Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    היי קודם כל אני חדש פה ואני מקווה שאני יוכל להשתלב. עכשיו בקשר לשאלות ראיתי פה בכמה נושאים שדיברתם על העונה ה13 אבל אף אחד לא אמר בדיוק מתי היא תגיע לארץ. מישהו יודע אולי מתי העונה הזאת תגיע לארץ?
    חוץ מזה רק רציתי לדעת למה אתם רואים עונות של פוקימון באינטרנט? אתם רואים עונות שלא שודרו בארץ והם רק באנגלית אני לא מבין מה כיף ויותר טוב בזה כי הרי שאתה רואה את העונה בעברית אתה יכול להבין הכל ובאנגלית יש הרבה דברים שאתה לא מצליח להבין. לא כדאי פשוט לחכות לעונות שיגיעו לארץ?

2. משתמש מנוסה
    שם: עמית
    1. אף אחד לא אמר לך שהעונה תגיע לארץ רוב הסיכוים שלא לפי מה שניראה לי
    2.לא מדברים אנגלית כול כך קשה שאתה לא תבין אחי אתה רואה פוקימון מי שאתה ילד אתה כבר יודע מה עם יגיד לפני שעם יגיד :d וחוץ מיזה אזמה גם עם אתה לא מבין מילה פה מילה שם זה לא ביג דיל העיקר אתה מבין את החשוב בסידרה ולא מחפש את המילה שאתה לא מבין ... : }

3. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    הועבר לסדרה ולסרטים.
    להבא, לשאלות שקשורות לסדרה, לסרטים והספיישלים, שם זה המקום הנכון.

4. The eternal hunters
    שם: אילן
    אז מה אני רואה וואן פייס ביפנית תירגום אנגלית וdevil May Cry דיבוב אנגלי ואין לי בעיה להבין כלל
    זה הכל תלוי באנגלית של האנשים

מה כיף בזה? זה שרואים את זה בלי להיות תלוי בטלוויזיה , מתי שרוצים , לפני כולם , בדיבוב המקורי או קרוב יותר למקורי , צער לי לבשר לך אבל לרוב הדיבוב האנגלי טוב מהדיבוב העיברי

זה יגיע כאשר זה יסתיים בחו"ל ומישהו יקנה את הזכויות וישדר בארץ ככל הנראה דיסני יקנו את הזכויות
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

5. משתמש מנוסה
    טוב תודה על העזרה., מצטער שזה לא במקום הנכון פעם הבאה אני יידע. אם כבר אנחנו מדברים אז לדעתי זה דווקא כן כיף להיות תלוי בטלויזיה, ככה אתה יותר מחכה לפרקים וזה יותר מתח. אני הקלטתי את העונה קרבות גלקטיק של פוקימון וראיתי כל יום איזה 3 פרקים ואחר כך התבאסתי שזה הסתיים לי מהר. בקשר לדיבוב אני לא יודע כי אני רגיל כבר לעברית מאז שאני ילד קטן אני רואה פוקימון רק בדיבוב לעברית....בכל מקרה אם למישהו יש מידע לגבי העונה ה13(באיזה חודש בערך זה מגיע לארץ) בישראל אז בבקשה שיעדכן אותי כי אני ממש מחכה לעונה הזאת בארץ.

6. משתמש מנוסה
    שם: עמית
    ציטוט פורסם במקור על ידי adam17 צפה בהודעה
    טוב תודה על העזרה., מצטער שזה לא במקום הנכון פעם הבאה אני יידע. אם כבר אנחנו מדברים אז לדעתי זה דווקא כן כיף להיות תלוי בטלויזיה, ככה אתה יותר מחכה לפרקים וזה יותר מתח. אני הקלטתי את העונה קרבות גלקטיק של פוקימון וראיתי כל יום איזה 3 פרקים ואחר כך התבאסתי שזה הסתיים לי מהר. בקשר לדיבוב אני לא יודע כי אני רגיל כבר לעברית מאז שאני ילד קטן אני רואה פוקימון רק בדיבוב לעברית....בכל מקרה אם למישהו יש מידע לגבי העונה ה13(באיזה חודש בערך זה מגיע לארץ) בישראל אז בבקשה שיעדכן אותי כי אני ממש מחכה לעונה הזאת בארץ.
    זה נכון שאתה צודק שזה טוב להיות תלוי בטלויזיה אבל יש לך את כול הפרקים במחשב באנגלית/יפנית ואולי עברית תלוי איזה עונה ... אז אתה כבר רואה כמה שבא לך וכמה שאתה רוצה יותר כייף אבל אחר כך מבאס שזה ניגמר לך מהר ככה זה לי היה אני ראיתי את כול הפרקים של העונה 13 של פוקימון שיש עכשיו ןאני עכשיו מחכה שבוע בשביל שיצא פרק וזה ממש מבאס [יוצא פרק כול מצ"ש ב11 כבר יש את הפרק ברשת ... !! ]

אני מציא לך ליראות באנגלית זה לא כזה קשה להבין אתה חושב אבל תיראה פרק אחד ועם היה לך קשה תפסיק אבל אפילו עם היה לך קשה על תפסיק כי זה לא נוראה אתה רואה את התמונות ואתה מבין מיזה לא בעיה אינה אתר שמימנו אתה יכול ליראות את כול הפרקים צפייה ישירה על מגון שרתים לבחירה
    http://pokemonepisode.org/watch/seas...eague-victors/

בקיצור עדיין היא לא ניגמרה בארה"ב ולפי מה שזה ניראה זה לפחות יגיע לישראל עוד שנה משהו כזה אפילו יכול להיות שיותר ככה ניראה ליי .. !!
    נערך לאחרונה על ידי amisigal, 01-24-2011 בשעה 03:06 AM

7. משתמש מנוסה
    טוב תודה על העזרה. אני יחשוב על זה אבל עדיין לא נראה לי שאני יראה באינטרנט אחרי שראיתי כבר 12 עונות בעברית והתרגלתי לזה....

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי ADAM17 צפה בהודעה
    טוב תודה על העזרה. אני יחשוב על זה אבל עדיין לא נראה לי שאני יראה באינטרנט אחרי שראיתי כבר 12 עונות בעברית והתרגלתי לזה....
    תאמין לי,תתרגל..
    אני גם כמוך ראיתי את רוב העונות באנגלית ועכשיו אני רואה את BLack & White ביפנית,תחשוב על זה שאני לא למדתי בכלל יפנית.
    אתה תתרגל לאנגלית וברגע אחד אתה אפילו תשכח מההרגל שלך לראות בעברית..
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    amisigal, אתה מטעה.
    לא ידוע על ההמשך, אבל אני מאמין שכן ישדרו את עונה 13 מיד אחרי שיגמרו מימד הקרב וקרבות גלקטיק.
    מין הסתם לא יעצרו כאן. אבל, אתה יכול להוריד/לצפות עם תרגום ואפילו תרגום עברי. אני, אישית, אוהב את המדבבים הישראלים, למרות שהמדובבים האמריקאים ממש לא רעים כמו שזה נשמע לך.

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי רג'יגוגל צפה בהודעה
    amisigal, אתה מטעה.
    לא ידוע על ההמשך, אבל אני מאמין שכן ישדרו את עונה 13 מיד אחרי שיגמרו מימד הקרב וקרבות גלקטיק.
    מין הסתם לא יעצרו כאן. אבל, אתה יכול להוריד/לצפות עם תרגום ואפילו תרגום עברי. אני, אישית, אוהב את המדבבים הישראלים, למרות שהמדובבים האמריקאים ממש לא רעים כמו שזה נשמע לך.
    טוב אני כבר יחשוב יותר על הכיוון הזה. אם זה באמת נכון מה שאתה אומר אז יש מצב שהעונה החדשה יכולה להגיע לארץ אפילו בחודש הבא כי בדקתי את התאריך של הפרק האחרון של קרבות גלקטיק בארץ (52) אצלי ביס (מוקלט) וזה היה ב5/10/10. זאת אומרת עבר כבר כמעט 4 חודשים מאז....

11. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    וואו כל אחד ומה שבא לא אני למשל חושב שהדיבוב בעברית .............
    כי זה הופך את זה לילדותי מאוד אבל זאת דעתי אני עכשיו רואה גם ביפנית את עונה 14 אבל עם תרגום לאנגלית הכל תלוי ברמה של האנגלית שלך זה לא קשור לשום דבר חוץ מזה.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pokefan צפה בהודעה
    וואו כל אחד ומה שבא לא אני למשל חושב שהדיבוב בעברית .............
    כי זה הופך את זה לילדותי מאוד אבל זאת דעתי אני עכשיו רואה גם ביפנית את עונה 14 אבל עם תרגום לאנגלית הכל תלוי ברמה של האנגלית שלך זה לא קשור לשום דבר חוץ מזה.
    כמו שאמרת כל אחד ואיך שבא לו. אני דווקא דיי אוהב את הדיבוב בעברית אולי זה בגלל שהתרגלתי אני לא יודע. מה שאני יודע שאני אוהב אותו ואם אני יראה באנגלית אז אני יסתבך עם זה. חוץ מזה שאת הדיבוב באנגלית ויפנית שמעתי האנגלית נחמד אבל היפנית...בוא נגיד שאני ממש לא מחובר לזה.

13. מנהל ראשי
    קודם כל ברוך הבא. שמי אדם. תהנה מהפורום אתה מוזמן להישתלב.

כשהייתי ילד פוקימון שודרה בעברית, וכשראיתי לראשונה את הפרקים באנגלית נדהמתי (עונת ג׳וטו חח)
    כיון אני בן 23. פוקימון מעניין אותי ואני יודע אנגלית. ולפעמים אפשר לראות ביפנית גם בלי תרגום... כל הקטע זה הקרבות והמידע התכלסי...

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    קודם כל ברוך הבא. שמי אדם. תהנה מהפורום אתה מוזמן להישתלב.

כשהייתי ילד פוקימון שודרה בעברית, וכשראיתי לראשונה את הפרקים באנגלית נדהמתי (עונת ג׳וטו חח)
    כיון אני בן 23. פוקימון מעניין אותי ואני יודע אנגלית. ולפעמים אפשר לראות ביפנית גם בלי תרגום... כל הקטע זה הקרבות והמידע התכלסי...
    צודק אבל אותי גם מעניין העלילה והדיבורים. אבל באמת כל התכלס זה יותר הקרבות אבל מה לעשות העלילה והדיבורים ברובם גם מעניינים אותי. דרך אגב יש לך שם יפה.

15. מורחקים
    שם: אופיר
    למה שלא נבין הרבה?
    אני מבין הכל
    למרות שיש לי חיים אז אני לא רואה.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •