Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33
  1. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    עולם הקסם-הוגוורטס הדור הבא
    יש אישור מעומר SEXSTYLE

אנחנו חיים את החיים,חלקנו במשפכות קסם,וחלקנו במשפחות של מוגלגים.

אבל כולנו בסוף יודעים,בגיל 11.אם אתם קוסמים או לא.כל האנשים בעולם יודעים בגיל 11 אם הם קוסמים או לא,לא משנה אם אתם באתם ממשפחה של מוגלגים,חצי טהורים או של קוסמים טהורים.משפחות טהורות,הן לרוב משפחות ששונאות מוגלגים.ואת אלו שמתחתנים עם מוגלגים,שנהיו לקוסמים.שלהם קוראים "בעלי הדם המלוכלך"
    אתם מכשפים ומכשפות צעירות שרק עכשיו קיבלו את המכתב המשמח או המוזר מהוגוורטס.היומולדת ה11 שלכם,היום בו נקבע גורלכם.מטרת המשחק,היא לעבור את הקורס הראשון של הלימוד בבית ספר לקסם הוגוורטס.
    אך זאת לא המטרה היחידה שלכם,אתם גם צריכים לעבור את טורניר המכשפים הצעירים.

חפצי התחלה:

מקל קסמים אחד(אתם תקבלו על פי האופי שלכם)

גלימה אחת

גלימת נשפים אחת(צבעים לבחירה:אדום,כחול,צהוב,או ירוק)

חיית מחמד(עכברוש/צב/חתול/ינשוף)
    האופי של החיות:
    עכבורש-צבעים:שחור/חום/אפור,לא ממש מועילה.אך די טובה מבחינת חיית קסם.

ינשוף-צבעים:אפור/צהוב/שחור/חום/אדום/כחול,חיה מאוד חברותית.יעילה מבחינת שליחת מכתבים.

צב-צבעים:ירוק,חית קסם די עצלנית,אבל היא ממש חמודה.
    חתול:כל הצבעים,חיה מאוד אצילית.החיה תגן על בעלה אם הוא יהיה בסכנה,בכל מצב

טופס קבלה למשחק:
    שם: (שם+שם משפחה,בדויים כמובן)
    אופי:בקצרה על האופי שלכם
    תיאור/תמונה:תיאור או תמונה של השחקן
    רקע:רקע לפחות של 5 שורות,ושיהיה מושקע.חובה להגיד כאן אם באתם ממשפחת מוגלגים/חצי טהורים/טהורים.
    תיאור:תמונה/תיאור במילים
    חיית מחמד:עכברוש/צב/חתול/או ינשוף
    ציוד:

ספרים להוגוורטס

נוצה וקסת דיו

גלימה:-----
    מקל קסמים-----

חוקים:

• כל חוקי פורום חת"ם תקפים כאן.
    • מי שלא יגיב במשך שבוע ינופה מהמשחק,אלה אם הוא הודיע על הנסיבות,ואז השחקן שלו יוקפא.
    • יש להשקיע בהודעות שלכם
    • להנות!

מקומות בילוי
    פונדק שלושת המטאטאים-

משקאות לבחירה:
    וויסיקי אש-5 גליון
    מיץ תפוזים-3 אוניות
    גלידת ווניל עוגיות- 2אוניות ו50 סיקלות
    בירת שזיפים- 4אוניות 40 סיקלות ו3 קנטים
    תה הצמחים של מאדם ספראוט- מתנה מהפונדק

מית דלעת-3 אוניות
    בעלת הפונדק:
    גברת רוזמרטה.אישה בגיל העמידה,בעלת שיער בלונדיני,שמנמנה ונחמדה.
    החצר-

מקום שתוכלו בו:להכין ש"ב,לבלות עם חברים ולשחק במשחקים.

להנות מהנוף המשגע,להתאמן בכשפים,לקרוא ספר טוב. ועוד'

הספרייה-

מקום שבו תוכלו למצוא מידע על כל דבר,מקסמים פשוטים עד שיקויים מורכבים.
    ספרי שיקויים,ספרי היסטורייה,ספרי נמירולוגיה.
    כל דבר שאתם צריכים.למשימה של המורה/ללמוד עוד על העולם הקסום ועוד.
    --------------------
    מתנות מדמבולדור
    מתנות לשלוש הנרשמים הראשונים:
    צעיף בהתאם לבית הנבחר שלהם.
    דוגמא:

או
    עט של הבית הנבחר שלהם:

--------------
    מתנה לשחקן המשקיע:
    מטאטא נימבוס 2000,למשחקי קווידיץ'.
    ולשחקן המצטיין:
    מטאטא אש המחץ,למשחקי קווידיץ':

מטאטא הנימבוס 2001
    משחקי הקווידיץ'
    המשחקים השנתיים התבטלו,אך עכשיו אפשר להקים קבוצות משלכם ולשחק מול חבריכם למשחק.
    כדורים:
    האדום-קוואפל,הכדור שאתם צריכים לקלוע
    מרביצן-הכדור שהשחקנים משגרים אל היריב,זה הוא הכדור השחור
    סניטץ'-הכדור הקטנטן,שמביא 150 נקודות.וגם כשתופסים אותו,נגמר המשחק.
    מפת הגוורטס

Сourt Yard-אזור הבילוי של כל הבתים
    Great Hall-האולם הראשי,בוא אתם תכנסו אליו ותבחרו על ידי הכובע הקסום לאיזה בית אתם תלכו.
    Grand Stair Case-המדרגות הקסומות שבהן אתם צריכים לעבור לשיעורים שלכם,לאזור המנוחה של הבית שלכם.
    The West Wing-אזור המנוחה של בית רייבנקלו
    North Tower-אזור המנוחה של בית הפלפאף
    The East Wing- אזור המנוחה של בית גריפינדור
    The Green Houses-אזור המנוחה של בית סלית'רין
    Owlery-פה אתם יכולים לשלוח מכתבים,בעזרת הינשופים של הגוורטס
    The Quidditch Pitch-הדרך למגרש הקווידיץ'
    The Dark Forest-היער האפל,אין כניסה לתלמידים
    Enterence Hall-אולם הכניסה,אולם לאירועים חשובים במיוחד
    The Lake-האגם המסוכן של הגוורטס,לא מומלץ לבקר שם
    Boat House-המידע יתגלה במהלך המשחק

בחירת המקצועות:
    אתם צריכים לבחור 2 מקצועות או יותר שברצונכם ללמוד מבין הרשימה:
    מה שמודגש באדום,אלו מקצועות חובה

• שיעור שיקויים-סוורוס סנייפ
    • שיעור צמחים-מדאם ספראוט
    • שיעור ניבוי-סביליה טרלוני
    • שיעור טראנספיגורציה-מיסיס מק גונגל
    • שיעור היסטורית הקסם-מר בינס
    • שיעור הגנה מפני יצורים אפלים-דבידוב הופסטיימר(מורה חדש)
    • שיעור כישוף-מר פליטביק
    • שיעור נמירולוגיה-מר הופנהיימרס
    • שיעור ספרים עתיקים-מר גוגן

פירוט על השיעורים:
    שיעור שיקויים-שיעור שבו אתם תלמדו להכין שיקויים.משיקויי ריפוי פשוטים עד שיקויים מסובכים שיכולים להפוך אתכם לבני אדם אחרים ועוד'.

שיעור צמחים-שיעור בו תלמדו על צמחי הקסם.מהמנגרגורה עד לצמחים טורפי אדם.

שיעור ניבוי-שיעור שבו תלמדו איך לנבא את העתיד בעזרת החלומות.

שיעור טרנספיגורציה-שיעור שבו תלמדו להפוך עפרונות למחקים,וככל שתתקדמו אתם תוכלו ללמוד להפוך חזירים לסוסים ועוד'.

שיעור הסטוריית הקסם-שיעור שבו תלמדו על ההיסטוריה הארוכה של עולם הקסם.

שיעור הגנה מפני יצורים אפלים-שיעור שבו תלמדו איך להתגונן מיצורים אפלים.

שיעור כישוף-שיעור שבו תלמדו איך לעשות קסמים,למשל:לתקן את המשקפיים ועוד'.

שיעור נמירולוגייה-שיעור שהוא כמו מתמטיקה מתקדמת.

שיעור ספרים עתיקים-שיעור שבו תלמדו איך לפרש את הספרים העתיקים,שכתובים בסימנים.
    צוות הוגוורטס

אלבוס דאמבלדור-מנהל הגוורטס,מלא מעט,גבוהה,זקן לבן,שיער לבן ארוך.
    סוורס סנייפ-ראש בית סלית'רין,רזה,שיער שחור שומני,והמורה לשיעור שיקויים
    מיסיס ספראוט-ראש בית הפלפאף,שמנה,שיער שחור,גובהה בינוני והמורה לשיעור צמחים.
    מיסיס מק גונגל-ראש בית גריפינדור,גובהה בינוני,שיער שטני,טיפה מלאה,והמורה לשיעור טראנספיגורציה
    מר' פליטביק-ראש בית רייבנקלו,רזה,נמוך,קירח,והמורה לשיעור כשפים.

סביליה טרלוני-גבוהה,מעורפלת,שיער שחור-לבן,רזה,והמורה לשיעור ניבוי.
    דוידוב הופסטהיימר-גבוהה,שיער ג'ינג'י,רזה,והמורה להגנה מפני יצורים אפלים.
    מר' בינס-רוח רפאים,שמן,קירח והמורה להיסטוריית הקסם.
    מר' גוגן-נמוך,רזה,שיער שחור ארוך,והמורה לשיעור ספרים עתיקים.
    מר' הופנהיימרס-גבוהה,שמנמן,שיער קצוץ שחור,והמורה לשיעור נמירולוגיה.
    בברכה,דאמבולדור.
    -----------

הדור הבא.
    רשומים:
    שם: מארק פול
    אופי: מארק הוא ילד שמדבר כשצריך ושותק כשצריך. רוב הפעמים כאשר יראה שני תלמידים רבים הוא לא יתערב כלל. מארק הוא מאוד אמיץ שמתחבר עם אנשים בקלות, אך הוא מתלבט במיוחד באומץ הרב שלו.
    תיאור/תמונה: מארק הוא ילד בגובה 1.50 (נחשב לבינוני בגיל 11) השוקל 37 ק"ג. הוא בעל שיער שחור. יש לו שרירים מפותחים מאוד ברגליים אך ידיים די מוזנחות. יש לו צלקת שמתחילה מעל העין ונגמרת מתחתיה, הוא איתה מאז שהוא זוכר את עצמו.
    רקע: אממ... אני מארק, נולדתי למשפחה של קוסמים חזקים. אבא שלי עובד בתפקיד שאני לא ממש יודע במשרד הקסמים... נראלי פעם שמעתי שהוא הילאי, אבל זה נראה לי די מגוחך, אבא שלי? הילאי? כן בטח, בקושי ארוחת ערב הוא יודע להכין. אמא שלי היא עקרת בית, היא מכינה אוכל והכל, אך אני לא ממש יודע מה היא עושה כשאני לא בבית... יש לי אח שגדול ממני ב6 שהוא נחשב לאגדת קווידיץ' בהוגוורטס. יש לי אח שגדול ממני ב5 שנים, שנחשב לקוסם מאוד חזק ומוכשר, החלום שלי הוא להיות כמוהו. יש לי אח ואחות קטנים, שיגיעו לבית הספר רק בשנה הבאה... כל הזמן חינכו אותי בבית שלי לא לשנוא בני מוגלגים ולכבד אותם כאילו הם אנשים רגילים בדיוק כמונו, תאמת אני מבין את זה, הרי הם לא שונים מאיתנו... (המשפחה שלי יוצאת דופן, סבבה?) החלום שלי הוא להיות מכשף יותר חזק מאחי השחצן הגדול ממני ב5 שנים... היום שבו קיבלתי את המכתב היה יום מאוד שמח בבית שלי, טוב לפחות להורים שלי, האחים הקטנים שלי קנאו והגדולים היו אדישים... ובכן, אלה בערך החיים שלי.
    תיאור: מארק הוא ילד בגובה 1.50 (נחשב לבינוני בגיל 11) השוקל 37 ק"ג. הוא בעל שיער שחור. יש לו שרירים מפותחים מאוד ברגליים אך ידיים די מוזנחות. יש לו צלקת שמתחילה מעל העין ונגמרת מתחתיה, הוא איתה מאז שהוא זוכר את עצמו.
    חיית מחמד: ינשוף בשם ג'יימס בצבע לבן
    ------
    שם: זאק פאיר
    אופי: חברותי, וחרוץ, פוגע קשות באנשים שפוגעים בו או בחברים שלו
    תיאור/תמונה: 1.55 מטר, שיער כחול אפל, ארוך. קצת שרירן
    רקע: קוראים לי זאק, ואני חצי מכשף. אבא שלי היה קוסם אבל לא ידעתי את זה עד אשר הייתי בן 10, ואמא שלי הייתה בת אדם. כשהייתי בן 6, אבא שלי היה מעורב בתאונת דרכים ומת, הייתי ממש עצוב להרבה מאוד זמן, ואז אמא שלי התחילה לשים לב לזה, היא התחילה לספר לי סיפורים ונפלאות על קוסמים וכול זה, אבל חשבתי שהיא סתם מחרטטת, ואז היא סיפרה לי שאבא שלי הוא קוסם. היא אמרה לי שהוא בא ממשפחה עתיקה של קוסמים חזקים, ושיגיע יום אחד וגם אני יהיה קוסם. כעבור חודשיים היא קנתה לי ינשוף, לא ידעתי למה. התחברתי מאוד לינשוף, וקראתי לו דנטה, על שם דמות בשיר שאני אוהב. היא סיפרה לי, שיש לי גם אחות בבית ספר לקסומות, שהיא הבת של אבא שלי ועוד מישהי... והיא שאלה אותי אם אני רוצה להצטרף אליה, עדיין חשבתי שזה חירטוט. ואז הגיע המכתב. עדיין חשבתי שזה חירטוט, והתעלמתי. ואז הגיע עוד מכתב ועוד מכתב, ולבסוף הגיע קוסם אמיתי. והוא הראה לי את זה, והאמנתי לכול הסיפורים שאמא שלי סיפרה
    מחמד: ינשוף אפור בשם דנטה
    --------
    שם: רון בל
    אופי:רון הוא ילד שאוהב את המשפט: "שתיקה שווה זהב." הוא לא אוהב לדבר הרבה אבל יש לו הרבה חברים שמנסים לעודד אותו לדבר, הוא דיי פחדן אבל שצריך הוא יכול לשמור על שלו...
    רקע: שרון היה קטן הוא ראה את אמו המוגלגית אם אביו הקוסם המוכשר הבין שיש בעיה, הוא ראה שהקשר בינהם מתנתק לאט לאט בגלל שמשפחתו של אביו היא הייתה טהורה לגמרי והתחילה לנזוף בו על זה שאשתו מוגלגית, וגם ההפך. באחד מן הימים החליטו שהם רוצים להתגרש אבל "החלום" לא קרה, הם עדיין לא התגרשו שהוא היה צעיר. כאשר קיבל את המכתב נכנס לשיחה עם הוריו ונכנס לדיון אם ללכת או לא, באיזה צד לבחור, באמא או באבא. בגלל סיבה זאת חזר הריב בין האבא לאמא והם התגרשו ואבא התחתן עם מישהי אחרת ששמה "מריה", רון ראה שהיא נחמדה ולבסוף החליט ללכת. לבסוף אחיו שהלך עם אמו גם חשב בדין זה אבל היה דיון ענק בין שני ההורים, האבא רצה שהילד ילך אבל האמא אמרה שהילד הזה שלה והוא לא ילך. שאחיו ברח מבית אמו והגיע לבית אביו ראה את מריה ולא סבל אותה, הם לא היו ביחסים טובים. אחיו נסה לשכנע את רון לחזור הבייתה לאחר שהחליט לא ללכת, אבל רון נשאר צמוד למטרה ונשאר בזה שהוא הולך.

תיאור: רון הוא ילד שדיי שרירי ביידים בגלל שהיה יוצא עם אמו לטייל. יש לו כובע אדום שהוא תמיד מסתובב איתו וחגורה שהוא משתמש בה ככיס.
    חיית מחמד:ינשוף אפור ששמו אלברט
    -------------------
    שם:רוני סינה
    אופי:חכם,ביישן,אם הוא רוצה אז חברותי.
    תיאור/תמונה:מטר 1.67,משקפיים עגולים(כמו של הארי פוטר)בלי שרירים.
    רקע:קוראים לי רון, ואני בן 11. אבא שלי הוא בן אדם ואמא שלי היא קוסמת, אבל לא הכרתי אותה, שמעתי מאבא שלי שהיא מתה בלידה. מאז תמיד קרו לי דברים משונים, בימי ההולדת שלי... עד שהגיע גיל 11. שום דבר לא קרה ביום הולדת הזה חוץ מזה שקיבלתי מכתב. אבא שלי ניסה להסתיר אותו בהתחלה, אבל אז התחילו לבוא עוד ועוד. עד שלבסוף הוא סיפר לי שהיא הייתה קוסמת מפורסמת ושגם אני קוסם התרגשתי מאוד, ומיד רציתי ללמוד קוסמות. מאז שהוא סיפר לי את זה, התחלתי לראות דברים משונים, עיניים מסתכלות עליי ברחובות, ואני נשבע שאפילו שמעתי נחשים מדברים אלי.התחלתי בגלל זה להתעניין בחיות במיוחד בינשופים,ואז ביקשתי מאבא שלי שיקנה לי ינשוף, והוא הסכים, וכמה ימים אחר כך הלכנו וקנינו ינשוף. התרגשתי מאוד ושמתי אותו בחדר, תוך כדי שאני סופר את הימים עד שאוכל ללמוד קוסמות, יום אחד התחלתי ללכת ברחוב, ושמעתי נחש מהשביל שמתחיל לדבר אלי, פחדתי והתחלתי לרוץ, כשלפתע אני לא שם לב ונתקל בעץ, שברתי את האף ומיד רץ מישהו אלי ואמר משהו מוזר ולפתע האף שלי לא כאב יותר, שאלתי אותו מי הוא היה והוא אמר, נתראה בבית ספר.
    חיית מחמד:ינשוף לבן ששמו נרו
    --------------
    שם: לינאלי (לין) וויליאמס, Leenale Wiliams.
    אופי: אופיה קליל וחברותי. מתחברת לכל אדם ובעל חיים, בעלת חוש הומור עוקצני ומתחכם. חסרת טאקט, פזיזה ולא חושבת פעמיים לפני שהיא אומרת משהו או מבצעת. לין מפגינה נאמנות לאנשים סמכותיים או לקרובים אליה ומסוגלת אפילו להקריב את חיה למענם.
    תיאור: לין היא ילדה יפה. היא צנומה מעט לגילה, וגבוהה מהמוצע. עורה בהיר עד לכדי לובן, תוצאה של מעט מאוד שהות בשמש. פניה מעט חדות תווים, אך חלקות, ועיניה צבועות בכחול אפרפר בהיר, ובדרך כלל מתפארות בשקיות אפרפרות תחתיהן, עקב השינה המועטה לה הן זוכות. שיערה שחור, עבה ושמנוני, והיא שומרת אותו לרוב קשור בצמה לגבה, לא מעוניינת שיפריע למהלך יומה.
    רקע: לינאלי וויליאמס, או בקיצור לין, נולדה למשפחת טהורי דם. היא אינה יודעת דבר אודות משפחתה, חוץ מכך ששם משפחתם דנטון. הוריה לא יכלו לגדלה מסיבות לא ידועות ולכן היא נשלחה למשפחה אומנת מספר חודשים לאחר שנולדה. משפחת וויליאמס, המשפחה האומנת של לין, היא משפחה של חצויי דם אשר גרים בעיירת מכשפים נידחת. לין נחשפה לעובדה שהיא לא בתם של צ'רלי וג'ן כשהייתה בגיל חמש, כאשר הבחינה ששיערה שחור ושמנוני ושיערם של משפחת וויליאמס אדום שנראה כמו קש. מאז, היא מודעת להיותה מכשפה טהורת דם ממשפחת דנטון, ולא יותר.
    לין בת האחת עשרה, מתחילה השנה את שנתה הראשונה בהוגוורטס. אחיה החורג, בן חמש עשרה, מתחיל את שנתו החמישית בהוגוורטס. הוא גבוה קמוה, ג'ינג'י עם נמשים ורזה מאוד. יכולות הקסם שלו מאוד גבוהות אך הוא מעדיף להשתמש בהן בתכסיסים. יש לו ינשוף אפור בשם פטרונוס.
    חיית מחמד: חתול ג'ינג'י העונה לשם "סמייל".

ההרשמה נסגרה
    נערך לאחרונה על ידי Dr.Dre, 01-22-2011 בשעה 11:27 PM
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

2. מורחקים
    שם: אופיר
    שם: מארק פול
    אופי: מארק הוא ילד שמדבר כשצריך ושותק כשצריך. רוב הפעמים כאשר יראה שני תלמידים רבים הוא לא יתערב כלל. מארק הוא מאוד אמיץ שמתחבר עם אנשים בקלות, אך הוא מתלבט במיוחד באומץ הרב שלו.
    תיאור/תמונה: מארק הוא ילד בגובה 1.50 (נחשב לבינוני בגיל 11) השוקל 37 ק"ג. הוא בעל שיער שחור. יש לו שרירים מפותחים מאוד ברגליים אך ידיים די מוזנחות. יש לו צלקת שמתחילה מעל העין ונגמרת מתחתיה, הוא איתה מאז שהוא זוכר את עצמו.
    רקע: אממ... אני מארק, נולדתי למשפחה של קוסמים חזקים. אבא שלי עובד בתפקיד שאני לא ממש יודע במשרד הקסמים... נראלי פעם שמעתי שהוא הילאי, אבל זה נראה לי די מגוחך, אבא שלי? הילאי? כן בטח, בקושי ארוחת ערב הוא יודע להכין. אמא שלי היא עקרת בית, היא מכינה אוכל והכל, אך אני לא ממש יודע מה היא עושה כשאני לא בבית... יש לי אח שגדול ממני ב6 שהוא נחשב לאגדת קווידיץ' בהוגוורטס. יש לי אח שגדול ממני ב5 שנים, שנחשב לקוסם מאוד חזק ומוכשר, החלום שלי הוא להיות כמוהו. יש לי אח ואחות קטנים, שיגיעו לבית הספר רק בשנה הבאה... כל הזמן חינכו אותי בבית שלי לא לשנוא בני מוגלגים ולכבד אותם כאילו הם אנשים רגילים בדיוק כמונו, תאמת אני מבין את זה, הרי הם לא שונים מאיתנו... (המשפחה שלי יוצאת דופן, סבבה?) החלום שלי הוא להיות מכשף יותר חזק מאחי השחצן הגדול ממני ב5 שנים... היום שבו קיבלתי את המכתב היה יום מאוד שמח בבית שלי, טוב לפחות להורים שלי, האחים הקטנים שלי קנאו והגדולים היו אדישים... ובכן, אלה בערך החיים שלי.
    תיאור: מארק הוא ילד בגובה 1.50 (נחשב לבינוני בגיל 11) השוקל 37 ק"ג. הוא בעל שיער שחור. יש לו שרירים מפותחים מאוד ברגליים אך ידיים די מוזנחות. יש לו צלקת שמתחילה מעל העין ונגמרת מתחתיה, הוא איתה מאז שהוא זוכר את עצמו.
    חיית מחמד: ינשוף בשם ג'יימס בצבע לבן
    נערך לאחרונה על ידי Marco Reus, 01-22-2011 בשעה 09:19 PM

3. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    שם: זאק פאיר
    אופי: חברותי, וחרוץ, פוגע קשות באנשים שפוגעים בו או בחברים שלו
    תיאור/תמונה: 1.55 מטר, שיער כחול אפל, ארוך. קצת שרירן
    רקע: קוראים לי זאק, ואני חצי מכשף. אבא שלי היה קוסם אבל לא ידעתי את זה עד אשר הייתי בן 10, ואמא שלי הייתה בת אדם. כשהייתי בן 6, אבא שלי היה מעורב בתאונת דרכים ומת, הייתי ממש עצוב להרבה מאוד זמן, ואז אמא שלי התחילה לשים לב לזה, היא התחילה לספר לי סיפורים ונפלאות על קוסמים וכול זה, אבל חשבתי שהיא סתם מחרטטת, ואז היא סיפרה לי שאבא שלי הוא קוסם. היא אמרה לי שהוא בא ממשפחה עתיקה של קוסמים חזקים, ושיגיע יום אחד וגם אני יהיה קוסם. כעבור חודשיים היא קנתה לי ינשוף, לא ידעתי למה. התחברתי מאוד לינשוף, וקראתי לו דנטה, על שם דמות בשיר שאני אוהב. היא סיפרה לי, שיש לי גם אחות בבית ספר לקסומות, שהיא הבת של אבא שלי ועוד מישהי... והיא שאלה אותי אם אני רוצה להצטרף אליה, עדיין חשבתי שזה חירטוט. ואז הגיע המכתב. עדיין חשבתי שזה חירטוט, והתעלמתי. ואז הגיע עוד מכתב ועוד מכתב, ולבסוף הגיע קוסם אמיתי. והוא הראה לי את זה, והאמנתי לכול הסיפורים שאמא שלי סיפרה
    מחמד: ינשוף אפור בשם דנטה
    ציוד:

ספרים להוגוורטס

נוצה וקסת דיו

מקל קסמים-----

4. משתמש מנוסה
    שם: רון בל
    אופי:רון הוא ילד שאוהב את המשפט: "שתיקה שווה זהב." הוא לא אוהב לדבר הרבה אבל יש לו הרבה חברים שמנסים לעודד אותו לדבר, הוא דיי פחדן אבל שצריך הוא יכול לשמור על שלו...
    רקע: שרון היה קטן הוא ראה את אמו המוגלגית אם אביו הקוסם המוכשר הבין שיש בעיה, הוא ראה שהקשר בינהם מתנתק לאט לאט בגלל שמשפחתו של אביו היא הייתה טהורה לגמרי והתחילה לנזוף בו על זה שאשתו מוגלגית, וגם ההפך. באחד מן הימים החליטו שהם רוצים להתגרש אבל "החלום" לא קרה, הם עדיין לא התגרשו שהוא היה צעיר. כאשר קיבל את המכתב נכנס לשיחה עם הוריו ונכנס לדיון אם ללכת או לא, באיזה צד לבחור, באמא או באבא. בגלל סיבה זאת חזר הריב בין האבא לאמא והם התגרשו ואבא התחתן עם מישהי אחרת ששמה "מריה", רון ראה שהיא נחמדה ולבסוף החליט ללכת. לבסוף אחיו שהלך עם אמו גם חשב בדין זה אבל היה דיון ענק בין שני ההורים, האבא רצה שהילד ילך אבל האמא אמרה שהילד הזה שלה והוא לא ילך. שאחיו ברח מבית אמו והגיע לבית אביו ראה את מריה ולא סבל אותה, הם לא היו ביחסים טובים. אחיו נסה לשכנע את רון לחזור הבייתה לאחר שהחליט לא ללכת, אבל רון נשאר צמוד למטרה ונשאר בזה שהוא הולך.

תיאור: רון הוא ילד שדיי שרירי ביידים בגלל שהיה יוצא עם אמו לטייל. יש לו כובע אדום שהוא תמיד מסתובב איתו וחגורה שהוא משתמש בה ככיס.
    חיית מחמד:ינשוף אפור ששמו אלברט
    ציוד:
    ספרים להוגוורטס
    נוצה וקסת דיו
    מקל קסמים-----
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 01-22-2011 בשעה 09:21 PM

5. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    כולם רשומים,
    עוד רשום אחד ומתחילים.
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם:רוני סינה
    אופי:חכם,ביישן,אם הוא רוצה אז חברותי.
    תיאור/תמונה:מטר 1.67,משקפיים עגולים(כמו של הארי פוטר)בלי שרירים.
    רקע:קוראים לי רון, ואני בן 11. אבא שלי הוא בן אדם ואמא שלי היא קוסמת, אבל לא הכרתי אותה, שמעתי מאבא שלי שהיא מתה בלידה. מאז תמיד קרו לי דברים משונים, בימי ההולדת שלי... עד שהגיע גיל 11. שום דבר לא קרה ביום הולדת הזה חוץ מזה שקיבלתי מכתב. אבא שלי ניסה להסתיר אותו בהתחלה, אבל אז התחילו לבוא עוד ועוד. עד שלבסוף הוא סיפר לי שהיא הייתה קוסמת מפורסמת ושגם אני קוסם התרגשתי מאוד, ומיד רציתי ללמוד קוסמות. מאז שהוא סיפר לי את זה, התחלתי לראות דברים משונים, עיניים מסתכלות עליי ברחובות, ואני נשבע שאפילו שמעתי נחשים מדברים אלי.התחלתי בגלל זה להתעניין בחיות במיוחד בינשופים,ואז ביקשתי מאבא שלי שיקנה לי ינשוף, והוא הסכים, וכמה ימים אחר כך הלכנו וקנינו ינשוף. התרגשתי מאוד ושמתי אותו בחדר, תוך כדי שאני סופר את הימים עד שאוכל ללמוד קוסמות, יום אחד התחלתי ללכת ברחוב, ושמעתי נחש מהשביל שמתחיל לדבר אלי, פחדתי והתחלתי לרוץ, כשלפתע אני לא שם לב ונתקל בעץ, שברתי את האף ומיד רץ מישהו אלי ואמר משהו מוזר ולפתע האף שלי לא כאב יותר, שאלתי אותו מי הוא היה והוא אמר, נתראה בבית ספר.
    חיית מחמד:ינשוף לבן ששמו נרו
    ציוד:
    ספרים להוגוורטס

נוצה וקסת דיו

מקל קסמים-----

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    לא התקבלת,
    ממתי קוסמים דיברו עם חיות?
    עם נחשים כן...
    תתקן את זה ואז תתקבל
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלון מעופף צפה בהודעה
    לא התקבלת,
    ממתי קוסמים דיברו עם חיות?
    עם נחשים כן...
    תתקן את זה ואז תתקבל
    תיקנתי

9. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    תשמע,
    אין חיית מחמד נחש.
    היא מסוכנת מדי.
    ועדיין כתוב ששמעת ציפורים מדברות עלייך.
    תתקן.
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

10. משתמש מנוסה
    תשמע,
    אין חיית מחמד נחש.
    היא מסוכנת מדי.
    ועדיין כתוב ששמעת ציפורים מדברות עלייך.
    תתקן.
    לא הבנתי מה לתקן אבל תיקנתי את מה שהבנתי...

11. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    ציפורים,או כל חיה אחרת לא מדברים עם קוסמים.
    חוץ מנחש,וממש מעט מסוגלים לזה.
    תתקן את זה.
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

12. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    טוב...
    מתחילים!
    ~התחלה~

אתם עומדים בתחנת הרכבת קינגס קרוס ברציף 9 ו3 רבעים.
    אתם נכנסים לרכבת האדומה הגדולה,הגוורטס אקספרס.
    מה תעשו?
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

13. משתמש מנוסה
    טוב...
    מתחילים!
    ~התחלה~

מה תעשו?
    אני אחפש מקום ישיבה עם המזודות שלי ועם נרו הינשוף שלי.

14. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    טוב...
    מתחילים!
    ~התחלה~

מה תעשו?
    אני אחייך בהתרגשות ואסתכל לכול עבר, כדי לראות את כול הקוסמים. ואז אכנס לאחד הקרונים הריקים ואשכב על הספסל תוך כדי שאני חושב," מעניין מה יהיה בבית ספר עצמו?"

15. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    ציטוט פורסם במקור על ידי Food fighter צפה בהודעה
    אני אחפש מקום ישיבה עם המזודות שלי ועם נרו הינשוף שלי.
    רוני-
    אתה מתיישב במקום ליד החלון בתא ריק.נכנסת לתא שלך ילדה ביישנית עם שיער ארוך ג'ינג'י.
    ומתיישבת לידך.
    מה תעשה?
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •