אני רוצה לספר לכם סיפור על גולש שרצה לתרום לפורום ולפתוח בו משחק תפקידים.
הסיפור הזה הוא בשבילכם כי אני בטוח שעוד עשרות אם לא יותר שותפים לתקריות כאלה.
אני מקבל לאחרונה מלא פניות והחלטתי להפסיק להגן על ההנהלה ולצאת עם האמת.
פעם אנשים היו יוצאים כנגד ההנהלה והייתה לזה משמעות, היום אנשים פונים אליי במקום זה.
הסיפור הוא כזה - פנה אליי גולש וברצונו לפתוח משחק תפקידים כאן בפורום חת"מ.
הוא שלח את המשחק שלו למנהל חת"מ וחיכה יום ועוד יום ועוד יום ועוד יום, עבר חודש והוא לא קיבל תשובה.
אחרי חודש הוא שלח מסר לאותו מנהל, וזה אמר לו שהוא לא יכול לאשר את המשחק כי אין לו זמן.
מינו פקח כמנהל מחליף שימלא את התפקיד של המנהל חת"מ והגולש שלח לו את המשחק לאישור.
המחליף אישר ובדיוק באותו יום המשחק ננעל על ידי מנהל ראשי של הפורום. הסיבה - הוא שונא את הגולש.
הגולש פנה אליי ופניתי אל המנהל הראשי והוא תירץ את זה בסיבות ממש לא משכנעות. הבנתי שאין עם מי לדבר.
פניתי אל המנהלת הראשית השניה וביקשתי ממנה שתבדוק את המשחק. היא אישרה אותו.
באותו יום אותו מנהל ראשי שוב נעל את המשחק לאחר שפעמיים הוא קיבל אישור. הסיבה - לא ידועה.
פניתי אל רותם - הוא מתפדח מהמקרה ומהשיחה שהייתה לי איתו הוא בכלל לא העז לענות לי בכל השיחה.
ואני שואל - ממתי פקח עונה בצורה הזו לגולשים?
מתי מנהל ראשי נותן עונש שבו הוא מונע מגולש למסור משחק לאישור למשך חודש וזה אחרי חודש של המתנה?נחייה ונראה.
אם ככה אתה מדבר אז הנה התשובה שלי.
אין אישור לאלתר.
אם תפנה למנהל אחר המשחק ינעל ותקבל באן (:
מתי מייסד צריך להתמודד עם אי יכולת של מנהלי חת"מ לאשר משחקים והוא צריך לשמוע תלונות על זה.
עושה רושם שבפוקימונס הבינו דבר או שתיים בדרך פעולה שלהם והם מנצלים את זה לטובתם.
בהנהלה יודעים שאסור לגולשים לכתוב תלונות בפורום משוב ובתמורה לכך, הם מנצלים את זה.
הם מקללים גולשים, נותנים להם באנים ועונשים, מתחשבנים איתם ועושים להם את המוות.
הם יודעים שלגולשים אין יכולת ואומץ לפנות אליהם בעצמם או לפתוח משוב בפורום והם תופסים עליהם תחת.
אני שמעתי השבוע גולש שאומר לפקח שאין לו אפשרות לקבל משוב ושהוא התקלקל מאז שהוא התמנה.
ואני שואל - האם אלה פניה של פוקימונס? האם ככה אתם רוצים לנהל את הפורום הזה? באיומים, שקרים וקללות?
אם יש מנהל חת"מ אז תפקידו לאשר או לנעול משחק, וזה לא תפקידו של מנהל ראשי.
אם יש מנהל ראשי שיש לו בעיה עם גולש, אז הבעיה היא שלו, ולא של הגולש.
אם מכל ההנהלה שיושבת היום, אנשים לא מסוגלים לפנות אל אף אחד מלבד ניצן, זו בעיה רצינית.
פקח אחד מקלל, פקח שני לא זמין, מנהל ראשי סוגר חשבונות ומנכל שלא זמין.
אני מסתכל על ההתנהלות של ההנהלה ואני יודע שיש עוד עשרות גולשים שסובלים מהתופעה הזו.
אני קורא לכל הגולשים האלה להצטרף אליי במסע להפוך את הפורום הזה לנסבל.
הגיע הזמן להחזיר לפורום הזה את האור, את ההשקעה ואת ההנאה. כל מצב אחר הוא בלתי נסבל.
פשוט טינופת מה שקורה פה.