Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 10 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 137
  1. משתמש מנוסה
    אש ובייליף-הלב שנשבר

אם יש לכם רעיונות ללוגו,תגידו לי,פשוט זה הלוגו היחיד שיש והוא יפה אז שמתי אותו

מילות פתיחה-
    שלום לכם,זה הסיפור הראשון שאי פעם אני כותב ומפרסם אותו לקוראים,מקווה שתתחברו לרעיון שלי ותאהבו את הסיפור,אני אישית מאוד אוהב את הרעיון בגלל שאני חושב שהכותבים של פוקימון השכיחו את בייליף ולא נתנו לה מספיק ערך.
    מקווה שתאהבו את הסיפור ואני מאחל לכם קריאה נעימה!.

תוכן פרקים
    פרק 1-הבנה על העבר,התחלה חדשה בהווה
    פרק 2-התחלה קשה,האתגר הגורלי!
    פרק 3-הטורניר מתחיל! מי ינצח?
    פרק 4-חברות מסתדרת,חצי הגמר!
    פרק 5-קרבות הסיום!טוטודייל והרקרוס!
    פרק 6-קשה באימונים,קל בקרב!
    פרק 7-מאמצים אחרונים! הגמר!
    פרק 8-הקרב האחרון! היכולת!
    פרק 9-העימות מתחיל!הסוף!
    גיבורי הסיפור

בייליף-
    בייליף,הכירה את אש כצ'יקוריטה אבודה שמצא בתחילת מסעו בג'וטו.
    אחרי שאש תפס את צ'יקוריטה,לאט לאט הפכה לפוקימון מרכזי בצוות של אש.
    אחרי שהתפתחה,הפכה גם לאחד הפוקימונים החזקים שלו במהלך המסע בג'וטו והביא לו ניצחונות רבים לאורך המסע שלהם.
    אחרי ליגת ג'וטו,בייליף מוצאת את עצמה במעבדת הפרופסור,לא מבינה איפה אש,למה עזב אותה וכמובן למה לקח את פיקאצ'ו איתו,מנסה בייליף לחשוב על דרכים שבהן אש יתחיל לראות מי זאת באמת בייליף ולמה היא מסוגלת.

מתקפות:
    עלי טער
    גפן מצליפה
    חבט גוף
    סינטזה
    זנב ברזל

אש-
    מאמן שתמיד מוכן לאתגרים,מאוד אוהב פוקימונים וחולם להיות מאסטר פוקימון בעזרת חברו הטוב פיקאצ'ו.
    אחרי ג'וטו השאיר את כל הפוקימונים שלו אצל הפרופסור חוץ מפיקאצ'ו לטובת מסע חדש בהואן בניסיון לזכות בליגת האזור וללכוד פוקימונים חדשים.

פוקימונים: פיקאצ'ו,לא יודע,לא ידוע

פיקאצ'ו-
    הפוקימון הראשון של אש,הקשר בניהם הוא טוב מאוד ואי אפשר לשבור אותו.
    פיקאצ'ו פוקימון שאפתן,נחמד וטוב לב שכמו אש,רוצה לעזור לאש להיות פוקימון מאסטר.

דמויות משניות

פרופסור אוק-
    פרופסור אוק הוא הפרופסור הרשמי של מחוז קנטו,לאחר שאש סיים את המסע שלו בג'וטו,הוא השאיר את כל הפוקימונים במעבדה של הפרופסור בשביל להתחיל מסע חדש.
    הופיע לראשונה: פרק 1-הבנה חדשה על העבר,התחלה חדשה בהווה.

מאק-
    את מאק בייליף פגשה לראשונה בליגת ג'וטו,חבר טוב מאוד.

נראה לראשונה:פרק 1-הבנה על העבר,התחלה חדשה בהווה

מתקפות:
    פצצת רפש
    פצצת בוץ'
    עשן רעיל
    התקשחות

קינגלר-
    את קינגלר פגשה לראשונה בייליף במעבדת הפרופסור,קינגלר פוקימון נחמד,אופי טוב ותמיד מוכן לעזור.
    נראה לראשונה:פרק 1-הבנה על העבר,התחלה חדשה בהווה

מתקפות:
    אחיזת צבת
    קרן בועות

הרקרוס-
    אש תפס את הרקרוס בג'וטו כמו את בייליף,הביא לו הרבה ניצחונות והיה אחד הפוקימונים החזקים שלו בג'וטו,
    חבר מאוד טוב של בייליף.

נראה לראשונה:לפני פרק 1

מתקפות:
    קרן מגה
    מתקפת קרן
    שבירת לבנים
    מתקפת זעם

סינדקוויל-
    סינדקוויל אש תפס בג'וטו,סינדקוויל היה פוקימון פחות בולט במסע של אש בג'וטו,אבל עדיין היה פוקימון חזק מאוד אך ביישן.

מתקפות:
    להביור
    גלגל להבה
    בלימה

טוטודייל-
    טוטודייל הוא פוקימון שמח מטבעו,כמו סינדקוויל,גם הוא היה פחות בולט במסע בג'וטו,הביא ניצחונות על מאמנים שאש פגש בדרך,השתתף בפסטיבל המים וניצח את הסניזל של הריסון בליגת ג'וטו,בפרק 2 בייליף וטוטודייל,נכנסו לריב רציני,טוטודייל כבר לא מדבר עם בייליף ולא מתקרב אלייה,האם המצב ישתנה?

מתקפות:
    אקדח מים
    נשיכה

נוקטאול-
    נוקטאול הוא פוקימון מאוד מיוחד,הוא פוקימון זוהר,נוקאטול בקרב המכון הרביעי של אש,ניצח גנגר והאנטר! גם בליגת ג'וטו הפסיד לסטיליקס של הריסון,
    האופי שלו מסתורי וכמו בייליף,הוא חושב שהוא היה צריך לקחת אותו להואן בגלל שהוא פוקימון זוהר.

נראה לראשונה: לפני פרק 1

מתקפות:
    קרן בילבול
    על חושי
    מתקפת כנף
    ניקור

סנורלאקס-
    את סנורלאקס אש תפס באי תפוז,סנורקלאקס ניצח הרבה פוקימונים ואראה את כוחו הרב,בליגת ג'וטו ניצח את הסטיליקס ואת ההיפנו של הריסון,פוקימון ישנוני,אוהב לאכול הרבה ובעל אופי טוב.
    נראה לראשונה: פרק 1-הבנה על העבר,התחלה חדשה בהווה

מתקפות:
    חבטת גוף
    קרן על
    אגרוף קרח
    מנוחה

בלבזור-
    בלבזור הוא אחד הפוקימונים הראשונים של אש,מדובר בפוקימון נחמד מאוד,שאש לקח אותו לג'וטו והכיר את בייליף עוד שהייתה צ'יקוריטה קטנה,השניים הפכו לידידים טובים מאוד,בלבזור ניצח הרבה מאמנים חזקים,הוא הראה שגודל לא קובע.
    נראה לראשונה:פרק 2-התחלה חדשה קשה,האתגר הגורלי!

מתקפות:
    גפן מצליפה
    עלי טער
    זרע עלוקה
    קרן סולארית

פנפי-
    פוקימון קטן וחמוד,נחוש להיות חזק ובשביל זה הוא מתאמן הרבה,חבר טוב מאוד.
    נראה לראשונה:פרק 3:הטורניר מתחיל!מי יינצח?

מתקפות:
    גילגול
    בלימה

טאורוס-
    טאורוס הוא פוקימון חזק מאוד ועם זאת גם חבר עוזר,טאורוס הוא נחמד מאוד ויעזור לכל מי שיבקש ממנו.
    נראה לראשונה:פרק 7: מאמצים אחרונים! הגמר!

מתקפות:
    מתקפת קרן

דברים חשובים שתדעו על הסיפור
    שלום לכם,הסיפור שלי אומנם מתחיל כשאש התחיל את המסע בהואן רק,אבל אני אעביר את הזמן מהר יותר מהרגיל,בשביל שלאט לאט נגיע לסינו ואפילו גם לאיסשו.
    אני אוסיף עוד דברים שלא הופיעו בסדרה בשביל לעשות את הסיפור למעניין יותר.
    ועוד דבר אחרון,בפרקים זה נראה כאילו הפוקימונים מדברים בשפה של בני אדם,אבל אני מציין כאן שהם מדברים שפת פוקימונים,אני רק מתרגם אותה.

2. משתמש מנוסה
    אהבתי נורא את הרעיון .
    מחכה לפרקים ,אני אקרא קבוע
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. משתמש מנוסה
    אני מאוד שמח שאת אוהבת את הרעיון! הנה הפרק הראשון

פרק 1:הבנה על העבר והתחלה חדשה בהווה

'פפפפ אני קופאת.... מה אני יכולה לעשות? איפה אני נמצאת? מישהו יכול לעזור לי?' חשבתי לי במהירות,ניסיתי לחשוב בהיגיון ולנסות למצוא פיתרון למצב שלי,וזה לא אחד הדברים שהצליחו לי.
    הייתי שם,על הר קפוא בג'וטו,מנסה להתחמם מסופת השלגים הכבדה שהגיעה אליי משום מקום,כבר יומים אחרי שהלכתי לאיבוד,הייתי חייבת חידוש בחיים שלי,ולא להיתקע כל היום במרכז פוקימונים פשוט סמוך לעיר ויולט.
    הסתכלתי סביב,כל מה שראיתי היה עטוף בשמיכת שלג עבה,נקייה ולבנה כמו שלא ראיתי אף פעם,העצים עדיין נשארו באותו גוון ירקרק כהה כמו שהיה מלפני סופת השלג,רק שהשלג כעת כיסה את רוב העץ ולא היה אפשר לראות הרבה,אף פוקימון לא היה באופק,הסתכלתי לשמיים,ראיתי כמה פיג'ים בודדים מעופפים,ניסיתי לקרוא להם "צ'יקורי!" בכל הכוח שנשאר לי,אך זה לא עזר.
    באותה הזדמנות ניסיתי לראות אם סופת השלג מתחילה להיחלש,לא היה נראה לי שהיא הולכת להסתיים בקרוב.
    אחרי כמה רגעים של הסתכלות קפאתי,התקפלתי מקור וניסיתי לאגור את כל חום הגוף שנשאר לי כדי לחמם את גופי הקטנטן.
    לפתע משהו נגע בי,הדבר הזה היה נראה כמו יד,היד הייתה חמה,הסתובבתי לראות מי הוא זה שהניח את ידו עליי וראיתי ילד,היה נראה צעיר,שיער שחור,מכנסי ג'ינס ופרצוף חמוד.
    מאז הכל הסתדר לטובה,הילד הרים אותי ולקח אותי למערה,שם פגשתי פיקאצ'ו,כמר פגשתי כמה כאלה בעבר,הילד כיסה את שנינו בחולצתו השחורה,התחממתי וחייכתי,חיבקתי את הילד ונרדמתי תוך כמה שניות..
    התעורתתי,ראיתי שהילד והפיקאצ'ו גם התעוררו,אנחנו יצאנו מהמערה,הסופה הפסיקה,אך השלג עדיין נשאר,עמדו מולי שני אנשים ומיאו,גם את המיאו הזה זיהיתי,הספקתי לראות הרבה פוקימונים בחיים הקצרים שלי....
    המיאו אחז מכונה מוזרה על גבו וכיוון אותה עלינו,השתמשתי מהר בגפן המצליפה שלי ופגעתי במכונה ושברתי את רובה,המיאו נדהם ואמר כל מיני דברים מוזרים,לידו עמדו שני אנשים,אחת אישה עם שיער סגול מוזר והשני בחור עם שיער כחלחל,היו להם חולצות עם סימן R ,את זה לא הכרתי....
    המכונה התחילה לירות כדורי שלג לכל מקום,תקפתי אותם בעלי טער מהירים ואחר כך הפיקאצ'ו סיים את המלאכה עם מכת ברק שהעיפה את האנשים מהמקום,קראנו קריאות שמחה לכבוד הניצחון שלנו,אחר כך האחות ג'וי ועוד שני אנשים,ילדה עם שיער כתום וילד,גוון עור כהה ושיער שחור הגיעו לעזור לנו.
    אחרי שהגענו למרכז הפוקימונים נפרדנו מהילד ושני החברים שלו,הסתכלתי עליו ולא יכולתי לראות אותו הולך,ידעתי שהיעוד שלי הוא להיות איתו ולא להישאר כאן,רצתי אחריו קראתי בקול את שמי והוא עצר,האחות ג'וי אחריי,הם דיברו מעט והילד חייך וצירף אותי לצוות שלו! שמחתי מאוד!.
    מאז החיים היו מושלמים,התאמנו כדי להיות האלופים,ניצחתי מאמנים שקראו תיגר על המאמן שלי ששמו אש והראתי להם מה זה,נלחמנו בקרבות מכון וניצחנו אותם,אחד אחד, כצוות מושלם,אני,פיקאצ'ו,נוקטול,טוטודייל,סינדקוויל והרקרוס,היינו באמת טובים..
    אני זוכרת את הקרב הזה,במכון החמישי,ניצחתי את שני הפוקימונים של מנהיג המכון! את שניהם! בעוד שהפיקאצ'ו הפסיד לראשון,אש היה גאה בי,אהבתי אותו מאוד,התקופה הזאת הייתה נהדרת.
    הליגה,הייתה השיא,הרגשתי את האדרנלין זורם בתוכי,הפסדתי אולי בקרב מול היריב של אש אבל אחר כך ניצחתי האונדום! פוקימון אש! חזק ביותר! אבל חבל כי בקרב הזה הפסדנו,בחצי הגמר אבל לא נתנו להפסד להעציב אותנו,תמיד למדנו מהטעויות שלנו וראינו איפה אנחנו יכולים להשתפר,כל הפסד רק חיזק אותנו יותר....
    רק שהיום הזה הגיע... פתאום כל הכיף,ההתרגשות,החוויה נעלמו.
    אני מוצאת את עצמי,את כולם,כל הצוות שהייתי איתו,אנחנו נמצאים במן מקום שיש בו פרופסור מוזר,יצאתי לחצר,חיפשתי אותו,את אותו המאמן שהציל אותי בסופת השלגים,הסתכלתי סביב ולא ראיתי אותו... גם את הפיקאצ'ו לא ראיתי..
    בצהריים,הפרופסור לקח את כולנו לחצר והסביר לנו,ראיתי שם פוקימונים חדשים אך גם כמה שכבר הספקתי להכיר,בלבזור וכמובן את סינדקוויל,טוטודייל,נוקטאול והרקרוס.
    ראיתי כמה חדשים גם,סנורלאקס,קינגלר ואת כל השאר הכרתי..
    "שלום לכם! ברוכים הבאים למעבדה שלי! אני פרופסור אוק!" קרא האיש בקול ובחיוך "המאמן שלכם,אש,לא יהיה כאן תקופה בגלל שהוא מתחיל מסע חדש במחוז אחר, מחוז הואן! כשהוא יסיים את המסע שלו,הוא יחזור לפה ואתם בטח שמים לב שפיקאצ'ו לא נמצא פה,זה בגלל שהוא לקח אותו איתו למסע החדש,אל תתבאסו,אני בטוח שתהנו פה" אמר הפרופסור והלך ,באותו רגע,חטפתי שוק והלם בו זמנית.
    'מה?מסע שלם?! אתה יודע כמה זמן זה? אני לא אראה אותו? ועוד הוא לקח איתו את פיקאצ'ו?! אותו? ומה איתי? מה עם כולם פה? אש? אתה תעזוב אותי?את כולם?' חשבתי לי בכעס ועצב שלובים ביחד, הסתכלתי על הפוקימונים האחרים,ניסיתי לראות אם הם עצובים או מבואסים כמוני,הם לא היו נראים כאילו זה סיפור גדול,אולי טוטודייל קצת התאכזב אבל חוץ ממנו כולם לקחו את זה כאילו לא קרה כלום.
    יצאתי לחצר,ניסיתי להשכיח את העבודה שאש לא פה,ניסיתי אולי לדבר עם מישהו ולנסות לשכוח את זה לזמן מה,הכרתי את מאק ואת קינגלר,הם ממש נחמדים,דיברנו על איזה קרבות כל אחד עשה,ומתי ואיך אש תפס אותו.
    מאק סיפר לי שהוא השתתף בליגת ג'וטו ולפתע נזכרתי שראיתי אותו גם,חייכתי אליו,למרות המראה,מאק יכול להיות חבר טוב מאוד.
    קינגלר גם סיפר שהוא השתתף בהרבה קרבות,אחד הקרבות שעניינו אותי היה הקרב שהוא נלחם מול אקסגיוטור ואחרי הניצחון הוא התפתח! ואחר כך הוא ניצח עוד שני פוקימונים במקביל!.
    אחרי שמאק וקינגלר הלכו,אני התיישבתי לי מתחת לעץ,הסתכלתי לשמיים, וניסיתי לראות אולי אם אש נזכר או חושב עליי.
    היה ערב,דמעות זלגו לי מהעיניים 'אחרי כל מה שעברנו,הכיף,ההנאה,אתה משאיר אותי כאן, במקום שלא הייתי בו אף פעם, אבל לא רק אותי השארת פה,את כולם,לא חשבתי שככה זה יהיה בסוף...' חשבתי לי בניסיון להבין מה קרה פה ואחר כך מרוב המחשבות,התעייפתי ונרדמתי......

4. משתמש מנוסה
    קראתי הכול ,סיפור מדהים 3>
    אני מחכה לפרק הבא
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

5. משתמש מנוסה
    אני שמח שאת אוהבת! את הפרק הבא אני אל יודע מתי אני אפרסם.. אלב אני אחכה שעוד אנשים יראו את זה.
    מצטער על העיצוב >< אני אשנה אותו למשהו יותר יפה,ואנסה למצוא לוגו

6. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    פרק יפה מאוד !
    כל כך טוב לקחת סיפור אחד קטן מהסדרה הגדולה פוקימון ולהפוך אותו לסיפור.
    ישר כוח.
    תקרא גם בסיפור שלי ואני אשמח אם תגיב.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סיפור מצווין אהבתי את הפרק
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    אני שמח שאתם אוהבים,הפרק השני יפורסם מחר אני חושב

ארווין-
    אם אתה מתכוון לאסון הטבע 2 אז אני עוד שעה בערך אגיב כי יש לי שיעור פרטי עוד 10 דקות

9. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    אהבתי את הרעיון.
    אבל חלק מהדברים היא מכירה וחלק לא
    נגיד איך יכול להיות שהיא יודעת מי זאת האחות ג'וי
    הרי היא רק פגשה את אש?

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי dav5000 צפה בהודעה
    אהבתי את הרעיון.
    אבל חלק מהדברים היא מכירה וחלק לא
    נגיד איך יכול להיות שהיא יודעת מי זאת האחות ג'וי
    הרי היא רק פגשה את אש?
    אם לא שמת לב,אני חושב שזה נמצא בהתחלה,היא אומרת שהיא הלכה לאיבוד כבר יומיים,והסיבה לכך שהיא לא רוצה להיתקע במרכז הפוקימונים בעיר ויולט,ואז שהיא הלכה לאיבוד היא פגשה את אש.
    אם תשים לב,שאש,ברוק ומיסטי הגיעו,צ'יקוריטה לא זיהתה את ברוק ומיסטי אבל היא כן זיהתה את האחות ג'וי.

אני מחכה שעוד כמה יגיבו,אבל יש לי כמה שאלות בשבילכן.

להוסיף את המתקפות שכל פוקימון שרואים יודע? כלומר לרשום את המתקפות שבייליף,הרקרוס והשאר יודעים?
    עוד משהו,איך אתם מציעים לעצב? ניסיתי לעשות עם צבעים אבל זה לא כזה יפה,אז אני רוצה לשתף אותכם,אני חושב שאת הפרק השני אני אפרסם מחר,בינתיים אני מחכה לתגובות.

ואני שמח שאהבת את הרעיון

11. משתמש מנוסה
    8\10-בגלל שראיתי את סאגת ג'וטו לפני לא מעט זמן...,בכל מקרה אתה כותב טוב ואני ישמח לקרוא את הפרק הבא.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

12. משתמש מנוסה
    תודה,פרק שני מחר

13. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    מתקפות תוסיף אם אתה רוצה, זה תלוי אם אתה רוצה שהם יהיו מוגבלות או שאתה יכול סתם
    'לזרוק' מתקפה שיש לפוקימון לא משנה איזה "רמה" הוא.
    לפי דעתי העיצוב בסדר גמור.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

14. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    סיפור מעולה מחכה להמשך!

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

15. משתמש מנוסה
    באופן אישי אני מעדיף סיפורים עם דמויות מקוריות.
    אבל בלי קשר, אחלה סיפור! הרעיון שלו ממש מקורי.

עמוד 1 מתוך 10 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •