פרק 4 שוחרר!!!!!!!!
טוב קודם כל הקדמה:
זה סיפור שאני עשיתי מסופר פה על, טוב תקראו ותבינו
הדמות הראשית (יוספו עוד דמויות ראשיות בהמשך) :עידן:
שם פרטי:עידן
שם משפחה:ג'פרסון
מידע:
עידן הוא ילד ממוצע בן 13 שחי בקאנטו עם בעיה אחת קטנה הוא חצוי בין שני עולמות,
אמו היא ריינג'רית לשעבר ואחת מהמובילות בתקופתה ואביו, הוא האליט פור הרביעי (הרביעי שנלחמים נגדו ממש לפני המאסטר) וכך יצא שהוא בן 13 (הגיל שבו מתחילים את המסע שלך בסיפור שלי) וקרוע בין שני העולמות.
פוקימונים:
ריולו-
מין:זכר
סוג:לחימה
מידע:את ריולו עידן קיבל מריילי לתחרות ריולו הוא הפוקימון הזמני של עידן לא ידוע מה יהיה איתו בעתיד
ריולו טיפה חסר ביטחון אך עידן מעניק לו ביטחון רב.
דמויות משנה:
רונית:
שם:רונית
שם משפחה:ג'פרסון
מידע: רונית היא אמו של עידן בעבר אמו הייתה אחת מהריינג'ריות המובילות אך היא פרשה לטובת חיי משפחה פשוטים
פוקימונים:
לא ידוע
אילן:
שם:אילן
שם משפחה:ג'פרסון
מידע:אילן הוא אביו של עידן והוא האליט פור הרביעי,הרביעי שנלחמים נגדו ממש לפני המאסטר והוא כל היום שקוע באימונים ושואף להיות המאסטר
פוקימונים:
מגמורטר-
מין:זכר
סוג:אש
מידע:מגמורטר הוא שותפו של אילן הוא היה איתו עוד שהיה רק מגבי קטן מגמורטר חזק מאוד ואילן מתאמן איתו כל יום.
לא ידוע על הפוקימונים הנוספים של אילן אך ידוע שיש לו עוד מכיוון שהוא אליט פור
ריילי:
שם:ריילי
שם משפחה:לא ידוע
מידע:ריילי הוא איש מסטורי שלבוש כמו איש מפעם כמעט לא ולא ידוע עליו כלום חוץ משמו והפוקימונים שלו ריילי מופיע מדי פעם ואף אחד לא יודע מה מטרתו
בהופעותיו תמיד איכשהו הוא פוגש את עידן.
פוקימונים:
לוקריו:
מין:זכר
סוג:לחימה פלדה
ריולו:
מין:זכר
סוג:לחימה
מידע:ריולו לא מזמן בקע מביצתו הוא חסר ביטחון אך יוענק לו ביטחון רב בהמשך ריולו ניתן זמנית לעידן בשביל תחרות.
פרק 1
ואו אני לא מאמין שחלומי התגשם אני גם מאמן וגם ריינג'ר אני אהיה הכי טוב בעולם!!! , רינג רינג רינג בוקר טוב בוקר טוב נשמע קול חלש שהקפיץ את עידן ממיטתו אוף, זה שוב פעם היה חלום זה קורה לי כל פעם אמר עידן ,עידן! בוא לאכול נשמע קול מהקומה למטה זאת הייתה אימו עידן ,שנפל ממיטתו תוך כדי התמתחות ירד במדרגות כאשר ריח מגרה הוצף לנחיריו מהמטבח, תשב אמרה אמו האוכל מוגש איפה אבא? שאל עידן, אמא: אבא מתאמן בחצר האחורית הוא ביקש שלא יפריעו לו צפוי אמר עידן, כל היום מתאמן עם מגמורטר ואף פעם אין לו זמן אליי אמא: אמנם אתה צודק אבל ... הוא כן אמר לי להגיד לך משהו כן? שאל עידן, אמא:הוא אמר לי שהוא דיבר עם פרופסור הסטינגס ועם פרופסור מייקל וסידר שמחר תחליט מה אתה רוצה לעשות להיות ריינג'ר או מאמן פוקימונים ,מה!!! צרח עידן אני לא מאמין יש!!! כעבור שנייה עידן החליף פרצוף משמח לעצוב ונשאר ככה עד לסוף היום, אמו שלא יכלה לראות אותו ככה ושאלה אותו מה קרה, עידן אמר רק משפט אחד והוא היה -מה אני אחליט להיות מה אני אעשה?!.
השארו עמנו לפרק הבא של פוקימון הרפתקאות המסע קאבורן
נ.ב
אם אתם רוצים להיות בסיפור שלי רק תגידו ואולי מה אתם רוצים להיות ריינג'ר, מאמנים, חברים של עידן, וכו'
ובבקשה תגידו מה דעתכם על הסיפור
אה וזה הסיפור הראשון שלי אז אל תהיו קשים מדי עם הביקורת
אני יודע שזה קצר כי זה סוג של הקדמה אבל הפרקים הבאים לא קצרים שווה קריאה
פרקים הבאים בעמוד הבא או דרך פה:
פרק 2+3
פרק 4