שילוב של voltorb ו qwilfish שינוי לאבן/אדמה
נערך לאחרונה על ידי lIan, 01-20-2011 בשעה 04:42 PM
חזק ביותר!!!! השילוב פנטסטי ואם רעיון מדהים!! 10/10 גם הבלאבזור שולט ועם רעיון מדהים 10/10
מנהלי מ"ת שרוצים זיופי ds יכולים לפנות אליי בפרטי [YOUTUBE]yGnN1DBDxaw[/YOUTUBE] עד שיהיה לי חתימה: ספוילר ספוילר התכתבות ביני לבין שקד המלךךךךך וחמש עשרה אצבעות, צריך לשנות את השיר O: אתה פוזל? יש שבע וחצי! חמש עשרה, בדוק והיום יום רביעי, בדקתי O: יש 7 וחצי ומה אתה מתלהב גם לי יש לוח שנה... ודרך אגב כמה אצבעות יש לך? בערך מאתיים אתה פוזל אז כנראה זה מאה... מאה בכל יד שווה מאתיים (: אתה פוזל זה יד אחת... ככה עד שנמאס למישהו XD: די! תשתקו ותגידו תודה שיש לכם אצבעות! כחול זה אני ירוק זה שקד ואדום זה מישהו מהנו"ד שהתפוצץ... אוי יצפאן מאיזה כוכב נחתת: ספוילר http://www.youtube.com/watch?v=j4uOfcYh130
ספוילר
ספוילר התכתבות ביני לבין שקד המלךךךךך וחמש עשרה אצבעות, צריך לשנות את השיר O: אתה פוזל? יש שבע וחצי! חמש עשרה, בדוק והיום יום רביעי, בדקתי O: יש 7 וחצי ומה אתה מתלהב גם לי יש לוח שנה... ודרך אגב כמה אצבעות יש לך? בערך מאתיים אתה פוזל אז כנראה זה מאה... מאה בכל יד שווה מאתיים (: אתה פוזל זה יד אחת... ככה עד שנמאס למישהו XD: די! תשתקו ותגידו תודה שיש לכם אצבעות! כחול זה אני ירוק זה שקד ואדום זה מישהו מהנו"ד שהתפוצץ...
ספוילר http://www.youtube.com/watch?v=j4uOfcYh130
אתה יכול לכתוב מה זה מה זה באמת יפה 10/10 אבל אני רוצה לדעת מה היה השילוב ואיזה שינוי סוג
שינוי סוג לאבן/ אדמה שילוב של voltorb ו qwilfish
נערך לאחרונה על ידי lIan, 01-20-2011 בשעה 04:41 PM
שינוי סוג לאבן/ אדמה שילוב של באלבזור ו qwilfish השילוב זה voltorb וqwilfish בלבאזור זה השינוי סוג!!!
השילוב לא עייני כי הצבעים ככה היהיו גפ למצקור זה רק החלפת עיינים אך הישנוי סוג מעולה!
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית השילוב לא עייני כי הצבעים ככה היהיו גפ למצקור זה רק החלפת עיינים אך הישנוי סוג מעולה! זה הרבה יותר מהחלפת עיניים.. ותודה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום