Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
  1. משתמש מנוסה
    טוב חלפו 18 פרקים מאז תחילת הסגה, ככה שכבר אפשר לומר שעברנו הרבה.
    אני דווקא רואה בעונה הזו מגמת שיפור גדולה מאוד, בעיקר בדמויות של צוות רוקט, הם היו בעונות הקודמות ילדותיות ולא התנהגו בהתאם לגילם ובכלל עקבו אחרי פיקאצ'ו שהוא לא כל כך נדיר, ואחרי כמה עונות הם כבר היו צריכים להבין את זה, אהבתי את הדרך שבנו את הדמות החדשה שלהם, אומנם זמן המסך שלהם ירד, אבל נראה שעתיד להיות להם עלילה גדולה יותר ומעניינת יותר בהמשך העונה.
    איריס ודנטו הדמויות החדשות נחמדות, דנטו הוא חיקוי של ברוק אחד לאחד וזה מרגיז מאוד, אני חושב שהיו צריכים לתת לדנטו אופי יותר קשוח שיהיה מאמן מכון בעל אגו, שיתן כל הזמן לאש אתגרים, אבל במקום זה קבלנו ברוק עם שער ירוק.
    הדמות של איריס נחמדה גם, אבל היא חסרת עניין, כמו שאפשר להבין היא בטח מנהיגת המכון האחרונה, כניראה שאבא שלה או לא יודע מי שלח אותה להתאמן ולאמן את קיבגו שלה כדי שתהיה מאמנת מכון טובה, הרעיון נחמד, אבל תהיה לו השפעה רק בסוף העונה שאש ילחם מול איריס, וזה יקרה רק בעוד כמה שנים כמו שאני מכיר את המהירות שהדברים זזים בסדרה.
    הדמות שהכי אכזבה אותי עד עכשיו כמובן הדמות של אש, אחרי 4 פאקן ליגות הוא היה צריך לפתח אסטרטגיה ולא לתפוס כל מה שזז, כמו בעונה הראשונה הוא תפס את שלושת ההתחלתיים בקושי עברו 18 פרקים כבר יש לו שבע פוקימונים, ולא שהוא הגיעה איתם לשיא של הכוח הם גם חלשים מאוד, במקום שיתמקד במעט פוקימונים ופשוט יבנו עלילה טובה, הם מבססים את כל העלילה על תפיסת פוקימונים, לא בשביל דבר כזה עושים עוד עונה, עושים בשביל עלילה מעניינת, וחבל שהיוצרים לא הבינו את זה, הדבר הכי מפגר היה בקרב מול היריב של אש, הריב של אש מאמן מתחיל, הוא בקושי מבין משהו מעצמו, אבל הוא קורע לאש את הצורה, בכלל כל היריבים של אש בדרך כלל מאמנים שהם סוג של מאמנים מתחילים וכאילו צריך להיות להם יותר נסיון משל אש, אבל תמיד אש מפסיד להם, אם היריב שלו היה מאמן שניצח באיזה ליגה אז הייתי אומר וואלה, אתם יודעים מה אפילו לקחת את הדמות של ההוא שניצח בגמר של ליגן שינו ולשים אותו שם, להכיר את הדמות שלו, כי רק בסוף הכירו את הדמות שלו ולא היו הרבה הסברים עליו.
    בתכלס של התכלס, העונה הזו מבחנתי מהווה שיפור רציני, חבל שהיינו צריכים לחכות לשיפור הזה כמה שנים טובות, אם היו מבשלים עוד יותר את הרעיון לעונה הזו, אולי היא הייתה יוצאת אפילו יותר טובה, אבל לכו תדעו אנחנו רק בהתחלה, כרגע יש שיפור, אולי יהיה עוד יותר בהמשך.

מה דעתכם על העונה?

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    דבר ראשון הורדת זמן המסך של צוות רוקט והקרבות המתמשכים פרק אחרי פרק אחרי פרק הוא שיפור רציני , אשר גורם להם להשקיע במשהו אחר שהוא לא "הרובוטים של צוות רוקט והמזימה המשעממת שלהם ללכידת פיקצ'ו והפוקימון השני"
    לפי דעתי זה שיפור הם צריכים יותר לעשות את ה"רע" בפרק איזה פוקימון כמו פנדורה באחד הפרקים , הם צריכים להראות יותר התפתחויות לדעתי

לתפוס פוקימונים זה נחמד הרי סניבי הוא לא הכי טוב מי יודע מה אז אם הוא יחליף אותו בסווידל אין בעיה

זה שהוציאו את צוות רוקט רק מראה על שיפור , יש גם את הקטע הזה שעד כה לסדרה אין פילרים (מה שאפיין את עונת Dp) למרות שהרבה אומרים שלא היו הרבה פילרים בdp אני חושב לפחות שצוות רוקט בהתנהגותם הילדותית נתנו לכל פרק תכונות של פילר או במילים אחרות פרק משעמם רצח
    כלומר המגה של Dp הייתה , הכרת פוקימון חדש/מאמן , אש מתיידד איתו , צוות רוקט זומם משימה וחוטף את הפוקימון ואת פיקצ'ו ואז והם מובסים על ידי אש / הפוקימון החדש שפגשו.

ההפסד של אש לשורטי הוא ע ל ו ב (אין מילה אחרת) אש אשכרה מאמן את פיקצו כמה שנים (בערך כבר רמה 80...) מפסיד לסניבי של מאמן מתחיל כמעט בלי ניסיון (בערך רמה 5) וזה עלוב פשוט ככה.

אכן נראה שש שיפור לסדרה יותר בוגרת אני חושב שהמגמה לסדרה בוגרת תימשך ובסדרה של הדור השישי (כנראה שיהיה) זה יהיה עוד יותר בוגר
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    זה פורום כללי, אבל יש לנושא הזה פורום משלו.
    הועבר ולהבא, תבדוק שוב איפה לשים.

4. משתמש מנוסה
    עד עכשיו אהבתי מאוד את העונה D:
    סוף סוף דברים זזים בקצב נורמאלי
    ולא נתקעים שמונים פרקים על תזוזות מעיר לעיר
    עוד משהוא שחשבתי עליו
    שהעונה ניראה כאילו לאש יהיה שני סטים של שישיות פוקימונים
    כי עד עכשיו לא קרה אף פעם שאש תפס פוקימון מאותו הסוג שיש לו כבר אחד בקבוצה
    ולפי הספויילרים מפרק 20 כניראה הוא הולך לתפוס את הברווז הזה
    מה שאומר כבר 3 קפלי סוגים
    הולך ליהיות מעניין העונה D:
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]

קרדיט לPoochyena Chan

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

5. משתמש מנוסה
    שם: ממה שהבנתי היה פה מיקום..
    אני אוהב מאוד את הסאגה הזאת סופסוף אין הרבה פילרים (אם אני לא טועה עד עכשיו לא היו פילרים)
    עצם העובדה שאש תפס עד עכשיו 7 פוקימונים ב18 פרקים אומרים שהדברים הולכים מהר יותר וגם שאש מנסה להשתמש בפוקימונים חדשים
    ואיך אפשר שלא לדבר על צוות רוקט שמתישהוא החליטו להיות יותר מקצוענים

ואם הסדרה תמשיך להיות בקצב המהיר הזה כנראה יהיה גם דור שישי
    נערך לאחרונה על ידי 7, 01-28-2011 בשעה 07:09 PM
    HALA MADRID

Spoiler ספוילר

מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
    ירידה מהתאריך:2.8.11

Spoiler ספוילר

PUTA BARCELONA
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]

6. משתמש מנוסה
    אני חושב שהעונה הזאת ניראת הרבה יותר טוב מעונות קודומות פחות חפירות על שטויות והתמקדות ובקשר למה שאמרת רק עם היית רואה את אינדיגו אז להיות פוקימון מאסטר לצורך העניין המטרה היא לתפוס ולאמן כמה שיותר פוקימונים כדי להכיר מתקפות שילובים ידע מרחב של פוקימונים נותן למאמן יותר חשיבה זה לא אפקטיבי נטו לתפוס נטו תהתלתיים טוב לתפוס הרבה סוגים להכיר ולא סתם בלי עניין זה מעולה שאש תופס וזה עוד יותר מעולה שלכל פרק יש עניין ולא סתם חפירות וסוף כל סוף אש תופס פוקימונים ולא סתם וזה רק נותן גוון יותר מעניין לסדרה ולא להמתקד באלף שטויות

7. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    צפיתי בנתיים רק בשני פרקים וכבר אני רואה שיפור בקצב ההתקדמות של העלילה. העלילה לא נתקעת ומשעממת כמו העונות הקודמות.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

8. משתמש מנוסה
    הפסקתי לעקוב אחרי הפרק השני או השלישי, לא ידוע אם זה הם או אני, אבל זה נהיה תינוקי

9. היכל התהילה
    יש את הפרקים האלה באנגלית? אני לא יודע ולא מתיימר לדעת יפנית.

10. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    יש את הפרקים האלה באנגלית? אני לא יודע ולא מתיימר לדעת יפנית.
    יצאו תרגומים, אבל אם תחכה שבוע זה ישודר בדיבוב בארה"ב.

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני מצפה בכליון עיניים לגרסא האנגלית...

12. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    עד עכשיו העונה פתטית לאללה. עוד בעונה הרביעית{של סינו מי שלא זוכר}היה את פול שהיה לו פוקימונים חזקים
    מאוד כמו טורטרה ומגמורטאר. אז חפיף שאש הפסיד לו בכל הקרבות חוץ מהפוקרינגר והליגה. אבל פה זה סתם מאמן מתחיל שלא מבין מהחיים שלו ויש לו סניבי ממש חלש והוא ניגב עם אש את הרצפה

13. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי cladino צפה בהודעה
    עד עכשיו העונה פתטית לאללה. עוד בעונה הרביעית{של סינו מי שלא זוכר}היה את פול שהיה לו פוקימונים חזקים
    מאוד כמו טורטרה ומגמורטאר. אז חפיף שאש הפסיד לו בכל הקרבות חוץ מהפוקרינגר והליגה. אבל פה זה סתם מאמן מתחיל שלא מבין מהחיים שלו ויש לו סניבי ממש חלש והוא ניגב עם אש את הרצפה
    סניבי היא אחת מהפוקימונים החזקים של אש.
    אם אתה מדבר על הפרק של התפיסה שלה-הסיבה שלאש היו בעיות זה רק בגלל מתקפת המשיכה.
    ברגע שמתקפת המשיכה לא עבדה על פידוב, שגם היא נקבה, אש הצליח להלחם כמו שצריך ולתפוס את סניבי.

סניבי ופיקאצ'ו הם הפוקימונים היחידים של אש שהצליחו לנצח פוקימון של טריפ (השם האנגלי של שוטי).
    זה בעוד פידוב, אוושאווט וטפיג הפסידו מהר מאוד ובלי לפגוע ביריב שלהם.

14. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    מאיפה לך שלשוטי קוראים טריפ?
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

15. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי היומן המיומן צפה בהודעה
    מאיפה לך שלשוטי קוראים טריפ?
    מפה:
    Watch the young Trainer and his partner Pikachu explore the distant Unova region with his new friend Iris. He'll also meet a new rival, Trip, as well as lots of incredible Pokémon he's never seen before
    http://www.pokemon.com/us/news/anim_...ce-2011-02-02/

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •