דנטה מחסל השדים ושד האשמה
"זה היה יום אפלולי ישבתי במשרדי בודק את חובותיי הכספיים כלפי כולם ,
כאשר פתאום הטלפון צלצל העוזרת שלי טריש , ענתה לטלפון היא אמרה :" דוויל מיי קריי " מהי הסיסמא?" ואז אמרה לי " זה לקוח הוא אמר שיש בעיה בבית 666 ברחוב הכאב , מה תעשה?"
"אז הגיע הזמן לחסל אותם " אמתי ולבשתי את הז'קט האדום המפורסם שלי , לקחתי את 2 האקדחים שלי והחרב שירשתי מאבי - רווליון.
"בואו נצא!" אמרתי לטריש , אך הוא לא ידעתי איזו משימה קשה עומדת לפניי אולי זאת הייתה המשימה הקשה בחיי.
רצתי בעיר כהרגלי למקום משימות בהתלהבות כמו בכל משימה , כאשר אני עוקב אחרי טריש אשר היא יודעת טוב ממני על העיר.
" הגענו זה פה " אמרה לי טריש , כאשר בית שעומד על לפני צוק , הבית נראה ישן אך אני חצי שד אני לא פוחד מהדברים האלו.
אמרתי לטריש להיכנס לבית אחריי אך זאת הייתה אולי טעות , טעות מרה.
ואז כאשר נכנסתי לבית מצאתי מלא גופות מלאות בדם כאשר סכינים נעוצים בהם אך אלו לא היו גופות של שדים אלא של בני אדם , אני מזהה גופות של שדים , המחזה היה מחריד אפילו בשבילי , סרקתי את הבית אך לא מצאתי דבר במשך הרבה זמן , הבית נראה ריק לא שדים ולא בני אדם , איך יכול להיות שהם נהרגו ,מה קרה כאן?
"שאלתי את טריש האם היא יודעת על סוג של שדים שהורג בני אדם ככה , היא לא ידעה.
פתאום נשמע רעש מוכר רעש מוזר של צרחות בקומה השנייה של מבנה , הלכתי לבדוק , עוד טעות מרה , כאשר עליתי למעלה מצאתי לא אחר מאשר את אחי התאום - וירג'יל , שמת לפני שנים או ככה חשבתי , הוא שיסע את הסכין החד שלו יאמטו בגופה של בן אנוש.
הוא הסתכל עליי ועל טריש ואמר: " אתה השארת אותי למות אתה אשם בכל , דנטה אתה הולך למות! "
השבתי לו : " זה לא נכון אני לא השארתי אותך למות אתה נהרגת ברצונך בלבד , אם אתה רוצה להילחם אז בסדר נראה אותך" , עוד טעות מרה , הקרב התחיל , אני שלפתי את רווליון מהגב שלי ווירג'יל שיסע בי את הקטאנה שלו .
לא הספקתי למצמץ וכבר הקטאנה שלו חדרה דרך החזה שלי ויצאה דרך הצד השני שלו ופרץ של דם החל לצאת משם , הכאב היה עז אך כהיותי חצי שד לא מתתי מזה וחזרתי לקרב במהירות , אך פתאום אני רואה במקום הדמות של אח שלי וירג'יל , דמות אפלה , הדמות האפלה הופכת להיות בצורה שלי , לא האמנתי למה שראיתי לא ראיתי דבר כזה מקודם , הוא התחיל לחקות את המראה שלי והכל , הדמות החלה לומר לי " דנטה זה הסוף שלך " , " תחשוף את עצמך פחדן! " אמרתי לו , הוא השיב לי " אני האשמה שלך , כל מי שנכנס לכאן מת מהאשמה שלו בן אדם עלוב " הכוח שלי החל לרדת הרגשתי חלש ממש חלש לא יכלתי להזיז שום דבר והדמות החלה לתקוף אותי ולא יכלתי להגיב , טריש צופה עמומה במתרחש , היא חשבה על לעשות משהו אך פתאום היא התעלפה.
אני הרגשתי שאני לא יכול יותר , לכן התחלתי לחשוב , " הוא אמר שהאשמה היא מה שתהרוג אותי ,אז אמרתי לו" אני לא אשם במות אחי הוא החלט אני בטוח בזה " הצלחתי להחליש אותו , המשכתי " אני לא אשם במה שאבא שלי עשה " החלשתי אותו עוד יותר , והצלחתי לאגור מספיק כוח כדי לביא להתפרצות אנרגייה אדירה הפעלתי את כוח השד שלי (dt) והתחלתי לשסע בו את חרבי תוך כדי שאני אומר דברים שאני לא אשם בהם חיסלתי אותו לגמרי , המשימה הושלמה , אמרתי לטריש " בואו נחזור למשרד השלמתי את חובתי כאן " טריש ואני חזרנו למשרד בסופו של דבר אבל זאת הייתה חוויה קשה בחיים לא חוויתי כזאת חוויה שאני מרגיש חלש מול ממשהו , שדים הם התחום שלי ואבל למדתי שבעולם ישנם שדים חזקים יותר ממני ביכולתם אך לי יש את היכולות האנושיות אולי חזקות מהם לפעמים.
ניסיתי לעשות אותו מפחיד לא נראה לי הצלחתי אבל הסיפור מגניב בכל אופן , חשוב להבהיר אני לא ממשיך את הסיפור העלילה המקומי נגמרה אולי אני אעשה אחד שבו דנטה האמיתי נלחם מול דנטה "החדש"