Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39
  1. with great power comes great responsibility
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka Kun צפה בהודעה
    אני רוצה מהמשחק הקודם (:

כינוי:Ritsuka kun
    שם: ריטסקה 'טומי' וואיס
    ספרייט דמות:
    חפצים:3 פוקדורים,פוקדע,פלאפון ו1200 ש"ח.
    פוקימונים:

מתקפות:
    Magical leaf
    Poisonpowder
    Synthesis
    Iron Tail
    Solar Beam
    Body Slam

מתקפות:
    Dark Pluse
    Magic Coat
    Shadow Sneak
    Shadow Ball
    Sucker Punch
    PayBack
    Will-O-Wisp

מתקפות:
    Pound
    Refresh
    Psychic
    Protect
    Toxic

מתקפות:
    Bite
    Fake Out
    Scractch
    BubleBeam
    Dig
    Night Slash

מתקפות:
    Sand Attack
    Quick Attack
    Return
    Bite
    Dig
    Iron Tail
    Toxic

רקע: 'אני לא מאמין שעדיין ראיתי את זה' חשבתי לעצמי בעודי חוזר בחזרה הביתה. אין ספק שהדבר הזה שינה את חיי לחלוטין. מראה כזה מצמרר ומפחיד גרם לי לברוח (אבוי כמה דרמטי D: )מהבית. המראה המזוויעה של אימי היקרה, שאלוהים יברך את נשמתה, שוכבת ככה ולא יותר מחמישה גברים גדולים ושחורים חודרים לתוכה ביחד. מפחיד למדי למראה של ילד בן 12.
    בכל מקרה, בעודי הולך מהבית, שעד מהרה גיליתי היה בעצם מקום לא הכי ידידותי לילדים, אבל זה כן מסביר מדוע הייתה לי תמיד נטייה להציץ לשאר הנשים שגרו איתנו בזמן שהיו עם גברים אחרים בחדרים שלהן.
    בכל מקרה, אחרי שעזבתי את הבית עם המנורות האדומות, החלטתי שנימאס לי מהבית ספר והברזתי והחלטתי לצאת לאמן פוקימון למחייתי ולקבל תהילת עולם
    שותף: כן+זכר 18
    רומאנס:רוצים שאני יערבב קצת ניסיון בין המין הגברי לנשי?מה עם הגברי והגברי? XD
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: אמממ נופ 3= מצטער שאין לי כוח לכתוב משהו יותר טוב XD
    תגים:
    תג הטיפה
    הבטחתי~~
    אז רשום...

אני עדיין לא מכריז על הרשומים כדי לתת הזדמנות למי שלא היה פה...
    אז אפשר להמשיך להירשם D:
    בגלל הביקוש אני אכניס 6 שחקנים.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

2. היכל התהילה
    כינוי: DarkTiger
    שם: אייס דיאמונד
    ספרייט דמות:
    חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,פלאפון ו1000 ש"ח.
    פוקימון התחלתי: צ׳ארמנדר.
    רקע: אייס, נולד לאם חד הורית במחוז קנטו, בעיירה פאלט.
    כשהיה בן 7, עברו אמו והוא לעיר סטארט בהרדוול.
    שם הוא פגש את סאלי, חברתו היחידה.
    היא הייתה נערב בלונדינית עם עיניים ירוקות, היא הייתה תלמידה מצטיינת, אייס התאהב בה בסתר בשנות החמש עשרה לחייו.
    לא היו לו חברים בבית הספר מלבדה, אך לה היו ולכן לא בילה איתה הרבה.
    הוא נהג להסתובב בסביבת העיר ולצייר פוקימונים, זה מה שעזר לו להעביר את הזמן למרות הבדידות.
    אמו הייתה אשה דואגת יתר על המידה ובעלת חוש הומור, שרוב הזמן לא הייתה בבית.
    יום אחד במהלך שצייר קאטרפי נתקל אייס בצ׳ארמנדר, הם מהר מאוד נעשו חברים טובים והיו נפגשים בנקודה שבה צוייר הקאטרפי.
    אייס מאז אהב פוקימוני אש, אך יום אחד בצ׳ארמנדר לא הגיע, בדיוק ביום שלפני יום היציאה למסע.
    אייס נשבע לגלות מה קרה לצ׳ארמנדר- חברו ולנצח את הליגה של מחוז הרדוול למענו.
    שותף: כן, בת 16. אם אפשר אז סאלי
    רומאנס: ברור [=
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: מרשמלו P= ולארביטר או איווי אם אני מתקבל.

3. משתמש מנוסה
    לונג טיים נו סי, אני אשמח בכבוד ובהערכה רבה לקבל את הדמות שלי מהמשחק הקודם
    אגב אני בעדך בעניין הזה בפורום משוב, אין לי מושג מה קורה שם, אבל היי זה נגד אלכס והיטמן וארווין
    או משו
    ו
    ממ
    אני איתך
    fuck the system
    (או שהם כבר לא הסיסטם? לאידע)

כינוי: TheChosenOne
    שם: דסו נוהופ (Desu Knowhope), פשוט דסו.
    ספרייט דמות:
    חפצים:3 פוקדורי רגילם,סופר פוקדור אחד,פוקדע,פלאפון ו1500 ש"ח.
    פוקימנים:

מתקפות:
    Thrash
    Ice Fang
    Hydro Pump
    Swords Dance
    Dig
    Scary Face

מתקפות:
    Air Slash
    Double Team
    Singal Beam
    Pursuit
    Super Sonic
    Psychic

מתקפות:
    Rain Dance
    Thunder
    LowKIck
    IronTail
    Light Screen
    ThunderShock

מתקפות:
    Sand Attack
    Quick Attack
    Return
    Bite
    Dig
    Iron Tail
    Toxic

רקע: לא נולדתי בסטארט סיטי, אפילו לא במחוז הארדוול, נולדתי בבית החולים "מרסי"(Mercy Hosptial) בעיר גולדנרוד שבמחוז ג'וטו
    שלאחר האסון מוכר יותר בשם "נו מרסי" (No Mercy), הייתי בן 14 כשזה קרה, הבום הגדול הזה שהרעיד את כול העיר, ואז הגיעו הצרחות.
    17 אנשים נהרגו באותו היום, מייחסים את מטען החבלה לעבודה של מאפיית קונקלושנס, אף שזה לא מוכח לגמרי.
    זאת הייתה הפגישה הראשונה שלי עם "רוע" אמיתי, ביום הפיגוע שיחקתי עם חברים כדורגל במגרש הכדורגל לא רחוק מהבית חולים
    ההדף מהפיצוץ הגיע גם אלינו, בדיוק בעטו לי כדור לשער ואני קפצתי להדוף אותו, הפיצוץ העיף אותי על הקרקע. יומיים אחרי זה הורי הודיעו לי שאנחנו עוזבים , לאחר הגברות האנרכיה בעיר הורי החליטו שמסוכן מידי להישאר. אז ברחנו, אבי קורא לזה "נסיגה", הוא עדיין משתמש במוסגים מימי השירות הצבאי שלו. כשהגענו למחוז הארדוול והתיישבנו בסטארט סיטי לא הכרתי אף אחד, כול חיי גדלתי במטרופוליס גולדנרוד, עיר ללא הפסקה עם יחס של שלושה מכוניות לאדם ושלושה בני אדם למטר מרובע. המעבר לסטארט סיטי היה קשה, לקח לי הרבה זמן להתרגל, לאחר שנתיים הרגשתי סוף סוף הרגשתי בבית, היו לי חברים ולהורי הייתה עבודה טובה ויציבה, למדתי בית ספר הקטן בעירה והייתי כמו כול אחד אחר. כשהגיע הזמן לצאת למסע הפוקימונים שלי במחוז ידעתי שזאת הזדמנות להתחלה חדשה אמיתית, אי אפשר להמשיך לברוח, האפשרות היחידה שנותרה זה להילחם.
    שותף: מה שבא לך, אני מעדיף להשאיר את זה פתוח ושאם אתה תראה שאיפשהוא במשחק
    זה יתרום לעלילה אם יהיה לי שותף/פה זה יכול להיות מגניב, אני זורם.
    רומאנס: אני יוותר.
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: בכיף אני יזרום עם איזה טובורג ודוריטו
    נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 01-24-2011 בשעה 12:59 AM
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

4. משתמש מנוסה
    כינוי: Dor_T

שם: סקורפיו בי

ספרייט דמות:

פוקימון התחלתי: צ'רמאנדר , אבל מוכן לזרום(לא בקטע מיני) עם כל שאר הפוקימונים.

רקע: סקורפיו הי ילד עצוב ובודד, הוא חי במשפחה ענייה, לא היו לא חברים אבל הכי גרוע, לא היה לא אבא.
    על מותו של אביו לא היה לא מידע רב,המידע היחיד שקיבל על ידי אחות אביו היה שזה קרה כשהוא היה בן 14, על ידי מאפיה מסתורית, לפחות ככה היא משערת, כשאביו היה במסע מרוחק על מיחוץ למחוז למטרת עסקים.. דרך אגב, אחות אביו, באחד הימים פשוט נעלמה מסיבה לא ידועה, סקורפיו חשד שזה קרה גם כן בגלל המאפיה.
    וכששאל את אימו שאלות, היא סירבה לענות, היא רק הראתה לו מעט תמונות של אביו וסיפרה לו שהוא היה מצליח ועשיר מאוד, אך לא יותר מזה.
    באחד מהימים בבית הספר, סקורפיו למד על אסונות, פיגועים וחיבולי המאפיות הגדולות , רק אז הבין מה משמעות החבורות הללו, ורק אז הוא הבין איך מת אביו.
    שחזר הביתה, סקורפיו סיפר לאימו על מה שלמדו בבית הספר ושאל אותה מה הקשר בין המאפיה לאביו,אך היא אכלה לבכות, היא אמרה שהם ישבו בייחד בסלון, שלפתע אביו נזכר שהוא צריך לקחת משהוא ממכוניתו, הוא ירד למכונית שלו, ולפתע בה איש עם פוקימון טעון במתקפה כלשהי שהיא לא כל כך זיהתה, הוא תפס את אביו ורצח אותו. היא סיפרה לו שזה היה בבית הקודם, שהיא כל כך אהבה, במחוז אחר. אך היא לא יכלה להרשות לעצמה לגדל אותך בכזה סיכון והיא עברה למחוז הזה, שהיה ידוע בחומתו הבילתי פריצה.
    באותו לילה חלם סקורפיו על החלום הקבוע שהיה חלום מידי יום ויום, הוא זוכה בליגת הפוקימונים ומוכתר כאלוף האלופים, אך בלילה הזה היה לו חלום נוסף- הוא יישב עם אביו באותו לילה וראה אותו נרצח על ידי המאפיה המסתורית. ולפתע החלום השתנה, והוא עמד עם צ'ריזארד ופגע במאפיה ובפוקימונים שלה, הוא לא הבין למה ולא זכר מי היה מי שפגע בו, אלה רק שזה היה משהו שקשור למת אביו. סקורפיו התעורר בבהלה.
    מאותו לילה אופיו של סקורפיו השתנה, הוא היה חסר סבלנות, התעצבן בקלות, הוא כבר לא היה הילד שכולם יורדים ומרביצים לו בבית ספר, אלה הוא הרביץ לכל מי שהעליב הוא הרגיז אותו, והוא נשבע,וסקורפיו אף פעם לא מפיר שבועה שלו, על שני מטרות, שלא משנה מה הוא יעבור בחייו, הוא ייבצע: הראשונה: לנקום במי שגרם לאביו למות, והשניה: לזכור בליגת הפוקימונים של מחוז ארדוול.

שותף: כן

רומאנס: למה לא

הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: מרשמלו. אני אהייה עיקבי ויגיב ישר לאחר המשך שלך. ישתלם לך לבחור בי... אני משקיען בכל מה שאני עושה. יש לי מה לשפר בשביל הלגדיל סכויים?
    בהצלחה!
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

5. with great power comes great responsibility
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    כאילו ברור שאני!
    כאילו ברור שאתה~
    תצטט תגובה אחרונה.

ציטוט פורסם במקור על ידי Food fighter צפה בהודעה
    כינויfood fighter:
    שם:רון סינה
    ספרייט דמות:הספרייט של הדמות שלכם
    חפצים:לא לגעת.
    פוקימון התחלתי:מדקיפ
    רקע: רון נולד בעיירת סטרט עם משפחה מאומצת מכיוון שבצעירותו הוא ואחיו הגדול רבו עם הוריו וההורים החליטו לעבור למחוז אחר.
    אחיו הגדול של רון היה מאמן מאוד חזק הוא היה אחד המאמנים החזקים ביותר על המחוז.
    שרון היה צעיר תמיד רצה לצאת למסע שלו ולתפוס פוקימונים חזקים גם תרון קבע לעמו אתגר שיתחיל את המסע שלו יעשה קרב עם אחיו הגדול וינצח אותו!
    ,החלום של רון הוא להיות אלוף הליגה של הארדוול.
    שותף:
    רומאנס:ברור
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו:להירשם!
    מצטער,לא רשום :S

ציטוט פורסם במקור על ידי Stranger in a Strange Land צפה בהודעה
    רוצה להירשם שוב
    כל כךךךךךךךךך רוצה להירשם שוב!
    טוב נו...
    תצטט המשך אחרון D:

ציטוט פורסם במקור על ידי elbaz2008 צפה בהודעה
    רוצה שובב!!כל כך רוצהה!!

כינוי:elbaz2008
    שם:אביב אלבז
    ספרייט דמות:אשמח אם תוסיף לי..אם לא אערוך יותא מאוחר..
    חפצים:חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,פלאפון ו1000 ש"ח
    פוקימון התחלתי:

מתקפות:
    Razor Leaf
    Vine Whip
    Leech Seed
    Take Down
    Poison Powder
    SolarBeam

מתקפות:
    Bite
    Leer
    Rock Slide
    Scary Face
    Trash
    Dark Pluse

מתקפות:
    Quick Attack
    Pursuit
    Agility
    Wing Attack
    X-Scissor
    Rock Smash

רקע:כשאביב היה ילד היה בן יחיד למשפחה ממוצעת .
    אביו היה עובד בגידול פוקימונים ליד הבית,פוקימוני נורמאל,ועשב..מפורסם מאוד.אמו עבדה בגידול גרגירים נדירים,
    רחוק מהבית והיה רואה אותה רק בבוקר כשהספיק להתעורר.לרוב הוא היה משתעמם ולומד על הפוקימונים בספר שקנה לו סבו ז"ל.
    או שהיה יוצא לעזור לאביו בעבודה.אביב נמשך יותר לפוקימוני העשב,לעוצמה שלהם,ליופי שלהם ובעיקר בגלל אהבתםלאדמה,ולטבע..בדיוק כמו אימו.
    יום אחד פרץ לחוות הגידול גדוד חיילי צוות בלור,אביב ואבו ניסו להדוף אותם עם הפוקימונים שבחוות הגידול אך הם היו דיי חזקים!הם הצליחו להדוף חיילים רבים והפילו להביסם.
    אך בקרב אין מנצחים..בסופו של דבר כולם נפגעים ואבא של אביב נפגע קשה בקרב ואיבד רגל.אביב הבטיח שישיב נקמה לצוות בלור ויצא למסעו,עם הפוקימון שהכי אהב בלבאזור.
    שותף:כן נקבה בת 15
    רומאנס:כע...
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו:מרשמלו אם אפשר
    תגים:

תג הטיפה
    מצטער,אני מעדיף להוסיף כמה חדשים...

ציטוט פורסם במקור על ידי The Mad Hatter צפה בהודעה
    כינוי: The Mad Hatter
    שם: לינאלי (לין) וולקר, Leenale Walker.
    ספרייט דמות:
    חפצים: 5 פוקדורים, פוקדע, פלאפון ו1000 ש"ח.
    פוקימון התחלתי: סקווירטל.
    רקע: לינאלי וולקר, או בקיצור לין, נולדה בעיר סטארט שבמחוז הארדוול. לין חיה באושר עם שני הוריה, אביה חוקר פוקימונים פרהיסטורייה ואימה מנהיגת מכון העשב בעיר סלדון שבמחוז קנטו. לין אף פעם לא אהבה כל כך פוקימונים, למרות שהוריה עסקו בפוקימונים כל הזמן, עד שהגיע היום ששינה את חייה. זה היה ביום חורפי, כשהייתה בת 13, לין ישבה בחדרה והכינה שיעורי בית עד שפידג'י קטן נכנס אל תוך חדרה דרך החלון שנשאר פתוח. לפידג'י הזה היה סימן היכר מיוחד, על כנפו הימני נמצא כתם בצורת כוכב בצבע חום כהה. כשלין שמה לב לפידג'י היא מיד נרתעה וניסתה להתרחק ממנו, ככה עברו מספר דקות ולין שמה לב שהפידג'י הקטן פצוע ואינו יכול לפגוע בה. לאט לאט לין התגברה על הפחד שלה והחזיקה את הפידג'י בזרועותיה, לין טיפלה בפידג'י הקטן מספר שבועות וכשהרגיש טוב יותר שיחררה אותו. מאז אותו יום לין הפסיקה לפחד מפוקימונים ואף התחילה לאהוב אותם, היא החליטה שכשיגיע היום המתאים היא תצא למסע ותהיה מאמנת פוקימונים.
    שותף: ~
    רומאנס: ~
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: ~
    רשומה.
    תגיבי להתחלה D:

ציטוט פורסם במקור על ידי Kodak צפה בהודעה
    כינוי:Kodak
    שם: קודק (חייב שם משפחה ? כי אין לי רעיון ..)
    ספרייט דמות:
    פוקימון התחלתי:פיפלאפ

רקע: אוהב מאוד לשחות , כשהיה צעיר כמעט וטבע בים אבל אז בא פוקימון מיסתורי ועזר לו לא לטבוע , לאחר מכן הוא התחיל לחקור על הים והגלים וניסה לדעת עוד ועוד עד שיום אחד הוא החליט החלטה גורלית שהוא לא יכול להצליח לבד ושהוא צריך שותף למסע .
    אז הוא החליט לבחור פוקימון שיהיה לו נאמן , הוא תמיד אבל תמיד אהב את הצבע הכחול ורוצה לעוף לשמיים , הוא אוהב אתרי נוף במיוחד מפלים ויערות , הוא אוהב לשמור על המקומות שלא ייפגעו בהם . הוא מאוד אבל מאוד רוצה לקבל את הפוקימון שלו ולשחות איתו אל מעבר לכל הימים , הוא שואף להיות מאמן דגול וחזק אך בינתיים הוא יודע שיש לו הרבה להיתאמן , הוא שואף לגלות זני פוקימונים חדשים בים ומאוד אבל מאוד חולם יום אחד לראות את קרקעית הים הבעיה היא שהוא לא יודע איך ושהוא קטן מדי . אביו הוא מלח בים והוא מפליג לו לעיתים רחוקות למרחקים רחוקים ושונים, בדרך כלל קודק לא רואה את אביו להרבה זמן אלה אביו בא אליו למיטה ואומר לו לילה טוב , בבוקר כשקודק מתעורר ושואל בהתרגשות איפה אביו אימו עונה : " הוא הפליג שוב .. " ואז קודק מתבאס וחוזר לעיסוקיו .

שותף: רוצים !
    רומאנס: לא לא ולא
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: מרשמלו .. מצטער על הרקע הקצר פשוט לדעתי אין מה להוסיף..., נשמע משחק יפה !
    סורי,לא התקבלת =\

ציטוט פורסם במקור על ידי pokefan צפה בהודעה
    כינוי:pokefan
    שם:עידן ברק
    ספרייט דמות:

פוקימון התחלתי:צ'ארמנדר

רקע:עידן הוא ילד רגוע הוא לא מתרגש כמעט מכלום עד שזה מגיע לבנות אביו הוא מוח בחזית הקרב של סינו ואימו חוקרת פוקימונים שהיה קטן עידן היה שונה ובגיל חמש כאשר הלך לאיבוד ביער ופגש ריולו הריולו ראה את עידן והתעלם לאחר כמה דקות הריולו סימן לעידן לעקוב אחריו כאשר עידן עקב אחרי הריולו ארבוק פראי ניסה לתקוף אותו הריולו הציל את חיוו של עידן כי קפץ על הארבוק ארבוק נשך את ריולו והריולו מת עידן ברח ובכה ואז מצאו אותו מאז הוא נשבע שהוא יהיה קשוח ולא יבכה אבל שזה נוגע לבנות אז עידן מתרכך מאוד

שותף:סאמר את סאמר עידן פגש ביער לאחר שהלך לאיבוד היא עזרה לו והם חוו ביער כמה הרפתקאות לאחר מכן סאמר החליטה להצטרף לעידן

רומאנס:בין עידן לסאמר אני רוצה שיהיה מתח רומנטי כזה לא מסכימים על שום דבר ותמיד רבים

הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו:אני מודיע בכנות שאם אתקבל זה יהיה רק המשחק השני שאשחק בו אך אני מבטיח שאשקיע כי אני אוהב את המשחקים האלה (סורי שחפרתי ברקע) פליז תקבל אותי אני אחרוש מצדי אני מת לשחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    סימני פיסוק?
    סורי,לא התקבלת..
    בהצלחה במשחקים אחרים.

ציטוט פורסם במקור על ידי BarMaster צפה בהודעה
    כינוי:BarMaster
    שם: בר
    ספרייט דמות:
    פוקימון התחלתי: טרטוייג
    רקע: בר נולד בעיירה סטארט וכמה ימים לאחר שנולד הוריו החליטו לנטוש את בר ורק אחיו הגדול סרב להם ונישאר עם בר, ולבסוף נמצאה להם משפחה מאמוצת. בר אהב מאוד פוקימונים מכיוון שבצעירותו הציל אותו פוקימון אגדי שעד היום לא יודע את שמו ורוצה לחקור זאת ולדעת מיהו וכמובן להתחיל את המסע. בר שהיה צעיר תמיד רצה להיות מאמן כמו אחיו הגדול שהיה מאוד טוב ועם הרבה פוקימונים חזקים. בר אהב פוקימונים מעופפים ופוקימונים מסוג דרקון. ותמיד חלם להיות אלוף ההאלופים של הליגה עם פוקימונים חזקים. וגם קבע לעצמו אתגר שבר יתחיל את המסע שלו יעשה קרב עם אחיו הגדול שיפגשו.
    שותף: לא
    רומאנס: לא
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: מתחנן להרשם זהו
    לא צריך להתחנן על שטויות כאלה =\
    לצערי לא התקבלת.

ציטוט פורסם במקור על ידי ~pika food~ צפה בהודעה
    כינוי:~pika food~
    שם:לוקאס ג'רד.
    ספרייט דמות:

פוקימון התחלתי:צימצ'אר. ()
    רקע:לוקאס נולד במקור בעיר פאלט. הוא היה גדל שם בסביבה עם פוקימונים והכיר רק פוקימונים התחלתיים כי אלה היו הכי מצואי םביער ליד ביתו. יום אחד המאפיה הגיעה אל בייתו ובלי שום אזהרה פגעו באמו. הם פספסו את המקומות הרגישים ופגעו לה ברגל,אך ללוקאס הייתה רגישות לדם ולכן השתגע. הוא מצא במגירה סכין ובלי לשים לב לשום דבר לקחת אותו ותקע במי שירה באמו. פתאום באו עוד הרבה אנשים וחיפשו אותו וההורים שלו אמרו לו:"לך חמוד,אנחנו נסתדר" הוא ידע שזה מה שהיה צריך לעשות ולכן רץ. הוא רץ ורץ,וגילה שעוקבים עליו בכל המחוז ולכן החליט לעבור מחוז. הוא עלה על הנסיעה הריאשונה להואן ושט. בדרך הוא פגש בספינה בן זמר ושמו ג'סטון. ג'סטון היה בן 18 ולימד את לוקאס הרבה על הפוקימונים שנמצאים בהואן,סינו ואמר שיש הרבה שאולי עוד לא מכיר ולכן לא יוכל לספק לו הכל. הוא סיפר לו שהמקום היחיד שעדיין בטוח מהצוות ההוא היה מחוז הארדוול. לוקאס פנה אל הקברניט ואמר לו:"סליחה אדוני,תוכל להגיד לי מתי הוכל לשוט להארד וול?" הקברניט סטר לו והמשיך לשוט. לוקאס לא הבין כלום והתחיל לבכות,הוא היה רק בן 14. בריצה הוא רץ אל הסיפון וראה שם שלחיו נוטפת דם. הוא שוב השתגע מזה ולכן קפץ,ונחת על המים. אז עוד לא ידע לשחות ולכן כמעט טבע,ואז בא פוקימון חמוד מהמיים תפס אותו והביא אותו לחום של הארד וול. הדבר היחיד שהוא זוכר זה שהפוקימון אמר לו:"שמי הוא מנאפי" מאז לוקאס החליט לצאצת למסע ולתפוס פוקימונים בשביל לעצור את המאפיה,לנצח את הליגה ולהשלים את מסעו סביב העולם.
    שותף:כן. זכר ו22. אני רוצה שזה יהיה ג'סטון מהרקע אך שיפגוש אותו באמצע המסע אם אפשר כדי שיתקשר לרקע.
    רומאנס:לא.
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו:מרשמלו על האש. ראיתי את המשחק הקודם שלך ולכן השקעתי כי אני יודע שגם אתה תשקיע! אני מכיר אותך ואני מת על הרעיון. מת להתחיל!
    מצטער,לא התקבלת =\

ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    כינוי: NivX10
    שם: ג'ייסון אוק
    ספרייט דמות:
    חפצים:5 פוקדורים, פוקדע, פלאפון, 1000 ש"ח.
    פוקימון התחלתי: טורצ'יק .
    רקע: ג'ייסון נולד בעיר ההתחלה, נכדו השני של פרופ' אוק המפורסם, למשפחתו הייתה חווה ובא הרבה פוקימונים מכל הסוגים.
    הוא לא היה ילד כל-כך מוצלח ועזב את לימודיו מרצונו בגיל 12...
    הוא בן יחיד והיה גר יחסית רחוק משאר העיר ולכן היה ילד דיי בודד, בכל יום הוא היה מתסכל לעבר הנמצאים באזור ומצייר אותם.
    תמיד פעם בוא החלום ליהיות פוקימון מאסטר, להראות לכולם שהוא יכול, שבזה הוא כן מוצלח הכי מוצלח שיש!
    הוא רצה להתחיל את מסעו עשרות פעמים אך חשש מתגובת ההורים..
    יום אחד ישב מול הטלוויזיה וראה את הקרב על אליפות מחוז סינו בין אש ופול הוא כל-כך התפאל ונדהם הרצון שהיה לו בפנים החל לבעור יותר ויותר!
    לפתע הוא לקח החלטה, ניגש אל חדרו, לקח כל טיפה מחסכונותיו וכל חפץ חיוני שיכל למצוא..
    ליפני שסיים כתב פתק להוריו: "אמא ואבא היקרים יותר מידי זמן רציתי לעשות את זה, להתחיל את המסע שלי.. אני רוצה להראות לכן שאני כן מוצלח אני יהיה פוקימון מאסטר דגול
    ולא אחזור עד שאגשים את חלומי, אוהב ג'ייסון!"
    שם את הפתק על פינת השולחן המטבח ויצא אל מסעו וללא נודע..
    שותף: כן שותפה, בת גילי פחות או יותר.. הינה ספרייט.
    רומאנס: לא משנה לי.. אני זורם XD
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: אםםם להירשם.. עוד משמחק הקודם רציתי!
    סורי...
    החלטתי לבחור במישהו אחר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    כינוי: DarkTiger
    שם: אייס דיאמונד
    ספרייט דמות:
    פוקימון התחלתי: צ׳ארמנדר.
    רקע: אייס, נולד לאם חד הורית במחוז קנטו, בעיירה פאלט.
    כשהיה בן 7, עברו אמו והוא לעיר סטארט בהרדוול.
    שם הוא פגש את סאלי, חברתו היחידה.
    היא הייתה נערב בלונדינית עם עיניים ירוקות, היא הייתה תלמידה מצטיינת, אייס התאהב בה בסתר בשנות החמש עשרה לחייו.
    לא היו לו חברים בבית הספר מלבדה, אך לה היו ולכן לא בילה איתה הרבה.
    הוא נהג להסתובב בסביבת העיר ולצייר פוקימונים, זה מה שעזר לו להעביר את הזמן למרות הבדידות.
    אמו הייתה אשה דואגת יתר על המידה ובעלת חוש הומור, שרוב הזמן לא הייתה בבית.
    יום אחד במהלך שצייר קאטרפי נתקל אייס בצ׳ארמנדר, הם מהר מאוד נעשו חברים טובים והיו נפגשים בנקודה שבה צוייר הקאטרפי.
    אייס מאז אהב פוקימוני אש, אך יום אחד בצ׳ארמנדר לא הגיע, בדיוק ביום שלפני יום היציאה למסע.
    אייס נשבע לגלות מה קרה לצ׳ארמנדר- חברו ולנצח את הליגה של מחוז הרדוול למענו.
    שותף: כן, בת 16. אם אפשר אז סאלי
    רומאנס: ברור [=
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: מרשמלו P= ולארביטר או איווי אם אני מתקבל.
    רגע טוב,אבל מישהו אחר נבחר...

ציטוט פורסם במקור על ידי TheChosenOne צפה בהודעה
    לונג טיים נו סי, אני אשמח בכבוד ובהערכה רבה לקבל את הדמות שלי מהמשחק הקודם
    אגב אני בעדך בעניין הזה בפורום משוב, אין לי מושג מה קורה שם, אבל היי זה נגד אלכס והיטמן וארווין
    או משו
    ו
    ממ
    אני איתך
    fuck the system
    (או שהם כבר לא הסיסטם? לאידע)

כינוי: TheChosenOne
    שם: דסו נוהופ (Desu Knowhope), פשוט דסו.
    ספרייט דמות:
    חפצים:3 פוקדורי רגילם,סופר פוקדור אחד,פוקדע,פלאפון ו1500 ש"ח.
    פוקימנים:

מתקפות:
    Thrash
    Ice Fang
    Hydro Pump
    Swords Dance
    Dig
    Scary Face

מתקפות:
    Air Slash
    Double Team
    Singal Beam
    Pursuit
    Super Sonic
    Psychic

מתקפות:
    Rain Dance
    Thunder
    LowKIck
    IronTail
    Light Screen
    ThunderShock

מתקפות:
    Sand Attack
    Quick Attack
    Return
    Bite
    Dig
    Iron Tail
    Toxic

רקע: לא נולדתי בסטארט סיטי, אפילו לא במחוז הארדוול, נולדתי בבית החולים "מרסי"(Mercy Hosptial) בעיר גולדנרוד שבמחוז ג'וטו
    שלאחר האסון מוכר יותר בשם "נו מרסי" (No Mercy), הייתי בן 14 כשזה קרה, הבום הגדול הזה שהרעיד את כול העיר, ואז הגיעו הצרחות.
    17 אנשים נהרגו באותו היום, מייחסים את מטען החבלה לעבודה של מאפיית קונקלושנס, אף שזה לא מוכח לגמרי.
    זאת הייתה הפגישה הראשונה שלי עם "רוע" אמיתי, ביום הפיגוע שיחקתי עם חברים כדורגל במגרש הכדורגל לא רחוק מהבית חולים
    ההדף מהפיצוץ הגיע גם אלינו, בדיוק בעטו לי כדור לשער ואני קפצתי להדוף אותו, הפיצוץ העיף אותי על הקרקע. יומיים אחרי זה הורי הודיעו לי שאנחנו עוזבים , לאחר הגברות האנרכיה בעיר הורי החליטו שמסוכן מידי להישאר. אז ברחנו, אבי קורא לזה "נסיגה", הוא עדיין משתמש במוסגים מימי השירות הצבאי שלו. כשהגענו למחוז הארדוול והתיישבנו בסטארט סיטי לא הכרתי אף אחד, כול חיי גדלתי במטרופוליס גולדנרוד, עיר ללא הפסקה עם יחס של שלושה מכוניות לאדם ושלושה בני אדם למטר מרובע. המעבר לסטארט סיטי היה קשה, לקח לי הרבה זמן להתרגל, לאחר שנתיים הרגשתי סוף סוף הרגשתי בבית, היו לי חברים ולהורי הייתה עבודה טובה ויציבה, למדתי בית ספר הקטן בעירה והייתי כמו כול אחד אחר. כשהגיע הזמן לצאת למסע הפוקימונים שלי במחוז ידעתי שזאת הזדמנות להתחלה חדשה אמיתית, אי אפשר להמשיך לברוח, האפשרות היחידה שנותרה זה להילחם.
    שותף: מה שבא לך, אני מעדיף להשאיר את זה פתוח ושאם אתה תראה שאיפשהוא במשחק
    זה יתרום לעלילה אם יהיה לי שותף/פה זה יכול להיות מגניב, אני זורם.
    רומאנס: אני יוותר.
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: בכיף אני יזרום עם איזה טובורג ודוריטו
    לא יכול להגיד לדסו לא...
    תצטט תגובה אחרונה.

ציטוט פורסם במקור על ידי Dor_T צפה בהודעה
    כינוי: Dor_T

שם: סקורפיו בי

ספרייט דמות:

פוקימון התחלתי: צ'רמאנדר , אבל מוכן לזרום(לא בקטע מיני) עם כל שאר הפוקימונים.

רקע: סקורפיו הי ילד עצוב ובודד, הוא חי במשפחה ענייה, לא היו לא חברים אבל הכי גרוע, לא היה לא אבא.
    על מותו של אביו לא היה לא מידע רב,המידע היחיד שקיבל על ידי אחות אביו היה שזה קרה כשהוא היה בן 14, על ידי מאפיה מסתורית, לפחות ככה היא משערת, כשאביו היה במסע מרוחק על מיחוץ למחוז למטרת עסקים.. דרך אגב, אחות אביו, באחד הימים פשוט נעלמה מסיבה לא ידועה, סקורפיו חשד שזה קרה גם כן בגלל המאפיה.
    וכששאל את אימו שאלות, היא סירבה לענות, היא רק הראתה לו מעט תמונות של אביו וסיפרה לו שהוא היה מצליח ועשיר מאוד, אך לא יותר מזה.
    באחד מהימים בבית הספר, סקורפיו למד על אסונות, פיגועים וחיבולי המאפיות הגדולות , רק אז הבין מה משמעות החבורות הללו, ורק אז הוא הבין איך מת אביו.
    שחזר הביתה, סקורפיו סיפר לאימו על מה שלמדו בבית הספר ושאל אותה מה הקשר בין המאפיה לאביו,אך היא אכלה לבכות, היא אמרה שהם ישבו בייחד בסלון, שלפתע אביו נזכר שהוא צריך לקחת משהוא ממכוניתו, הוא ירד למכונית שלו, ולפתע בה איש עם פוקימון טעון במתקפה כלשהי שהיא לא כל כך זיהתה, הוא תפס את אביו ורצח אותו. היא סיפרה לו שזה היה בבית הקודם, שהיא כל כך אהבה, במחוז אחר. אך היא לא יכלה להרשות לעצמה לגדל אותך בכזה סיכון והיא עברה למחוז הזה, שהיה ידוע בחומתו הבילתי פריצה.
    באותו לילה חלם סקורפיו על החלום הקבוע שהיה חלום מידי יום ויום, הוא זוכה בליגת הפוקימונים ומוכתר כאלוף האלופים, אך בלילה הזה היה לו חלום נוסף- הוא יישב עם אביו באותו לילה וראה אותו נרצח על ידי המאפיה המסתורית. ולפתע החלום השתנה, והוא עמד עם צ'ריזארד ופגע במאפיה ובפוקימונים שלה, הוא לא הבין למה ולא זכר מי היה מי שפגע בו, אלה רק שזה היה משהו שקשור למת אביו. סקורפיו התעורר בבהלה.
    מאותו לילה אופיו של סקורפיו השתנה, הוא היה חסר סבלנות, התעצבן בקלות, הוא כבר לא היה הילד שכולם יורדים ומרביצים לו בבית ספר, אלה הוא הרביץ לכל מי שהעליב הוא הרגיז אותו, והוא נשבע,וסקורפיו אף פעם לא מפיר שבועה שלו, על שני מטרות, שלא משנה מה הוא יעבור בחייו, הוא ייבצע: הראשונה: לנקום במי שגרם לאביו למות, והשניה: לזכור בליגת הפוקימונים של מחוז ארדוול.

שותף: כן

רומאנס: למה לא

הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: מרשמלו. אני אהייה עיקבי ויגיב ישר לאחר המשך שלך. ישתלם לך לבחור בי... אני משקיען בכל מה שאני עושה. יש לי מה לשפר בשביל הלגדיל סכויים?
    בהצלחה!
    רשום D:
    תגיב להתחלה...

סיכום
    דחיתי הרבה אנשים,לא נעים :S
    אבל בסופו של דבר בחרתי מגוון של אנשים שכולם עם קצת ניסיון....
    שיהיה משחק זורם ומהנה לכולם.

כל החדשים להגיב להתחלה.
    כל הוותיקים לצטט תגובה אחרונה/להגיב להמשך אחרון (אם לא הגבתם).

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

6. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    התחלה:
    אתם יוצאים מביתכם במחוז הארדוול לבוקר מעונן,העננים מתאספים מסביב לשמש ויוצרים צורה מעגלית-מה שיוצר נוף מדהים,זהו יום מושלם להתחיל את המסע שלכם.
    אתם עושים את דרככם לקצה העיירה Start City,למעבדה של פרופסור ריקרדו.
    כעבור 5 דקות אתם מגיעים למעבדה במהירות.
    אתם עומדים מחוץ למעבדה ורואים דלת לבנה גדולה,הרבה מחשבות רצות במוחכם ולאחר כמה שניות של מחשבה אתם פותחים את הדלת.
    לפניכם ניצב אדם גבוה,זקוף ומרשים,אך זקן ואפילו משתמש במקל הליכה
    האדם שואל בחיוך:"שלום,אני פרופסור ריקרדו".
    אתם משיבים בגמגום:"ש..לום אני XXXX (השם שלכם)"
    "אז בוא ניגש לעניין-אתה פה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך נכון? החלטת כבר את מי אתה בוחר?"הפרופסור שואל.
    "אני בוחר את XXXX" (הפוקימון שבחרתם).
    "בחירה מצוינת" הפרופסור משיב וכעבור כמה שניות הוא צועק:"היוקי,תביא את XXXXX (הפוקימון שבחרתם)".
    "כ..כן פרופסור" אתם שומעים מישהו צועק בגמגום.
    אתם רואים ילד נמוך-בסביבות גיל 16 למראה עין שמחזיק מגש ועליו פוקדורים .
    הילד מסתכל עליכם ואומר:"ה..היי אני היוקי-קח!" הוא מושיט לכם את הפוקימון במהירות, ובמבט מהיר אפשר לראות את נוטפות טיפות של זעה,אפשר לשער שזאת השנה הראשונה שהיוקי עוזר לפרופסור ריקרדו.
    פרופסור ריקרדו אומר לכם:"XXXX הוא בחירה מצוינת,אני בטוח שתיהיו חברים טובים אם תזכור שהפוקימון הוא חבר שלך-ולא מכונת קרבות חיה.
    הנה-אלה יעזרו לך במהלך המסע" הוא מושיט יד לכיס ומוציא לכם:
    5 פוקדורים.
    פוקדע
    טלפון נייד
    ו1000 ש"ח

'בטח זה עלה לו הרבה' אתם חושבים, ולאחר כמה סירובים מתוך נימוס אתם מסכימים לקבל אותם.
    אתם יוצאים מהמעבדה ועולים לכיוון דרך 2,אתם רואים יער מלא בפוקמוני חרק-בין הפוקימונים שראיתם יכולתם לזהות את:

מה תעשו?
    D:
    ~~
    אני נעצרת בכניסה ליער, עומדת כמה שניות ומסדירה את נשימתי מההתרגשות של התחלת המסע. אני מחזיקה את הפוכדור של סקווירטל בשתי ידיי, 'לפני שנתחיל, אני רוצה שנכיר קודם.' אני אומרת בליבי, ומכוונת את הפוכדור של סקווירטל על הקרקע.
    "שלום לך, סקווירטי. קוראים לי לין ומעכשיו, אהיה המאמנת והחברה הכי טובה שלך." אני אומרת בחיוך רחב, "מה אתה אומר, רוצה שנתחיל להתאמן?" אני מוסיפה, מצפה לתגובתו הפיזית והרגשית.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

7. משתמש מנוסה
    [quote=SexStyle;1011196]

התחלה:
    אתם יוצאים מביתכם במחוז הארדוול לבוקר מעונן,העננים מתאספים מסביב לשמש ויוצרים צורה מעגלית-מה שיוצר נוף מדהים,זהו יום מושלם להתחיל את המסע שלכם.
    אתם עושים את דרככם לקצה העיירה Start City,למעבדה של פרופסור ריקרדו.
    כעבור 5 דקות אתם מגיעים למעבדה במהירות.
    אתם עומדים מחוץ למעבדה ורואים דלת לבנה גדולה,הרבה מחשבות רצות במוחכם ולאחר כמה שניות של מחשבה אתם פותחים את הדלת.
    לפניכם ניצב אדם גבוה,זקוף ומרשים,אך זקן ואפילו משתמש במקל הליכה
    האדם שואל בחיוך:"שלום,אני פרופסור ריקרדו".
    אתם משיבים בגמגום:"ש..לום אני XXXX (השם שלכם)"
    "אז בוא ניגש לעניין-אתה פה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך נכון? החלטת כבר את מי אתה בוחר?"הפרופסור שואל.
    "אני בוחר את XXXX" (הפוקימון שבחרתם).
    "בחירה מצוינת" הפרופסור משיב וכעבור כמה שניות הוא צועק:"היוקי,תביא את XXXXX (הפוקימון שבחרתם)".
    "כ..כן פרופסור" אתם שומעים מישהו צועק בגמגום.
    אתם רואים ילד נמוך-בסביבות גיל 16 למראה עין שמחזיק מגש ועליו פוקדורים .
    הילד מסתכל עליכם ואומר:"ה..היי אני היוקי-קח!" הוא מושיט לכם את הפוקימון במהירות, ובמבט מהיר אפשר לראות את נוטפות טיפות של זעה,אפשר לשער שזאת השנה הראשונה שהיוקי עוזר לפרופסור ריקרדו.
    פרופסור ריקרדו אומר לכם:"XXXX הוא בחירה מצוינת,אני בטוח שתיהיו חברים טובים אם תזכור שהפוקימון הוא חבר שלך-ולא מכונת קרבות חיה.
    הנה-אלה יעזרו לך במהלך המסע" הוא מושיט יד לכיס ומוציא לכם:
    5 פוקדורים.
    פוקדע
    טלפון נייד
    ו1000 ש"ח

'בטח זה עלה לו הרבה' אתם חושבים, ולאחר כמה סירובים מתוך נימוס אתם מסכימים לקבל אותם.
    אתם יוצאים מהמעבדה ועולים לכיוון דרך 2,אתם רואים יער מלא בפוקמוני חרק-בין הפוקימונים שראיתם יכולתם לזהות את:

מה תעשו?

[/e][/quote

אחשוב לעצמי:'איזה נדיב הפרופסור' ואז אקח את הפוקדור שקיבלתי אזרוק אותו באוויר, ואומר לצ'רמנדר שייצא משם:"צ'רמנדר! אני שמח מאוד שאתה מצטרף אלי למשסע, אנו עומדים לפני דרך ארוכה אבל אני בטוח שאנחנו נצליח להתקדם ולהתקדם, להרוויח תג אחר תג ואפילו להגיע לליגה של ארדוול. אבל לפני זה יש לנו עוד המון עבודה ואימונים. ואין דרך טובה יותר להתחיל במסע שלנו מקרב פוקימון ביום יפה שכזה(איזה פלצני אני (= ). אתה רואה את המטפוד ששם? ואצביע לעבר המטפוד שראיתי בין השיחים. רוץ אליו ותמתמש באחת בגחלת! אם תצליח להתקרב מספיק קרוב, תמשתמש גם בניב אש. שים לב להיות מדויק, והכי חשוב לנצל את יתרון המהירות שלך. בהצלחה!" אסתכל על הפוקימון הראשון שלי, ואחייך.
    נערך לאחרונה על ידי Dor_T, 01-24-2011 בשעה 08:34 PM

8. Kibō no chi
    יא קקה, לפחות היית מביא לינק או משהו >:

בזמן שפרפדג' צולל לכיוון טוטודייל,טוטודייל יורה אקדח מים שפוגע בפרפדג'!,"לאאאא!!" יוגב אומר
    ומיד פוקד על פרפדג',"קום ותקוף עם משב רוח!",פרפדג' קם ומתעופף באוויר,אבל באותו זמן טוטודייל קופץ עליו במפתיע בעוד שיניו חשופות וטעונות בקרח,הוא נושך את פרפדג' בחזקה באחת
    הכנפיים שלו!,"פרפדג'..." פרפדג' אומר בעודו נאנק מכאבים.
    מה תעשה?
    "יוגב, זה הסוף שלך! טוטודייל, ניב קרח שוב, במלוא הכוח!" אני פוקד ומצביע על פארפדג'.

Spoiler ספוילר

9. the bitch is back
    עומר~
    סלבי לא מקשיב לך וממשיך לברוח,לפתע הוא נתקל במשהו ונופל על הרצפה,אתה יכול לראות בבירור שהוא נתקל ב,
    דרגונייט מסתכל עליו בחיוך זדוני בעוד אתה שומע קול של גבר מאחורי הדרגונייט,"כאן דנטה,מדווח למפקדה.. סלבי נמצא!",הגבר מתקרב אליך
    ואל סלבי,אתה יכול להבחין בבחור ג'ינג'י וגבוה מחזיק בידו מכשיר קשר ועליו רשום,"מאפיית קונקלושין".
    מה תעשה?

"היי אתה שם!" אקרא ואתקדם בצעד נחוש "תעזוב את סלבי!" אומר בקול רציני ואסתכל על סלבי במבט נוקשה ואנסה שוב להחזירו לפוקדור בעודי כבר מכין את הפוקדור של באנט בידי האחורית.

10. with great power comes great responsibility
    לין~
    "סקוודו סקוודו!" הוא קורא,נראה שגם הוא נחוש בדעתו להתחיל את המסע.
    לפתע סקווירטל שלך מסיט את מבטו לכיוון אדמת היער בצורה מוזרה,נראה שהוא שמע משהו בתוך האדמה.
    לפני שאת מספיקה להבין מה קורה את רואה 2 ידיים גדולות של איזשהו פוקימון מושכות אותו למטה.
    הידיים שמושכות את סקווירטל שחורות עם פסים כחולות והציפורניים עצומות.
    מה תעשי?
    ----

נדב~

טוטודייל נושך את פרפדג' עוד פעם בחזקה עד שהכנף שלו מתחילה לדמם,אבל כל פעם הקרח סוגר את הדימום.
    "בושת בושתים!" יוגב צועק בעודו מחזיק את הפוקדור שלו ומחזיר את פרפדג' לכדור במהירות.
    לפני שאתה מפסיק להבין משהו יוגב מוציא גלימה מתוך החולצה שלו,מתחבא מאחוריה ולפתע נעלם.
    'למה לעזאזל הוא בורח?!' אתה חושב,אבל במהרה נזכר שניצחת אותו והוא חייב לך כסף!.
    אתה מרים את הגלימה שלו ומבחין בבור באדמה.
    מה תעשה?
    ---
    עומר~
    באנט?אתה בטוח?*צחקוקחשוד*
    --------
    "לך תשתה חלב ילדון" דנטה אומר לך בלחש.
    לפתע דרגונייט עף אליך ומטיח בך את הזנב שלו,אתה נופל על הרצפה ושומט מידך את הפוקדור של באנט, מה שגורם לו להשתחרר.
    "באנטט!!!" הוא צועק ומביט בדרגונייט בכעס בעודו נחוש להגן עליך.
    מה תעשה?
    ------
    Dor_T~
    "צ'אר?" צ'ארמנדר מסתכל עליך במבט מוזר כאילו הוא לא מבין מה אתה רוצה ממנו.
    הוא מקשקש בזנבו ומלקק לעצמו את הידיים.
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

11. Kibō no chi

נדב~

טוטודייל נושך את פרפדג' עוד פעם בחזקה עד שהכנף שלו מתחילה לדמם,אבל כל פעם הקרח סוגר את הדימום.
    "בושת בושתים!" יוגב צועק בעודו מחזיק את הפוקדור שלו ומחזיר את פרפדג' לכדור במהירות.
    לפני שאתה מפסיק להבין משהו יוגב מוציא גלימה מתוך החולצה שלו,מתחבא מאחוריה ולפתע נעלם.
    'למה לעזאזל הוא בורח?!' אתה חושב,אבל במהרה נזכר שניצחת אותו והוא חייב לך כסף!.
    אתה מרים את הגלימה שלו ומבחין בבור באדמה.
    מה תעשה?
    "אני אתנקם בבן ז*** הזה. טוטודייל, תמלא את הבור הזה עם אקדח מים!" אני צועק מתוך ידיעה שאם לבור יש יציאה, המים ירדו, ואם לא אז הטבעתי את הזבלון.

Spoiler ספוילר

12. the bitch is back
    עומר~
    באנט?אתה בטוח?*צחקוקחשוד*
    --------
    "לך תשתה חלב ילדון" דנטה אומר לך בלחש.
    לפתע דרגונייט עף אליך ומטיח בך את הזנב שלו,אתה נופל על הרצפה ושומט מידך את הפוקדור של באנט, מה שגורם לו להשתחרר.
    "באנטט!!!" הוא צועק ומביט בדרגונייט בכעס בעודו נחוש להגן עליך.
    מה תעשה?

"באנט היתחמקות צללים וקח אותנו למקום מבטחים" אומר במהירות ואנסה במהירות אחוז בסלבי

13. משתמש מנוסה
    Dor_T~
    "צ'אר?" צ'ארמנדר מסתכל עליך במבט מוזר כאילו הוא לא מבין מה אתה רוצה ממנו.
    הוא מקשקש בזנבו ומלקק לעצמו את הידיים.
    מה תעשה?
    אומר לצ'רמנדאר:"אני מצטער שהייתי לא ברור" אתכופף לגובהו ואסביר לו:"אתה רואה את המטפוד שיושב שם בין השיחים?" ואצביע לו על מטפוד שיושב בין השיחים. אוסיף ואומר לצ'רמנדאר:"אני רוצה שתילחם נגדו. לך אליו בזהירות ותמשתמש במתקפה גחלת, תהייה זהיר ויעיל, בהצלחה"

14. משתמש מנוסה
    כינוי:Just Haim
    שם:יוסיף סטלין
    ספרייט דמות:
    פוקימון התחלתי:
    רקע:סטלין בא מהעיר נאו סיטי, הוא בילה את כל הילדות שלו בחקר על פוקימונים.
    הוא מאד אוהב פוקימונים חזקים במיוחד ואהבתו הגדולה היא לפוקימוני דרקון.
    הוא שואף לשלוט בעולם הפוקימונים עם שישיה בילתי מנוצחת.
    הוא לא כל כך אוהב את המאפיה ששולטת בעולם אבל הוא חושב שהוא יוכל להעזר בהם בדרך לפיסגה.
    וכשאר הוא יהיה מספיק חזק ויוכל לשלוט בעולם, או לפחות בצבא מישלו, הוא מתכוון למלוך עם שלטון קומוניסטי - דיקטטורי.
    הוא רוצה המון המון פוקימונים ואנשים שישרתו אותו, ושכולם יפחדו ממנו ושהוא יזכר בתור שליט אכזר בסיפרי ההיסטוריה.
    אבל בישביל להגשים את החלום הוא קודם חייב לצאת למסע מישלו ולהתפתח.
    שותף:לא ידוע אם שותף.. אבל אשמח למשרת לא משנה הפרטים עליו P:
    רומאנס:בכיף חחח
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו:אני רוצה את המרשמלו מוטח

עריכה:

עאה נירשמתי מאוחר מידי שיט.. עומר כפרע עליך תכניס אותי אני מבטיח לא יהיה משעמם P:

15. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    לין~
    "סקוודו סקוודו!" הוא קורא,נראה שגם הוא נחוש בדעתו להתחיל את המסע.
    לפתע סקווירטל שלך מסיט את מבטו לכיוון אדמת היער בצורה מוזרה,נראה שהוא שמע משהו בתוך האדמה.
    לפני שאת מספיקה להבין מה קורה את רואה 2 ידיים גדולות של איזשהו פוקימון מושכות אותו למטה.
    הידיים שמושכות את סקווירטל שחורות עם פסים כחולות והציפורניים עצומות.
    מה תעשי?
    ----
    "מה זה יכול להיות?!" אני קוראת בבהלה, "מהר, סקווירטל, השתמש בסחרור כדי להתחמק מהידיים האלה. ומיד אחר כך תשתמש עליהן באקדח מים!" אני פוקדת על סקווירטל, מקווה שהמהלך יחשוף את הפוקימון.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •