אש ובייליף-הלב שנשבר
אם יש לכם רעיונות ללוגו,תגידו לי,פשוט זה הלוגו היחיד שיש והוא יפה אז שמתי אותו
מילות פתיחה-
שלום לכם,זה הסיפור הראשון שאי פעם אני כותב ומפרסם אותו לקוראים,מקווה שתתחברו לרעיון שלי ותאהבו את הסיפור,אני אישית מאוד אוהב את הרעיון בגלל שאני חושב שהכותבים של פוקימון השכיחו את בייליף ולא נתנו לה מספיק ערך.
מקווה שתאהבו את הסיפור ואני מאחל לכם קריאה נעימה!.
תוכן פרקים
פרק 1-הבנה על העבר,התחלה חדשה בהווה
פרק 2-התחלה קשה,האתגר הגורלי!
פרק 3-הטורניר מתחיל! מי ינצח?
פרק 4-חברות מסתדרת,חצי הגמר!
פרק 5-קרבות הסיום!טוטודייל והרקרוס!
פרק 6-קשה באימונים,קל בקרב!
פרק 7-מאמצים אחרונים! הגמר!
פרק 8-הקרב האחרון! היכולת!
פרק 9-העימות מתחיל!הסוף!
גיבורי הסיפור
בייליף-
בייליף,הכירה את אש כצ'יקוריטה אבודה שמצא בתחילת מסעו בג'וטו.
אחרי שאש תפס את צ'יקוריטה,לאט לאט הפכה לפוקימון מרכזי בצוות של אש.
אחרי שהתפתחה,הפכה גם לאחד הפוקימונים החזקים שלו במהלך המסע בג'וטו והביא לו ניצחונות רבים לאורך המסע שלהם.
אחרי ליגת ג'וטו,בייליף מוצאת את עצמה במעבדת הפרופסור,לא מבינה איפה אש,למה עזב אותה וכמובן למה לקח את פיקאצ'ו איתו,מנסה בייליף לחשוב על דרכים שבהן אש יתחיל לראות מי זאת באמת בייליף ולמה היא מסוגלת.
מתקפות:
עלי טער
גפן מצליפה
חבט גוף
סינטזה
זנב ברזל
אש-
מאמן שתמיד מוכן לאתגרים,מאוד אוהב פוקימונים וחולם להיות מאסטר פוקימון בעזרת חברו הטוב פיקאצ'ו.
אחרי ג'וטו השאיר את כל הפוקימונים שלו אצל הפרופסור חוץ מפיקאצ'ו לטובת מסע חדש בהואן בניסיון לזכות בליגת האזור וללכוד פוקימונים חדשים.
פוקימונים: פיקאצ'ו,לא יודע,לא ידוע
פיקאצ'ו-
הפוקימון הראשון של אש,הקשר בניהם הוא טוב מאוד ואי אפשר לשבור אותו.
פיקאצ'ו פוקימון שאפתן,נחמד וטוב לב שכמו אש,רוצה לעזור לאש להיות פוקימון מאסטר.
דמויות משניות
פרופסור אוק-
פרופסור אוק הוא הפרופסור הרשמי של מחוז קנטו,לאחר שאש סיים את המסע שלו בג'וטו,הוא השאיר את כל הפוקימונים במעבדה של הפרופסור בשביל להתחיל מסע חדש.
הופיע לראשונה: פרק 1-הבנה חדשה על העבר,התחלה חדשה בהווה.
מאק-
את מאק בייליף פגשה לראשונה בליגת ג'וטו,חבר טוב מאוד.
נראה לראשונה:פרק 1-הבנה על העבר,התחלה חדשה בהווה
מתקפות:
פצצת רפש
פצצת בוץ'
עשן רעיל
התקשחות
קינגלר-
את קינגלר פגשה לראשונה בייליף במעבדת הפרופסור,קינגלר פוקימון נחמד,אופי טוב ותמיד מוכן לעזור.
נראה לראשונה:פרק 1-הבנה על העבר,התחלה חדשה בהווה
מתקפות:
אחיזת צבת
קרן בועות
הרקרוס-
אש תפס את הרקרוס בג'וטו כמו את בייליף,הביא לו הרבה ניצחונות והיה אחד הפוקימונים החזקים שלו בג'וטו,
חבר מאוד טוב של בייליף.
נראה לראשונה:לפני פרק 1
מתקפות:
קרן מגה
מתקפת קרן
שבירת לבנים
מתקפת זעם
סינדקוויל-
סינדקוויל אש תפס בג'וטו,סינדקוויל היה פוקימון פחות בולט במסע של אש בג'וטו,אבל עדיין היה פוקימון חזק מאוד אך ביישן.
מתקפות:
להביור
גלגל להבה
בלימה
טוטודייל-
טוטודייל הוא פוקימון שמח מטבעו,כמו סינדקוויל,גם הוא היה פחות בולט במסע בג'וטו,הביא ניצחונות על מאמנים שאש פגש בדרך,השתתף בפסטיבל המים וניצח את הסניזל של הריסון בליגת ג'וטו,בפרק 2 בייליף וטוטודייל,נכנסו לריב רציני,טוטודייל כבר לא מדבר עם בייליף ולא מתקרב אלייה,האם המצב ישתנה?
מתקפות:
אקדח מים
נשיכה
נוקטאול-
נוקטאול הוא פוקימון מאוד מיוחד,הוא פוקימון זוהר,נוקאטול בקרב המכון הרביעי של אש,ניצח גנגר והאנטר! גם בליגת ג'וטו הפסיד לסטיליקס של הריסון,
האופי שלו מסתורי וכמו בייליף,הוא חושב שהוא היה צריך לקחת אותו להואן בגלל שהוא פוקימון זוהר.
נראה לראשונה: לפני פרק 1
מתקפות:
קרן בילבול
על חושי
מתקפת כנף
ניקור
סנורלאקס-
את סנורלאקס אש תפס באי תפוז,סנורקלאקס ניצח הרבה פוקימונים ואראה את כוחו הרב,בליגת ג'וטו ניצח את הסטיליקס ואת ההיפנו של הריסון,פוקימון ישנוני,אוהב לאכול הרבה ובעל אופי טוב.
נראה לראשונה: פרק 1-הבנה על העבר,התחלה חדשה בהווה
מתקפות:
חבטת גוף
קרן על
אגרוף קרח
מנוחה
בלבזור-
בלבזור הוא אחד הפוקימונים הראשונים של אש,מדובר בפוקימון נחמד מאוד,שאש לקח אותו לג'וטו והכיר את בייליף עוד שהייתה צ'יקוריטה קטנה,השניים הפכו לידידים טובים מאוד,בלבזור ניצח הרבה מאמנים חזקים,הוא הראה שגודל לא קובע.
נראה לראשונה:פרק 2-התחלה חדשה קשה,האתגר הגורלי!
מתקפות:
גפן מצליפה
עלי טער
זרע עלוקה
קרן סולארית
פנפי-
פוקימון קטן וחמוד,נחוש להיות חזק ובשביל זה הוא מתאמן הרבה,חבר טוב מאוד.
נראה לראשונה:פרק 3:הטורניר מתחיל!מי יינצח?
מתקפות:
גילגול
בלימה
טאורוס-
טאורוס הוא פוקימון חזק מאוד ועם זאת גם חבר עוזר,טאורוס הוא נחמד מאוד ויעזור לכל מי שיבקש ממנו.
נראה לראשונה:פרק 7: מאמצים אחרונים! הגמר!
מתקפות:
מתקפת קרן
דברים חשובים שתדעו על הסיפור
שלום לכם,הסיפור שלי אומנם מתחיל כשאש התחיל את המסע בהואן רק,אבל אני אעביר את הזמן מהר יותר מהרגיל,בשביל שלאט לאט נגיע לסינו ואפילו גם לאיסשו.
אני אוסיף עוד דברים שלא הופיעו בסדרה בשביל לעשות את הסיפור למעניין יותר.
ועוד דבר אחרון,בפרקים זה נראה כאילו הפוקימונים מדברים בשפה של בני אדם,אבל אני מציין כאן שהם מדברים שפת פוקימונים,אני רק מתרגם אותה.