Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 7 ראשוןראשון ... 34567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 99
  1. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    ג'ייקוב

אתה מחכה ומחכה ומחכה. עברה חצי שעה ואז עוד חצי שעה. לפתע אתה שומע קבוצה של נערים הולכים, ושרים, וקבוצה של בנות שהולכת לכיוון שלהם. הנערים עוצרים ואז מנסים לדבר עם הבנות, שמתעלמות מהם. לפתע אחד הבנים קופץ על אחת הבנות, ומנסה להפשיט אותה. וכול הבנים שרים וצוחקים, ומנסים לעשות את אותו הדבר, הבנות מתחילות לצרוח. אתה עם חיוך מתחיל לרוץ אליהם במהירות, וכשאתה מגיע אליהם, אתה אומר להם,"תעצרו עכשיו" הבנים מסתכלים עלייך וצוחקים ואחד מהם אומר,"מה אתה אמור להיות? לבינקומן?" אתה מתעצבן ומוציא את הסכין המיוחדת שלך. הם מבינים שאתה רציני וכולם מוציאים סכינים, אחד אחד קופץ עלייך,ואתה הורג. לבסוף נשאר אחד שמתחיל לברוח. הבנות מודות לך, ומתחילות ללכת, בוכות ופוגעות. אתה לוקח שלוש מהגופות אל האחוזה, ואז נכנס לאחוזה כדי לבקש עזרה כדי שיראו לך איך לעשות את מה שאתה צריך. ג'נסיס שומע אותך ואז יוצא החוצה, בתחתונים בלבד. ושואל אותך ,"צריך עזרה?"

אליס

דרו מסמיך קצת, ושמח שאת לא רואה את זה. ואז אומר לך,"טוב, נדבר כבר יש לי שיעור." את אומרת לו להיתראות. ולפתע את שומעת קול, זה היה הקול של המחנכת שלך. היא קוראת לך להיכנס לשיעור, את עוקבת אחרי הקול ונכנסת לשיעור. המורה מתחילה לדבר אבל את מתעלמת ממה שהיא אומרת, רק חושבת על מה שהעורב אמר ומחשבות שונות עולות לך לראש.
    ------------------
    כעבור שעתיים
    --------------------
    "אז... תלמידים, כשאתם עושים סקס, אם זה מרגיש טוב, אתם עושים את זה באופן שגוי."
    *צלצול*
    את יוצאת משעוממת מהכיתה כשלפתע מישהי צועקת לך באוזן,"אליס! זאת את!" את מזהה את הקול בתור איליין. חברה שלך מהגן, שבקושי מגיעה לבית ספר, אבל אתן חברות ממש טובות. היא שואלת אותך,"מה חדש, מה קורה?"

וולברין

אתה עושה את הסמל של הצבא של המלך, כמו שהמורה הרוחני שלך לימד אותך.

o¶$$o°°°°°o$$¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶o
    o¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶o
    o¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ ¶¶´´´¶¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´1´´´´´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶´´¶¶´´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´o¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶¶¶¶´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶o
    o¶´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶o
    o¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
    o¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶o
    o¶´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
    o¶´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
    o¶´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
    o¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶o
    o¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶o
    ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
    ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
    ואז אתה נזכר, שהוא סיפר לך על הבר של מיידנייט, ג'ון מקרטני הזקן. שם יש הרבה אנשים מעניינים, וחוקים של אין קרבות. אתה מתחיל ללכת, ובלי שאתה שם לב אתה נמצא שם. אתה מסתכל ובכול עבר אתה רואה,אנשי זאב, וערפדים מדברים ביחד. יש שם שולחן ריק, מה תעשה?

רון

התגובה הזאת הייתה עלובה מידי כשאני אני ייתן לה המשך. תשפר אותה ואז אתן עלייך תגובה.

2. מורחקים
    שם: אופיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Zach Fair צפה בהודעה
    ג'ייקוב

אתה מחכה ומחכה ומחכה. עברה חצי שעה ואז עוד חצי שעה. לפתע אתה שומע קבוצה של נערים הולכים, ושרים, וקבוצה של בנות שהולכת לכיוון שלהם. הנערים עוצרים ואז מנסים לדבר עם הבנות, שמתעלמות מהם. לפתע אחד הבנים קופץ על אחת הבנות, ומנסה להפשיט אותה. וכול הבנים שרים וצוחקים, ומנסים לעשות את אותו הדבר, הבנות מתחילות לצרוח. אתה עם חיוך מתחיל לרוץ אליהם במהירות, וכשאתה מגיע אליהם, אתה אומר להם,"תעצרו עכשיו" הבנים מסתכלים עלייך וצוחקים ואחד מהם אומר,"מה אתה אמור להיות? לבינקומן?" אתה מתעצבן ומוציא את הסכין המיוחדת שלך. הם מבינים שאתה רציני וכולם מוציאים סכינים, אחד אחד קופץ עלייך,ואתה הורג. לבסוף נשאר אחד שמתחיל לברוח. הבנות מודות לך, ומתחילות ללכת, בוכות ופוגעות. אתה לוקח שלוש מהגופות אל האחוזה, ואז נכנס לאחוזה כדי לבקש עזרה כדי שיראו לך איך לעשות את מה שאתה צריך. ג'נסיס שומע אותך ואז יוצא החוצה, בתחתונים בלבד. ושואל אותך ,"צריך עזרה?"
    "כן... שתנקר לי את הפאקינג עיניים!! מה לעזאזל זה אמור להיות?!" אצרח בבהלה ואסיט מיד את מבטי ממנו.

3. Master of the Xiii Tribe
    ג'ייקוב

"מה אתה רוצה? הייתי באמצע משהו עם החברה שלי. בכול מקרה, אתה צריך להוציא מהם בשר נכון? יש לך את החרב שהמאסטר נתן לך?" אני מראה לו את החרב, ואז הוא אומר לך,"מופלא! חכה פה שנייה" הוא נכנס לאחוזה ואז רץ מהר מתוכה עם החרב שלו. הוא לוקח את אחת הגופות, ואומר לך,"תסתכל טוב." הוא חותך לו את העורק הראשי בגרון, ודם יוצא. ואז הוא חותך לו את החולצה, ומתחיל לחתוך חלק מהחזה, החלק שמקיף את הלב. הוא מוציא אותו ונותן לך ואומר,"ככה מוציאים בשר, הבנת?"

רון

אתה הולך לעבר החנות, אבל מתברר שהיא סגורה. מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [U][B][CENTER][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]
    רון

אתה הולך לעבר החנות, אבל מתברר שהיא סגורה. מה תעשה?
    אני אחפש מקום לאכול בו אוכל טעים כמו בחנות הסגורה ואחשוב לי בדרך:"מעניין מה יש עוד בעיר הזאת,נתניה".

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    אליס

דרו מסמיך קצת, ושמח שאת לא רואה את זה. ואז אומר לך,"טוב, נדבר כבר יש לי שיעור." את אומרת לו להיתראות. ולפתע את שומעת קול, זה היה הקול של המחנכת שלך. היא קוראת לך להיכנס לשיעור, את עוקבת אחרי הקול ונכנסת לשיעור. המורה מתחילה לדבר אבל את מתעלמת ממה שהיא אומרת, רק חושבת על מה שהעורב אמר ומחשבות שונות עולות לך לראש.
    ------------------
    כעבור שעתיים
    --------------------
    "אז... תלמידים, כשאתם עושים סקס, אם זה מרגיש טוב, אתם עושים את זה באופן שגוי."
    *צלצול*
    את יוצאת משעוממת מהכיתה כשלפתע מישהי צועקת לך באוזן,"אליס! זאת את!" את מזהה את הקול בתור איליין. חברה שלך מהגן, שבקושי מגיעה לבית ספר, אבל אתן חברות ממש טובות. היא שואלת אותך,"מה חדש, מה קורה?"
    "איליין! טוב לראות.. זאת אומרת, לשמוע אותך סוף סוף." אני אומרת בשמחה ורצה לחבק אותה. "הכל בסדר, תקשיבי. ביום ההולדת שלי אני הולכת עם דרו לפאב ההוא שבקצה הרחוב, ואני רוצה שגם את תגיעי. מה את אומרת"? אני שואלת, מחכה לתשובתה.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ג'ון
    "רגע... אתה מוכר לי קצת..." הוא אומר לך ואז מתעלף. לפתע באים הרבה מאוד אנשים רצים אליכם, והם לוקחים אותו,ואז שואלים אותך,"אתה איתו?"
    "כן, אני איתו!"אני אומר להם בהתפלאות בעודי חושב 'וואו, הרבה זמן לא ראיתי את אבא שלי מעניין מה הוא עושה כאן.'

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. מורחקים
    ג'ייקוב

"מה אתה רוצה? הייתי באמצע משהו עם החברה שלי. בכול מקרה, אתה צריך להוציא מהם בשר נכון? יש לך את החרב שהמאסטר נתן לך?" אני מראה לו את החרב, ואז הוא אומר לך,"מופלא! חכה פה שנייה" הוא נכנס לאחוזה ואז רץ מהר מתוכה עם החרב שלו. הוא לוקח את אחת הגופות, ואומר לך,"תסתכל טוב." הוא חותך לו את העורק הראשי בגרון, ודם יוצא. ואז הוא חותך לו את החולצה, ומתחיל לחתוך חלק מהחזה, החלק שמקיף את הלב. הוא מוציא אותו ונותן לך ואומר,"ככה מוציאים בשר, הבנת?"
    בלי לדבר אעשה בדיוק מה שהוא עשה, בלי לומר מילה.

8. היכל התהילה

וולברין

אתה עושה את הסמל של הצבא של המלך, כמו שהמורה הרוחני שלך לימד אותך.

o¶$$o°°°°°o$$¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶o
    o¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶o
    o¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ ¶¶´´´¶¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´1´´´´´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶´´¶¶´´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´o¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶¶¶¶´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶o
    o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶o
    o¶´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶o
    o¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
    o¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶o
    o¶´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
    o¶´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
    o¶´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
    o¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶o
    o¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶o
    ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
    ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
    ואז אתה נזכר, שהוא סיפר לך על הבר של מיידנייט, ג'ון מקרטני הזקן. שם יש הרבה אנשים מעניינים, וחוקים של אין קרבות. אתה מתחיל ללכת, ובלי שאתה שם לב אתה נמצא שם. אתה מסתכל ובכול עבר אתה רואה,אנשי זאב, וערפדים מדברים ביחד. יש שם שולחן ריק, מה תעשה?
    .
    אני יושב בשולחן הריק ואני מזמין לעצמי שוט של ג'ק דניאלס. אני שותה אותו וסורק את הסביבה.
    אני מנסה להריח את האנשים החשובים, אני מסתכל על אנשים בעיניים, על שפת הגוף שלהם, ועל פי זה אני קובע.
    בסופו של דבר, אני מתביית על איש זאב שנראה זקן ובודד ואני מבקש מהמלצר שיתן לו כוסית של מה שהוא רוצה על חשבוני.
    ואני מחכה לתגובה שלו.

- - - - -

נ.ב - אחלה סימן יש לאנשי הזאב חחחחח.

9. Master of the Xiii Tribe
    רון

עברת על חוק. תתקן ואז אני יגיב לך.

אליס

"קריסטל קור? אתה צוחקת עליי? משעמם שם בטירוף! אם כבר, אז בואי נלך ל"ג'ון מקרטני הזקן" של מיידנייט. יש שם הרבה אנשים מעיניינים! וזה נמצא בנתניה, אז בטח לא יהיה משעמם." את שומעת שהיא מחטטת בכיס שלה, ואז היא אומרת,"קחי את הקלף הזה, זה הזמנה אליו." היא מושיטה לך קלף. ברגע שאת נוגעת בו, תמונה של צפרע עם חרב מופיעה בראש שלך. את נבהלת ושואלת מה זה היה, והיא אומרת לך, "זה מה שהנשמה שלך בעצם. אני לא יודעת מה ראית, אבל זה כנראה התגלמות הנשמה שלך." לפתע דרו מגיע ואז אומר,"שלום איילין. מה קורה?"
    והם מתחילים לשוחח בניהם.
    בזמן שאת לא יכולה להפסיק לחשוב על הצפרדע עם החרב. את מרגישה שאת בעולם אחר, בפעם הראשונה בחייך ראית משהו חוץ מהחוסר האור שהנצחי שאת נמצאת בו. לפתע את מרגישה משהו על הכתף שלך ושומעת את איילין אומרת,"אז? רוצה לבוא אליו?"

ג'ון

מי אמר שהוא אבא שלך?

ג'ייקוב
    יש לך את כול החתיכות, ג'נסיס מחייך ואומר,"ברוך הבא אח." ואז בקפיצה אחת קופץ לקומה הרביעית של הבניין ונכנס, ואז אומר לך משם,"אני הולך לישון, נדבר כבר" אתה נכנס לאחוזה ורואה את טום שוכב על ספה ושואל אותך,"סיימת?" אתה עונה לו בחיוב. הוא קם מהספה ואומר,"אוקיי, בוא." שניכם הולכים למאסטר, והוא שואל אותך אם סיימת, אתה שוב עונה בחיוב. ואז הוא אומר לך,"נחכה לערב, ואז נעשה את הטקס. בנתיים תלך לישון, אתה תצטרך את זה." טום שואל אותך,"רוצה לראות את החדר שלך ולשמוע קצת על ההיסטוריה?"

וולברין

אתה מחכה לתגובה שלו בשקט, כשלפתע מתקרבת אלייך בחורה, אתה מזהה שזה ערפדית, היא יושבת לידך ומתחילה לדבר איתך,"שלום, מה שלומך חמוד?" היא שואלת, תוך כדי שהיא מזמינה וויסקי. (מצטער שהתגובה עלובה, לא היה לי מה לכתוב פשוט)

10. מורחקים
    ג'ייקוב
    יש לך את כול החתיכות, ג'נסיס מחייך ואומר,"ברוך הבא אח." ואז בקפיצה אחת קופץ לקומה הרביעית של הבניין ונכנס, ואז אומר לך משם,"אני הולך לישון, נדבר כבר" אתה נכנס לאחוזה ורואה את טום שוכב על ספה ושואל אותך,"סיימת?" אתה עונה לו בחיוב. הוא קם מהספה ואומר,"אוקיי, בוא." שניכם הולכים למאסטר, והוא שואל אותך אם סיימת, אתה שוב עונה בחיוב. ואז הוא אומר לך,"נחכה לערב, ואז נעשה את הטקס. בנתיים תלך לישון, אתה תצטרך את זה." טום שואל אותך,"רוצה לראות את החדר שלך ולשמוע קצת על ההיסטוריה?"
    'הם נחמדים אלי מאוד, יותר מידי נחמדים...' אומר לעצמי בחשד בראשי ואענה לו בחיוב. "תגיד, אתם תמיד מקבלים ככה אחים בזרועות פתוחות? כי מאז שהגעתי לפה התייחסו אלי בכבוד מוגזם, זה קצת מוזר לי" אשאל את טום לפני שהוא מתחיל לדבר.

11. Master of the Xiii Tribe
    ג'ייקוב
    טום עוצר ומסתכל עלייך במבט רציני ואומר,"האמת היא... שאנחנו מתחילים לקבל תבוסה במלחמה, יש פשוט יותר מידי מהם, וקצת מידי מאיתנו, אנחנו חזקים מהרוב, אבל עדיין... אפילו ג'נסיס, שהוא סופרנובה, שמח לקבל אנשים חדשים. בכול מקרה, אתה תלך לנוח, ההצטרפות לא קלה, בוא נמשיך לחדר שלך." אחרי דקה אתם מגיעים לחדר שלך, אתם נכנסים ואתה רואה חדר מפואר עם ציורים עליו. ומיטה שנראית נוחה מאוד. מה תעשה?
    ---------------
    סופרנובה יוסבר בהמשך המשחק.

12. מורחקים
    ג'ייקוב
    טום עוצר ומסתכל עלייך במבט רציני ואומר,"האמת היא... שאנחנו מתחילים לקבל תבוסה במלחמה, יש פשוט יותר מידי מהם, וקצת מידי מאיתנו, אנחנו חזקים מהרוב, אבל עדיין... אפילו ג'נסיס, שהוא סופרנובה, שמח לקבל אנשים חדשים. בכול מקרה, אתה תלך לנוח, ההצטרפות לא קלה, בוא נמשיך לחדר שלך." אחרי דקה אתם מגיעים לחדר שלך, אתם נכנסים ואתה רואה חדר מפואר עם ציורים עליו. ומיטה שנראית נוחה מאוד. מה תעשה?
    ---------------
    סופרנובה יוסבר בהמשך המשחק.
    "אז, אתה יכול לספר לי על ההיסטוריה? סיבות קרב? יכולות? יתרונות? מגרעות? כל דבר" אומר לו במהירות "רק רגע?! תבוסה במלחמה?! איך זה יכול להיות?! אסור שזה יקרה... פשוט אסור..." אמשיך לדבר לפני שהוא מספיק לפתוח את הפה.

13. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    אליס

"קריסטל קור? אתה צוחקת עליי? משעמם שם בטירוף! אם כבר, אז בואי נלך ל"ג'ון מקרטני הזקן" של מיידנייט. יש שם הרבה אנשים מעיניינים! וזה נמצא בנתניה, אז בטח לא יהיה משעמם." את שומעת שהיא מחטטת בכיס שלה, ואז היא אומרת,"קחי את הקלף הזה, זה הזמנה אליו." היא מושיטה לך קלף. ברגע שאת נוגעת בו, תמונה של צפרע עם חרב מופיעה בראש שלך. את נבהלת ושואלת מה זה היה, והיא אומרת לך, "זה מה שהנשמה שלך בעצם. אני לא יודעת מה ראית, אבל זה כנראה התגלמות הנשמה שלך." לפתע דרו מגיע ואז אומר,"שלום איילין. מה קורה?"
    והם מתחילים לשוחח בניהם.
    בזמן שאת לא יכולה להפסיק לחשוב על הצפרדע עם החרב. את מרגישה שאת בעולם אחר, בפעם הראשונה בחייך ראית משהו חוץ מהחוסר האור שהנצחי שאת נמצאת בו. לפתע את מרגישה משהו על הכתף שלך ושומעת את איילין אומרת,"אז? רוצה לבוא אליו?"
    אני מהרהרת כמה שניות, חושבת שאולי כדאי קודם לשאול לדעתו של דרו. "מה אתה אומר, דרו?" אני פונה אליו, "אתה רוצה ללכת לג'ון מקרטני הזקן במקום לקריסטל קור?"

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

14. Master of the Xiii Tribe
    ג'ייקוב

"היה קרב, לפני ארבע שנים... הוא לא היה טוב. המלך אולי חזק, אבל הוא עדיין צעיר, והוא לא הצליח להילחם כולו נגד 500 ערפדים, הפסדנו הרבה אחים בקרב ההוא..." טום שם את היד שלו על העיניים כדי להסתיר את הדמעות שלו ואז ממשיך,"אני הפסדתי חברים רבים בקרב ההוא, חברים שהכרתי 20 שנה כבר... אבל... זה היה. עכשיו, בזמן הזה, אתה יכול לעזור לנו לנצח במלחמה הבלתי פוסקת הזאת. לך לישון עכשיו, אתה ברצינות תצטרך את זה." הוא מסיים, וברגע שאתה נכנס לחדר שלך הוא אומר,"טוב, בעוד בערך 8 שעות תבוא לחדר האוכל." הוא סוגר את הדלת ומתחיל ללכת. אתה הולך למיטה ונכנס לשם כמו מת, רדום לגמרי.
    -------------------------
    אחרי שמונה שעות.
    דפיקות בדלת מעירות אותך, ואז נשמע הקול של ג'נסיס ששואל,"אפשר להיכנס? אני צריך לדבר איתך"

אליס
    "אבל זה בנתניה לא? זה בטח יהיה מסוכן!" הוא אומר לך תוך כדי שאת שומעת פחד בקולו.
    איילין מתערבת ואומרת,"מה כול קח מפחיד בנתניה? אני נמצאת שם כול הזמן ואני בסדר גמור."
    דרו אומר לה,"את זה לא אני."
    ואיילין מוסיפה,"טוב פחדן, לא צריך אותך, מה את אומרת? נלך לשם?" היא שואלת אותך
    -----------------
    רוצה טיים סקיפ?

הודעה:
    רון / תומר עף מהמשחק בגלל שהוא עורך כול תגובה אלף פעם, ועובר על חוקים

15. מורחקים
    ג'ייקוב

"היה קרב, לפני ארבע שנים... הוא לא היה טוב. המלך אולי חזק, אבל הוא עדיין צעיר, והוא לא הצליח להילחם כולו נגד 500 ערפדים, הפסדנו הרבה אחים בקרב ההוא..." טום שם את היד שלו על העיניים כדי להסתיר את הדמעות שלו ואז ממשיך,"אני הפסדתי חברים רבים בקרב ההוא, חברים שהכרתי 20 שנה כבר... אבל... זה היה. עכשיו, בזמן הזה, אתה יכול לעזור לנו לנצח במלחמה הבלתי פוסקת הזאת. לך לישון עכשיו, אתה ברצינות תצטרך את זה." הוא מסיים, וברגע שאתה נכנס לחדר שלך הוא אומר,"טוב, בעוד בערך 8 שעות תבוא לחדר האוכל." הוא סוגר את הדלת ומתחיל ללכת. אתה הולך למיטה ונכנס לשם כמו מת, רדום לגמרי.
    אחרי שמונה שעות.
    דפיקות בדלת מעירות אותך, ואז נשמע הקול של ג'נסיס ששואל,"אפשר להיכנס? אני צריך לדבר איתך"
    "מממ? קראת לי טיפש? מה?" אומר בקול מנומנם בעודי משפשף את עיני.

עמוד 5 מתוך 7 ראשוןראשון ... 34567 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •