Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 47
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    היטמן לדעתי חבל שאתה לא מנהל אתה צודק בכל אני אתן עכשיו דוגמא בנוגע למה שרשמת

אוקיי כולם יודעים שאני לא מהוותיקים פה הצטרפתי בערך לפני חודש גג חודש וחצי לפני שנרשמתי לפורום חייתי בהרגשה של פחד כן אני מודה פחדתי שיגלו שאני אוהב פוקימון כי בוא נגיד שיש כמה ילדים אכזריים בכיתה שלי עכשיו לאחר שגיליתי את הפורום אני מרגיש פתוח יותר ואפילו כמה ילדים יודעים שאני אוהב פוקימון כלומר הפורום עזר וזה היה נחמד להיות עם עוד כמה שאוהבים פוקימון ולא אני לא ילד בן 10 שלא יכול להתמודד עם כמה ילדים בכיתה שלו אני בן 13 אני יודע עדיין לא כל כך גדול אבל עדיין ולמרות שהפורום כיף והכל עדיין יש פה ניצול כח מצד מנהלים ואני לא תומך בזה למרות שאני לא חדש ואין לי דעה כל כך מנהלים שימו לב אני לא נגדכם ורוב הפעמים אני לא יודע בדיוק באיזה מנהלים מתכוונים אך כדאי שתשימו לב לכמה תלונות פה הגולשים האלה מתכוונים לכל

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

2. מורחקים
    שם: עידוס
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    ארווין אתה האחרון שיכול לדבר...
    לארווין יש את הזכות לדבר בדיוק כמו לכל אחד מהגולשים פה!
    אם כבר אתה האחרון שיכול לדבר ועדיין הדבר לא מנע ממך להכפיש את ארווין.

ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    אם יענישו אותי, לא רק שזה ימחיש שאני צודק והם מענישים אותי רק כדי לא להתמודד עם האמת, אלא גם שזה יגרום לכל הפורום להבין שמלבד עונשים, אין פה שום דבר שבאמת מצדיק את הישארותה של ההנהלה.

בקיצור, הם ירו לעצמם ברגל אם הם יתנו לי עונש.

אפרופו לירות לעצמך ברגל, עומר, אתה עושה לעצמך יותר יחסי ציבור רעים בכך שאתה מפרסם את זה. הרי כולם יודעים שהגולשים הם המהות של הפורום ולולא הם, אין לך זכות להיות פה. מן הראוי שבתור מנהל, עזוב מנהל, בתור פקח, אתה יודע מה - עזוב פקח, בתור בן אדם, אתה צריך להתנהג ברמה שמתאימה. דבר שאתה לא עושה. לפי מה שאני קורא פה, אתה מועל בתפקידך כמנהל, כפקח וכבן אדם. חליק, אז אמר לך מילה לא במקום, חודש הבן אדם מחכה, ברור שהוא יהיה לחוץ על אישור. אז זה הדיבור שאתה מחזיר לו? פשוט מאכזב שאתם נותנים לעצמיכם את המרווחים האלה להתנהג בצורה שאתם מתנהגים.
    חברים אני רוצה להבהיר משהו, הנושא הזה לא יומשך בפרטי מכיוון שזה לא נושא שנוגע רק להיטמן, זה נושא שמפריע לכולנו והוא בעיה של כולנו ואני מודיע בזאת, באם היטמן יקבל באן כולנו אבל כולנו פורשים מהפורום! כל אדם שפוי בפורום יפרוש באם הנושא ינעל ללא פתרון או באם היטמן יקבל באן.

3. היכל התהילה
    אני לא חושב שאתה מצטער ולא כלום, אני מכיר את דרך הפעולה שלך.
    היה יותר חכם מצידך לו היית בוחר לקבל את הביקורת ולהשתפר במקום להגיב פה.
    אני חושב שיש דברים שקורים לרעת הגולשים, במיוחד מכיוונך, שאנחנו אפילו לא יודעים עליהם.
    אם לניצן או לרותם יש מעט כבוד עבור הגולשים שלהם, הם יקחו את המשוב הזה ויפיקו את המסקנות הראויות.

