Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 61
  1. משתמש מנוסה
    * יש אישור מ~DaRk_AnGeL~

Naruto The Way Of The Shinobi

לוגו בקרוב...

נשאר מקום אחרון בשבט היאמאנאקה!

מילות פתיחה:
    שמתי לב שבפורום אין הרבה משחקים שהם לא על פוקימון אז הגיע הזמן שיהיה, ועוד משהו משחק זה מתרחש 15 שנים אחרי שיפודן.

עלילה:
    לאחר הקרב הגדול בין נארוטו לפיין, פיין – מנהיג האקאטסוקי שהסתיים בכך שנארוטו הקריב כמעט את חייו כדאי להרוג את פיין.
    נארוטו והינאטה, שתקפה את פיין כדאי להגן על נארוטו היו במצב קרוב למוות ומיד הובאו לקונוהא וקיבלו תמיכה רפואית.לבסוף,אחרי כמה ימים,שניהם הרגישו הרבה יותר טוב.
    לאחר כמה שנים,הצליח נארוטו סוף סוף להחזיר את סאסקה לכפר.
    לאחר עוד כמה שנים טובות של שקט ושלווה,נתקפה קונוהא על ידי כפר חדש שרק נבנה. קונוהא הייתה בטוחה שתנצח בקרב וכמו שחשבו תושביה מחצית מהקרב קונוהא בקושי נפגעה והרגה המון חיילים של כפר האופל הנסתר לאחר 3 ימים של קרבות,הגיע ההוקאגה של כפר האופל והתחיל להרוס את קונוהא.
    ההוקאגה היה מאוד חזק ואף אחד לא הצליח לפגוע בו אפילו שנלחם נגד טסונאדה,הוא ניצח אותה.
    נארוטו,סאסקה וסאקורה הגיעו לכפר וראו מה מתחולל בו.סאסקה וסאקורה הלכו מיד לעזור לנצח את שאר הנינג'ות ונארוטו התמודד מול הוקאגה האופל ולאחר קרב ארוך ניצח אותו והרג אותו. לאחר הקרב טסונאדה ומועצת הכפר של קונוהא החליטה להכתיר את נארוטו כהוקאגה השישי של קונוהא, וכאן אתם נכנסים לסיפור.
    לאחר שיקום קונוהא אתם אשר רק סיימתם את לימודיכם באקדמייה לנינג'ות ועברתם את המבחן להיקרא גנין עומדים להיכנס לצוות ולקבל את המורה החדש שלכם.

חוקים:
    1. כל חוקי הפורום תקפים כאן
    2. אסור לקלל או להעליב.
    3. חובה לכתוב " לדיבור ו ' למחשבות .
    4. חובה לצטט את התגובה שלי (רק עליכם)
    5. מי שלא מגיב למשך שבועיים בלי להודיע לי מראש עף לא משנה איזה סיבה יש לו.
    6. ואחרון חביב להנות ^_^

טופס הרשמה:
    שם בפורום: (את השם וזהו, בלי תסתכל ימינה וכאלה)
    שם במשחק: (שם מלא ויפני לדוגמא אם בחרתם להיות בשבט אוצ'יהא אז תכתבו כשם משפחה אוצ'יהא)
    גיל: 13 (לא לגעת מסיימים את האקדמייה בגיל 13 – אין אפשרות בחירה)
    רקע: (רקע, הרקע חשוב לי ואני מבקש שתשקיעו הוא גם ישפיע על המשך המשחק שלכם)
    מראה: (תאור\תמונת אנימה בלבד בלי ספרייטים של פוקימון)
    שבט: (תבחרו אחד מהשבטים בהודעה הבאה)
    חיה: (תיאור הכלב/זאב - רק אם אתם משבט האינוזוקה)
    מתקפות: -לא לגעת-
    כסף: -לא לגעת -
    ציוד: -לא לגעת-
    הערות\הארות: -אתם יודעים-

פרסים
    פותח עמוד 10 יקבל מגילה של כדור אש ופרס של 2000 ריו.
    פותח עמוד 20 יקבל 10 שוריקנים ענקיים בעלי עוצמה רבה ופרס של 3000 ריו.
    פותח עמוד 30 יקבל מגילה לזימון נמר לבן ופרס של 5000 ריו.
    פותח עמוד 40 יקבל מגילה של חומת אדמה ופרס של 7500 ריו.
    פותח עמוד 50 יקבל חרב קאטאנה נדירה וחזקה מאוד ופרס של 8000 ריו.
    פותח עמוד 70 יקבל מגילת דרקון מים ומגילה של דרקון חשמל.
    פותח עמוד 80 יקבל מגילת דרקון אש ומגילה של דרקון בוץ.
    פותח עמוד 90 יקבל את הקונאי המיוחד של ההוקאגה הרביעי מינאטו.
    פותח עמוד 100 יקבל פרס כספי של 20000 ריו ומגילה ללמידת ראסנגאן\צידורי והשני שיפתח את עמוד 100 יקבל פרס כספי של 10000 ריו ואת המגילה שלא נבחרה ושאר המשתתפים בעמוד זה יקבלו 5000 ריו.

לא להגיב!

2. משתמש מנוסה
    שבטים:

*ישנו מקום אחד בכל שבט, כאשר אדם מסוים נרשם עם שבט אוצ'יה לדוגמא, אדם אחר לא יוכל להירשם איתו.

שבט אוצ'יהא (תפוס)שבט זה מורכב מאנשים בעלי יכולת מיוחדת הניקראת שארינגאן.מתקפת השארינגאן בעצם משנה את צבע העיינים של המשתמש לאדום, השארינגאן גם יכול להשתדרג.אם תתאמן ותשתמש בו הרבה,השרינגאן ישתדרג כשקו נוסף יוסף לעין (כאשר העין משתנה לצבע האדום בהתחלה יש בה שני קווים עקומים וכשהשארינגאן ישתדרג יהיה בו שלוש קווים).לשארינגאן יש כוחות של העתקת מתקפות של היריב ולראות את מהירותו של היריב ולתקוף במהירות רבה יותר משל היריב.כמו כן,בזכות השארינגאן יש כמה מתקפות היכולים ללמוד רק אם איתו (בנוסף יש גם את המאנגאקיו שארינגאן הצורה האחרונה של השארינגאן שאליו יתווסף הסבר בהמשך המשחק):

להבים נשלטי שארינגאן:
    מתקפה זו יכולה להתבצע רק אם השארינגאן מופעל. המתקיף קושר שוריקנים\כוכבי זריקה לחבל וקושר בו את האויב כך שבזכות השארינגאן המתקיף יודע לאן כדאי לתקוף. בדרך כלל טכניקה זו מלווה ג'וטסו חזק שפוגע קשה באויב לדוגמא כמו ג'וטסו כדור אש של שבט אוצ'יהא.
    • כדי להישתמש במתקפה זו,אתה חייב לדעת להשתמש בשארינגאן רגיל בעל שני עיגולים לפחות (זוהי הדרגה הראשונה של שארינגאן – תוכלו ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

שחרור אש: טכניקת כדור אש

לאחר ביצוע החותמות המשתמש במתקפה זו,אוגר צ'אקרה ומשחרר אותו במכה אחת.מה שיוצר כדור אש ענקי שיכול לגרום להמון נזק. (תוכלו להשתמש במתקפה זו בהתחלת המשחק)

שחרור אש: טכניקת אש הדרקון

המשתמש נושף גל אש ענקי ומעביר אותו לאויב בעזרת חפץ ארוך כמו חוט. (תוכלו ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

שבט היוגה (תפוס) – לשבט זה יש את יכולת הביאקוגאן, יכולות זאת משנה את הפנים כך שמסביב לעיניים נוצרים כמו מן ורידים שנראים חזקים ובולטים כמו סוג של עצבים ונותן למשתמש לראות את נקודות הצ'אקרה של האויב ולפגוע בהם ובכך לסתום את זרימת הצ'אקרה כך שהאויב לא יוכל להשתמש ביכולות הדורשות צ'אקרה. כמו כן בזכות הביאקוגאן המשתמש יכול לפגוע קשה ואף להרוג את היריב כאשר הוא מכוון למקום פגיע כמו הלב\הריאות בזכות הביאקוגאן אפשר ללמוד כמה מתקפות:

אגרוף עדין:
    טכניקת האגרוף ה"עדין", שבעזרת טאיג'וטסו זה, מסוגל המתקיף לפגוע באברים הפנימיים של היריב. (תוכלו להשתמש במתקפה זו בהתחלת המשחק)

סיבוב אלוהי:
    טכניקה זו נותן הגנה מושלמת למשתמש כך שהוא מוציא צ'אקרה ומסתובב , מתקפה זו יכולה גם לפגוע והיא עוצרת כמעט כל מתקפה אחרת. (תוכלו ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

תחום 64 המכות:
    המשתמש בטכינקה זו תוקף את היריב ופוגע ב-64 נקודות צ'אקרה עיקריות בגופו של האויב בשניות מעטות בלבד, ובכך סוגר את כל זרימת הצ'אקרה בגופו של היריב ופוגע בו קשה. (תוכלו ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

תחום 128 המכות:
    מתקפה זו היא השלב השני של תחום 64 המכות בה היריב פוגע ב-128 נקודות צ'אקרה של היריב ופוגע בו בצורה קשה ביותר. (תוכל ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

שבט האינוזוקה (תפוס) - כל נינג'ה משבט האינוזוקה, מחזיק בבעלותו חיה ממשפחת הכלביים שעוזרת לו בקרבות.בנוסף לכך,לאנשיו יש תכונה מיוחדת - חציים אדם וחציים השני חיה פראית.
    עקב 'החייתיות' שבהם, סיגלו לעצמם נינג'ות אלו מספר מתקפות המנצלות את החושים הפראיים שיש לגופם. חלק מאותם חושים מיוחדים הם ריח מפותח ביותר יחסית לבן אדם, היכולת לרוץ על ארבע רגליים ובכך להגדיל את המהירות וצורת הגוף הדומה לחיה.

טכניקת ארבעת הרגליים:
    הטכניקה הזאת מגבירה את המהירות ואת הכוח של המשתמש לזמן מסוים, בטכניקה זו המשתמש יורד לארבע רגלים ובכך רץ מהר יותר. (תוכלו להשתמש במתקפה זו בהתחלת המשחק)

כפיל חיה:
    למתקפה זו דרוש כלב שילחם לצידך ודרוש גם שני "כדורי חייל" לכלב ולמשתמש שזמנית מעלה את הצ'אקרה של שניהם פי 2. הכלב קופץ על גבו של הנינג'ה ומקבל את צורתו של הבן אדם. הנינג'ה, שכבר השתמש בטכניקת 4 הרגליים, נלחם באותה צורה כמו כלבו, וכך שניהם תוקפים בחוזקה. (תוכל ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

מערבולת:
    טכניקת ההמשך של כפיל חיה, לאחר שהכלב שינה את צורתו לאדם ושניהם תוקפים את מטרתם, הם משתמשים במתקפה זו. כל אחד מסתובב במהירות כמו טורנדו לכיוון מטרתו כשהם שורטים וחותכים את המטרה. כמעט ובלתי ניתן לחסום מתקפה זו מפני שהנינג'ה והחיה תוקפים במהירות אדירה וגם כאשר חוסמים את המתקפה נפגעים מהשריטות. (תוכל ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

שבט נארה (תפוס) - שבט הנארה הוא שבט של אנשים חכמים מאוד ובעלי יכולת לתכנן אסטראטגיות במהירות אדירה,אנשיו גם מסוגלים לשלוט בצל של עצמם, כלומר, להאריך אותו, לקפל אותו, להרחיב אותו או לקצר אותו. וכאשר הם תופסים בעזרת הצל שלהם את יריבם, היריב יהיה משותק ולא יוכל לזוז. מתוך יכולת זו, פותחו מספר מתקפות צללים אשר משומשות ע"י נינג'ות משבט זה.

טכניקת העתקת צל:
    מתקפת נינג'וטסו שנותנת למשתמש את היכולת להאריך את הצל שלהם ולהתחבר לצל של בן-אדם/בני-אדם אחר/ים. ברגע שהחיבור מתבצע, לנינג'ה יש כבערך 5 דקות שליטה על הגוף של המטרה (זה יכול להיות גם יותר תלוי כמה צ'אקרה יש למשתמש ועם הוא יודע להשתמש במתקפה בצורה מספיק טובה). כל תזוזה שהמשתמש עושה יגרום למטרה לזוז באותה צורה גם כן, ולהפך. (תוכלו להשתמש במתקפה זו בהתחלת המשחק)

חינקת צוואר צללים:
    מתקפה שבאה לאחר טכניקת עתקת הצל, כאשר המטרות שלך נתפסו בצל ולא יכולים לזוז. אז פועלת מתקפת חניקת צוואר צללים, בה מתוך הצל מופיעה יד בצורת צל וחונקת את המטרה או אפילו שוברת לו את הצוואר. (תוכל ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

טכניקת חיקוי צללי השוריקן:
    על ידי הטכניקה הזאת, המשתמש מרכז את הצ'אקרה שלו אל תוך סכינים/שוריקנים או כל כלי נשק אחר, והנשק מקבל את האפקט של הצ'אקרה של המשתמש. זאת אומרת, שהנשק מקבל את היכולות שיש למשתמש. הנשק יכול ללכוד אנשים על ידי הצל שלו בדיוק כמו כל חבר ממוצע משבט הנארה. השימוש של המשתמש בנשק זה מקשה מאוד על היריבים להתחמק מהצללים. (תוכל ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

שבט האקמיצ'י (תפוס) - לשבט האקאמיצ'י יש יכולת מיוחדת. יכולת מיוחדת זו, היא יכולת הרסנית שעיקרה היא כוח והרס. נינג'ות משבט זה מוכרים בתור נינג'ות המשתמשות בג'וטסואים שמביאים להן את היכולת להגדיל חלק מ/או כל הגוף לפרופורציות מדהימות. עם מספיק כוח, הם מסוגלים אפילו להגדיל את גופם לגודל בנייני הכפר.

הגדלת גוף:
    טכניקה המגדילה את הגוף של המשתמש ונותנת לו יותר כוח (טכניקה זו לא מגדילה את הגוף בהרבה היא רק מגדילה את הבטן להיות ענקית כדי לחסום את המתקפה של האויב אך היא יכולה גם לשמש למטרת תקיפה).
    שימושית גם כמעין "בולם". (תוכלו להשתמש במתקפה זו בהתחלת המשחק)

טנק בשר:
    לאחר שהלוחם משתמש בטכניקת הגדלת גוף הוא מכניס את הידיים, הרגליים והראש לתוך הגוף בעזרת צ'אקרה, עד להווצרות צורה של כדור. לאחר מכן הנינג'ה מתגלגלת בעוצמה לעבר היריב. (תוכל ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

טנק בשר קוצני:
    מתקפה שבה הנינג'ה כורך סביב עצמו קונאים בחבל מיוחד ואז משתמש במתקפת טנק הבשר. (תוכל ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

הגדלת חלק מהגוף:
    טכניקה שבה המשתמש מגדיל חלק מהגוף שלו כדי להגביר את הטווח והעוצמה של המכה.(תוכל ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

שבט האבורמה (תפוס) - שבט מסתורי ומעניין מאוד, הוא שבט שבו הנינג'ות השייכות לו משאילות את גופם לאוכלוסיית חרקים הנקראים "חרקי הרס", והוא משומש כקן להולדת החרקים. אותם חרקים ניזונים מהצ'אקרה של גוף המשתמש ובתמורה הם נותנים לו את השליטה המלאה בהם. הם מפתחים קשר שבו החרקים מבצעים כל מה שהמשתמש מצווה עליהם, כולל פעולות בתור כלי מלחמה בקרב.

תפיסת חרקים:
    מתקפה בה המשתמש קורא לחרקים שלו, החרקים תופסים את האויב ולא נותנים לו לזוז, באותה המידה הם מוחצים אותו ופוגעים בו, כאשר האויב נטפס אינו יכול להימלט. בטכניקה זו יש חסרון עצום מפני שהחרקים זזים באיטיות וקל להתחמק מהם. (תוכלו להשתמש במתקפה זו בהתחלת המשחק)

כפיל חרקים:
    כאשר המשתמש במתקפה זו מותקף הוא מתפזר להמון חרקים קטנים וכך מתחמק מהמתקפה.(תוכל ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

זימון חרק ענק:
    במתקפה זו המשתמש קורא לחרק ענק לבוא לעזור לו בקרב, החרק בעל יכולת חזקה של רעל ומסוגל לשמש כחבר יעיל בקרב.(תוכל ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

שבט היאמאנאקה - לנינג'ות משבט הימאנקה יש כמה טכניקות שבעזרתם הם משתלטים על מוחם\גופם של האויב. הטכניקות שלהם משלבות כמה אפקטים הקשורים במוח היריב וגם בעזרת גנג'טסו. לרוב נינג'ות משבט היאמאנאקה משתמשים ברפואה כדי להשלים את חסרונם בטאיג'יטסו.

החלפת תודעה וגוף - בטכניקה זו המשתמש מסוגל להעביר את תודעתו למטרה מסוימת לזמן מסוים. בגלל שנשמת המשתמש נעה לאט לעבר המטרה, היריב יכול להתחמק, ואז המשתמש נשאר חסר אונים מספר דקות, עד שנשמתו חוזרת לגופו. בזמן שבגוף אחר, אם המשתמש סופג נזק כלשהו, גם גופו המקורי סופג את אותו הנזק.(תוכלו להשתמש במתקפה זו בהתחלת המשחק)

בלבול תודעה וגוף - טכניקה זו שולחת "מסר" של בלבול אל היריב, מה שגורם להם לתקוף את חבריהם. האויב מודע למה שעושה, אך אינו יכול לשלוט בעצמו. (תוכל ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

כאב של מאה שנים - כאשר האויב נפגע מהחלפת תודעה וגוף המשתמש יכול לגרום לאויב להיפגע מגנג'וטסו חזק במיוחד בו האויב רואה את פחדיו האיומים ביותר ואת קרוביו מתים. מתקפה זו אינה משפיעה על המשתמש אך יכולה להכניס את האויב למצב נפשי גרוע במיוחד וכך בקלות לנצח בקרב. (תוכל ללמוד להשתמש במתקפה זו במהלך המשחק)

עוד מידע על השבטים בקרוב.

לא להגיב!

3. משתמש מנוסה
    האקאטסוקי:
    לאחר שנארוטו הביס את פאין והאקאטסוקי התפרק הוא נוסד מחדש וחזק יותר מתמיד.

דמויות באקאטסוקי:
    יתעדכן כאשר תפגשו אותם.

דמויות שפגשתם:
    ריקאגו הויטוטיגה:
    נער בכל שיער חום קצר ועיניים חומות חבר בצוות 23, הוא שייך לשבט הויטוטיגה (נמר לבן) שבט חדש שהוקם בשנים האחרונות.
    אין הרבה מידע על השבט הזה, חוץ מזה שהם מרבים להשתמש בחרבות.
    קארין יגאקו:
    נערה בעלת שיער חום בהיר, עיניים ירוקות ומשקפיים חברה בצוות 23, בכיתה היא תמיד הייתה מכינה את שיעורי הבית, עונה על השאלות והייתה "החנונית" של הכיתה, היא לא שייכת לשום שבט ובינתיים לא הראתה את יכולותיה.
    קון אוזומאקי

נער בלונדיני עם עיניים כחולות, הוא ידוע בתור הבן של ההוקאגה השישי נארוטו.
    קון משתייך לשבט האוזומאקי הגדול והוא ידוע בתור שחצנותו הרבה והנחישות שלו לא לוותר, קון נמצא בצוות מספר 21.
    סונגו קימויו
    נערה בעלת שיער שחור ארוך ועיניים ירוקות, אינה משתייכת לשבט מסויים,
    יודע שהיא הייתה אחת מהבנות הכי מקובלות בכיתה באקדמיה אך לא יודע שום דבר מיכולותיה, סונגו נמצאת בצוות מספר 21.

מפה:

קונוהא (כפר העלה הנסתר):
    בית ההוקאגה: הבית שבוא גר נארוטו שם לרוב תקבלו את משימותכם.
    האקדמייה לנינג'ות: האקדמייה בא למדתם.
    בית מבחני הצ'ונין: הבית שבו יתקיים מבחן הצ'ונין הראשון.
    יער המוות: יער המוות הוא אזור מסוכן שבוא יתקיים מבחן הצ'ונין השני.
    הקוליסאום: המקום בו יתקיים מבחן הצ'ונין השלישי והאחרון.
    אזור האימונים: איזור אימונים שנמצא ליד קונוהא נמצאים בו שלושה עמודי עץ, אנדרטה להצנחת הנופלים בקרבות ויער גדול.
    חנות הראמן: חנות בה מוחרים ראמן שנחשב בין הטובים ביותר לפחות על פי דעתו של ההוקאגה השישי נארוטו.
    חנות הנשקים של קונוהא: חנות בה תוכלו לקנות כל מיני חרבות סכינים שוריקנים וכל מיני מגילות למינהם.
    בית הקברות של קונוהא: בית הקבורות בוא נמצאים ההורגים של קונוהא.
    ביתכם: הבית שבו אתם גרים.

סונאגאקורה (כפר החול הנסתר):
    בית הקאזקאגה: הבית של גאררה.
    האקדמייה לנינג'ות: האקדמייה של כפר החול.
    בית מבחני הצ'ונין: הבית שבו יתקיים מבחן הצ'ונין הראשון.
    מדבר המוות: מדבר מסוכן שבוא יתקיים מבחן הצ'ונין השני.
    הקוליסאום של סונאגאקורה: הקוליסאום בוא יתקיים מבחן הצ'ונין השלישי.
    חנות הנשקים של סונאגאקורה: חנות בה תוכלו לקנות מריונטות,מניפות ענקיות וכל מיני סכינים ונשקים למינהם.
    בית הקברות של סונא: בוא נמצאים ההורגים של סונא.

קיריגאקורה (כפר הערפל הנסתר):
    גשר "נארוטו": גשר שנקרא על שמו של נארוטו שבזכותו הגשר הוקם.
    בית המיזוקאגה: בוא גר ההוקאגה של כפר הערפל.
    חנות הנשקים של קיריגאקורה: ניתן לקנות בו מגילות,נשקים והמון סוגים של חרבות.
    על הכפר הזה לא ידוע הרבה את שאר המידע תגלו כאשר תבקרו בו.

אוטוגאקורה (כפר הצליל הנסתר):
    לאחר שאורוצ'ימארו מת הכפר התפרק אך לאחר כמה שנים הכפר נוסד מחדש אך לא ידוע אליו כלום.

איוואגאקורה (כפר הסלעים הנסתר):
    בית הטסוצ'יקאגה: שם גר ההוקאגה של כפר הסלעים.
    על כפר זה אין כמעט מידע תגלו עליו עוד כאשר תבקרו בו.

קומוגאקורה (כפר הענן הנסתר):
    בית הראיקאגה: בוא גר ההוקאגה של כפר הענן.
    על כפר זה אין כמעט מידע תגלו עליו עוד כאשר תבקרו בו.

החנות:
    (החנות תיפתח בקרוב)

לא להגיב!

4. משתמש מנוסה
    הרשומים ( 1-4 )

1) שם בפורום: Zach Fair
    שם במשחק: הירו אוצ'הא
    רקע: הירו בא ממשפחת אוצ'יהא הגדולה, ותמיד חלם להיות נינג'ה. הוא שמע שמועות על אורוצ'יאמרו שהיה נינג'ה גאון לפני הרבה זמן ונשבע להיות כמוהו, אפילו שלא ידע את כול שאר הדברים שאורוצ'ימארו עשה. הוריו לא היו נינג'ות, במקום זה הם היו אנשי כפר רגילים. אבל סבא שלו היה אחד הנינג'ות הכי חזקות שיש, היה לו גם המאנגקיו שארינגן. הירו היה מסתכל עליו הרבה כשהוא היה מתאמן וחלם על הרגע שיגיע זמנו להפוך לנינג'ה. יום אחד כשהירו היה בן 7, הוא הלך בכפר ופגש את נארוטו, וסיפר לו על החלומות שלו. נארוטו התחיל לספר לו על שכשהוא היה בגילו גם לו היו את אותם החלומות. כשהגיע הזמן של הירו להצטרף לאקדמיה, הוא בא למשרד של נארוטו ואמר לו,"יבוא יום, ואני יהיה יותר חזק ממך!" נארוטו חייך ואמר,"טוב... נחכה ליום הזה בקוצר רוח"
    מראה: גבוה, עם שיער כחול. יש לו צלקת בצורת איקס על הלכי הימנית. ועיניים בצבע ירוק
    שבט: אוצ'יהא
    דרגה: גנין.
    מתקפות:
    שינוי צורה
    רמת שליטה: טובה
    החלפה
    העתק
    רמת שליטה טובה
    שארינגאן
    רמת שליטה: גרועה
    שחרור אש: טכניקת כדור אש
    רמת שליטה: בינונית
    כסף: 1000 ריו.
    ציוד: 5 קונאים, 20 כוכבי זריקה.
    משימות: הירו לא במהלך משימה.
    הערות\הארות: להירשם D: בקשר לתמונה, לא מצאתי תמונה טובה XD

2)שם בפורום: barney stinson
    שם במשחק: זורו נארה
    רקע: אח... גיל 13, נגמרה האקדמיה העלובה הזאת. אלוהים אדירים היה משעמם שם, כולם שם עלובים ברמות שאני אפילו לא רוצה לדבר עליהם... חוץ מכמה אנשים, כולם שם עלובים. כמובן שיוקיטו... יוקיטו היוגה... הוא היחיד שעוקף אותי ואת כל השאר בסיבוב, אך כמה שאני שונא אותו. יש לי הורים, אבא שלי הוא מנהל חנות נשקים כך שאני מקבל נשקים מעולים בחינם. ואמא שלי... אני לא ממש יודע במה היא עוסקת, אני רק יודע שהיא כל הזמן מחוץ לעיר. יש את קאי, שהוא האח הגדול שלי. צ'ונין מאוד חזק, אני די בטוח שהוא בתהליכים להפיכה לג'ונין, אל תתפסו אותי במילה. יש לי עוד קרוב משפחה שמאוד חזק, זה בן דוד שלי, שיקאמארו שמו. יצא לי לראות אותו נלחם פעמים מועטות, אך אני יודע כמה הוא חזק, שמעתי שהוא ניצח מן נינג'ה חזק מ"אקאטסוקי"... לא שיש לי מושג מה זה... היה לי גם אח, הוא היה ג'ונין חזק מאוד. אך במהלך המלחמה הוא נעלם בצורה מסתורית ואין לי מושג איפה הוא או מה קורה איתו.
    אלה בערך החיים שלי.
    מראה: זורו הוא נער נמוך ורזה, הוא לא התמחה בקרבות ראש בראש במיוחד. מה שאפיין אותו הייתה החוכמה הרבה שלו והתמחותו בג'וטסואים של הנארה.
    יש לו שיער שחור ארוך, מגיע לו עד הצוואר. יש לו צלקת שמתחילה מעל העין שלו ונגמרת מתחתיה, היא נגרמה מקרב נגד יוקיטו, אשר אצליח לפגוע בו עם קונאי.
    שבט: נארה.
    מתקפות:
    שינוי צורה
    החלפה
    העתק
    רמת שליטה טובה
    טכניקת העתקת צל

רמת שליטה: בינונית
    משימות: זורו לא במהלך משימה
    הערות\הארות: אני מניח שלהירשם.

3)שם בפורום:food fighter
    שם במשחק:אווראטקי היוגה
    רקע:הוריו של אווראטקי מתו כשהוא היה קטן. הוא גודל על ידי סבא שלו, שתמיד היה מספר לו דברים על ההורים שלו, כמה מופליאים הם היו, ואף על פי שהם בגדו בקונוהא, והשאירו אותו לבד, הוא ממש אהב את הסיפורים עליהם. הוא החליט שכשהוא יהיה נינג'ה אמיתית.
    הוא רצה לגרום לשבט,לכפר ולהורים שלו שישמעו אותו בגן-העדן,לגרום להם גאווה.
    יום לפני שהוא הגיע לאקדמיה, הוא היה הולך לדוג'ו של שבט ההויגה, ומסתכל על איך כולם מתאמנים, וכולם הסבירו לו איך לבצע את המהלכים,
    ככה כשהוא הגיע לאקדמיה, הוא כבר היה מוכשר בטאי ג'וטסו.
    מראה:צלקת על הפנים,1.70,רזה כמו מקל,4 קוביות בבטן,שיער שחור מתולתל,גוף שחום
    שבט: היוגה
    מתקפות:
    שינוי צורה
    החלפה
    ביאקוגאן
    רמת שליטה: בינוני
    העתק
    רמת שליטה: טוב
    אגרוף עדין
    רמת שליטה: גרוע
    משימות: אווראטקי לא במהלך משימה.
    הערות\הארות:להירשם

4)שם בפורום: OoOoOoo
    שם במשחק: ג'ין האקימיצ'י
    .רקע: ג'ין נולד למשפחה רבת אמצעים בכפר קונוהא, אמו הייתה עקרת בית, ואביו ג'ונין מכובד. כבר בגיל צעיר ראו שג'ין עומד להיות 'כבד'. הוא נהג לאכול כל פעם שהוא מודאג, עצבני, מתוח, כלומר, ברוב שעות היום. באקדמיה ילדים תמיד צחקו על ג'ין באקדמיה, על זה שהוא שמן, שאין לו חברים וכו', לג'ין לא היו חברים, מלבד אחד, וגם הוא עזב את הכפר בערך בגיל 9 ומאז לא חזר. אך מה שפגע בג'ין הכי הרבה זה שיעורי הספורט, בזמן שכל הילדים היו קופצים ורצים היה ג'ין מתנשף ומתנשם, או איך שכינו זאת חבריו לספסל האקדמיה, 'מתגלגל'.
    בגיל 12 התחיל ג'ין לפתח מנומניות של לוחם, שלוש פעמיים בשבוע היה הולך עם אביו ליער והם היו מתאמנים על כושר גופני, בזכות האימונים האלו למד בסוף ג'ין את טכניקת הגדלת הגוף היעילה.
    החלום של ג'ין זה להיות כתוב בספרי ההיסטוריה, לא משנה אם בתור הוקאגה של כפר העלה, בתור ממציא הגלידה שלא נמסה בשמש או כל דבר אחר, הוא רק רוצה להוכיח לכולם שגם שמנים יכולים להצליח, לכן הוא חיכה כ"כ לגיל 13, לרגע שבו יסיים את האקדמיה ויוכיח לכולם שהוא טוב לא פחות מהסנובים הללו.
    מראה: גבוה לגילו, 1.68. שמן מאוד, עיניים חומות, שיער מתולתל בצבע חום.
    שבט: האקמיצ'י
    מתקפות:
    שינוי צורה
    החלפה
    העתק
    רמת שליטה טובה
    טכניקת הגדלת גוף

משימות: ג'ין לא במהלך משימה
    הערות\הארות:אין

לא להגיב!

5. משתמש מנוסה
    הרשומים ( 5-7 )

5) שם בפורום: ~DaRk_AnGeL~
    שם במשחק: יואיצ'י אבורמה
    רקע:
    יואיצ'י הוא ילד ל2 הורים בשבט אבורמה.ליואיצ'י יש אחות בשם יאטומיה שאותה הוא אוהב ועוד אח בשם טיראצ'י.יואיצ'י תמיד אהב חרקים וניסה להשתמש בחרקים כדי להציל אנשים ואח שלו היה בדיוק ההפך,הוא השתמש בחרקים כדי להשיג יותר כוח לעצמו ולרוב ניצל אותו לרעה.אחותו של יואיצ'י אהבה להשתמש בחרקים לצורך משחקים בלבד.יואיצ'י וטיראצ'י היו שווים בכוחותיהם והיו יריבים אחד של השני.
    יום אחד,טיראצ'י נתקל באוייבים של שבט אבורמה שהם היו מתנקשים שבאו מכפר אחר.המתנקשים החליטו לנסות לחסל אותו אחרי שהוא ראה אותם כדי למחוק עקבות.טיראצ'י חשב שהוא חזק יותר מהם וניסה לגבור עליהם אך לא הצליח ונפצע קשה.אחותו שהייתה בסביבה נתפסה ע"י המתנקשים ונהרגה במקום.יואיצ'י ראה את זה בעוד שטיראצ'י רצה להלחם במתנקשים עדיין.יואיצ'י השתמש במלוא כוחו כדי להבריח את המתנקשים והצליח להבריח אותם בכך שגרם לחרקים לדמות דמות של נינג'ה מסוימת.טיראצ'י התעצבן על כך ושנאה רבה יצאה ממנו כלפי יואיצ'י על כך שהבריח את המתנקשים.
    יואיצ'י וטיראצ'י נלחמו זה בזה עם החרקים.בסופו של דבר,ההורים של יואיצ'י עצרו את הקרב שעלול היה להסתיים במוות.כתוצאה מכך,טיראצ'י ברח מהשטח והוריו נתנו לו לעשות את זה בתקווה שיחזור.הוריו של יואיצ'י קברו את אחותו ועשו לה קבר מכובד.כל יום יואיצ'י והוריו ביקרו את הקבר של אחותו.הקבר נמצא בכפר של שבט אבורמה.
    אחרי הקרב של יואיצ'י,יואיצ'י הלך לחפש את טיראצ'י ויצא מהכפר.מספר דקות לאחר מכן,יואיצ'י הריח עשן שבא מהכפר שלו.יואיצ'י חזר לכפר שלו וראה הרבה מתנקשים בכפר שלו שהורגים את חברי השבט.כמו כן,הוא מצא את הוריו מתים,הוא החל לבכות עליהם.בנוסף לכך,הוא ראה את טיראצ'י בעודו מצטרף למתנקשים שהציעו לו כוח.לפתע,הוא ראה את אחד המתנקשים נוגע בטיראצ'י וטיראצ'י זוהר בהילה אדומה ומעליה הילה כחולה.
    יואיצ'י רואה את טיראצ'י סובל.עיין אחד של טיראצ'י הופכת לעיין של חרק מסויים.החרקים שבהם משתמש טיראצ'י הופכים להיות ענקים יותר וארסיים.טיראצ'י שלא הבדיל בין אוייב לחבר,הרג את המתנקשים סביבו מרוב התלהבותו מהכוח העצום שלו.לאחר מכן,הוא רצה להרוג את יואיצ'י אבל משהו הפריע לו,הוא השתנה בחזרה לעצמו כפי שהוא היה מקום וברח מהמקום במהירות אדירה.מאז,יואיצ'י מנסה לחפש את טיראצ'י ולהציל אותו מהכוח הנוראי שהוא קיבל.
    מראה: בינוני,גבוה,קצת שרירים,שיער חום קצר עם קוצים,עיניים ירוקות.
    שבט: אבורמה
    מתקפות:
    שינוי צורה
    החלפה
    העתק
    רמת שליטה טובה
    תפיסת חרקים
    משימות: יואיצ'י לא במהלך משימה

6) שם בפורום: killerbee
    שם במשחק: אינזוקה קיובי (מוחעחע שועל )
    רקע: אינזוקה קיובי הוא נער מתבגר שגר עם משפחתו באזור של שבט קיבה.
    ביום ההולדת ה10 שלו הביאו לו כלב/זאב (חצי חצי) ממין נקבה דיי בוגרת שקרא לא יונו.
    יום אחד הוא נקלע לקרב עם מתנקשים, היות והיה חזק לבני גילו הצליח לשרוד רוב הזמן אך בסוף הם גברו עליו.
    הוא קרא ליונו שתעזור לו ובשנייה אחרי זה המתנקשים השתמשו בגנגג'וטסו שינה והוא נרדם, יונו ראתה את זה ורצה לעזרתו כי המתנקשים ניסו לרצוח אותו אחרי שהרדימו אותו ("מין הסתם) היא הרגה אותם אבל אחד מהם הזריק לה רעל והיא מתה.
    קיובי קם וראה אותה, לקח אותה לביתו ובכה, אמר לאימו על מה שקרה.
    מה שקיובי לא ידע הוא שלפני שבאה לעזור לו יונו המליטה גור מזאב חזק של ראש השבט.
    קיובי שמח מעט אחרי האבל ונתנו לו לגדל את הגור שברור שיהיה חזק מרוב הכלבים לגור הוא קרא יין כי היה לבן עם עיגול שחור בביטנו, קיובי והגור הפכו לחברים טובים במשך 3 השנים שעברו וסיימו את האקדמיה יחד.
    מראה: שיער שחור פרוע שמגיע לכתף, מעיל שבט אינזוקה ומכנסיי טריינינג שקרע בקצה וקרועים ב"גופם". יש לו צלקות ברוב הגוף כי נהג להתאמן הרבה בטווחים קצרים של זמן (כלומר לא נתן להחלים).
    שבט: אינזוקה
    חיה: כלב יחסית גדול אוזניים זקורות וגשש מיקצועי, הוא לבן ויש לו עיגול שחור בבטן (יין), רגליו חסונות מאוד והזנב שלו ארוך (הוא משתמש בזה לקרבות)
    מתקפות:
    שינוי צורה
    החלפה
    העתק
    רמת שליטה טובה
    טכניקת ארבעת הרגליים
    משימות: קיובי לא במהלך משימה

6. מורחקים
    שם: אופיר
    שם בפורום: barney stinson
    שם במשחק: זורו נארה
    רקע: אח... גיל 13, נגמרה האקדמיה העלובה הזאת. אלוהים אדירים היה משעמם שם, כולם שם עלובים ברמות שאני אפילו לא רוצה לדבר עליהם... חוץ מכמה אנשים, כולם שם עלובים. כמובן שיוקיטו... יוקיטו היוגה... הוא היחיד שעוקף אותי ואת כל השאר בסיבוב, אך כמה שאני שונא אותו. יש לי הורים, אבא שלי הוא מנהל חנות נשקים כך שאני מקבל נשקים מעולים בחינם. ואמא שלי... אני לא ממש יודע במה היא עוסקת, אני רק יודע שהיא כל הזמן מחוץ לעיר. יש את קאי, שהוא האח הגדול שלי. צ'ונין מאוד חזק, אני די בטוח שהוא בתהליכים להפיכה לג'ונין, אל תתפסו אותי במילה. יש לי עוד קרוב משפחה שמאוד חזק, זה בן דוד שלי, שיקאמארו שמו. יצא לי לראות אותו נלחם פעמים מועטות, אך אני יודע כמה הוא חזק, שמעתי שהוא ניצח מן נינג'ה חזק מ"אקאטסוקי"... לא שיש לי מושג מה זה... היה לי גם אח, הוא היה ג'ונין חזק מאוד. אך במהלך המלחמה הוא נעלם בצורה מסתורית ואין לי מושג איפה הוא או מה קורה איתו.
    אלה בערך החיים שלי.
    מראה: זורו הוא נער נמוך ורזה, הוא לא התמחה בקרבות ראש בראש במיוחד. מה שאפיין אותו הייתה החוכמה הרבה שלו והתמחותו בג'וטסואים של הנארה.
    יש לו שיער שחור ארוך, מגיע לו עד הצוואר. יש לו צלקת שמתחילה מעל העין שלו ונגמרת מתחתיה, היא נגרמה מקרב נגד יוקיטו, אשר אצליח לפגוע בו עם קונאי.
    שבט: נארה
    הערות\הארות: אני מניח שלהירשם.

7. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    שם בפורום: Zach Fair
    שם במשחק: הירו אוצ'הא
    רקע: הירו בא ממשפחת אוצ'יהא הגדולה, ותמיד חלם להיות נינג'ה. הוא שמע שמועות על אורוצ'יאמרו שהיה נינג'ה גאון לפני הרבה זמן ונשבע להיות כמוהו, אפילו שלא ידע את כול שאר הדברים שאורוצ'ימארו עשה. הוריו לא היו נינג'ות, במקום זה הם היו אנשי כפר רגילים. אבל סבא שלו היה אחד הנינג'ות הכי חזקות שיש, היה לו גם המאנגקיו שארינגן. הירו היה מסתכל עליו הרבה כשהוא היה מתאמן וחלם על הרגע שיגיע זמנו להפוך לנינג'ה. יום אחד כשהירו היה בן 7, הוא הלך בכפר ופגש את נארוטו, וסיפר לו על החלומות שלו. נארוטו התחיל לספר לו על שכשהוא היה בגילו גם לו היו את אותם החלומות. כשהגיע הזמן של הירו להצטרף לאקדמיה, הוא בא למשרד של נארוטו ואמר לו,"יבוא יום, ואני יהיה יותר חזק ממך!" נארוטו חייך ואמר,"טוב... נחכה ליום הזה בקוצר רוח"
    מראה: גבוה, עם שיער כחול. יש לו צלקת בצורת איקס על הלכי הימנית. ועיניים בצבע ירוק
    שבט: אוצ'הא
    הערות\הארות: להירשם D: בקשר לתמונה, לא מצאתי תמונה טובה XD

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם בפורום:food fighter
    שם במשחק:אווראטקי היוגה
    רקע:הוריו של אווראטקי מתו כשהוא היה קטן. הוא גודל על ידי סבא שלו, שתמיד היה מספר לו דברים על ההורים שלו, כמה מופליאים הם היו, ואף על פי שהם בגדו בקונוהא, והשאירו אותו לבד, הוא ממש אהב את הסיפורים עליהם. הוא החליט שכשהוא יהיה נינג'ה אמיתית.
    הוא רצה לגרום לשבט,לכפר ולהורים שלו שישמעו אותו בגן-העדן,לגרום להם גאווה.
    יום לפני שהוא הגיע לאקדמיה, הוא היה הולך לדוג'ו של שבט ההויגה, ומסתכל על איך כולם מתאמנים, וכולם הסבירו לו איך לבצע את המהלכים,
    ככה כשהוא הגיע לאקדמיה, הוא כבר היה מוכשר בטאי ג'וטסו.
    מראה:צלקת על הפנים,1.70,רזה כמו מקל,4 קוביות בבטן,שיער שחור מתולתל,גוף שחום
    שבט:היוגה
    הערות\הארות:להירשם

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. משתמש מנוסה
    שם בפורום: OoOoOoo
    שם במשחק: ג'ין האקימיצ'י
    .רקע: ג'ין נולד למשפחה רבת אמצעים בכפר קונוהא, אמו הייתה עקרת בית, ואביו ג'ונין מכובד. כבר בגיל צעיר ראו שג'ין עומד להיות 'כבד'. הוא נהג לאכול כל פעם שהוא מודאג, עצבני, מתוח, כלומר, ברוב שעות היום. באקדמיה ילדים תמיד צחקו על ג'ין באקדמיה, על זה שהוא שמן, שאין לו חברים וכו', לג'ין לא היו חברים, מלבד אחד, וגם הוא עזב את הכפר בערך בגיל 9 ומאז לא חזר. אך מה שפגע בג'ין הכי הרבה זה שיעורי הספורט, בזמן שכל הילדים היו קופצים ורצים היה ג'ין מתנשף ומתנשם, או איך שכינו זאת חבריו לספסל האקדמיה, 'מתגלגל'.
    בגיל 12 התחיל ג'ין לפתח מנומניות של לוחם, שלוש פעמיים בשבוע היה הולך עם אביו ליער והם היו מתאמנים על כושר גופני, בזכות האימונים האלו למד בסוף ג'ין את טכניקת הגדלת הגוף היעילה.
    החלום של ג'ין זה להיות כתוב בספרי ההיסטוריה, לא משנה אם בתור הוקאגה של כפר העלה, בתור ממציא הגלידה שלא נמסה בשמש או כל דבר אחר, הוא רק רוצה להוכיח לכולם שגם שמנים יכולים להצליח, לכן הוא חיכה כ"כ לגיל 13, לרגע שבו יסיים את האקדמיה ויוכיח לכולם שהוא טוב לא פחות מהסנובים הללו.
    מראה: גבוה לגילו, 1.68. שמן מאוד, עיניים חומות, שיער מתולתל בצבע חום.
    שבט: האקימיצ'י

10. משתמש מנוסה
    זורו, הירו, אווראטקי, ג'ין

ארבעתכם רשומים, תכף תעודכנו ברשומים אתם יכולים להגיב להתחלה.

ההתחלה:

השעה היא 8:00
    אתם קמים בבוקר עם חיוך רחב.
    זהו היום בו מחלקים אותכם לקבוצות.
    מסעכם כגנינים וכנינג'ות מתחילים היום.
    בשעה 8:30 האקדמיה מתחילה ושם יחלקו אותכם לקבוצות.
    תזכרו, לא כדאי לכם לאחר ואתם עדיין צריכים להתארגן.
    מה תעשו?

11. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yust צפה בהודעה

ההתחלה:

מה תעשו?
    אתקלח מהר, אשים את הבגדים שלי מהר, וארוץ למטבח כדי לראות אם יש שם אוכל בשבילי

12. מורחקים
    שם: אופיר

ההתחלה:

מה תעשו?
    אאנח בשקט ואכוון את השעון שלי ל8:15.
    כאשר אתעורר אתארגן במהירות סבירה וארוץ אל האקדמיה.

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר

ההתחלה:

מה תעשו?
    אני אתקלח,אלך אל סבא שלי אגיד לו:"יום טוב סבא,אני הולך לאקדמיה"ואז אצא מהדלת וארוץ אל האקדמיה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. משתמש מנוסה
    שם בפורום: ~DaRk_AnGeL~
    שם במשחק: יואיצ'י אבורמה
    רקע:
    יואיצ'י הוא ילד ל2 הורים בשבט אבורמה.ליואיצ'י יש אחות בשם יאטומיה שאותה הוא אוהב ועוד אח בשם טיראצ'י.יואיצ'י תמיד אהב חרקים וניסה להשתמש בחרקים כדי להציל אנשים ואח שלו היה בדיוק ההפך,הוא השתמש בחרקים כדי להשיג יותר כוח לעצמו ולרוב ניצל אותו לרעה.אחותו של יואיצ'י אהבה להשתמש בחרקים לצורך משחקים בלבד.יואיצ'י וטיראצ'י היו שווים בכוחותיהם והיו יריבים אחד של השני.

יום אחד,טיראצ'י נתקל באוייבים של שבט אבורמה שהם היו מתנקשים שבאו מכפר אחר.המתנקשים החליטו לנסות לחסל אותו אחרי שהוא ראה אותם כדי למחוק עקבות.טיראצ'י חשב שהוא חזק יותר מהם וניסה לגבור עליהם אך לא הצליח ונפצע קשה.אחותו שהייתה בסביבה נתפסה ע"י המתנקשים ונהרגה במקום.יואיצ'י ראה את זה בעוד שטיראצ'י רצה להלחם במתנקשים עדיין.יואיצ'י השתמש במלוא כוחו כדי להבריח את המתנקשים והצליח להבריח אותם בכך שגרם לחרקים לדמות דמות של נינג'ה מסוימת.טיראצ'י התעצבן על כך ושנאה רבה יצאה ממנו כלפי יואיצ'י על כך שהבריח את המתנקשים.

יואיצ'י וטיראצ'י נלחמו זה בזה עם החרקים.בסופו של דבר,ההורים של יואיצ'י עצרו את הקרב שעלול היה להסתיים במוות.כתוצאה מכך,טיראצ'י ברח מהשטח והוריו נתנו לו לעשות את זה בתקווה שיחזור.הוריו של יואיצ'י קברו את אחותו ועשו לה קבר מכובד.כל יום יואיצ'י והוריו ביקרו את הקבר של אחותו.הקבר נמצא בכפר של שבט אבורמה.

אחרי הקרב של יואיצ'י,יואיצ'י הלך לחפש את טיראצ'י ויצא מהכפר.מספר דקות לאחר מכן,יואיצ'י הריח עשן שבא מהכפר שלו.יואיצ'י חזר לכפר שלו וראה הרבה מתנקשים בכפר שלו שהורגים את חברי השבט.כמו כן,הוא מצא את הוריו מתים,הוא החל לבכות עליהם.בנוסף לכך,הוא ראה את טיראצ'י בעודו מצטרף למתנקשים שהציעו לו כוח.לפתע,הוא ראה את אחד המתנקשים נוגע בטיראצ'י וטיראצ'י זוהר בהילה אדומה ומעליה הילה כחולה.

יואיצ'י רואה את טיראצ'י סובל.עיין אחד של טיראצ'י הופכת לעיין של חרק מסויים.החרקים שבהם משתמש טיראצ'י הופכים להיות ענקים יותר וארסיים.טיראצ'י שלא הבדיל בין אוייב לחבר,הרג את המתנקשים סביבו מרוב התלהבותו מהכוח העצום שלו.לאחר מכן,הוא רצה להרוג את יואיצ'י אבל משהו הפריע לו,הוא השתנה בחזרה לעצמו כפי שהוא היה מקום וברח מהמקום במהירות אדירה.מאז,יואיצ'י מנסה לחפש את טיראצ'י ולהציל אותו מהכוח הנוראי שהוא קיבל.

מראה: בינוני,גבוה,קצת שרירים,שיער חום קצר עם קוצים,עיניים ירוקות.
    שבט: אבורמה
    הערות\הארות: אין

15. משתמש מנוסה
    ההתחלה:

מה תעשו?[/quote]

אני הולך בישנוניות לעבר המקלחת, מסתגר שם חמש דקות עד שאני מסיים לצחצח, להטיל את מיימי וכו'.
    אחרי זה אני לובש את הבגדים הכי מרשימים ונוחים שלי. לאחר מכן אני יורד למטבח, מברך לשלום את אימי ואת אבי ומחסל שתי שקיות תפוצ'יפס וקערה של קורנפלקס עם חלב, אכלתי מעט מכיוון שהחלטתי שאני בדיאטה.
    "טוב, כדאי שאני אזוז עכשיו, אני לא רוצה לאחר" אני ממלמל לעצמי שהשעון מורה על שמונה ורבע, ויוצא מהבית בהליכה מהירה לכיוון האקדמיה, נרגש כולי.

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •