Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    תאריך הצטרפות: Jul 2009
    שם: עומר
    הודעות: 8,498
    #1
    בצלים ממולאים בשר
    מצרכים
    2 בצלים גדולים
    4 כוסות מים
    1 כפית מלח

    למלית:
    רבע קילו בשר בקר טחון
    שליש כוס אורז
    כפית מלח
    רבע כפית פלפל
    רבע כפית כמון
    10 שזיפים שחורים מיובשים
    2 כפות שמן

    אופן ההכנה
    בסיר מביאים לרתיחה את ארבע כוסות המים + כפית מלח
    קולפים את הבצל מן הקליפה החיצונית, קוטמים את הקודקוק ואת התחתית
    חורצים בבצל חריץ אחד לאורך, שחוצה את כל השכבות ומגיע עד למרכז, ללב של הבצל

    כשהמים רותחים, מכניסים פנימה את שני הבצלים בשלמותם, מבשלים ברתיחה 2-3 דקות
    מוציאים את הבצלים בכף-מסננת, מניחים על צלחת שיתקררו
    מכניסים לסיר הרותח את האורז, ומבשלים אותו עד שהוא רך לגמרי
    מוציאים גם אותו בכף מסננת, ומעבירים לקערה קטנה, מסונן ללא נוזלים מיותרים

    מפרידים את שכבות הבצל זו מזו, מתקבלים בערך 10 'כלי קיבול' חלולים מכל בצל
    את המרכז שקטן מכדי למלא, קוצצים דק דק

    בעזרת מזלג, מועכים את האורז בקערה, עד שיאבד את צורתו הגרגרית ויהפוך למין עיסה לבנה.
    אפשר לעשות זאת גם עם מכתש ועלי, ככה נהגו הסבתות לעשות פעם..
    מוסיפים לקערת האורז את הבשר הטחון ואת הלב של הבצל שקצצנו דק דק
    מוסיפים גם מלח, פלפל וכמון ומערבבים הכל היטב, האורז נבלע בתוך הבשר הטחון

    חוצים את השזיפים לחצאים, מוציאים את הגלעין
    לוקחים גוש מלית, שמים במרכזה חצי שזיף, וממלאים בה שכבת בצל אחת בצורה שתסגור על הבשר
    מסיימים למלא כך את כל השכבות המופרדות של הבצל, כשבתוך כל אחת יושבת לה קציצת בשר שבמרכזה חצי שזיף

    בסיר רחב ושטוח מחממים את השמן
    מכניסים את הבצלים הממולאים לשמן החם, בשכיבה, ומזהיבים קצת את הבצל מכל עבר
    מנמיכים את האש למינימום האפשרי, ומניחים להתבשל במשך כשעתיים
    מפעם לפעם מציצים לסיר והופכים את הבצלים בעדינות, שלא יתפרקו

    אם מבצעים את הבישול על אש נמוכה מאד - אין צורך בדרך כלל בתוספת נוזלים.
    הבצלים מתבשלים ומשחימים רק עם השמן ועם מעט הנוזלים הניגרים מהם
    אם ממש ממש צריך - אז אפשר במהלך הבישול להוסיף כמה כפות מים
    ניתן להכניס את הסיר - לאחר הטיגון הראשוני- לתנור על 120 מעלות

    אפשר לקצר את תהליך הבישול על ידי הוספה של חצי כוס מים לסיר - לאחר הטיגון הראשוני- ובישול על אש בינונית בערך שעה אחת, עד שכל המים מתאדים והבצלים משחימים יפה.


    המחשה:אין~

    בתאבון!
    תודה שקראתם,עומר.

    עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

    ]


  2. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Aug 2010
    שם: תומר
    הודעות: 21,170
    #2
    כול הכבוד על ההשקעה בפורום,תודה רבה על המתכון והוסף ללינקיה!
    אתה מקבל עוד שני נקודות!


    PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

    PSN ID: thekingsofgames6

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •