Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 99
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    שם: ג'ון ברוט
    עיירה התחלתית: נתניה
    רקע: הסיפור שלי מלא יגון וצער וכך גם קצת מבולבל, זה התחיל ככה. נולדתי למשפחה טובה, אבי היה חוטב עצים, כל יום הוא היה הולך למכור את סחורתו. היינו משפחה ענייה אך מבחינה רגשית דבר לא חסר לנו. יום אחד אבי נעלם באופן מסתורי,אמי סיפרה לי שהוא אמר שהוא יוצא למסע ומאז היא לא שמעה ממנו דבר. מסי שבוע הם היו מקבלים מכתב עליו כתוב "עם אתם רוצים לראות שוב את ברד (שם אבי),תביאו לנו אוצר כל שהוא מטבעות זהב וכדומה."אנחנו היינו מבוהלים מי היהי יכול לכתוב לנו את אותו המכתב,הבנו שאנחנו צריכים לצאת למדע בו נגמצא את הפתרון לשאלה זאת,ההיכן האוצר?,מי חטף את אבי? כל שאלות אלה נשעארו רק עובדה אחת היית לי אני צריך להתחיל את מסעי כדי להציל את אבי.
    גזע: בני אדם (איש-זאב)
    חפצים:

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    שם: אליס צ'רלסטון.
    עיירה התחלתית: טלפוניק
    רקע: אליס צ'רלסטון נולדה עיוורת. כתוצאה ממוגבלותה, מעולם לא הצליחה לפתח מיומנויות חברתיות. הוריה אשר מתמודדים עם המצב הקשה של ילדתם מנסים כעת לחפש את הדרך בו היא תוכל, בפעם הראשונה, לראות את העולם הרחב אך ללא הצלחה. אליס אשר נותרה בודדה בחייה, ללא דרך להכיר אנשים אחרים, פיתחה קישורים רבים בקריאת בריל עוד כאשר הייתה קטנה. בעזרת כתב הבריל, היא יודעת כל כך הרבה על העולם בו היא חיה אך היא לעולם לא ראתה אותו. אך אובדן חוש השמיעה שלה מביא לה חדות גבוהה מאוד של חוש השמיעה ושל חוש הריח.
    יום אחד, אליס עשתה את דרכה הביתה מבית הספר בעזרתו של כלב הנחייה שלה. לא שמה לב והגיחו שלושה נערים מסמטה בצד הרחוב, הנערים לעגו לה על עוורונה, בעטו בכלב הנחייה שלה, זרקו את החפצים שלה על האדמה ולבסוף גם הכו אותה עד כדי חבלות קשות בידייה וברגלייה והסתלקו. אליס זוכרת היטב את קולם של הנערים, אך מה תוכל לעשות נערה עיוורת?
    גזע: בני אדם (אנשי זאב)
    חפצים:

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    טופס הרשמה:

שם: לוקאס אודיטורה (חיחי אני משועמם)
    עיירה התחלתית: נשמה תזמיני ניידת יש הרוגים (אני מניח שאתה מבין נתניה)
    רקע: לוקאס היה אדם משועמם חיו היו משעממים וחסרי ריגושים... אולי בגלל שהוא לא חיפש אותם.
    הוא לא נהג להסתובב באזורים הפשעיים יורת של עיר הפשע אבל תמיד רצה ללכת לשם,
    ההורים שלו לא הרשו לו להסתובב שם מפחד שיירצחו אותו וכנראה שהוא דיי פחד ממה שהם סיפרו לו על המפלצות שמסתובבות שם.
    יום אחד התעורר לוקאס וראה את גופותיו של הוריו מלאות חתכים, שריטות שנגרמו מטפרים וחורים שנגרמו משניים.
    הוא היה עצוב אך בלי האיסורים שלהם הוא היה יכול ללכת אל האזורים האפלים של העיר...
    גזע: בני אדם (זאבים)
    חפצים: (תשאירו ריק)

4. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    רוח מתמתאית ושיפשוף רשומים.

ההתחלה

עורב שחור, עף מעל העיר נתניה ונחת על אחד הבתים. הוא הסתכל על כול מי שהיה שם. ודמעות התחילו לרדת, הוא חשב,"איזה מין עולם לא צודק זה?"
    לפתע הוא מתחיל להיסתכל על נער, הוא מסתכל עליו ואז אומר,"רון בירנן... בוא נראה איזה הרפתקאות יש לך.

התחלה לרון-
    אתה הולך ברחוב, ורואה גברים רבים רבים, נשים קופצות אחת על השנייה בשביל בגדים, ועוד דברים למניהם...
    אתה רואה בר, נכנס אליו, ומתיישב על אחת הכיסאות שם, וכשלפתע בא המלצרית ושואלת,"מה תרצה להזמין? יש לנו, גלידה, מיילקשייק, וסנדוויצים."
    אתה מסתכל ורואה שיש לך 500 שקל.
    אתה שואל את המלצרית כמה עולה כול דבר והיא עונה,"20 שקל כול דבר." מה תעשה?

העורב משתעמם ומתחיל לעוף למישהו אחר, הוא מגיע לאזור אפל יותר בנתניה ונועץ את עינייו בוולברין. הוא אומר,"הינה משהו מעניין.." וולברין נמצא בבית קברות, מבקר את אשתו. העורב נוחת על אחת הקברים, ומסתכל בשקט על וולברין. וולברין מתחיל לבכות קצת, ואז אומר,"לא. נשבעתי שלא אבכה, ואלך לנקום בהם! בכולם! אני ינקום!" העורב אומר לעצמו,"חבל שהוא לא מת... אני לא יכול לעזור לו ככה..."
    התחלה לוולברין.
    אתה הולך לבית שלך בנתניה, בית מפורק ושרוף קצת, אתה נכנס לבית, ושם הוא דיי נקי, אתה מסתכל על התמונה של אשתך, ואז אומר,"שלום לך אהובתי" לפתע, מתוך החלונות, מתחילים לזרוק אבנים, מה תעשה? (דרך אגב, אתה לא זאב ולא חצי זאב,)

העורב, כבר הספיק לעוף לאדם הבא. הוא מגיע לג'ייקוב. שעדיין בשוק ממה שקרה ביום הקודם, הוא מסתכל עליו ואז אומר,"הינה נשמה, שעברה הרבה בחייה..." ועוד דמעה זולגת מעיניו.

התחלה לג'ייקוב:
    אתה עדיין בשוק ממה שקרה אתמול, ולא בטוח אם לבוא או לא לבר, מחשובות כמו," אולי זאת מלכודת?" עולות בראשך. אתה נזכר שהאיש השאיר לך קצת כסף, ואתה מחליט ללכת לקנות אוכל, אתה הולך לרחוב שיש בו הרבה מסעדות, ורואה כול מיני מסעדות, בין פיצריות, לבין מסעדות מכובדות מאוד... אבל מי יודע מי מתנהל שם? אתה שם לב למסעדה קטנה שעליה כתוב,"אפילו דרקונים עלולים לבוא לפה" ומחליט שזה שם מוזר למדי, והולך למסעדה. כשאתה נכנס, אתה מתיישב באחד השולחנות הרקים, כשלפתע בא אלייך מישהי ומתיישבת לידך ושואלת,"מה שמך? שמי מארי"
    מה תעשה?

העורב שמח קצת ממה שקורה לג'ייקוב ואומר,"בוא נראה נראה מה קורה עם הנבחר הבא שלנו..." והוא מתחיל לעוף,
    ומגיע לג'ון, שבנתיים נלחם בקרב, ומסביב יש הרבה אנשים, הוא מסתכל עליו ואומר,"כן.. הנבחרים שלנו ממש חסידים."
    התחלה לג'ון:
    אחרי מה שקרה לך לפני שבועות כשעזבת את הבית, אתה כרגע בנתניה מסתובב ומנסה לאגור מידע, ולפתע מתחילים כמה בחורים לשיר,"ערפדים זה הכי טוב, אני לא יכול לחכות לרגע שאני יהפוך לערפד!" אתה מתעצבן ואומר להם,"ערפדים הם רשעים!" הם מתחילים לצחוק עלייך, ואחד מהם זרק עלייך בקבוק, אתה מתעצבן וקופץ עליו ומתחיל לריב איתו מכות. אתה מכניס לו ימנית, בפרצוף והוא נותן לך בעיטה בבטן, מה תעשה?

העורב חושב,לא רוצה יותר אי צדק, ועף לעיר במרחק לא קטן משם, לעבר, טלפוניק, ושם לעבר, אליס. הוא רואה את הבנים שמתחילים להרביץ לה, ואומר לעצמו,"לעזאזל.. אני צריך גוף שאוכל לעזור לאנשים..." לפתע הם מתחילים לברוח והעורב עף לעבר אליס - מה שהוא יודע, עבירה חמורה ביותר. הוא מסתכל עליה, ושואל אותה,"את בסדר?"
    התחלה לאליס - את עדיין פצועה ממש קשה, ופתאום בה מישהו לעזור לך ושואל אותך,"את בסדר?" מה תעשי

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Zach Fair צפה בהודעה

ההתחלה

עורב שחור, עף מעל העיר נתניה ונחת על אחד הבתים. הוא הסתכל על כול מי שהיה שם. ודמעות התחילו לרדת, הוא חשב,"איזה מין עולם לא צודק זה?"
    לפתע הוא מתחיל להיסתכל על נער, הוא מסתכל עליו ואז אומר,"רון בירנן... בוא נראה איזה הרפתקאות יש לך.

התחלה לרון-
    אתה הולך ברחוב, ורואה גברים רבים רבים, נשים קופצות אחת על השנייה בשביל בגדים, ועוד דברים למניהם...
    אתה רואה בר, נכנס אליו, ומתיישב על אחת הכיסאות שם, וכשלפתע בא המלצרית ושואלת,"מה תרצה להזמין? יש לנו, גלידה, מיילקשייק, וסנדוויצים."
    אתה מסתכל ורואה שיש לך 500 שקל.
    אתה שואל את המלצרית כמה עולה כול דבר והיא עונה,"20 שקל כול דבר." מה תעשה?
    אני אגיד למלצרית:"אני רוצה מכול דבר 1!"ואז אגיש לה את הכסף.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    .

ההתחלה

התחלה לג'ון:
    אחרי מה שקרה לך לפני שבועות כשעזבת את הבית, אתה כרגע בנתניה מסתובב ומנסה לאגור מידע, ולפתע מתחילים כמה בחורים לשיר,"ערפדים זה הכי טוב, אני לא יכול לחכות לרגע שאני יהפוך לערפד!" אתה מתעצבן ואומר להם,"ערפדים הם רשעים!" הם מתחילים לצחוק עלייך, ואחד מהם זרק עלייך בקבוק, אתה מתעצבן וקופץ עליו ומתחיל לריב איתו מכות. אתה מכניס לו ימנית, בפרצוף והוא נותן לך בעיטה בבטן, מה תעשה?
    אני נזכר באחד מין המילים שהיו כתובים במכתב 'אם לא תביאו לנו את אוצר זה,מערכת דמו של אביך תקרוס,צתבוא מהר!' אני ממשיך לתת להם מכות בעודי ממלמל "ערפדים חטפו את אבי,הם גזע מרושע!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. מורחקים
    שם: אופיר

ההתחלה

העורב, כבר הספיק לעוף לאדם הבא. הוא מגיע לג'ייקוב. שעדיין בשוק ממה שקרה ביום הקודם, הוא מסתכל עליו ואז אומר,"הינה נשמה, שעברה הרבה בחייה..." ועוד דמעה זולגת מעיניו.

התחלה לג'ייקוב:
    אתה עדיין בשוק ממה שקרה אתמול, ולא בטוח אם לבוא או לא לבר, מחשובות כמו," אולי זאת מלכודת?" עולות בראשך. אתה נזכר שהאיש השאיר לך קצת כסף, ואתה מחליט ללכת לקנות אוכל, אתה הולך לרחוב שיש בו הרבה מסעדות, ורואה כול מיני מסעדות, בין פיצריות, לבין מסעדות מכובדות מאוד... אבל מי יודע מי מתנהל שם? אתה שם לב למסעדה קטנה שעליה כתוב,"אפילו דרקונים עלולים לבוא לפה" ומחליט שזה שם מוזר למדי, והולך למסעדה. כשאתה נכנס, אתה מתיישב באחד השולחנות הרקים, כשלפתע בא אלייך מישהי ומתיישבת לידך ושואלת,"מה שמך? שמי מארי"
    מה תעשה?
    OOG: איזה עורב נחמד D:

IG: "מה שמי? ממזמן כבר לא שמעתי כזאת שאלה פשוטה, השאלות ששמעתי בעבר היו "אתה בטוח שאתה רוצה למות?" או "אתה תמשיך לחיות, אני סומך עליך שתהיה לוחם דגול". המשפט השני נאמר על ידי אבי" אומר לה בעוד שאני חולם בהקיץ "סליחה על הפריקה, שמי הוא ג'ייקוב בלאק, את יודעת במקרה היכן נמצא בר הנקרא 'ג'ון מקרטני הזקן'?" אשאל אותה בתמימות.

8. NO SOUP FOR YOU!
    ההתחלה

התחלה לאליס - את עדיין פצועה ממש קשה, ופתאום בה מישהו לעזור לך ושואל אותך,"את בסדר?" מה תעשי
    "א.. אני.." אני מתחילה לגמגם, ממששת את האדמה ונעזרת בה כדי לקום. "אני חושבת שאהיה בסדר." אני אומרת, עדין מתנשפת והמומה, מלטפת את הכלב שלי ובודקת אם הכל בסדר איתו.

יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

9. Master of the Xiii Tribe
    לוקאס - רקע מעפן תשפר ואז נראה.

רון.

המלצרית מסתכלת עלייך במבט מזלזל ושואלת אותך,"הכסף הזה לא גנוב נכון?" אתה אומר לה שלא והיא הולכת ומביאה לך את כול מה שביקשת, אתה אוכל הכול, כשלפתע, נכנסים כמה אנשים, שנראים לא כול כך רגילים, ואחד מהם הולך למלצרית ואומר לה,"אנחנו צריכים ללכת לקרב... את רוצה לבוא?" היא מסתכלת עליו ואומרת,"כמובן! לא אנטוש אותך בחיים!" אתה רואה שהיא הולכת למנג'ר ואומרת לו,"אני מתפטרת." והולכת לאיש, הם מתחילים ללכת... מה תעשה?

ג'ון
    הם מתחילים לצחוק עלייך, כולם, והם קופצים עלייך, לפתע מופיע איש, הוא מביס את כולם באגרוף רגיל, זה נראה כאילו הם כולם מתים... האיש מסתכל עלייך ומחייך, יש לו ניבים ארוכים, הוא עומד לתקוף אותך! לפתע קופץ עליו זאב ענק, ומתחיל קרב בניהם, זה נראה כאילו הם נלחמים עלייך, אתה רוצה לברוח, אבל עדיין חש את הצורך להישאר.... מה תעשה?

ג'ייקוב

הנערה מסתכלת עלייך ואומרת לך,"בטח, בנתניה כולם מכירים את כולם. הבר נמצא צפונית מפה." אתה מסתכל עליה ומחייך ושואל בהתרגשות "באמת?!". "לא, אתה פסיכי? זה אחד הברים הכי מסכונים בנתניה - אם לא בארץ,אבל כן אני מכירה אותו. מה לך ולו?" היא שואלת אותך, גם בתמימות, כי היא יודעת, שרוב האנשים שהולכים לשם, זה בשביל לראות את הנשים, או להשתמש בסמים..

אליס
    את מרגישה שהכלב שלך פצוע קשות, ומתחילה לבכות, את שומעת את הקול אומר לך,"מה את בוכה?" את עוזבת את הכלב, ולפתע את שומעת נביכות, הכלב שלך בסדר גמור. הקול אומר לך,"את אליס נכון? אני פה כדי לעזור לך, לפחות בזמן הקרוב." את מחייכת ולפתע מרגישה משהו על הכתף שלך,העורב עלה עליה ואומר,"אני עורב, ולא את לא מדמיינת." מה תעשי?

הודעה
    -------------------------------
    נחסמו המקומות לאנשי זאב, יש חמש מהם, ואפס ערפדים.
    עד שיהיו לפחות 3 ערפדים, נחסמו המקומות.

10. משתמש מנוסה
    לוקאס - רקע מעפן תשפר ואז נראה.

רון.

המלצרית מסתכלת עלייך במבט מזלזל ושואלת אותך,"הכסף הזה לא גנוב נכון?" אתה אומר לה שלא והיא הולכת ומביאה לך את כול מה שביקשת, אתה אוכל הכול, כשלפתע, נכנסים כמה אנשים, שנראים לא כול כך רגילים, ואחד מהם הולך למלצרית ואומר לה,"אנחנו צריכים ללכת לקרב... את רוצה לבוא?" היא מסתכלת עליו ואומרת,"כמובן! לא אנטוש אותך בחיים!" אתה רואה שהיא הולכת למנג'ר ואומרת לו,"אני מתפטרת." והולכת לאיש, הם מתחילים ללכת... מה תעשה?
    "זה היה מוזר..."אחשוב לעצמי
    ואז אגיד למנג'יר:"אני יכול לעבוד פה?ומה קרה כרגע?לא הבנתי ממש את הקטע של היפה והחנון..."

11. מורחקים
    ג'ייקוב

הנערה מסתכלת עלייך ואומרת לך,"בטח, בנתניה כולם מכירים את כולם. הבר נמצא צפונית מפה." אתה מסתכל עליה ומחייך ושואל בהתרגשות "באמת?!". "לא, אתה פסיכי? זה אחד הברים הכי מסכונים בנתניה - אם לא בארץ,אבל כן אני מכירה אותו. מה לך ולו?" היא שואלת אותך, גם בתמימות, כי היא יודעת, שרוב האנשים שהולכים לשם, זה בשביל לראות את הנשים, או להשתמש בסמים..
    "בר מסוכן? את צוחקת עלי? כמעט כל גבר שתביאי לכאן, כל עוד שהוא לבד, אצליח לנצח אותו בקלות. אני מומחה בכל סוג של אומנות לחימה" אומר לה בגאווה "הקשר שלי אל הבר הוא מיוחד במינו, איש מוזר אמר לי להגיע אליו, עדיין לא הבנתי מה הטמטום לקרוא לבר "ג'ון מקרטני הזקן" כאילו, מילא "תומאס אדיסון המת" אבל מה קשור ג'ון מקרטני?" אומר לה באילוץ.

אגב, שכחתי לומר שאני מסתובב עם חליפה (גנובה מן הסתם) ואני בלונדיני, רק שתדע D:

12. NO SOUP FOR YOU!
    אליס
    את מרגישה שהכלב שלך פצוע קשות, ומתחילה לבכות, את שומעת את הקול אומר לך,"מה את בוכה?" את עוזבת את הכלב, ולפתע את שומעת נביכות, הכלב שלך בסדר גמור. הקול אומר לך,"את אליס נכון? אני פה כדי לעזור לך, לפחות בזמן הקרוב." את מחייכת ולפתע מרגישה משהו על הכתף שלך,העורב עלה עליה ואומר,"אני עורב, ולא את לא מדמיינת." מה תעשי?
    אני מתחילה לגמגם שוב, לא מצליחה להוציא מילה במשך כמה שניות. "מי אתם? איך יכול להיות שהעורב מדבר? איך אתה יודע את שמי?" אני שואלת במהירות, מחכה לתשובה.

13. Master of the Xiii Tribe
    רון.

המנג'ר מסתכל עלייך במבט מוזר ואז אומר,"לא.. היא תחזור." אתה מתבאס ומחליט טוב, הגיע הזמן ללכת החוצה.
    אתה הולך החוצה ורואה שוב אנשים רבים, ולפתע נופל לך קצת כסף מהכיס, הם מסתכלים על זה, וקופצים עלייך במטרה לקחת את כול הכסף שיש לך, מה תעשה?

ג'ייקוב

"אתה חמוד" היא אומרת תוך כדי שהיא משחקת בשעירה, "אבל מספיק, זה בר לא לבני אדם" ואז היא מתחילה ללחוש,"הדברים שבאים לשם... זה דברים אפלים ביותר" אתה מסתכל עליה ואז שואל,"האם את בת אדם?"
    הוא שוב לוחשת לך ואז אומרת,"לא.. אני ערפדית." מה תעשה?

ואחרונה וחביבה כמו תמיד D:
    אליס

"אין לך מה לחשוש..." אומר לך, ואז הוא אומר,"בזמן הבא, אני יהיה העיניים שלך." את אומרת "אוקיי... מסיבה כלשהי אני בוטחת בך..." ואת מתחילה ללכת לעבר הבית שלך, תוך כדי הוא שואל אותך,"תגידי, מה את חושבת על העולם הזה?"

14. משתמש מנוסה
    רון.

המנג'ר מסתכל עלייך במבט מוזר ואז אומר,"לא.. היא תחזור." אתה מתבאס ומחליט טוב, הגיע הזמן ללכת החוצה.
    אתה הולך החוצה ורואה שוב אנשים רבים, ולפתע נופל לך קצת כסף מהכיס, הם מסתכלים על זה, וקופצים עלייך במטרה לקחת את כול הכסף שיש לך, מה תעשה?
    "אתם לא תיקחו כסף יהומלסים!"אומר להם ואקח במהירות את הכסף
    ואם מישהו לקח לי ארוץ אחריו,אתפוס אותו ואתן לו אגרוף בפרצוף.

15. מורחקים
    ]
    ג'ייקוב

"אתה חמוד" היא אומרת תוך כדי שהיא משחקת בשעירה, "אבל מספיק, זה בר לא לבני אדם" ואז היא מתחילה ללחוש,"הדברים שבאים לשם... זה דברים אפלים ביותר" אתה מסתכל עליה ואז שואל,"האם את בת אדם?"
    הוא שוב לוחשת לך ואז אומרת,"לא.. אני ערפדית." מה תעשה?
    אקום משם במיידית ואעזוב את המקום בעוד שאני מפנה את הגב אליה "ערפדים זה מה שהרס את העיר שלי ורצח את כל חבריי ובני משפחתי" אומר לה בגועל בעוד שאני עדיין בשוק מהחדשות המפתיעות. אלך אל הבר המיועד ואחכה שם עד השעה 8 בדיוק. לאחר מכן, אכנס לשם.

עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •