Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 15 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 211
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Barney Stinson צפה בהודעה
    [u][i]27
    אתה נכנס אל תוך חדר האימונים ומתחיל להתאמן. לפתע אתה מרגיש את עצמך עף רחוק, אתה נתקע בקיר מאחוריך, אתה מרגיש כאב עז בגב שלך.
    אני אנסה לרכז את כול כוחי כדי ללכת על ההליכון כדי לאתמן בריצה.
    אם אני לא אצליח אצא מהמכון ואלך לקנות לי שתיה עם אוכל.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    בו
    אתה מנסה לאכול את האבן, זה לא עובד. "בו מספיק כבר! פשוט תהרוס את האבן!" אתה שומע את האדון שלך צורח עליך.
    אני קופץ בבהלה ואומר לאדון של בו: "אדון של בו בשקט מרסק אני אותו!" ואני מנסה לקפוץ על הסלע

3. Kibō no chi

סל
    אתה מסתכל סביבך ורואה חברות אנשים מטיילים. "אלה בני אדם, אנשים שאתה צריך להרוג" אתה שומע את הקול המוכר כבר בראשך. אתה מרגיש דחף לשמוע בקולו.
    "בסדר גמור" אני ממלמל ומתחיל לרוץ אל חבורת האנשים. אני מנסה לשסע לאחד מהם את הראש בעזרת הזנב, ובשאר אני פשוט תוקע את הזנב ושואב מהם את האנרגיה.

Spoiler ספוילר

4. The eternal hunters
    שם: אילן
    שם משתמש: Ilan
    שם אמיתי: אילן
    שם במשחק: דנטה
    מתקפות: תעופה, שיגור, לוחמה בחרב
    כסף, אוכל וחפצים:1000$
    רקע: דנטה הוא סאייני ששירת בצבא המלכותי של המלך ויג'יטה , כאשר פריזה עמד לחסל את הכוכב הוא התגנב לחלילית של פריזה , בזכות יכולות השיגור הזריזות המדהימים שלו לא שמו לב אליו לאורך כל המסע הבין כוכבי , כאשר החללית הגיעה לכדור הארץ והוא הבין שפריזה ואביו מתים הוא יצא מהחללית שלהם והתחיל להסתובב בכוכב.
    לא הייתה לו מטרה לפגוע באנשי כדור הארץ במקום זאת הוא חקר קצת את כדור הארץ , וגילה חללית של סייאן (זאת של נאפה) הוא החליט, שהוא רוצה לנקום בקרוביו של פריזה בשל העובדה שפריזה הרג את קרוביו ,וכל עולמו.
    הוא יצא למסע הרג בגלקסייה אחר הקרובים של פריזה והצליח לחסל כמעט את כולם ,עד שהגיע לקרוב משפחה של פריזה , בן דודו קילר , שכמעט חיסל אותו ,הוא הצליח להימלט.
    אז הוא החליט לחזור לכוכב המוזר הזה (אחרי סאגת בו) ולחפש את האדם שהרג את פריזה כדי שיעזור לו במלחמתו נגד קילר.
    גזע: סאייני
    סטטוסים:
    כוח: 15
    הגנה:10
    מהירות: 20
    אנרגיה: 10
    דיוק:10
    כוח התחלתי: 750

בקשות\הערות\הארות: אני רוצה חרב , אני לא יודע איך להכניס לרקע את זה שהוא לוחם בחרב אני מניח שכמו טראנקס לוחם בחרב כך גם הוא
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

5. מורחקים
    שם: אופיר
    בון
    אתה בתוך חלל גדול וריק, כדור, אתם שם כבר מאות שנים... סוף סוף, הוא מתחיל להיפתח, אתה מרגיש את הדם זורם בעורקים שלך, את הכוח, הכל. "אני לא מאמין! הצלחתי להחיות אותו! אני! יוקיטו! הצלחתי להחיות את מאג'ין בו האגדי!" אתה שומע צרחות שמחה. אתה רואה מולך אבן גדולה מאוד, אתה מרגיש רצון עז לתקוף אותה.

מלפיאן פאק זה שם מסובך לזכירה Xd
    אתה קם מהכיסא שלך ומתחיל ללכת בחללית, אתה רואה חבורת נאמקים משחקים בקלפים, כמה נאמקים שמדברים ביניהם וכמה מבולבלים בדיוק כמוך. לפתע אתה שם לב שאתה לא מרחף, כנראה יש שם מכונת גראביטציה.

27
    אתה מנסה לקום אך מולך אתה רואה את אנדרואיד 25, הוא חונק אותך ומצמיד אותך לקיר. אתה שם לב שעיניו אדומות.

בו
    אתה קופץ על הסלע אך הוא עדיין לא נשבר, אתה רואה את האדון שלך חופן את פניו בידיו "אולי תנסה להשתמש באנרגיה?" הוא שואל אותך בעלבון.

סל
    אתה הורג את כולם בקלות ומרגיש דחף לצחוק, אתה מתחיל לצחוק ושואב מהם את כל האנרגיה שלהם עד שרק בגדיהם נשארים, אתה מרגיש תחושה מוזרה בבטן שלך. "זהו רעב וצימאון, כדי להפסיק אותו עליך לאכול ולשתות" אומר לך הקול המוזר.

דנטה
    רשום
    עדיין אין לך חרב

אתה עומד באולם של תחרות אומנויות הלחימה העולמית. "דנטה נגד תומאס!" אתה שומע את צעקתו של הכרוז.

6. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים

זאק
    אתה משתגר מאחוריו ומתחיל לתקוף אותו, הוא עף מהזירה. "והמנצח הוא זאק!" צועק הכרוז, יש לך שעה עד לקרב הבא.
    אלך החוצה ואראה אם אני יכול לעשות מדיטציה איפשהו

7. משתמש מנוסה
    שם: טל
    בון
    אתה בתוך חלל גדול וריק, כדור, אתם שם כבר מאות שנים... סוף סוף, הוא מתחיל להיפתח, אתה מרגיש את הדם זורם בעורקים שלך, את הכוח, הכל. "אני לא מאמין! הצלחתי להחיות אותו! אני! יוקיטו! הצלחתי להחיות את מאג'ין בו האגדי!" אתה שומע צרחות שמחה. אתה רואה מולך אבן גדולה מאוד, אתה מרגיש רצון עז לתקוף אותה.
    .
    בלי לחשוב פעמיים אני מסתכל מסביב שולח כדור אנרגייה ישר אל האבן ומנסה להרוס אותה,
    " בו,בו מאג'ין בו" אני אומר בקול תינוקי ומסתכל אל עבר יוקיטו.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

8. The eternal hunters
    שם: אילן
    [u][i]
    דנטה
    רשום
    עדיין אין לך חרב

אתה עומד באולם של תחרות אומנויות הלחימה העולמית. "דנטה נגד תומאס!" אתה שומע את צעקתו של הכרוז.
    אין לי חרב. סורי שזה 2 שורות/שורה לא הבנתי מה אני יכול לעשות חוץ מזה

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

9. משתמש מנוסה
    [u][i]27
    אתה מנסה לקום אך מולך אתה רואה את אנדרואיד 25, הוא חונק אותך ומצמיד אותך לקיר. אתה שם לב שעיניו אדומות.

[u][i
    "25 מה קרה לך?"אומר לו ובאותו זמן אנסה לתת לו בעיטה ברגליים ואז אגרוף לפרצוף.

10. משתמש מנוסה
    בו
    אתה קופץ על הסלע אך הוא עדיין לא נשבר, אתה רואה את האדון שלך חופן את פניו בידיו "אולי תנסה להשתמש באנרגיה?" הוא שואל אותך בעלבון.

"בו ינסה, אדון של בו" אגיד לו
    אנסה בכוח להוציא משהו כדי שהסלע ישבר.

11. Kibō no chi

סל
    אתה הורג את כולם בקלות ומרגיש דחף לצחוק, אתה מתחיל לצחוק ושואב מהם את כל האנרגיה שלהם עד שרק בגדיהם נשארים, אתה מרגיש תחושה מוזרה בבטן שלך. "זהו רעב וצימאון, כדי להפסיק אותו עליך לאכול ולשתות" אומר לך הקול המוזר.
    אני מחפש חיה כלשהי להרוג ואז לאכול את הבשר ואז מחפש מקור מים בשביל לשתות כדי להרוות את הצימאון שלי.

Spoiler ספוילר

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=Barney Stinson;1011803]לי
    האגרוף שלך פוגע חזק בבטנו של היריב, הוא עף מהזירה ונתקע בקיר. "המנצח הוא לי!" צועק הכרוז, יש לך שעה עד לקרב הבא שלך.
    /QUOTE]
    "יש ניצחתי בקרב" אני יורד בהתרגשות מהזירה ואז צופה בקרבות של האחרים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. מורחקים
    שם: אופיר
    זאק
    אתה יוצא החוצה אך כל העיר רועשת מאוד, אתה לא מוצא מקום לנוח בו.

בון
    האבן נהרסת, אתה שומע מכיאות כפיים חזקות מאחוריך.

אילן
    אתה רץ אליו ותוקף אותו באגרוף, אך הוא תוקף אותך באגרוף משולב בגם מה שמפיל אותך על האבן הקרה של הזירה, אתה מרגיש דם זולג מכפות רגליך.

27
    אתה מנסה לתקוף אותו אך ללא הועיל. לפתע מגיע 26, גם עיניו אדומות. "שנספר לו?" שואל 26 את 25. "כן, הגיע הזמן" הוא אומר וצוחק.
    26 מתחיל לדבר:
    "אנחנו היינו אלה שהסגרנו את מי שבנה אותנו! ואנחנו עכשיו כאן כדי להרוג אותך!"

בו
    אתה מצליח לשלוח קרן גדולה על האבן שמיד מפוצצת אותה לרסיסים.

סל
    אתה רואה כמה איילים ואוכל את הבשר שלהם, לאחר מכן אתה הולך לנחל ומתחיל לשתות ממימיו. אתה מסתכל עליו ומולך מתגלה פרצוף ירוק עם מקור כתום, זהו אתה.

ליאור תשקיע יותר בתגובות
    אתה יורד מהזירה ומתחיל לצפות בקרבות, הם מאוד משעממים ואתה מרגיש רצון לעזוב את המקום.

14. משתמש מנוסה
    [u][i]27
    אתה מנסה לתקוף אותו אך ללא הועיל. לפתע מגיע 26, גם עיניו אדומות. "שנספר לו?" שואל 26 את 25. "כן, הגיע הזמן" הוא אומר וצוחק.
    26 מתחיל לדבר:
    "אנחנו היינו אלה שהסגרנו את מי שבנה אותנו! ואנחנו עכשיו כאן כדי להרוג אותך!"
    "למה?אולי נשתף פעולה ונהרוס את העולם?"אשאל את 26 ואת 25
    ואז אוסיף:"אל תהרגו אותי,אני יעזור לכם ואני לא אסגיר אותכם..."

15. משתמש מנוסה
    בו
    אתה מצליח לשלוח קרן גדולה על האבן שמיד מפוצצת אותה לרסיסים.
    אני פונה לאדון של בו: "אדון של בו, רוצה אתה אני משהו אני לעשות?"

עמוד 4 מתוך 15 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •