ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
רון
האנשים רצים עלייך כולם ביחד, ולוקחים ממך את הכסף.
ומתחילים לריב בעצמם על זה.
אתה הולך עצוב כשלפתע, הולך אלייך איש, ושואל אותך,"אתה רוצה להרוויח כסף במהירות?"
ג'ייקוב
אתה נכנס לבר ושם אתה רואה שלט עם חוקים. אתה הולך אליו ומתחיל לקרוא אותו וזה מה שאתה רואה:
חוק 1: כולם מוזמנים לבר הזה.
חוק 2: אין קרבות בבר הזה.
אתה מסתכל מסביב, ואז רואה את האיש המוזר, והולך אליו. הוא אומר לך,"שב." ואתה יושב, אתה לא יודע אם זה מפחד או מרגש אחר.
"אתה בטח רוצה לדעת מה קרה לפני מספר לילות נכון?"
אתה מסתכל עליו, ולפי המבט הוא רואה שכן.
ואז הוא מתחיל לספר לך,"אני איש זאב, בצבא של המלך. אתה, מוזמן להצטרף אם אתה רוצה"
אליס
"אז... את רואה את העולם כמוני.." הוא אומר ומתחיל לצחוק. ואז שואל אותך בשיא הרצינות, "מה דעתך, על מתנה?"
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
אליס
"מה דעתך... על לקבל את העיניים שלי? אבל יש לזה גם מחיר." הוא מתחיל לצחוק צחוק קצת מוזר, אתם מגיעים לבית שלך, ואתם עולים לחדר שלך, את שמה לב, כשאת עוברת ליד ההורים שלך, הם אפילו לא שמים לב אליו, והוא שותק.
רון
הוא מתחיל לצחוק ואז אומר,"אתה יכול לעבוד במקום העבודה שלי, בית הקברות. מה תעשה?
אליס
"המחיר הוא, הביתולין שלך" הוא אומר לך בשיא הרצינות. לפתע אמא שלך שלך דופקת בדלת ושואלת,"אליס, את בסדר? את צריכה משהו?"
רון
הוא מסתכל עלייך ואומר,"אתה יכול להיות מכין גופות... אתה תקבל 20 זהב בשעה... רוצה?"
------------------------------
עכשיו אני מסביר לכם את מערכת העבודה.
בעיקרון, על כול שעה, אתם מקבלים כסף כשאתם נמצאים בזה ויכולים להפסיק מתי שאתם רוצים.
לא תקבלו תגובות בזמן הזה אלא אם זה איוונט
רון
"לא.. תגיד תודה גם על זה." הוא לוקח אותך לחדר ניתוח הגופות, ומסביר לך איך לעשות את הכול, ואז נותן לך כלים ובגדים. אתה שם את הבגדים ומתחיל לעבוד ואז הוא אומר לך,"אתה תקבל את הכסף שלך בסיום העבודה" ומתחיל לצחוק צחוק מפגר קצת.
--------------------
אתה מוקפא מהמשחק ל18 שעות אם לא, פשוט תגיד שאתה רוצה להפסיק ואז תקבל כסף רק על השעות שעבדת עליהם.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)