ארווין אתה האחרון שיכול לדבר...
ארווין אתה האחרון שיכול לדבר...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
עם כל הכבוד אני מודע למה שהיה בעבר ואני אשמח אם לא תציין זאת שוב.
למה ?
כי אני מתחרט מאוד על מעשיי ואם הייתי יכול לשנות את מעשיי הייתי עושה זאת.
לכל בן אדם מגיע המחילה ואני שלם עם זה שיש בפורום עוד אנשים שלא סלחו לי אבל אני מבין ואם זה זמן אז יש לי בשפע , אני רק מקווה שבסוף כולם יסלחו
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
ארווין גם העובדה שהשתנית לא מאפשרת לך פשוט לשכוח מהעבר ולהעביר ביקורת על אנשים. הסיפור עם עומר לא הוצג כהלכה ועומר נשפט מבלי שישמעו את הצד שלו, שזה לא פייר.
ובכן היטמן גם התייחס אלי פה ובצדק. אני לא פעיל. אך זה משום שעברתי דירה ואין לי אינטרנט זמין, מה גם שרק עכשיו הגיע טכנאי לסדר לי אינטרנט בדירה וטען שיש לישב עניינים עם הספק... עזבו כאב ראש.. -_-
אבל יש לי סיבה מוצדקת.
לגבי ההתייחסות של אילן ל״התקלקלותי שחכת לציין שהוא חזר בו בדבריו ושאר הגולשים מחאו. הסיבה שלא הסכמתי לפתוח ביקורת על מנהלים הינה משום שיש גולשים שמנצלים זאת כדי לפגוע ולהעליב במנהלים בין בתפקיד בין שהודחו. וכמו שמצויין בספויילר שבחתימתו של אילן, אני פה למען הגולשים וגם למען המנהלים ולא אתן יד בפגיעה של אף אחד.
אילן פנה אלי לפני כמה זמן ושאל מדוע איני פעיל ועניתי לו מסיבות אנושיות ואישיות. אני מאמין שביקורת תמיד הייתי פתוח לקבל, בין כמשתמש ובין כמנהל ספרות ובטח כפקח.
יתר על כן, אישרתי לפתוח ביקורת מבוקרת על מנהלים. גל הביקורות לא ייפסק אם לא תהיה ביקורת לביקורת.
כל טענה נוספת תתקבל בברכה.
ח צחוקים מה שהולך פה
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
ולמה אתם חושבים שהמתחרים קיימים? הם פתחו את הפורום שלהם כדי שכל הטוב מבלוק יהיה אצלם. אצל המתחרים היה לי יותר טוב אבל הבעיה הייתה הריקנות, בפורום הזה יש יותר אנשים בגלל שההנהלה מאשרת נו"דים וספאמים חופשי. אני זוכר ששם הייתה הנהלה מקצועית ורק מי שבאמת הוכיח את עצמו היה מנהל. אני לא מבקש מכולכם לעבור פורום, אבל לפחות ליישם כמה מהדברים שהפורום ההוא כדי שהקהילה לא תתמוטט.
כמה שאני מסכים...
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
יש פתרון מאוד פשוט:
- תפסיקו לחשוב שאישור למשחק תפקידים הוא מבחן קבלה לקורס צנחנים.
- תפסיקו לחשוב איך למנוע מהפורום להיפתח ולהיות יותר פעיל ותאפשרו לאנשים קצת להנות ממנו.
- תושיבו את אלכס בכיסא שלו, ושמישהו יבהיר לו את גבולות התפקיד שלו אחת ולתמיד.
- והכי חשוב - תזכרו את המהות של הפורום:
כאילו, פאק, רוב הגולשים פה הם בני 10-15, ואתם מתנהלים כאילו זו המפקדה האטומית של ישראל.
אני הייתי רוצה לראות כל מנהל, פקח, וצוות בהנהלה חושב על איך הוא תפס את העולם בגילאים האלה.
אם אתם עדיין חושבים שעונשים, באנים והתנכלויות זו הדרך, תדעו שאתם עושים צלקת לגולשים שלכם.
הם באו במחשבה שהם הולכים לגלוש בפורום של פוקימון ולהנות. השאלה היא - איך אתם יכולים לעזור להם?
סתיוווווווווווווווו חזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת 33333333333333>
ידעתי שלא תשכח אותנו!#!@%#$&$%&%$
בכ"מ
אני תמיד הייתי נגד ההנהלה כאן, כי רובה מורכבת באמת מאנשים שמנצלים את הכוח שלהם (וכשאני אומר רובה אני מתכוון לאלכס.) בכ"מ, אפשר לדעת באיזה משתמש ומשחק מדובר?
והיטמן, אני ממש תומך בך, אבל אתה צריך להפסיק לצאת למלחמות של אחרים במקום. שהם יעשו את זה. בסוף ההנהלה תדפוק אותך על זה, וחבל ><
ספוילר
נראה שכדאי שאנשים יראו את כל השיחה...
אתה לא חושב ולא רק את הקטע שכביכול מפקח נטפל לגולש בפורום. כי זה מגוכך.
quote=Ritsuka Kun]בהצלחה[/quote]פורסם במקור על ידי Zach Fair
ועכשיו בתכלס מי לא היה מגיב אותו דבר?
אם יענישו אותי, לא רק שזה ימחיש שאני צודק והם מענישים אותי רק כדי לא להתמודד עם האמת, אלא גם שזה יגרום לכל הפורום להבין שמלבד עונשים, אין פה שום דבר שבאמת מצדיק את הישארותה של ההנהלה.
בקיצור, הם ירו לעצמם ברגל אם הם יתנו לי עונש.
אפרופו לירות לעצמך ברגל, עומר, אתה עושה לעצמך יותר יחסי ציבור רעים בכך שאתה מפרסם את זה. הרי כולם יודעים שהגולשים הם המהות של הפורום ולולא הם, אין לך זכות להיות פה. מן הראוי שבתור מנהל, עזוב מנהל, בתור פקח, אתה יודע מה - עזוב פקח, בתור בן אדם, אתה צריך להתנהג ברמה שמתאימה. דבר שאתה לא עושה. לפי מה שאני קורא פה, אתה מועל בתפקידך כמנהל, כפקח וכבן אדם. חליק, אז אמר לך מילה לא במקום, חודש הבן אדם מחכה, ברור שהוא יהיה לחוץ על אישור. אז זה הדיבור שאתה מחזיר לו? פשוט מאכזב שאתם נותנים לעצמיכם את המרווחים האלה להתנהג בצורה שאתם מתנהגים.
מצטער נורא אבל מי הוא שידבר אליי ככה- גם בתור אדם לאדם.
אשמתי שמישהו גרר אותו חודש? ועוד יותר מזה מאיפה לי לדעת?!
אז אני צריך להיות השק חבטות שלו?
תעשה לי טובה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)