![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
כינוי: DarkTiger
שם: אייס דיאמונד
ספרייט דמות:
חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,פלאפון ו1000 ש"ח.
פוקימון התחלתי: צ׳ארמנדר.
רקע: אייס, נולד לאם חד הורית במחוז קנטו, בעיירה פאלט.
כשהיה בן 7, עברו אמו והוא לעיר סטארט בהרדוול.
שם הוא פגש את סאלי, חברתו היחידה.
היא הייתה נערב בלונדינית עם עיניים ירוקות, היא הייתה תלמידה מצטיינת, אייס התאהב בה בסתר בשנות החמש עשרה לחייו.
לא היו לו חברים בבית הספר מלבדה, אך לה היו ולכן לא בילה איתה הרבה.
הוא נהג להסתובב בסביבת העיר ולצייר פוקימונים, זה מה שעזר לו להעביר את הזמן למרות הבדידות.
אמו הייתה אשה דואגת יתר על המידה ובעלת חוש הומור, שרוב הזמן לא הייתה בבית.
יום אחד במהלך שצייר קאטרפי נתקל אייס בצ׳ארמנדר, הם מהר מאוד נעשו חברים טובים והיו נפגשים בנקודה שבה צוייר הקאטרפי.
אייס מאז אהב פוקימוני אש, אך יום אחד בצ׳ארמנדר לא הגיע, בדיוק ביום שלפני יום היציאה למסע.
אייס נשבע לגלות מה קרה לצ׳ארמנדר- חברו ולנצח את הליגה של מחוז הרדוול למענו.
שותף: כן, בת 16. אם אפשר אז סאלי
רומאנס: ברור [=
הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: מרשמלו P= ולארביטר או איווי אם אני מתקבל.
לונג טיים נו סי, אני אשמח בכבוד ובהערכה רבה לקבל את הדמות שלי מהמשחק הקודם
אגב אני בעדך בעניין הזה בפורום משוב, אין לי מושג מה קורה שם, אבל היי זה נגד אלכס והיטמן וארווין
או משו
ו
ממ
אני איתך
fuck the system
(או שהם כבר לא הסיסטם? לאידע)
כינוי: TheChosenOne
שם: דסו נוהופ (Desu Knowhope), פשוט דסו.
ספרייט דמות:
חפצים:3 פוקדורי רגילם,סופר פוקדור אחד,פוקדע,פלאפון ו1500 ש"ח.
פוקימנים:
מתקפות:
Thrash
Ice Fang
Hydro Pump
Swords Dance
Dig
Scary Face
מתקפות:
Air Slash
Double Team
Singal Beam
Pursuit
Super Sonic
Psychic
מתקפות:
Rain Dance
Thunder
LowKIck
IronTail
Light Screen
ThunderShock
מתקפות:
Sand Attack
Quick Attack
Return
Bite
Dig
Iron Tail
Toxic
רקע: לא נולדתי בסטארט סיטי, אפילו לא במחוז הארדוול, נולדתי בבית החולים "מרסי"(Mercy Hosptial) בעיר גולדנרוד שבמחוז ג'וטו
שלאחר האסון מוכר יותר בשם "נו מרסי" (No Mercy), הייתי בן 14 כשזה קרה, הבום הגדול הזה שהרעיד את כול העיר, ואז הגיעו הצרחות.
17 אנשים נהרגו באותו היום, מייחסים את מטען החבלה לעבודה של מאפיית קונקלושנס, אף שזה לא מוכח לגמרי.
זאת הייתה הפגישה הראשונה שלי עם "רוע" אמיתי, ביום הפיגוע שיחקתי עם חברים כדורגל במגרש הכדורגל לא רחוק מהבית חולים
ההדף מהפיצוץ הגיע גם אלינו, בדיוק בעטו לי כדור לשער ואני קפצתי להדוף אותו, הפיצוץ העיף אותי על הקרקע. יומיים אחרי זה הורי הודיעו לי שאנחנו עוזבים , לאחר הגברות האנרכיה בעיר הורי החליטו שמסוכן מידי להישאר. אז ברחנו, אבי קורא לזה "נסיגה", הוא עדיין משתמש במוסגים מימי השירות הצבאי שלו. כשהגענו למחוז הארדוול והתיישבנו בסטארט סיטי לא הכרתי אף אחד, כול חיי גדלתי במטרופוליס גולדנרוד, עיר ללא הפסקה עם יחס של שלושה מכוניות לאדם ושלושה בני אדם למטר מרובע. המעבר לסטארט סיטי היה קשה, לקח לי הרבה זמן להתרגל, לאחר שנתיים הרגשתי סוף סוף הרגשתי בבית, היו לי חברים ולהורי הייתה עבודה טובה ויציבה, למדתי בית ספר הקטן בעירה והייתי כמו כול אחד אחר. כשהגיע הזמן לצאת למסע הפוקימונים שלי במחוז ידעתי שזאת הזדמנות להתחלה חדשה אמיתית, אי אפשר להמשיך לברוח, האפשרות היחידה שנותרה זה להילחם.
שותף: מה שבא לך, אני מעדיף להשאיר את זה פתוח ושאם אתה תראה שאיפשהוא במשחק
זה יתרום לעלילה אם יהיה לי שותף/פה זה יכול להיות מגניב, אני זורם.
רומאנס: אני יוותר.
הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: בכיף אני יזרום עם איזה טובורג ודוריטו
נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 01-24-2011 בשעה 12:59 AM
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
כינוי: Dor_T
שם: סקורפיו בי
ספרייט דמות:
חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,פלאפון ו1000 ש"ח.
פוקימון התחלתי: צ'רמאנדר, אבל מוכן לזרום(לא בקטע מיני) עם כל שאר הפוקימונים.
רקע: סקורפיו הי ילד עצוב ובודד, הוא חי במשפחה ענייה, לא היו לא חברים אבל הכי גרוע, לא היה לא אבא.
על מותו של אביו לא היה לא מידע רב,המידע היחיד שקיבל על ידי אחות אביו היה שזה קרה כשהוא היה בן 14, על ידי מאפיה מסתורית, לפחות ככה היא משערת, כשאביו היה במסע מרוחק על מיחוץ למחוז למטרת עסקים.. דרך אגב, אחות אביו, באחד הימים פשוט נעלמה מסיבה לא ידועה, סקורפיו חשד שזה קרה גם כן בגלל המאפיה.
וכששאל את אימו שאלות, היא סירבה לענות, היא רק הראתה לו מעט תמונות של אביו וסיפרה לו שהוא היה מצליח ועשיר מאוד, אך לא יותר מזה.
באחד מהימים בבית הספר, סקורפיו למד על אסונות, פיגועים וחיבולי המאפיות הגדולות , רק אז הבין מה משמעות החבורות הללו, ורק אז הוא הבין איך מת אביו.
שחזר הביתה, סקורפיו סיפר לאימו על מה שלמדו בבית הספר ושאל אותה מה הקשר בין המאפיה לאביו,אך היא אכלה לבכות, היא אמרה שהם ישבו בייחד בסלון, שלפתע אביו נזכר שהוא צריך לקחת משהוא ממכוניתו, הוא ירד למכונית שלו, ולפתע בה איש עם פוקימון טעון במתקפה כלשהי שהיא לא כל כך זיהתה, הוא תפס את אביו ורצח אותו. היא סיפרה לו שזה היה בבית הקודם, שהיא כל כך אהבה, במחוז אחר. אך היא לא יכלה להרשות לעצמה לגדל אותך בכזה סיכון והיא עברה למחוז הזה, שהיה ידוע בחומתו הבילתי פריצה.
באותו לילה חלם סקורפיו על החלום הקבוע שהיה חלום מידי יום ויום, הוא זוכה בליגת הפוקימונים ומוכתר כאלוף האלופים, אך בלילה הזה היה לו חלום נוסף- הוא יישב עם אביו באותו לילה וראה אותו נרצח על ידי המאפיה המסתורית. ולפתע החלום השתנה, והוא עמד עם צ'ריזארד ופגע במאפיה ובפוקימונים שלה, הוא לא הבין למה ולא זכר מי היה מי שפגע בו, אלה רק שזה היה משהו שקשור למת אביו. סקורפיו התעורר בבהלה.
מאותו לילה אופיו של סקורפיו השתנה, הוא היה חסר סבלנות, התעצבן בקלות, הוא כבר לא היה הילד שכולם יורדים ומרביצים לו בבית ספר, אלה הוא הרביץ לכל מי שהעליב הוא הרגיז אותו, והוא נשבע,וסקורפיו אף פעם לא מפיר שבועה שלו, על שני מטרות, שלא משנה מה הוא יעבור בחייו, הוא ייבצע: הראשונה: לנקום במי שגרם לאביו למות, והשניה: לזכור בליגת הפוקימונים של מחוז ארדוול.
שותף: כן
רומאנס: למה לא
הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: מרשמלו. אני אהייה עיקבי ויגיב ישר לאחר המשך שלך. ישתלם לך לבחור בי... אני משקיען בכל מה שאני עושה. יש לי מה לשפר בשביל הלגדיל סכויים?
בהצלחה!
מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)
כאילו ברור שאתה~
תצטט תגובה אחרונה.
מצטער,לא רשום :S
טוב נו...
תצטט המשך אחרון D:
מצטער,אני מעדיף להוסיף כמה חדשים...
רשומה.
תגיבי להתחלה D:
סורי,לא התקבלת =\
סימני פיסוק?
סורי,לא התקבלת..
בהצלחה במשחקים אחרים.
לא צריך להתחנן על שטויות כאלה =\
לצערי לא התקבלת.
מצטער,לא התקבלת =\
סורי...
החלטתי לבחור במישהו אחר
רגע טוב,אבל מישהו אחר נבחר...
לא יכול להגיד לדסו לא...
תצטט תגובה אחרונה.
רשום D:
תגיב להתחלה...
סיכום
דחיתי הרבה אנשים,לא נעים :S
אבל בסופו של דבר בחרתי מגוון של אנשים שכולם עם קצת ניסיון....
שיהיה משחק זורם ומהנה לכולם.
כל החדשים להגיב להתחלה.
כל הוותיקים לצטט תגובה אחרונה/להגיב להמשך אחרון (אם לא הגבתם).
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
D:
~~
אני נעצרת בכניסה ליער, עומדת כמה שניות ומסדירה את נשימתי מההתרגשות של התחלת המסע. אני מחזיקה את הפוכדור של סקווירטל בשתי ידיי, 'לפני שנתחיל, אני רוצה שנכיר קודם.' אני אומרת בליבי, ומכוונת את הפוכדור של סקווירטל על הקרקע.
"שלום לך, סקווירטי. קוראים לי לין ומעכשיו, אהיה המאמנת והחברה הכי טובה שלך." אני אומרת בחיוך רחב, "מה אתה אומר, רוצה שנתחיל להתאמן?" אני מוסיפה, מצפה לתגובתו הפיזית והרגשית.
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
[quote=SexStyle;1011196]
התחלה:
אתם יוצאים מביתכם במחוז הארדוול לבוקר מעונן,העננים מתאספים מסביב לשמש ויוצרים צורה מעגלית-מה שיוצר נוף מדהים,זהו יום מושלם להתחיל את המסע שלכם.
אתם עושים את דרככם לקצה העיירה Start City,למעבדה של פרופסור ריקרדו.
כעבור 5 דקות אתם מגיעים למעבדה במהירות.
אתם עומדים מחוץ למעבדה ורואים דלת לבנה גדולה,הרבה מחשבות רצות במוחכם ולאחר כמה שניות של מחשבה אתם פותחים את הדלת.
לפניכם ניצב אדם גבוה,זקוף ומרשים,אך זקן ואפילו משתמש במקל הליכה
האדם שואל בחיוך:"שלום,אני פרופסור ריקרדו".
אתם משיבים בגמגום:"ש..לום אני XXXX (השם שלכם)"
"אז בוא ניגש לעניין-אתה פה כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך נכון? החלטת כבר את מי אתה בוחר?"הפרופסור שואל.
"אני בוחר את XXXX" (הפוקימון שבחרתם).
"בחירה מצוינת" הפרופסור משיב וכעבור כמה שניות הוא צועק:"היוקי,תביא את XXXXX (הפוקימון שבחרתם)".
"כ..כן פרופסור" אתם שומעים מישהו צועק בגמגום.
אתם רואים ילד נמוך-בסביבות גיל 16 למראה עין שמחזיק מגש ועליו פוקדורים.
הילד מסתכל עליכם ואומר:"ה..היי אני היוקי-קח!" הוא מושיט לכם את הפוקימון במהירות, ובמבט מהיר אפשר לראות את נוטפות טיפות של זעה,אפשר לשער שזאת השנה הראשונה שהיוקי עוזר לפרופסור ריקרדו.
פרופסור ריקרדו אומר לכם:"XXXX הוא בחירה מצוינת,אני בטוח שתיהיו חברים טובים אם תזכור שהפוקימון הוא חבר שלך-ולא מכונת קרבות חיה.
הנה-אלה יעזרו לך במהלך המסע" הוא מושיט יד לכיס ומוציא לכם:
5 פוקדורים.
פוקדע
טלפון נייד
ו1000 ש"ח
'בטח זה עלה לו הרבה' אתם חושבים, ולאחר כמה סירובים מתוך נימוס אתם מסכימים לקבל אותם.
אתם יוצאים מהמעבדה ועולים לכיוון דרך 2,אתם רואים יער מלא בפוקמוני חרק-בין הפוקימונים שראיתם יכולתם לזהות את:
מה תעשו?
[/e][/quote
אחשוב לעצמי:'איזה נדיב הפרופסור' ואז אקח את הפוקדור שקיבלתי אזרוק אותו באוויר, ואומר לצ'רמנדר שייצא משם:"צ'רמנדר! אני שמח מאוד שאתה מצטרף אלי למשסע, אנו עומדים לפני דרך ארוכה אבל אני בטוח שאנחנו נצליח להתקדם ולהתקדם, להרוויח תג אחר תג ואפילו להגיע לליגה של ארדוול. אבל לפני זה יש לנו עוד המון עבודה ואימונים. ואין דרך טובה יותר להתחיל במסע שלנו מקרב פוקימון ביום יפה שכזה(איזה פלצני אני (= ). אתה רואה את המטפוד ששם? ואצביע לעבר המטפוד שראיתי בין השיחים. רוץ אליו ותמתמש באחת בגחלת! אם תצליח להתקרב מספיק קרוב, תמשתמש גם בניב אש. שים לב להיות מדויק, והכי חשוב לנצל את יתרון המהירות שלך. בהצלחה!" אסתכל על הפוקימון הראשון שלי, ואחייך.
נערך לאחרונה על ידי Dor_T, 01-24-2011 בשעה 08:34 PM
יא קקה, לפחות היית מביא לינק או משהו >:
"יוגב, זה הסוף שלך! טוטודייל, ניב קרח שוב, במלוא הכוח!" אני פוקד ומצביע על פארפדג'.בזמן שפרפדג' צולל לכיוון טוטודייל,טוטודייל יורה אקדח מים שפוגע בפרפדג'!,"לאאאא!!" יוגב אומר
ומיד פוקד על פרפדג',"קום ותקוף עם משב רוח!",פרפדג' קם ומתעופף באוויר,אבל באותו זמן טוטודייל קופץ עליו במפתיע בעוד שיניו חשופות וטעונות בקרח,הוא נושך את פרפדג' בחזקה באחת
הכנפיים שלו!,"פרפדג'..." פרפדג' אומר בעודו נאנק מכאבים.
מה תעשה?
ספוילר
לין~
"סקוודו סקוודו!" הוא קורא,נראה שגם הוא נחוש בדעתו להתחיל את המסע.
לפתע סקווירטל שלך מסיט את מבטו לכיוון אדמת היער בצורה מוזרה,נראה שהוא שמע משהו בתוך האדמה.
לפני שאת מספיקה להבין מה קורה את רואה 2 ידיים גדולות של איזשהו פוקימון מושכות אותו למטה.
הידיים שמושכות את סקווירטל שחורות עם פסים כחולות והציפורניים עצומות.
מה תעשי?
----
נדב~
טוטודייל נושך את פרפדג' עוד פעם בחזקה עד שהכנף שלו מתחילה לדמם,אבל כל פעם הקרח סוגר את הדימום.
"בושת בושתים!" יוגב צועק בעודו מחזיק את הפוקדור שלו ומחזיר את פרפדג' לכדור במהירות.
לפני שאתה מפסיק להבין משהו יוגב מוציא גלימה מתוך החולצה שלו,מתחבא מאחוריה ולפתע נעלם.
'למה לעזאזל הוא בורח?!' אתה חושב,אבל במהרה נזכר שניצחת אותו והוא חייב לך כסף!.
אתה מרים את הגלימה שלו ומבחין בבור באדמה.
מה תעשה?
---
עומר~
באנט?אתה בטוח?*צחקוקחשוד*
--------
"לך תשתה חלב ילדון" דנטה אומר לך בלחש.
לפתע דרגונייט עף אליך ומטיח בך את הזנב שלו,אתה נופל על הרצפה ושומט מידך את הפוקדור של באנט, מה שגורם לו להשתחרר.
"באנטט!!!" הוא צועק ומביט בדרגונייט בכעס בעודו נחוש להגן עליך.
מה תעשה?
------
Dor_T~
"צ'אר?" צ'ארמנדר מסתכל עליך במבט מוזר כאילו הוא לא מבין מה אתה רוצה ממנו.
הוא מקשקש בזנבו ומלקק לעצמו את הידיים.
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
כינוי:Just Haim
שם:יוסיף סטלין
ספרייט דמות:
חפצים:לא לגעת.
פוקימון התחלתי:
רקע:סטלין בא מהעיר נאו סיטי, הוא בילה את כל הילדות שלו בחקר על פוקימונים.
הוא מאד אוהב פוקימונים חזקים במיוחד ואהבתו הגדולה היא לפוקימוני דרקון.
הוא שואף לשלוט בעולם הפוקימונים עם שישיה בילתי מנוצחת.
הוא לא כל כך אוהב את המאפיה ששולטת בעולם אבל הוא חושב שהוא יוכל להעזר בהם בדרך לפיסגה.
וכשאר הוא יהיה מספיק חזק ויוכל לשלוט בעולם, או לפחות בצבא מישלו, הוא מתכוון למלוך עם שלטון קומוניסטי - דיקטטורי.
הוא רוצה המון המון פוקימונים ואנשים שישרתו אותו, ושכולם יפחדו ממנו ושהוא יזכר בתור שליט אכזר בסיפרי ההיסטוריה.
אבל בישביל להגשים את החלום הוא קודם חייב לצאת למסע מישלו ולהתפתח.
שותף:לא ידוע אם שותף.. אבל אשמח למשרת לא משנה הפרטים עליו P:
רומאנס:בכיף חחח
הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו:אני רוצה את המרשמלו מוטח
עריכה:
עאה נירשמתי מאוחר מידי שיט.. עומר כפרע עליך תכניס אותי אני מבטיח לא יהיה משעמם P:
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)