שלוםO:
שלוםO:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אהלן יוסי D:Originally posted by אבטיחי D:@Aug 29 2008, 06:18 PM
><"
דמאט..
מישו יודע איך לעשות את האפקט כתב שרואים בתצלום מסך הבא:
תצלום מסך
בבקשה....
שמישהו יעזור לי ><
או משהו דומה.
אני פשוט צריכה שזה יתאים לתמונה
תקרא את מה שבציטוט D:
אני ממש נואשת ><
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
רק שאלתי שאלה על דרגה מסריחה אז מה אתה רוצהOriginally posted by Ace@Aug 29 2008, 06:18 PM
אמרתי שאסור? פשוט לא הבנתי למה אתה כל כך מודאג.. רק דרגות..
אולי אני יהיה גם ירוק אז בלי קללות!
אני לא רוצה כלום.. למה אתה חושב שאני רוצה משהו?Originally posted by Gil_Gil@Aug 29 2008, 07:19 PM
רק שאלתי שאלה על דרגה מסריחה אז מה אתה רוצה
פשוט לא הבנתי למה כל כך מעניין אותך דרגת אש..
כי תכלת זה נחמדOriginally posted by Ace@Aug 29 2008, 06:20 PM
אני לא רוצה כלום.. למה אתה חושב שאני רוצה משהו?
תמשיך לחלוםOriginally posted by Hak@Aug 29 2008, 06:20 PM
אולי אני יהיה גם ירוק אז בלי קללות!
XDDDDD
זה תכלת נחמד XDDDDDDDDDD
צוטטת כל כך XDDDDDDD
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
אבל עדיף שחור בולט.. תכלת עושה אותי חמוד O: ואני לא.Originally posted by Gil_Gil@Aug 29 2008, 07:21 PM
כי תכלת זה נחמד
דני איך המלון?
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-
כי תכלת זה נחמד [/b][/quote]Originally posted by Gil_Gil+Aug 29 2008, 06:21 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Gil_Gil @ Aug 29 2008, 06:21 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
<!--QuoteBegin-Ace@Aug 29 2008, 06:20 PM
אני לא רוצה כלום.. למה אתה חושב שאני רוצה משהו?
Ace-
איך קוראים לך?
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
תצטט אותי אתה חושב שאני שם *צונזר* על זה?Originally posted by אבטיחי D:@Aug 29 2008, 06:23 PM
XDDDDD
זה תכלת נחמד XDDDDDDDDDD
צוטטת כל כך XDDDDDDD
משהו פצצה.. למה האחרונה לוקחת מלא אפסים? איך אשלם על זה? O_OOriginally posted by Bug@Aug 29 2008, 07:24 PM
דני איך המלון?
זה לא היה נחמד :X
אתה לא מצוטט
עכשיו יובל יהיה בציטוט שלי ><"
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)