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    היטמן הוא האחרון שצריך להיענש.
    הביע דעה..
    ואני ערב שהנושא לא ינעל. בתנאי שתשמרו על החוקים. אוקיי?

5. מורחקים
    שם: עידוס
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    היטמן הוא האחרון שצריך להיענש.
    הביע דעה..
    ואני ערב שהנושא לא ינעל. בתנאי שתשמרו על החוקים. אוקיי?
    הנושא הזה הוא כבר הפרת חוקים חמורה ועדיין אין הדבר מצריך נעילה

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי idos055 צפה בהודעה
    לארווין יש את הזכות לדבר בדיוק כמו לכל אחד מהגולשים פה!
    אם כבר אתה האחרון שיכול לדבר ועדיין הדבר לא מנע ממך להכפיש את ארווין.

חברים אני רוצה להבהיר משהו, הנושא הזה לא יומשך בפרטי מכיוון שזה לא נושא שנוגע רק להיטמן, זה נושא שמפריע לכולנו והוא בעיה של כולנו ואני מודיע בזאת, באם היטמן יקבל באן כולנו אבל כולנו פורשים מהפורום! כל אדם שפוי בפורום יפרוש באם הנושא ינעל ללא פתרון או באם היטמן יקבל באן.
    דבר בשם עצמך , אני לא מתכוון לפרוש רק בגלל שנעשה פה מקרה עוול , במידה ואחוש זאת על בשרי , רק אז אשכול בנדיבות הצעה זו .
    | UpDesign | 13 | מעצב מתקדם | פניות לעיצובים רק בפרטי |

7. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי idos055 צפה בהודעה
    [COLOR="DarkRed"]
    תודה שהחלטת בשמי ובשם שאר הקהילה החלטות במקום לתת לנו להתאמץ, אבל אני בטוח שאנחנו מספיק בוגרים בשביל לקחת החלטות בעצמנו
    בכ"מ, עכשיו אחרי ששמעתי את הצד של עומר אני באמת לא יודע מה להגיד, כי הוא די צודק.

Spoiler ספוילר

8. the bitch is back
    הייתי מקבל את הביקורת לו הייתה פה אחת.
    כל הנושא הוא השמצה על ההנהלה פה פשוט במילים גבוהות.
    אין פה שום ביקורת בונה- הכל הסתה וחצאי אמת.

9. The eternal hunters
    שם: אילן
    עידוס אל תדבר בשם כולם , מילא אם הייתה חלק מהקהילה והייתה פעיל אבל אתה לא אתה תמיד מחפש את נושאי המשוב והשטויות האלה , היטמן לא יקבל באן כי זה לא כדאיי להנהלה זה רק יתן להם שם עוד יותר רע ומה זה הפתרון הזה לפרוש?

-לגבי אדם , בסדר אני כבר לא כועס עליו, אני דיברתי על עומר ואלכס בכללי עם היחס המזלזל שלהם כלפי כולם

-מי שיזכיר את עברו של ארווין יש לו עסק איתי , די לחיות בעבר הוא רוצה להישתנות תנו לו צ'אנס , אי אפשר לספור את מספר הפעמים שאנשים מההנהלה הכפישו את שמו כאשר היה בבאן

-תעשו לי טובה לפקחים לא נותנים הנהלה על חת"ם וברצינות די כבר עם הפיקוח הכבד הזה פשוט תיבדקו אם יש לזה תוכן ותאשרו אתם לא צריכים להיות על זה חודש , אם אין לכם זמן יש לכם 3 אפשרויות:
    1. למנות מנהלים נוספים
    2. לפרוש מפקחות/ניהול ראשי ולהיות רק בחת"ם
    3. לבטל את חוק אישור המשחקים

ומשהו שאתם באמת צריכים לעשות זה להפסיק להתייחס לאנשים בצורה מזלזלת , ומי שינעל את האשכול ,יתן אזהרה או יעליב פה מישהו אז ,שידע התלונה לרותם תהייה קשה

בנתיים אני לא רואה חצי סיבה למה עומר הוא פקח , הרי מילא הוא 99% בחת"ם תנו את התפקיד למישהו אחר
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 01-23-2011 בשעה 04:57 PM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

10. מורחקים
    שם: א - ל - י - ס - !
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    עידוס אל תדבר בשם כולם , מילא אם הייתה חלק מהקהילה והייתה פעיל אבל אתה לא אתה תמיד מחפש את נושאי המשוב והשטויות האלה , היטמן לא יקבל באן כי זה לא כדאיי להנהלה זה רק יתן להם שם עוד יותר רע ומה זה הפתרון הזה לפרוש?

-לגבי אדם , בסדר אני כבר לא כועס עליו, אני דיברתי על עומר ואלכס בכללי עם היחס המזלזל שלהם כלפי כולם

-מי שיזכיר את עברו של ארווין יש לו עסק איתי , די לחיות בעבר הוא רוצה להישתנות תנו לו צ'אנס , אי אפשר לספור את מספר הפעמים שאנשים מההנהלה הכפישו את שמו כאשר היה בבאן

-תעשו לי טובה לפקחים לא נותנים הנהלה על חת"ם וברצינות די כבר עם הפיקוח הכבד הזה פשוט תיבדקו אם יש לזה תוכן ותאשרו אתם לא צריכים להיות על זה חודש , אם אין לכם זמן יש לכם 3 אפשרויות:
    1. למנות מנהלים נוספים
    2. לפרוש מפקחות/ניהול ראשי ולהיות רק בחת"ם
    3. לבטל את חוק אישור המשחקים

ומשהו שאתם באמת צריכים לעשות זה להפסיק להתייחס לאנשים בצורה מזלזלת , ומי שינעל את האשכול ,יתן אזהרה או יעליב פה מישהו אז ,שידע התלונה לרותם תהייה קשה

בנתיים אני לא רואה חצי סיבה למה עומר הוא פקח , הרי מילא הוא 99% בחת"ם תנו את התפקיד למישהו אחר
    אי אפשר להתנפל על מישהו כי הוא עשה טעות קטנה, אתה צודק.
    אי אפשר גם להפוך כל דבר לריב, זה מתפתח סתם.
    מישהו אבל בכל זאת צריך להבין מה העובדה הזאת עושה ולאיזה עוול היא גורמת.
    מישהו רשום פתח משחק, רצה להפעיל אותו, לפתח את המשחק, נעלו! מה זה הדבר הזה?!
    אז מה אם הרשום הזה לא מוצא חן בעינכם! זו לא סיבה מספקת לנעול.
    תארו לכם שכל נושא שתפתחו ינעל סתם כי לא אוהבים אתכם!
    "~נעול~"
    לראות את הדבר הזה בפנים ללא הסבר זה פשוט עוול גדול ללא סיבה מוצדקת, זה באמת קשה.
    זה לא נעים לראות מולך נושא או משחק מושקעים שפתחת עם אישור! ואז לראות אותו נעול.
    "*מדריך מושקע*"
    "~נעול~"
    "*משחק מושקע עם אישור!*"
    "~נעול~"
    זה לא נעים!
    אני מקווה שיתייחסו לתגובות של כולם ברצינות ולא בזילזול.
    נ.ב: אילן, אני חושבת בדיוק כמוך!

11. היכל התהילה
    עזבי, זה "רק חצאי האשמות וחצאי שקרים".
    בינתיים קהילה שלמה של גולשים מחכה לראות מתי הגולש המדובר ואחרים דומים יקבלו אישור.
    כי בינתיים הסיבה היחידה שאלכסיי לא מקבל אישור, זה כי לא בראש של עומר לעשות את העבודה שלו.
    הוא מעדיף להעניש את הגולש, על סיבות שמתאימות אך ורק לו, וכל השאר, כמו שנאמר - לא חשוב.
    אבל אין פה שום ביקורת, "זה מותר לו", אחרי הכל - יש לו את ההנהלה הגבוהה שעומדת מאחוריו.

12. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    שלא לדבר על זה, שאמרתי שהוא לא ישאר מנהל, בגלל, שיבואו אנשים חדשים, ואני דיי בטוח שרותם ירצה פקח שנמצא כאן כול יום ולא מתנהג בזלזול. דרך אגב, Rk, את בן אדם שקרן. אתה אמרת לי שאני מוזמן לשלוח את המשחק שלי למנהל אחר והוא יגיד את אותו הדבר. הוא לא אמר את אותו הדבר, ואת התבכיינת לאלכס. אז עובדה, שאתה בוכה על כול דבר קטן שאני רוצה לעשות.

13. מורחקים
    שם: אופיר
    היטמן צודק לגמרי, חוץ מזה שעומר, חשפת את המשתמש והפרת את הדיסקרטיות שהיטמן ניסה לעשות...
    מזל שעושים בחירות לניהול פורום חת"מ

14. מורחקים
    שם: א - ל - י - ס - !
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    עזבי, זה "רק חצאי האשמות וחצאי שקרים".
    בינתיים קהילה שלמה של גולשים מחכה לראות מתי הגולש המדובר ואחרים דומים יקבלו אישור.
    כי בינתיים הסיבה היחידה שאלכסיי לא מקבל אישור, זה כי לא בראש של עומר לעשות את העבודה שלו.
    הוא מעדיף להעניש את הגולש, על סיבות שמתאימות אך ורק לו, וכל השאר, כמו שנאמר - לא חשוב.
    אבל אין פה שום ביקורת, "זה מותר לו", אחרי הכל - יש לו את ההנהלה הגבוהה שעומדת מאחוריו.
    אני לא יכולה לעזוב את הנושא הזה.
    אי אפשר ככה, אנחנו קהילה, אל תשכחו, לא משתמשים נפרדים שאי אפשר לתקשר איתם.
    אי אפשר לנעול נושא רק בגלל ששונאים את הבן אדם! זה גועל נפש לראות דבר כזה.
    אני באמת מקווה שיתייחסו אלינו בכלל, אז אל תשכחו, אנחנו קהילה, אנחנו לא ניפרד עד שנשיג את מטרתינו, זו המשמעות של קהילה, לא להיפרד, יש לנו דעה משותפת.

15. Kibō no chi
    תפסיקו להאשים ולתקוף את עומר. כן, זה נורא קל להאשים ולהגיד שהוא לא בסדר ולהצטרף ללינץ' שעשיתם עליו, אבל תחשבו שנייה בהיגיון.
    "כמה חבל שברגע שהפורום יהפוך לכללי, אתה לא תהיה יותר מנהל D:"
    אחרי הודעה כזאת אולי אפילו הייתי נותן לו אזהרה, לא רק שלא הייתי מאשר לו :/
    זה שהוא חיכה חודש לאישור לא נותן לו את הזכות להתגרות בו. אני מחכה כבר 10 שנים לתעודת בגרות שלי (ועדיין נשארו לי שנתיים לחכות), זה אומר שמותר לי לקלל את המורים ולהתגרות בהם?
    עומר ממש צודק פה, זה שהבנאדם מחכה חודש לאישור לא אומר שהוא צריך להיות שק החבטות שלו. בתור מנהל, עזוב מנהל, בתור פקח, אתה יודע מה - עזוב פקח, בתור בן אדם, אתם לא חושבים שיש לו עוד דברים לעשות? עוד משחקים לבדוק? חיים לנהל?
    אז הוא לא אישר את המשחק על הדקה, למה ישר לתקוף?
    תחשבו כמה עוד משחקים יש לו לבדוק ולאשר ולהציע שיפורים להם ולעזור למשתמשים אחרים, לבדוק פורומים אחרים, ולנהל את החיים האישיים שלו ( כן כן, יש למנהלים חיים אישיים. הם לא כל הזמן בפורום בשביל לענות לכם על השאלות, you know~). וזה לא שלבדוק משחק זה עניין של דקה וחצי, ממש לא. בקיצור, במקום להאשים תנסו לשים את עצמכם במקום עומר ולראות אם אתם תוכלו בכלל לעמוד בלחץ הזה. יודעים מה, עזבו בלחץ, ביחס שהוא מקבל. בסה"כ, בשביל מי הוא מנהל? בשבילכם. ובמקום זה אתם תוקפים אותו. אנשים, תתבגרו.

Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •