Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 99
  1. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    יש אישור מRK

אבני הגיהנום

הסיפור:
    לפני 400 שנה כמה כורים מצאו במכרה משהו מעניין ביותר...
    יהלומים בצבע סגול, אבל הם שיגרו אנרגיה סביבם.. כול הפועלים קיבלו כוחות משונים. כמה ימים אחרי המציאה אחד הפועלים ננשך על ידי עטלף במנהרה ומשהו מוזר התחיל לקרות לו... הוא נהיה רגיש לשמש והתחיל לחוש צמאה.. אבל זה לא היה צמאה ליין, או לבשר, או לנשים, או לסקס... זה הייתה צמאה לדם.
    עוד פועל ננשך על ידי זאב שעבר ליד ואותו דבר התחיל לקרות לו... אבל הוא התחיל להשתנות לבן כלאיים של זאב ואדם, בלי יכולת לשלוט בעצמו הוא הטיל אימה על כפרים ואפילו עיירות! וזה נראה כול מי שהוא נשך או שרט גם התחיל לעשות את אותם הדברים, ואותו דבר עם הערפדים. מאה שנה אחרי זה היו כבר הרבה ערפדים ואנשי זאב וזה נראה שהערפדים היו בשליטה...הם גילו שאנשי הזאב עדיין לא יכלו לשלוט בעצם, ומהרגע שהם הפכו לאנשי זאב, הם רק הטילו אימה עול התושבים של כול העיירות, הערפדים החליטו שאם הם יצליחו להשתלט עליהם, הם יכלו להעביד אותם. הם קלעו כמה אנשי זאב ועשו עליהם ניסויים רבים, עד שלא נשאר אלא רק איש זאב אחד, שמו היה הריקסון הרדלטי, או בשביל הערפדים, ניסוי V. זה נראה שהם מצאו דרך להשתלט על השינוי אצלו, ולאט לאט הוא למד לשלוט בזה גם. הוא היה הלאיקינג הראשון. התחילו להשתמש בשיטה שהשתמשו עליו על עוד כמה אנשי זאב שתפסו וגם עליהם זה עבד, לאט לאט הם אספו עבדים. כעבור שנה, ללקינים נמאס מהיחס של הערפדים כלפיהם. לילה אחד כשהיה ירח מלא ולאנשי הזאב היה כוח מלא, הם פרצו את האזיקים שלהם וברחו מהכלא שלהם, הערפדים מיד שמו לב והתחיל קרב עצום. מספר ליקינים הצליחו לברוח וככה התחילה המלחמה של אנשי הזאב נגד הערפדים שנמשכת עד היום....

חוקים:
    1. אם שחקן לא יגיב מעל ל4 ימים בלי אזהרה, הוא יעוף, אלא אם הוא בבאן.
    2. אם לא השתתפת באיוונט, אי אפשר לקבל את הפרס עליו, גם אם כול המשתתפים קיבלו אותו.
    3. המשחק הולך לפי החלטתי, ואי אפשר לבקש ממני לשנות משהו.
    4. תגובות מושקעות של לפחות יותר משורה.
    5. בתגובות, לא אכפת לי אם יש קללות או רצח,שודד, אונס, או כול דבר אחר...
    6. אין הגבלת גיל O: תרשמו על אחריותכם בלבד.
    7. איוונטים יערכו בימים שאני אחליט שמתאימים לכולם... ככול הנראה כרגע, בימי שישי ושבת פעם בשבועיים...
    8. אסור להמשיך את עצמכם. כלומר, אם אני שואל אותכם 'מה תעשו?' לא תוכלו לכתוב 'ארביץ לו ואם הוא יוצא חרב, אני...'.

חלקי משחק:
    המשחק יחולק ל4 חלקים. לא אחשוף אף אחד מהם, ומתי הוא מתחיל ומסתיים. אבל החלק הראשון, אבני הגיהינום מתחיל עכשיו.

עיירות התחלתיות:
    1. נתניה. עיר הידועה ברשע שלה... אתה יכול להרוג מישהו, להשאיר אותו ברחוב, ואנשים פשוט יעברו מעליו... בפאב, כולם יום תמצא גברים שותים עד אמצע הלילה, תוך כדי שצוחקים על הנשים שלהם ועוד דברים... בכנסייה, תמצא כמרים שאונסים ילדים קטנים, אבל כמו כן, תמצא שם גם מקלט מפני כוחות שונים ומשונים... וכמובן, בכול עיר צריך בית קברות, בית מקלט לכול האנשים... כמובן איך הם באים לשם זה סיפור אחר... תוכלו להרוויח שם כמה גרושים בלי בעיה, ואולי תמצאו שם כמה קברים מעיינים... וכמובן יש שם ספרייה, ששם תוכלו לזייף מסמכים... וכמו כן למצוא ספרים בנושאים שונים, אבל מפורסמת בספרי ההיסטוריה שלה המספרים על יצורים משונים... אולי התבלבלתי ואני מספר על ספרי פנטזיה ואולי לא... וכמובן, באו ילדים ותשמעו על השוק... מקום נחמד שבו תוכלו לקנות אוכל.. מורעל או לא זה כבר דבר אחר. (יש בה פאב, כנסייה, בית קברות ספרייה ושוק)
    2. נרניה. עיר יפה וידועה בקשר ללבנות שלה... בגלל סיבות משונות, נראה שהעיר תמיד נמצאת בשלג... העיר הזאת היא ההפך הגמור מנתניה, אם תראה שם איש שוכב על הרצפה, כולם ירצו לעברו לעזור לו... בפאב, גברים ונשים שותים כאחד, אחרי יום עבודה קשה, בכנסייה, או ביער, כולם הולכים להירגע שם, וצוחקים ביחד. בבית קברות, אנשים באים באופן קבוע כדי לבכות על המתים, ותמיד תראה שם פרחים חדשים... בספרייה, אתה תראה משפחות, באות ביחד כדי לקרוא ספרים, יש שם ספרים מכול הסוגים.. אבל הכי מעניינים, זה כמובן ספרי ההיסטוריה שלהם... בכנסייה, אתה תראה רק אנשים שרים כול היום, מתפללים לאל שהם מאמינים ואוהבים... אבל... מהעיירה הזאת יש הרבה לוחמים... בגלל זה יש שם את סוחר הלוחמים, מוכר נשקים ושריונות מכול הסוגים, שמתאים לכולם. (יש בה פאב, בית קברות, ספרייה,כנסייה וסוחר)
    3. טלפוניק. עיר ביניים בין נתניה ונרניה... אבל משום מה, אנרגיות משונות יוצאות משם... אולי בגלל המכרות שנמצאים שם.. שפה ושם מוצאים אבנים מיוחדות... בפאב, תמצא אנשים צוחקים ומבלים, ולידם אנשים שבוכים כול אחד מהסיבות שלו... בכנסייה, בזמן שאנשים באים להתפלל לאלוהים, אנשים גם באים בשביל להתוודות על חטאים רבים... בבית קברות, חלק מהאנשים באים בשביל לבכות על האנשים שהם איבדו, וחלק באים בשביל לבדוק אם הם באמת מתו... מסיבה כלשהי, אחוז חולי הנפש שם גבוה... ולא כמו ברוב בתי המשוגעים האחרים, בעיירה הזאת, בית המשוגעים נמצאה בתוכה.. מי יודע מה תמצאו שם... (יש בה פאב, כנסייה, בית קברות, בית משוגעים)

טופס הרשמה:
    שם: (מה שבא לכם רק שם ושם משפחה נורמליים כן?)
    עיירה התחלתית: (בחרו אחת ממה שנתתי)
    רקע: (5 שורות, ושיהיה מושקע! לפי הרקע אני נותן לכם דברים שונים וחשובים)
    גזע: בני אדם (בסוגריים תכתבו מה תרצו להיות, ערפדים או אנשי זאב)
    חפצים: (תשאירו ריק)

הסבר על המקומות:
    סוחר: כאן תוכל למצוא את כל מה שתצטרך. נשקים, ציוד ושיקויים תמיד זמינים . בבקשה תהיה בטוח שיש לך מספיק זהב , בעל החנות אף פעם לא נותן זיכוי או הנחה.

בית קברות:אתה יכול להרוויח זהב על ידי עבודה בבית הקברות. זאת הבחירה שלך עבור כמה שעות אתה בוחר לעבוד. הכסף יינתן לך כאן בבית הקברות אחרי שתסיים את עבודתך. בנוסף, תוכל לקבל ניסיון בזמן שתעבוד, כדי שתוכל לעשות עבודות יותר משתלמות אחר כך.

טרבנה: הטברנה הזו היא בוודאות המקום הכי שפל ומצחין בכל העיר. בכל מקרה, או אולי בגלל זה, מדי פעם יצור לילה מוצא את דרכו לתוך חברת אנשים. מנהל הפאב, לפי כמה שמועות, משתייך לצללים - ונותן לחלק מהמבקרים מסעות יוצאי דופן.

שוק: בשוק תמיד קורה משהו. סוחרים מוכרים את הרכוש שלהם ומנסים להרוויח קצת זהב.

ספרייה: אצל הזייפנים המוכשרים האלה יש לך את ההזדמנות לשנות את השם שלך. תזכור שזה יעלה כסף כי האמן לא פרייר שלך. בנוסף תוכלו למצוא פה ידע.

כנסייה: במרחב הקדוש הזה תוכל להתפלל לתמיכה אלוהית וכמו כן לרפא את פצעיך בעזרת קצת מדיטציה. (ערפדים לא יכולים להיכנס)

בית משוגעים: כאן נמצאים האנשים הכי חולי נפש שיש... אבל מי יודע? אולי יש כאן אנשים שאומרים את האמת גם...

חנות וודו: תמיד יש שם דברים מוזרים שאפשר לקנות.

ההתחלה:
    אני נותן לכול אחד התחלה שונה... תלוי ברקע ובפרטים

השגת כסף:
    בשביל להשיג כסף צריכים לעשות את אחד הדברים הבאים:
    1. לעבוד בבית הקברות, יש עבודות שונות, תלוי ברמת הניסוי שלך אתה תקבל עבודות יותר משתלמות, פחות זמן ויותר כסף.
    2. לעשות עבודות שאפשר לקבל בטרבנה.
    3. לגנוב כסף מאנשים שאתה הורג/פוצע קשות.
    4.למכור פרטים.
    5. במהלך פשיטה על עיר (כאשר אתם מחפשים אוכל, על כול קילו בשר (אנשים זאב) או ליטרי דם (ערפדים) תקבלו מטבע זהב.

מטרת המשחק:
    1. שהמין שלך ינצח במלחמה.
    2. להפוך למאסטר של השבט שלך
    3. להפוך למלך של המין שלך (לא חובה)
    4. למצוא 66 אבני גיהנום, להשתמש בהם ולהפוך לאדון צללים (שילוב בין ערפד לאיש זאב)

חוקים לאנשי זאב:
    1.בפעם הראשונה שהוא הופך לזאב הוא לא יכול לשלוט בעצמו וככה גם במספר הפעמים הבאות עד שהוא מצליח ומקבל את תואר הליקינג, אלא אם לאיקינג הפך אותו לאיש זאב, אם כן אז הוא ישתלט על השינוי אחרי הפעם הראשונה.
    2. איש זאב לעולם לא יהיה חזק יותר מהיוצר שלו.
    3. אנשי זאב חלשים לכסף (הברזל, לא כסף יעני שטרות וזהב)
    4. אנשי זאב יכולים למות מפציעות ממש קשות, אפילו עם קצב החלמה שלהם.
    5. איש זאב יכול להפוך בני אדם לאנשי זאב בכול מצב נתון, בין אם הוא לא בשליטה או כן בשליטה.
    6. אנשי זאב יכולים להזדקן.
    7. אנשי זאב מקבלים את כוחם המלא בליל ירח מלא.
    8. אפשר להיוולד לזאבים. התינוק יהיה בן אדם.

חוקים לערפדים
    1.לא יכולים לצאת לשמש
    2. לא יכולים להתקרב לכנסיות
    3. פוחדים מצלבים
    4. שום מסוכן מאוד, כמו הכסף.
    5. ערפד לעולם לא יהיה חזק מהיוצר שלו.
    6. ערפדים לא יכולים להזדקן. יותר מזה עם כול שנה עם יותר חזקים.
    7. ערפדים יכולים להפוך בני אדם לערפדים מהרגע הראשון שהם שותים דם.
    8. אפשר להיוולד לערפדים. והתינוק יהיה ערפד

הודעות!:
    אי אפשר להירשם כרגע לאנשי זאב, רק ערפדים

2. Master of the Xiii Tribe
    יש מקום אחד בגזע הזה אל אם ערפדים ירשמו
    1.
    שם: וולברין
    עיירה התחלתית: נתניה
    רקע: וולברין נולד אי שם במאה הקודמת בעיר נתניה למשפחה של זאבונים ובגיל מאוד צעיר הוריו מצאו את עצמם קורבנות למתקפה חסרת רחמים של אנשי הערפד. הוא גדל, למד איך להסתדר בחיים ומצא לעצמו מורה רוחני בצורה איש זאב קשיש שלא יכול כבר לחזור לצורתו האנושית. וולברין למד ממנו את כל סודות החיים. בזכותו הוא למד לשרוד, לאכול וגם לתקוף. יום אחד חבורה של אנשי ערפד תקפה את האיזור שבו התגוררו וולברין והמורה הרוחני שלו. המספרים היו אדירים ולא הייתה שום אפשרות לוולברין לצאת מזה בצורה מכובדת. הם היו כמה אחדות בעוד שאנשי הערפד היו אלפים. לבסוף הקרב וולברין מצא את אביו הרוחני ללא רוח חיים. הוא ניסה להמשיך בחייו ומצא את אהובת חייו - לבנה - חצי אישה וחצי אשת זאב. הוא התחתן איתה, אהב אותה ומצא בה את האושר שלקחו ממנו בעבר. אך גם אליה הגיעו אנשי הערפד. שלוש פעמיים הם תקפו ושלוש פעמים הם יצאו עם ידיהם על העליונה. הפעם זה ייגמר שונה. הפעם אדם לאדם זאב ואין זאב נקמני יותר מוולברין.
    גזע: בני אדם (אנשי זאב)
    חפצים: (תשאירו ריק
    2.
    שם: ג'ייקוב בלאק
    רקע: ג'ייקוב נולד בעיירה רחוקה, שמה לא ידוע. מאז הזמן עבר והוא גדל עם שני הורים אוהבים ושני אחים. ג'ייקוב היה נוהג להיות ילד טוב, לפחות זה מה שאמו ידעה. ג'ייקוב ואביו היו מתאמנים בצורה יומיומית באומנויות לחימה למיניהן. בבית הספר ג'ייקוב היה מקובל והצליח בלימודים. תלמידים לא העזו לגעת בו בגלל שהוא היה חזק מאוד. נשמעים חיים מושלמים לא? לא. ב2 לפברואר, עיירתו נהרסה על ידי חברות ערפדים, רק הוא שרד. ג'ייקוב התחיל לנדוד בין ערים עד שלבסוף הגיע לנתניה, שם הוא היה ישן ברחובות ואוכל מהפחים, לעתים גם גונב. יום אחד כאשר ישן ברחוב הוא התעורר כאשר חבורה של "ערסים" הרביצה לו, הוא ניסה להתגונן אך הם היו רבים, עד שהגיע איש והציל אותו, אך משהו היה מוזר באיש, היו לו טפרים והוא היה מזיל ריר. הוא נתן לג'ייקוב "מתנה" והביא לו פתק. 'כדאי לך לבוא מחר בשעה 9 בלילה לפאב "ג'ון מקרטני הזקן" אם אתה רוצה להתנקם באלה שהרסו את הכפר שלך'
    3.
    שם: ג'ון ברוט
    רקע: הסיפור שלי מלא יגון וצער וכך גם קצת מבולבל, זה התחיל ככה. נולדתי למשפחה טובה, אבי היה חוטב עצים, כל יום הוא היה הולך למכור את סחורתו. היינו משפחה ענייה אך מבחינה רגשית דבר לא חסר לנו. יום אחד אבי נעלם באופן מסתורי,אמי סיפרה לי שהוא אמר שהוא יוצא למסע ומאז היא לא שמעה ממנו דבר. מסי שבוע הם היו מקבלים מכתב עליו כתוב "עם אתם רוצים לראות שוב את ברד (שם אבי),תביאו לנו אוצר כל שהוא מטבעות זהב וכדומה."אנחנו היינו מבוהלים מי היהי יכול לכתוב לנו את אותו המכתב,הבנו שאנחנו צריכים לצאת למדע בו נגמצא את הפתרון לשאלה זאת,ההיכן האוצר?,מי חטף את אבי? כל שאלות אלה נשעארו רק עובדה אחת היית לי אני צריך להתחיל את מסעי כדי להציל את אבי.
    גזע: בני אדם (איש-זאב)
    חפצים:
    4.
    שם: אליס צ'רלסטון.
    עיירה התחלתית: טלפוניק
    רקע: אליס צ'רלסטון נולדה עיוורת. כתוצאה ממוגבלותה, מעולם לא הצליחה לפתח מיומנויות חברתיות. הוריה אשר מתמודדים עם המצב הקשה של ילדתם מנסים כעת לחפש את הדרך בו היא תוכל, בפעם הראשונה, לראות את העולם הרחב אך ללא הצלחה. אליס אשר נותרה בודדה בחייה, ללא דרך להכיר אנשים אחרים, פיתחה קישורים רבים בקריאת בריל עוד כאשר הייתה קטנה. בעזרת כתב הבריל, היא יודעת כל כך הרבה על העולם בו היא חיה אך היא לעולם לא ראתה אותו. אך אובדן חוש השמיעה שלה מביא לה חדות גבוהה מאוד של חוש השמיעה ושל חוש הריח.
    יום אחד, אליס עשתה את דרכה הביתה מבית הספר בעזרתו של כלב הנחייה שלה. לא שמה לב והגיחו שלושה נערים מסמטה בצד הרחוב, הנערים לעגו לה על עוורונה, בעטו בכלב הנחייה שלה, זרקו את החפצים שלה על האדמה ולבסוף גם הכו אותה עד כדי חבלות קשות בידייה וברגלייה והסתלקו. אליס זוכרת היטב את קולם של הנערים, אך מה תוכל לעשות נערה עיוורת?
    חפצים:

לא להגיב

3. Master of the Xiii Tribe
    רשומים - ערפדים
    לא להגיב

4. Master of the Xiii Tribe
    יחידות בצבא של אנשי הזאב
    כאן אני יסביר על יחידות בצבא של המלך שתפגשו בהמשך

יחידות בצבא של הערפדים
    כאן אני יסביר על יחידות בצבא של המלכה שתפגשו בהמשך
    אפשר להגיב D:

5. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    שם: דן מורגוס
    רקע: דן נולד בנתניה ואהב מאוד את העיד הוא אהב לבלות בלילות אם חברים ולכן גם הרבה פעמים הסתבך בבעיות ניסו לדקור אותו המון פעמים אך בגלל שהוא תמיד אם חברים הוא מפוצץ את אותו אחד,דן הוא גם יחצן של מסיבות ב נתניה,ולכן יש לו גם גב גדול,הוא הולך המון למסיבות,והוא היה בהמון מועדונים,
    פעם אחת חבר שלו נידקר למות על ידי חבורה של אתיופים וכול החברים שלו הלכו ופוצצו אותם מכות דקרו שניים ושברו לאחד את הידיים,מאז אף אחד לא מתעסק איתו.
    כיום דן לומד בעירוני נתניה ובשעות הלילה מסתובב,לפעמים לבד ולפעמים עם חברים.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם:רון בירנן
    עיירה התחלתית:נתניה
    רקע:מאז שרון היה קטן הוא היה הולך בעיר נתניה, מסתכל מסביב ורואה שהכול אותו דבר...שהעולם הזה רקוב
    רון הוא ממשפחה עשירה ומפוארת בעיר.להם שבנים היו את הדברים הכי חדשים:טלויזיה,מחשב ועוד דברים טכנולוגים.
    הוא היה שומע על כול ההרוגים בכול יום בטלויזיה שלו, אבל הדבר היחיד שהוא לא ידע שזה שיש מאבק בין אנשי זאב ולערפדים שהניב את כול ההרוגים האלה.
    כשרון הגיע לגיל 18,הוא עזב את הבית כדי ללכת לצבא והלך לדרכו, כשלפתע זאב ענקי ושעיר וערפד עם ניבים חדים מאיימים על הזאב התחילו להילחם.
    הוא ברח משם מיד בכול הכוח שיש לו והתחיל לחפש מידע על מה שהוא ראה וכך גילה על המלחמה.מלחמת זאבים נגד הערפדים.
    אחרי שרון ברח היה לו כול מיני חיזיונות שאמרו לו לפעמים:"תצטרף אלינו..." ו"אתה חייב לבוא..."לפעמים.
    רון לא הבין את המסרים והלך לישון אחרי שקיבל את החיזיונות.הוא נרדם והתחיל לראות זאבים נגד ערפדים נלחמים במלחמת דם.
    רון עבר את הסיוטים מלא זמן ונכנס למחלקה פסיכיאטרית בגלל הסיוטים של הזאבים נגד הערפדים.
    אחרי כשלושה שנים רון יוצא מהבית חולים כשהוא בן 21 ואז פגעו בו חבורת שודדים מעיר נתניה.
    רון נפצע קלות ואז אחרי השיחרור מהבית החולים שוב החליט להתנקם בחבורת השודדים.
    הערות:

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. Master of the Xiii Tribe
    תשמור את הגזענות לעצמך D: לא רשום
    ואמרתי 6 שורות ומושקע

תומר, אתה רשום, נתחיל בקרוב D:

8. היכל התהילה
    רקע: וולברין נולד אי שם במאה הקודמת בעיר נתניה למשפחה של זאבונים ובגיל מאוד צעיר הוריו מצאו את עצמם קורבנות למתקפה חסרת רחמים של אנשי הערפד. הוא גדל, למד איך להסתדר בחיים ומצא לעצמו מורה רוחני בצורה איש זאב קשיש שלא יכול כבר לחזור לצורתו האנושית. וולברין למד ממנו את כל סודות החיים. בזכותו הוא למד לשרוד, לאכול וגם לתקוף. יום אחד חבורה של אנשי ערפד תקפה את האיזור שבו התגוררו וולברין והמורה הרוחני שלו. המספרים היו אדירים ולא הייתה שום אפשרות לוולברין לצאת מזה בצורה מכובדת. הם היו כמה אחדות בעוד שאנשי הערפד היו אלפים. לבסוף הקרב וולברין מצא את אביו הרוחני ללא רוח חיים. הוא ניסה להמשיך בחייו ומצא את אהובת חייו - לבנה - חצי אישה וחצי אשת זאב. הוא התחתן איתה, אהב אותה ומצא בה את האושר שלקחו ממנו בעבר. אך גם אליה הגיעו אנשי הערפד. שלוש פעמיים הם תקפו ושלוש פעמים הם יצאו עם ידיהם על העליונה. הפעם זה ייגמר שונה. הפעם אדם לאדם זאב ואין זאב נקמני יותר מוולברין.

9. Master of the Xiii Tribe
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    אחי - זה היה עמוק XD
    רשום, עוד שתיים ומתחילים

10. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    שם: סטיבן גלואה
    רקע:סטיבן נולד לפני 23 יום למשפחת אנשי זאב די חלשה בעיר, הוריו היו ללעג בקרב אנשי הזאב ואפילו הערפדים לא ניסו לתקוף אותם מרוב חולשתם. סטיבן גדל עם השנים והפך לאיש זאב די נערץ בפני חבריו מהשכונה, אך הוריו שמו אותו בפני מכשול. אז לילה אחד לפני בערך שנה, הוא הרג אותם ללא רחמים ומכר את ביתו. הוא הלך לצפון העיר שם הקים לעצמו בית די עלוב אבל אהוב עליו ביותר.לפני כמה חודשים הוא הוא השתתף בסוג של טורניר של אנשי זאב בעיר אך נכשל אפילו לעבור את השלב הראשון, מאז הוא מתאמן כל יום, כל היום והוא מתכננן להיות איש הזאב החזק ביותר בסביבה.
    מאז, סטיבן הבטיח לעצמו שהוא לא יפסיק עד שהוא יהיה איש הזאב החזק ביותר בעיר ואף בעולם כולו ובנוסף הוא הבטיח לעצמו להיות איש זאב חשוב במלחמה ויעזור לקבוצת אנשי הזאב לנצח ואף להביס את אנשי הזאב.
    לצורך כך, סטיבן ביקש משכן שלו, איש זאב חזק מאוד, לעזור לו להתאמן, הוא הסכים ומאז הם מתאמנים ביחד. "היום הגיע זמנך" אמר המאמן של סטיבן אליו אתמול וסטיבן מוכן למלחמה הקשה והכואבת נגד הערפדים!
    כמה דברים חשובים נוספים שלא הסברתי,
    1) מאז הריגת הוריו סטיבן מרבה להתבודד.
    2) לרוב, כשסטיבן נמצא במצב אדם הוא משסף את גרונם של קורבנותיו באמצעות פגיון קטן שהוא מחזיק בחגורה, פגיון זה הוא קיבל מסביו לו הוא רכש כבוד רב והוא שומר עליו מכל משמר.
    3) לרוב, סטיבן תוקף את קורבנותיו כאשר הוא במצב זאב אדם אך יש מקרים מועטים בהם הוא תוקף אותם במצב אדם.

מקווה שתקבל אותי D:

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    שם: ג'ון ברוט
    רקע: הסיפור שלי מלא יגון וצער וכך גם קצת מבולבל, זה התחיל ככה. נולדתי למשפחה טובה, אבי היה חוטב עצים, כל יום הוא היה הולך למכור את סחורתו. היינו משפחה ענייה אך מבחינה רגשית דבר לא חסר לנו. יום אחד אבי נעלם באופן מסתורי,אמי סיפרה לי שהוא אמר שהוא יוצא למסע ומאז היא לא שמעה ממנו דבר. כעבור מספר שנים הגיע איש -זאב מסתורי לביתי, הוא ציווה עלי לגלות לו את סודו של אבי (כדי לוודא שאיני יודע אותו) אמרתי לו שאיני יודע דבר ולכן הוא נשך אותי לפחות כך חשבתי. הרגע הבא שאני זוכר היה שהייתי כלוא באזיקים בבית סוהר, הייתי עצוב ומבולבל כעבור שעה נכנס לחדרי אותו איש הזאב, הוא אמר לי בקול מוכר ורגוע "שלום בני,אתה בטח שואל מה אתה עושה כאן. פעם זאב נשך אותי וגילה לי את העולם הקסום ששוכן בחוץ,רציתי להראות לך אותו לכן נשכתי אותך והבאתי אותך הנה. אתה מעכשיו איש –זאב,אתה תתחיל את מסעך בנתניה." אחרי שהוא סיים את דבריו הוא הסביר לי את אותם היתרונות והחסרונות של אנשי-הזאב כך התחלתי את מסעי.
    גזע: בני אדם (איש-זאב)
    חפצים:

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. Master of the Xiii Tribe
    כנראה שלא הסברתי טוב O:
    ברקע, זה לפני שהפכתם לגזע שרציתם Xd
    תתקנו

13. אני ניניני אני סמל מיני
    שם: האק דארק
    עיירה התחלתית: נרניה
    רקע: האק נולד בעייריה נרניה כבן יחיד,אימו נפטרה כשבוע אחרי שילדה אותו.האק גדל עם אביו,בעל פונדק קטן בצפון העיר.
    האק נהג לעזור רבות לאביו בעבודה בפונדק,מסיבה זאת גם לא הלך לבית הספר כמו כל שאר הילדים.הוא אהב את הלילה,הוא אהב לעבוד בפונדק ולהשתתף בחגיגות של התושבים העייפים החוזרים מן העבודה.
    רבים מתושבי העיר נהגו לבוא לפונדקו של אביו של האק,כל יום אחר העבודה ולספר על עבודתם הקשה וצחוק על זאת.האק גדל ועם הזמן גדלה אוכלוסיית הפונדק והביאה עימה עבריינים ופושעים מהעיר הסמוכה,נתניה.
    האק התעמת והסתכסך רבות עם בני העיר המקבילה,עד שלילה אחד נדקר האק בכתפו.מיד הוגש ל טיפול רפואי אך תעונה זאת הצריכה מהאק להחלים במיטה כחודשיים.
    ביום הולדתו ה-19 בליל ירח מלא הרגיש האק מוזר מתמיד,הוא נרגיש חם,שערות על ידיו החלו לגדול מהר,בשניות נהפכו שהרות הידים הגבריות שלו לפלומה חומה(><").
    הוא הרגיש את מבנה לסתו משתנה וציפורניים ארוכות גודלות לו,הוא קם בקושי מהמיטה,הלך אל המראה וקפא!לא ראה האק בן אדם במראה,הוא ראה איש זאב עומד מולו!
    גזע: בני אדם-אנשי זאב

קרדיט ענק לרועי!

14. מורחקים
    שם: אופיר
    שם: ג'ייקוב בלאק
    רקע: ג'ייקוב נולד בעיירה רחוקה, שמה לא ידוע. מאז הזמן עבר והוא גדל עם שני הורים אוהבים ושני אחים. ג'ייקוב היה נוהג להיות ילד טוב, לפחות זה מה שאמו ידעה. ג'ייקוב ואביו היו מתאמנים בצורה יומיומית באומנויות לחימה למיניהן. בבית הספר ג'ייקוב היה מקובל והצליח בלימודים. תלמידים לא העזו לגעת בו בגלל שהוא היה חזק מאוד. נשמעים חיים מושלמים לא? לא. ב2 לפברואר, עיירתו נהרסה על ידי חברות ערפדים, רק הוא שרד. ג'ייקוב התחיל לנדוד בין ערים עד שלבסוף הגיע לנתניה, שם הוא היה ישן ברחובות ואוכל מהפחים, לעתים גם גונב. יום אחד כאשר ישן ברחוב הוא התעורר כאשר חבורה של "ערסים" הרביצה לו, הוא ניסה להתגונן אך הם היו רבים, עד שהגיע איש והציל אותו, אך משהו היה מוזר באיש, היו לו טפרים והוא היה מזיל ריר. הוא נתן לג'ייקוב "מתנה" והביא לו פתק. 'כדאי לך לבוא מחר בשעה 9 בלילה לפאב "ג'ון מקרטני הזקן" אם אתה רוצה להתנקם באלה שהרסו את הכפר שלך'

15. Master of the Xiii Tribe
    טוב, אני עכשיו עורך את החוקים של הגזעים, ובקשר לאחרים, אי אפשר להתחיל בתור אנשי זאב! אפשר להיוולד למשפחת זאבים, אבל אתם בני אדם. רק ערפדים יכולים להיוולד לערפדים.
    תתקנו D:
    קיצר, אתם תהפכו לגזעים במשחק, בהתחלה, לא ברקע Xd

עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •