Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי stm צפה בהודעה
    סניבי היא אחת מהפוקימונים החזקים של אש.
    אם אתה מדבר על הפרק של התפיסה שלה-הסיבה שלאש היו בעיות זה רק בגלל מתקפת המשיכה.
    ברגע שמתקפת המשיכה לא עבדה על פידוב, שגם היא נקבה, אש הצליח להלחם כמו שצריך ולתפוס את סניבי.

סניבי ופיקאצ'ו הם הפוקימונים היחידים של אש שהצליחו לנצח פוקימון של טריפ (השם האנגלי של שוטי).
    זה בעוד פידוב, אוושאווט וטפיג הפסידו מהר מאוד ובלי לפגוע ביריב שלהם.
    אתה יודע, 2 פוקימונים חזקים זה נחמד, אבל פידוב חלש ברמות,אושווט פשוט עלוב,וטפיג וסוואדל {פוקימון החרק\עשב החדש של אש, מי שלא מעודכן} פשוט לא שווים את הפוקדור שלהם.

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי cladino צפה בהודעה
    אתה יודע, 2 פוקימונים חזקים זה נחמד, אבל פידוב חלש ברמות,אושווט פשוט עלוב,וטפיג וסוואדל {פוקימון החרק\עשב החדש של אש, מי שלא מעודכן} פשוט לא שווים את הפוקדור שלהם.
    פידוב זו גם בת
    ואני לא יודע אם היא חלשה, לא יצאה לה להוכיח את עצמה, חוץ מבקרב נגד טריפ ולא באמת היה לה סיכוי.
    אבל בפרק שכל הפוקימונים של אש הגנו על זורוגו מחבורת גלבנטולה (Galvantula החרק/חשמל), פידוב השתמשה ב- Air Cutter נגד ElecNet והצליחה לשבור את ה-ElecNet.
    זאת למרות שחשמל חזק על מעופף, מה שמראה לדעתי על הכוח שלה.
    אשואווט וטפיג הוכיחו את עצמם ב-2 המכונים
    סוואדל... לא היה לו זמן מסך בשביל לראות איך הוא.
    וזורוגו חלש, אבל זה כי הוא מביצה וכנראה הם מתכננים לו משהו בעתיד (לפחות אני מקווה).

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי stm צפה בהודעה
    פידוב זו גם בת
    ואני לא יודע אם היא חלשה, לא יצאה לה להוכיח את עצמה, חוץ מבקרב נגד טריפ ולא באמת היה לה סיכוי.
    אבל בפרק שכל הפוקימונים של אש הגנו על זורוגו מחבורת גלבנטולה (Galvantula החרק/חשמל), פידוב השתמשה ב- Air Cutter נגד ElecNet והצליחה לשבור את ה-ElecNet.
    זאת למרות שחשמל חזק על מעופף, מה שמראה לדעתי על הכוח שלה.
    אשואווט וטפיג הוכיחו את עצמם ב-2 המכונים
    סוואדל... לא היה לו זמן מסך בשביל לראות איך הוא.
    וזורוגו חלש, אבל זה כי הוא מביצה וכנראה הם מתכננים לו משהו בעתיד (לפחות אני מקווה).
    גם אני ממש מקווה שיהיה משו עם זורוגו וזמן מסך נוסף בשביל סוודאייל.
    בעיקרון אני באמת חושב שזו עונה מצויינת עד עכשיו ואני מקווה שימשיכו כך.
    אני גם מוריד את הכובע בפני יוצרי האנימה שהחליטו לשנות סופסוף את הדמויות המפגרות של צוות רוקט לצוות רע רציני והיפכו את המצב ב-180 מעלות(למרות שעכשיו לא רואים אותם הרבה..).
    אני מצפה מאוד למכון הבא של אש ולראות מה הם יעשו בהמשך, ובעיקר-איך צוות רוקט יתקדו בסרט ה14 אם בכלל..
    NYO HO HO BITCH

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •