אגסים צלויים בגריל עם פטה ורוקט

המחשה:~אין~

מצרכים

-------------------------------------------------------------------------------

מספר מנות: 4


מתכון של עומר בן גל - מסעדת לילית

6 אגסים חצויים
100 גר’ רוקט
100 גר’ גבינת פטה פרוסה דק
4 פרוסות לחם שאור
100 מל’ חומץ בלסמי
50 מל’ שמן זית


אופן ההכנה

--------------------------------------------------------------------------------

1. בסיר קטן, מצמצמים את הבלסמי עד חצי מהנפח המקורי.
2. מניחים את האגסים החצויים על גריל פחמים (אפשר גם במחבת פסים לוהטת)
מושחים את פרוסות לחם השאור בשמן זית וקולים על גריל הפחמים למשך מספר דקות.
מורידים את הלחם מהגריל וקורעים ממנו חתיכות גסות.
3. מערבבים את הלחם, הרוקט והאגסים החמים עם מעט שמן זית ומלח גס ומעבירים לצלחת הגשה.
4. מניחים מעל את גבינת הפטה, מזליפים מעט חומץ בלסמי ומגישים.


קרדיט ל:השף הלבן