    אורך: 150 דקות
    שפת הסרט: אנגלית עם תרגום לעברית
    שנת יציאה:14 במאי 2010
    במאי: רידלי סקוט.

שחקנים: ראסל קרואו,קייט בלאנשט,מארק סטרונג,אוסקר אייזק,מארק לואיס ג'ונס, מארק אדי,ויליאם הרט, דני הסטון,איילין אטקינס, מקס פון סידוב ,מת'יו מקפדיין.

סיקור: המלך ריצ'רד ירד מנכסיו והתחיל את מסע הצלב בן ה-10 שנים. רובין הוא חייל שנלחם במסעות הצלב וזאת לאחר שהוא אומר למלך ריצ'רד שמסעות הצלב הם טעות אחת גדולה. בגלל התבטאויותיו זה הוא נידון להצלפות ולצריבה בברזל חם, אבל לפני שהוא מקבל את העונש, המלך אנגליה מת בידי מחלק אוכל צרפתי. אחרי שהמלך מת, רובין ועוד כמה חבר'ה בורחים מהגורל הצפוי להם. בינתיים סר רוברט לוקסלי לוקח את הכתר עם עוד כמה פרשים, אבל בדרך תוקפים אותם, רובין וחבריו מנסים לעזור אבל סר רוברט לוקסלי וכל מי שהיה במשלחת עם הכתר - מת. במילותיו האחרונות סר רוברט ביקש מרובין שיביא לאבא שלו את החרב, הוא סיפר לו שהוא אף פעם לא ביקש רשות מאביו לקחת את חרבו. אחרי שהכתירו את ג'ון למלך, הוא מתחיל להרוג אנשים מהממלכה שלו והוא מעלה את המיסים. רובין מגיע לעירה נוטינגהאם הוא מספר לאביו של סר רוברט ולאמו שהוא מת. רובין מתחזה לסר רוברט כדי שלא ייקחו לליידי מאריון את האדמות שלה. האם הוא יצליח במשימתו להציל את הממלכה? האם כס המלכות יחזור לידיים טובות? כל זה בספוילר.

ספויילר:
    Spoiler ספוילר

חוות דעת: הסרט יפה אני חושב שיש דברים לשפר: כמו בקרבות הם יכולים להיות יותר אמיתיים, אבל חוץ מזה אני בטוח שכמעט כל הגברים או אוהדי הספר יאהבו את הסרט.

ציון:5/4.5

טריילר: [youtube]aMcDeNo6KUs[/youtube]

לסרט כאן

*קרדיט ל- Hit Man על הכל לבד זה לא היה מגיע לרמה שזה פה.אני אומר שוב תודה על הכל.

2. היכל התהילה
    בקרוב כבר לא תצטרך את הכיתוב 'משתמש עם שגיאות כתיב' בחתימה שלך. אחלה סיקור. מלא, מפורט וענייני.

3. אני ניניני אני סמל מיני
    אחלה סרט...ראיתי בקולנוע עם אחי הקטן..
    סיקור מצויין

קרדיט ענק לרועי!

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סיקור מצוין כול הכבוד לך
    נראה סרט מעולה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    כל הכבוד,סיקור מצוין,תמשיך כך!

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    בקרוב כבר לא תצטרך את הכיתוב 'משתמש עם שגיאות כתיב' בחתימה שלך. אחלה סיקור. מלא, מפורט וענייני.
    שחכתי שזה שם><
    אבל אני יהיה צריך את זה לעוד כמה שנים גם לשגיאות כתיב וגם לשפת הכתיבה שלי

הרוח המתמטקאית
    זה בין הסיקורים האחרונים שאני יכתוב לפה.נראה לי שההנהלה לא יודעת שהפורום הזה קיים.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •