Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. מורחקים
    שם: עידוס
    המנהל SEXSTYLE הגיב לאשכול הזה http://forum.pokemons.co.il/showthre...t=36214&page=4
    בשעה : היום, 06:55 PM כשהאשכול ננעל בשעה היום, 05:44 PM ונאמר מפורשות שהנושא ננעל.

למה למנהל מותר לשים *** על כולם ולהגיב לנושא שנעול? ועוד תראו את התגובה הוא רק מוציא את עצמו צודק ונותן את המילה האחרונה, פשוט בושה!

לטפל ומיד!

2. היכל התהילה
    אויש עידו, אני חשבתי שאתה בוגר יותר מזה. עומר נותן חיזוק לדברים של נדב וממתי אתה נותן משקל לדברים של נדב?
    אני יודע שנדב הוא הרבה דברים בפורום, אבל תורם או בעל השפעה או מישהו שצריך לקחת את הדברים שלו ברצינות, הוא לא.
    תזכור שזה אותו בן אדם שקיבל 20 יום באן על פרסום של מילה מגונה ועכשיו הוא זה שמגבה מנהל שעושה את אותו הדבר.
    איך זה מתיישב שעומר תופס את אלכסיי על מילה ועושה לו את המוות ואדם כמו נדב מגבה דברים כאלה, ובזמנו הוא בכה כל יום על הבאן שהוא בעצמו קיבל.
    לסיום אני אומר לך שיש לי ולעוסקים בדבר מעט מאוד סבלנות והרבה מאוד דרכי פעולה. במידה ולא יבואו לקראתינו, נעילה תהיה האופציה הקלה בשבילהם.

3. מורחקים
    שם: עידוס
    אני לא מבין גדול בסיפור.
    גם אני רציתי לגבות את דבריו של משתמש אחר ולא ניתנה לי הזכות הזו מכיוון שהנושא נעול, למה שעומר ינצל את התפקיד שלו בשביל זה?

4. היכל התהילה
    עריכה - ראיתי שפתחו לאלכסיי את המשחק ולכן הדיון מבחינתי מיצה את עצמו.
    תודה לכל מי שאישר את זה ואני רק מקווה שזה לא הוציא לאלכסיי את הרוח מהמפרשים.

אפשר לנעול. תודה.

5. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    אויש עידו, אני חשבתי שאתה בוגר יותר מזה. עומר נותן חיזוק לדברים של נדב וממתי אתה נותן משקל לדברים של נדב?
    אני יודע שנדב הוא הרבה דברים בפורום, אבל תורם או בעל השפעה או מישהו שצריך לקחת את הדברים שלו ברצינות, הוא לא.
    תזכור שזה אותו בן אדם שקיבל 20 יום באן על פרסום של מילה מגונה ועכשיו הוא זה שמגבה מנהל שעושה את אותו הדבר.
    איך זה מתיישב שעומר תופס את אלכסיי על מילה ועושה לו את המוות ואדם כמו נדב מגבה דברים כאלה, ובזמנו הוא בכה כל יום על הבאן שהוא בעצמו קיבל.
    לסיום אני אומר לך שיש לי ולעוסקים בדבר מעט מאוד סבלנות והרבה מאוד דרכי פעולה. במידה ולא יבואו לקראתינו, נעילה תהיה האופציה הקלה בשבילהם.
    אני מעולם לא בכיתי על באן, יש מצב שהתעצבנתי במידה והוא לא ניתן בצדק אבל לא בכיתי. אם הייתי בוכה מבאנים אני לא חושב שהייתי מנסה להשיג כל כך הרבה, לא?
    חוץ מזה, מאז ומתמיד תמכתי בניהול של עומר (RK). הוא גם מעולם לא נתן לי באן או אפילו אזהרה, והוא באמת אחלה של בחור. ואתה אומר שאני צבוע רק בגלל שעכשיו אני מגן על ההנהלה כשלפני זה הייתי יוצא עליהם. לא, זאת לא צביעות. זאת הייתה צביעות אם הייתי יוצא על עומר רק בגלל שאני יוצא על ההנהלה כל הזמן. אם הוא צודק, ברור שאני אגן עליו, אבל בד"כ ההנהלה טועה.
    בינתיים מי שמוכיח שהוא לא שווה כאן יחס או שצריך לקחת את הדברים שלו ברצינות זה אתה.

Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ואיך שהוא אני מעורב בבלאגן... -_-'
    אוהבים לציין את שם שלי חח

7. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    ידוע לכם שחוק ארבע עדיין תקף נכון?
    הנושא של היטמן לא ננעל מהסיבה הפשוטה
    שלא תגידו שאנחנו מתחמקים ממכם
    הנושא הזה ינעל+אזהרה לפותח,לפי הנושא המיוחד שמוקדש לחוק 4 אשכול תלונה ינעל והפותח יקבל אזהרה
    ותנסו לצאת גם נגדי,מבטיחה לכם לא יצא מזה טוב
    פותח האשכול מוכר כבר להנהלה בתור אחד שמנסה לדפוק משתמשים
    נדב יצא להגנת עומר כי הםפ חברים
    אין לכם את כל השיחה בשביל לתקוף את עומר
    ועומר (sex style) לא חייב לכם דין וחשבון על התגובות שלו
    ההבדל בינו לבינכם היא שהוא מפקח
    ויש לו אישור ממני לתגובה
    עוד תלונות לפרטי

And If You Don't Know, Now You Know

8. with great power comes great responsibility
    לי מותר ולך אסור
    ננה בננה D:

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •