ראיתי בפורום שאין הרבה מדריכים לאמריקאיות , לכן החלטתי להכין לכם אחד טוב .
פתחו דף חדש על ידי לחיצה על שני הכפתורים Ctrl + N , וקבעו את האופציות 380 על 120 , בחרו במברשת כלשהי וצבעו את הרקע של הדף בצבע שחור , לאחר מכן בחרו מברשת רכה (לא משנה הגודל) , ואז תצבעו בצבע לבן בעזרת המברשת עיגול נחמד במרכז .
עכשיו נעבור לשלב בחירת הרנדר , בחרו רנדר (אני מעדיף רנדר מצוייר , כלומר רנדר מהמנגות היפניות) , והציבו אותו במרכז החתימה .
לאחר שדאגנו לבסיס החתימה נעבור למרכזה , בצעו אפלי איימג' בעזרת לחיצה על המקשים הבאים בו זמנית , Shift + Ctrl + Alt + E
ובכך תראו שנוצרה לנו שכבה חדשה , כעת נעבור לחלק חשוב , לחצו על Filter > Disort > Displace וכעת בחרו ב PSD של חתימות קודמות שלכם , זכרו , בחרו PSD שאתם חושבים שיזרום עם צבע הרקע .
השלב נוכחי יעסוק בהארת החתימה שלכם , פתחו שכבה חדשה וצבעו אותה בלבן (חשוב , הציבו מעל כל השכבות) , ועכשיו שחקו עם האופטיות שלו עד שיראה לכם מספיק יפה.
תיכנסו לגארדיאנט מאפ , בחרו בצבעים זורמים , אני ממליץ על ורוד , ואז תורידו את האופטיות ל 55% .
כעת בצעו דבר ראשון אפלי אימג' (Shift+Ctrl+Alt+E), כעת נחדד קצת את הדמות Filter > Sharpen > Sharpen , כעת לחצו על כפתור ה – Burn Tool ותתחילו לשרוף את הדמות עד שהיא תראה טוב .
הוסיפו קצת C4D ותורידו את האופטיות.
פתחו אפלי איצג' חדש , ולחצו Filter > Sharpen > Sharpen וזהו , כעת רק תוסיפו ניק , ויש לכם חתימה אמריקאית יפה .
וזה מה שיצא לי , חלשה , אבל המדריך הוא בשבילכם
קרדיט אך ורק לי !