Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

נושא: חדשות 13/1

1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי רג'יגוגל צפה בהודעה
    זה מה שהיה כתוב בסרביי.
    אני לא 'אצעק' עלייך אם לא תגיב ככה.
    וזו הכוונה שלי בקלפי ג'מבו (היתכוונתי לדארקראי וקרסלייה).

אותו הדבר קרה גם באשכול שפתחתי על קאנטו שרוב הערות שנתת הן בעצמן טעויות.

אין לי בעיה שתעיר לי, להפך, זה יהיה מעולה, אבל אתה נותן תגובות כאילו אתה מחפש כל דבר שלילי, אני מציע לך להפסיק עם זה, כי אף אחד לא אוהב את זה.
    אני לא מודה שאני מחפש טעויות. אבל אתם אף פעם לא שאלתם את עצמכם למה. כי מה לעשות שרובכם פה אגואיסטים, שבשנייה שאומרים להם שהם טועים, הם ישר מתגוננים, וקל להם להאשים את האחר. אני מוצא טעויות כדי לתקן. אז אם כואב לך שאני מתקן אותך, פשוט תגיד, ואני אתן לך לטעות בלי שום בעיה. אפילו לא ראיתי תודה על מה שאמרתי לך, כי אפילו לא תיקנת את מה שאמרתי לך. ותאמין לי, זה לא מה שהיה כתוב בסרבי. בסרבי היה כתוב שם הפרק המלא.
    מקווה שנהנת מהתגובה, רועי.

2. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    אגואיסטים? אתה לא מבין משהו אחד.
    אתה עושה את זה בצורה מגעליה ומתנשאת שגורמת לעזרה שלך להראות כמטרד.
    אם אתה מדבר על תודה, אני גם מעולם לא ראיתי תודה ממך, אז זה לא ניתן בכלל לדבר על זה.
    ואם לא ראיתי את כל ההדגשה של הפרק? מה קרה?

3. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Imagine צפה בהודעה
    אני לא מודה שאני מחפש טעויות. אבל אתם אף פעם לא שאלתם את עצמכם למה. כי מה לעשות שרובכם פה אגואיסטים, שבשנייה שאומרים להם שהם טועים, הם ישר מתגוננים, וקל להם להאשים את האחר. אני מוצא טעויות כדי לתקן. אז אם כואב לך שאני מתקן אותך, פשוט תגיד, ואני אתן לך לטעות בלי שום בעיה. אפילו לא ראיתי תודה על מה שאמרתי לך, כי אפילו לא תיקנת את מה שאמרתי לך. ותאמין לי, זה לא מה שהיה כתוב בסרבי. בסרבי היה כתוב שם הפרק המלא.

קודם כל צר לי להודיע לך שכל מה שכתבת פה מתייחס רק אלייך אתה פשוט ילד שמתייחס רק לטעויות ולא דברים הטובים שבנושא כנראה שהאגו שלך גדול מדי כדי לשים לב שליר עושה פה טובה לאלה שלא כמוך מבינים ועם כל הכבוד אלייך הגישה הזאת ממש מעצבנת אז תירגע

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: עמית
    אחלה אחי תודה רבה על הפרסום... = ]

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי רג'יגוגל צפה בהודעה
    אגואיסטים? אתה לא מבין משהו אחד.
    אתה עושה את זה בצורה מגעליה ומתנשאת שגורמת לעזרה שלך להראות כמטרד.
    אם אתה מדבר על תודה, אני גם מעולם לא ראיתי תודה ממך, אז זה לא ניתן בכלל לדבר על זה.
    ואם לא ראיתי את כל ההדגשה של הפרק? מה קרה?
    מה לעשות שאני לא מרגיש שאני יכול להודות לך על עידכון שהוא לא כ"כ נכון. ואני באמת מצטער אם אני עושה את זה בצורה מתנשאת. לא קרה כלום אל לא ראית את ההדגשה, אבל אתה התעצבנת שהערתי לך על זה, ואמרת שאתה עשית נכון. אבל בכל פעם שאני מתקן אתכם, לא רק שאתם לא מודים לי, אתם אפילו לא מתקנים. זה המינימום. הרי בשביל זה אני אומר את הדברים.
    מקווה שנהנת מהתגובה, רועי.

6. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    מה לעשות שאני לא מרגיש שאני יכול להודות לך על עידכון שהוא לא כ"כ נכון. ואני באמת מצטער אם אני עושה את זה בצורה מתנשאת. לא קרה כלום אל לא ראית את ההדגשה, אבל אתה התעצבנת שהערתי לך על זה, ואמרת שאתה עשית נכון. אבל בכל פעם שאני מתקן אתכם, לא רק שאתם לא מודים לי, אתם אפילו לא מתקנים. זה המינימום. הרי בשביל זה אני אומר את הדברים.

יפה שאכפת לך ושאתה מתקן אבל יש גם צורה למה שאומרים ובצרה שאמרת את מה שאמרת זה נשמע מתנשא ומגעיל ושמע מצטער על התגובה מקודם פשוט ליר הוא החבר הראשון שלי בפרום ככה שאני תמיד עוזר לחברים אז סרי אם הגזמתי בתגובה הקודמת שלי

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    נכון, אז אני מצטער.
    אם אתה רוצה לתקן, זה יהיה מעולה, אני שמח שיש אחד שיכול לתקן,
    אבל בבקשה תעשה את זה בצורה יפה ואני בטוח שכולם יגיבו בשמחה.

8. משתמש מנוסה
    שם: alien
    הגרסה הארופית יצאה ב-13 ראשון?

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •