[U][B][
גייקוב
"טוב, שמע, אין לי כוח ללכת ממש איטי, אז בוא נלך לשם בצורה יותר מהירה..." אתה עונה לו בחיוב, ושניכם הולכים ליציאה מהבר, בדרך ניגש אליכם אדם שחור, ואז האיש זאב אומר לו,"שלום מיידנייט." ומיידנייט עונה לו,"שלום טום. יש לי חבילה לג'נסיס. אתה מוכן לעביר לו אותה?" טום עונה לו בחיוב ולוקח את החבילה ואז אומר לו,"להתראות מיידנייט, תשמור על עצמך." שניכם יוצאים מהבר ואז טום מתחיל להשתנות, פרווה מתחילה לגדול עליו במהירות, ושרירים. החולצה שלו נקרעת, ומתחיל לצמוח לו חוטם, הוא מסתכל על עצמו ואומר,"שיט, שכחתי להוריד את החולצה!" ואז מסתכל עלייך ואומר,"תעלה" אתה עולה עליו והוא מתחיל לרוץ בשיא המהירות, אחרי מספר דקות, אתם נמצאים מול בית גדול וישן. טום משתנה בחזרה לצורת האדם שלו, ואתם מתחילים להיכנס. בתוך הבית יש הרבה מאוד אנשים, כול אחד עושה משהו אחר. לפתע קופץ על טום איש עם שיער אדום ואומר לו,"טומי, היית אצל מיידנייט?" וטום עונה לו בחיוב ונותן לו את החבילה, האיש מתרגש וטום שואל אותו,"ג'נסיס, מה זאת החבילה הזאת?" וג'נסיס עונה לו,"אתה כבר תגלה, דרך אגב, המאסטר מחפש אותך". "אני יודע,איפה הוא?" עונה טום, וג'נסיס עונה מהר,"בחדר האוכל" טום אומר לך,"יאללה בוא" ושניכם הולכים דרך כמה דלתות עד שאתם מגיעים לחדר האוכל, שם יושב בחור צעיר ואיש זאב זקן.הבחור הצעיר אומר,"היי טום! זה הוא?" וטום עונה לו,"כן." ואז האיש זאב הזקן אומר,"טום...זה הוא? בחרת נכון..." הוא מתחיל להיסתכל עלייך בצורה מוזרה ואז אומר,"יש לו צל מוזר..." ואז קורה לך ושואל אותך,"אתה רוצה להפוך לאיש זאב?"