Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567
מציג תוצאות 91 עד 99 מתוך 99
  1. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Zach Fair צפה בהודעה
    אליס
    "שאלת את אותה השאלה פעמיים, בשני דרכים שונות, לא? ואני לא יודע איך הגעת לפה. אבל המקום הזה הוא אמור להיות עולם פנימי של מישהו... אז מי יודע?" הוא עונה לך ומתחיל להתקרב אלייך באיטיות
    אני מעט נרתעת מהתקרבותו אך אני לא מתרחקת, אני מחכה לראות מה הוא הולך לעשות.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

2. משתמש ספאמר
    נפתח שנית לבקשת הפותח..

3. משתמש מנוסה
    שם: הירו מירוצ'י
    עיירה התחלתית: נרניה
    רקע:
    הירו הוא בן.יש לו 2 הורים עשירים.בנוסף,יש לו אחות ועוד כמה בני דודים שגרים רחוק מביתו.אחותו גרה איתה וקוראים לה שיני.הירו שנא את אחותו כי היא יותר מידי גאוותנית.כשהירו היה קטן,הוא רב עם אחותו וכמעט הרג אותה בטעות כשניסה לחנוק אותה.בגיל 16,הירו ואחותו נפרדו לשלום כשאחותו הלכה ללמוד בפנימייה נידחת שרחוקה מהעיר שבה גר הירו.יום אחד,אנשים פרצו לביתו של הירו והרגו את הוריו של הירו.הירו ראה שלרוצחים של הוריו יש פרווה והוא שמע גם נהמה היוצאת מהם.הוא מייד ברח מהבית בבהלה כדי להציל את חייו.הוא ברח בעודו בוכה.זמן מה לאחר מכן,הוא רצה נקמה והסתובב בנרניה והתחיל לאמן את עצמו בחיפושו אחרי רוצחי הוריו.לגבי שאר המשפחה שלו,לא ידוע מה עלה בגורלה...
    גזע: בני אדם (ערפדים)
    חפצים: (תשאירו ריק)
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

4. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    לי

מצטער, אבל אני יודע איך התגובות שלך והשקעה שלך נראית. לא רשום
    ג'ייקוב

הפיגווין מתחיל לעשות פרצוף של גור ומנסה ללחוש לך בשקט ובגמגום,"א...תה... יכול לשמוע אותי?" אתה עונה לו בחיוב ומתחיל להחזיק אותו. ואז הפינגווין אומר לך,"אז... למה... לעזאזל הרבצת לפיגווין?" ודופק לך כאפה בראש, ואז קופץ כמה מטרים אחורה, כאילו הוא בכלל לא נפגע מהמכה שלך מיקודם. הוא מסתכל עלייך ואז שואל,"אז את ג'ייקוב נכון? אני הוא מאפין. החיה שבך או משהו... יש מה שאתה רוצה? איך הגעת לפה? אתה מת או משהו?"

לוקאס

לא רשום. אמרתי במפורש שאין מקום באנשי זאב אלא אם יהיה 3 ערפדים.
    חוץ מזה, לא אמרתי מה קורה בירח מלא, אולי לאנשי הזאב אין כוחות בכלל...

אליס

"אליס ילדתי..." הוא אומר ואז מוסיף,"מה את עושה פה? את לא אמורה להיות במקום הזה." הוא מתחיל להסתכל מסביב ואז אומר,"המקום הזה השתנה... משום מה יש בו עכשיו יותר אור עכשיו כשנכנסת... אני הוא פינו, דרך אגב."

הירו

אתה יכול להשלים ברקע מה קרא ב9 שנים הבאות? זה דיי חשוב

5. מורחקים
    שם: אופיר

ג'ייקוב

הפיגווין מתחיל לעשות פרצוף של גור ומנסה ללחוש לך בשקט ובגמגום,"א...תה... יכול לשמוע אותי?" אתה עונה לו בחיוב ומתחיל להחזיק אותו. ואז הפינגווין אומר לך,"אז... למה... לעזאזל הרבצת לפיגווין?" ודופק לך כאפה בראש, ואז קופץ כמה מטרים אחורה, כאילו הוא בכלל לא נפגע מהמכה שלך מיקודם. הוא מסתכל עלייך ואז שואל,"אז את ג'ייקוב נכון? אני הוא מאפין. החיה שבך או משהו... יש מה שאתה רוצה? איך הגעת לפה? אתה מת או משהו?"
    "מאיפה לעזאזל אני אמור לדעת?!" אצעק בקול חזק ואתיישב על הרצפה בעצבים.

6. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    אליס

"אליס ילדתי..." הוא אומר ואז מוסיף,"מה את עושה פה? את לא אמורה להיות במקום הזה." הוא מתחיל להסתכל מסביב ואז אומר,"המקום הזה השתנה... משום מה יש בו עכשיו יותר אור עכשיו כשנכנסת... אני הוא פינו, דרך אגב."
    "נעים להכיר אותך, פינו." אני אומרת בחיוך, "אבל אני עדין לא יודעת מה אני עושה פה ומה אני צריכה לעשות עכשיו." אני נאנחת ומתיישבת על הקרקע, אני מגרדת בראשי בזמן שאני חושבת.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

7. היכל התהילה

וולברין

אתה מחכה לתגובה שלו בשקט, כשלפתע מתקרבת אלייך בחורה, אתה מזהה שזה ערפדית, היא יושבת לידך ומתחילה לדבר איתך,"שלום, מה שלומך חמוד?" היא שואלת, תוך כדי שהיא מזמינה וויסקי. (מצטער שהתגובה עלובה, לא היה לי מה לכתוב פשוט)
    אני שואל אותה מה היא רוצה, ואני מסמן לכל אנשי הזאבים שמסביבי לשים עין. אני שותה את המשקה שלי, עושה כאילו זה עוד ערב של שתיית אלכוהול בפאב המקומי אך בעצם אני במצב של מוכנות לתקוף והאזנה לכל מילה או רחש שיוצאת מהכיוון של הערפדית.

8. משתמש מנוסה
    תמחק אותי מהמשחק שלך.
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

9. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    פרשתי. הכול בגלל עומר - Sex Style

עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •