איך אני תופסת אגדיים בלי מאסטר בול? :ם
את הכלבים האגדיים למשל, שכל הזמן בורחים לי החצופים.
איך אני תופסת אגדיים בלי מאסטר בול? :ם
את הכלבים האגדיים למשל, שכל הזמן בורחים לי החצופים.
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
את משתמשת במתקפות/פוקימונים שמונעים מהפוקימונים הנ"ל לברוח..
למשל וואבאפט שאי אפשר לברוח ממנו.
mean lock מתקפה שמונעת מהיריב לברוח למשך 5 תורות, מתקפה שיש לקרובאט וגנגר למיטב זכרוני.
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
קרובאט הוא הבחירה הכי טובה כדי ללכוד אותם עם Mean Look
אבל קודם עדיף לשים אמפרוס או רייצו כדי ישתמשו בthunder Wave כדי שיהיו משותקים משהו שמגדיל את סיכויי ההישרדות של קרובאט וגם מגדיל את סיכוייה התפיסה (פי 1.5)
תיאורתית כל פוקימון יכול להיתפס עם פוקדור רגיל אך לאגדיים משתמשים בDUSK BALL בלילה או במערות ובULTRA BALL ביום
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
היא יכולה להשתמש במאין לוק כדי שלא יברחו ואז להרדים אותם, זה לא כזה משנה ><"
וכמו שאמרו לפניי, אפשר ללכוד כל פוקימון ללא מאסטר בול, זה מה שאני עשיתי כדי ללכוד את הכלבים האגדיים-
לקחתי גאלייד שהשגתי מהחלפה והשתמשתי ב Thunder wave, במקרה שאין גאלייד כל פוקימון יעזור.
אחרי שהם ברחו ונתקלתי בהם שוב החלשתי אותם ואז השתמשתי ב false wipe או משהו כזה, זאת מתקפה חלשה, אבל היא לא מביסה את היריב, מה שעוזר בלכידות כי הכי מעט HP שישאר להם זה 1 בלבד.
ואחרי זה פשוט לקחתי פוקימון עם היפנוזה (גנגר אם אני לא טועה), השתמשתי במאין לוק כדי שלא יברחו ואז ניסיתי ללעוד אותם.
את שניהם תפסתי ב poke'ball (סתם ניסיתי לתפוס אותם עם הכדור הזה בשביל האתגר, אבל כדאי לך להשתמש בכדורים כמו ultra ball, dusk ball או timer ball.
דאסק בול בלילה או במערות, אולטרה בול למקרה שזה יום וטיימר בול למקרה שהקרב נמשך כבר זמן רב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)