שכחת אותי? זה שעזר לך בgpxplus ובפוקימון אונליין? ככה? סבבה.
שתהיה בריא מז"ט אתה לא חייב להקדיש לי למרות שאני היחיד שמשקיע קצת במשחק שלך
מזל"ט. רפואה שלמה.
תודה שהתייחסתם, דוד dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
אני כועס עלייך... סתם אחי מזל''ט (מזלגות, זיקוקים, לחם, טונה) והחלמה מהירה D: גם אני מקווה לראות אותך שוב פעם בהנהלה, הייתה אחלה מנהל.
דלקת באזון,דלקת ריאות,שפעת. איך אתה בבית?o-ם וחס וחלילה שאני אראה ארץ נהדרת. תוכנית עם הומור כל כך רדוד
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3> מנהל פורום מוסיקה לשעבר
מזל טוב. גם אני חולה אז אני מבין אותך לחלוטין.
קרדיט לטל על החתימה! ספוילר "הלינקייה" ספוילר המדריך שלי ללבן! משחקים להורדה ניהול אקווריום / Insaniquarium Deluxe צעצוע של סיפור 3/ Toy Story 3 Age Of Empire 2/ עידן האימפריות 2-לא צריך התקנה! Desperados Wanted Dead Or Alive Spore Creepy & Cute ספור / Spore Age of Empires III/עידן האימפריות 3 והרחבות Mini Ninja / נינג'ה קטן Sims 3 / סימס 3 סגירת שטחים / AirXonix הורדה| מונופול \ Monopol Simcity 4 / סימסיטי 4 Red Alert 1+2+3 / אזהרה אדומה 1+2+3 משימות חיל האוויר \ Air Force Missions Rubber Ninjas לגו מירוצים 1 \ Lego Racer 1 לגו מירוצים 2 \ Lego Racer 2 סיקורי משחקים Red Alert 1+2+3 Mini Ninja ReVolt סדרות לצפייה ישירה סטארגייט יוניברס עונה 1 24 עונה 1 24 עונה 2 24 עונה 3 24 עונה 4 24 עונה 5 24 עונה 6 24 עונה 7 24 עונה 8 סמולוויל עונה 1 מרלין עונה 1 מדריכים שאלות נפוצות בבעיות במשחקים תכנות נחוצות להורדות USDownloader להורדה מתכונים קישור מתויג תחת התגית רועי ההקדשות שלי סיקור| סדרת "פרסי ג'קסון" מאת ריק ריידן הסיפור הישן שלי- The Apocalipto גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.
ספוילר "הלינקייה" ספוילר המדריך שלי ללבן! משחקים להורדה ניהול אקווריום / Insaniquarium Deluxe צעצוע של סיפור 3/ Toy Story 3 Age Of Empire 2/ עידן האימפריות 2-לא צריך התקנה! Desperados Wanted Dead Or Alive Spore Creepy & Cute ספור / Spore Age of Empires III/עידן האימפריות 3 והרחבות Mini Ninja / נינג'ה קטן Sims 3 / סימס 3 סגירת שטחים / AirXonix הורדה| מונופול \ Monopol Simcity 4 / סימסיטי 4 Red Alert 1+2+3 / אזהרה אדומה 1+2+3 משימות חיל האוויר \ Air Force Missions Rubber Ninjas לגו מירוצים 1 \ Lego Racer 1 לגו מירוצים 2 \ Lego Racer 2 סיקורי משחקים Red Alert 1+2+3 Mini Ninja ReVolt סדרות לצפייה ישירה סטארגייט יוניברס עונה 1 24 עונה 1 24 עונה 2 24 עונה 3 24 עונה 4 24 עונה 5 24 עונה 6 24 עונה 7 24 עונה 8 סמולוויל עונה 1 מרלין עונה 1 מדריכים שאלות נפוצות בבעיות במשחקים תכנות נחוצות להורדות USDownloader להורדה מתכונים קישור מתויג תחת התגית רועי ההקדשות שלי סיקור| סדרת "פרסי ג'קסון" מאת ריק ריידן הסיפור הישן שלי- The Apocalipto
ספוילר המדריך שלי ללבן! משחקים להורדה ניהול אקווריום / Insaniquarium Deluxe צעצוע של סיפור 3/ Toy Story 3 Age Of Empire 2/ עידן האימפריות 2-לא צריך התקנה! Desperados Wanted Dead Or Alive Spore Creepy & Cute ספור / Spore Age of Empires III/עידן האימפריות 3 והרחבות Mini Ninja / נינג'ה קטן Sims 3 / סימס 3 סגירת שטחים / AirXonix הורדה| מונופול \ Monopol Simcity 4 / סימסיטי 4 Red Alert 1+2+3 / אזהרה אדומה 1+2+3 משימות חיל האוויר \ Air Force Missions Rubber Ninjas לגו מירוצים 1 \ Lego Racer 1 לגו מירוצים 2 \ Lego Racer 2 סיקורי משחקים Red Alert 1+2+3 Mini Ninja ReVolt סדרות לצפייה ישירה סטארגייט יוניברס עונה 1 24 עונה 1 24 עונה 2 24 עונה 3 24 עונה 4 24 עונה 5 24 עונה 6 24 עונה 7 24 עונה 8 סמולוויל עונה 1 מרלין עונה 1 מדריכים שאלות נפוצות בבעיות במשחקים תכנות נחוצות להורדות USDownloader להורדה מתכונים קישור מתויג תחת התגית רועי ההקדשות שלי סיקור| סדרת "פרסי ג'קסון" מאת ריק ריידן הסיפור הישן שלי- The Apocalipto
תודה כולם מוסיף את כולם :d וכל מי שאמר שלא הקדשתי לו זה כי רשמתי שמי שרושם ברכה אני מקדיש לו.
תודה שקראתם,עומר. בפרישה עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5 ופרשתי באיזה שהו יום. לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה) ]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום