חוזרים בשאלה! הנושא הרשמי!
הקדמה-
היי, אתם בטח מכירים אותי מהנו"ד, המ"תים או פרוייקטים שהרצתי ואני מריץ בפורומים אחרים [ראו: "הגריניאדה", "החידון של ירוק!"- פעמיים, "חידון המילים של פורום דיבורים ואקטואליה", "הפוקירדות"- שאולי אני אחזיר ויש עוד כמה שאני מכין...]
טוב, אז השעשועון הזה, ילך כמו "חוזרים בתשובה" מצחוק מעבודה, אני מקווה שזה ייתפוס מהר.
אביב [מנהל הפורום הזה] נתן לי אישור והוא ייצטרף אליי בניהול הפרוייקט בהמשך.
דניס
איך זה ילך?
בכל פעם יהיו מספר שלבים:
~ההרשמה: השניים הראשונים שיגיבו שהם רוצים לשחק ישחקו באותו סיבוב, בפעם אחרי ההרשמה הראשונה, שחקנים אחרים יירשמו, לכל אחד מותר להרשם בהפרש של משחק מההרשמה הקודמת שלו.
[כלומר: אני נרשמתי למשחק א', אז אני אצטרך לחכות למשחק ג' כדי לשחק שוב, לחכות שמשחק ב' ייגמר.]
~השאלות: יש שני סוגי שאלות- סוג של שאלה רגילה, ושאלות השלם. בכל פעם המתמודד שיגיב ראשון [תשובה מצחיקה] תשובתו תתקבל, במידה ולא מקבלים את התשובה, ניתנת הזדמנות למשתמש השני לנסות להגיב תשובה מצחיקה, או שהמשתמש הראשון ייתקן [מי שיגיב ראשון].
בכל סיבוב יהיה כ- 11 שאלות בסך הכל.
~סיום הסיבוב: המנהל יכריז על המנצח שהגיב את התשובות המצחיקות והמקוריות ביותר, ותפתח ההרשמה לסיבוב הבא.
המנצח בכל סיבוב ייזכה ב-........10 נקודות לחנות המתנות!
טיפים-
~להשאר באשכול של הסיבוב שבו אתם משתתפים כל הזמן, אלא אם יש הפסקה, כדי להיות ערניים ולהגדיל את הסיכויים שלכם לזכייה.
~להיות מקוריים, להשתדל לא לקחת תשובות מצחוק מעבודה כי זה ירשים פחות.
~להתאמן, להתאמן, להתאמן!!! לפני הסיבוב שלך, כדי להיות הכי טוב שאפשר.
תהנו [=