Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    בעקבות בחינת הבגרות בהיסטוריה שהייתה אתמול, חשבתי מה ישאלו בבגרות בהיסטוריה בעוד מאה שנה. הנה בחינת הבגרות בהיסטוריה שלפי דעתי זה יהיה מאוד הגיוני אם יביאו אותה (או שאלות בסגנון)
    https://acrobat.com/#d=kOFM2TTR0wfX-ZmyOLD49Q

מה אתם חושבים על בחינת הבגרות הזאת?
    (ניסוח השאלות ועיצוב הבחינה נעשו על ידי בהשראת מבחני הבגרות הנוכחיים)

2. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    חחחחח גדול
    אף פעם לא חשבתי על זה, גאון!

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

3. משתמש סופר ספאמר
    גדול עם דבר כזה עכשיו הייתי מוציא 100

4. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    חחחח חזק...
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

5. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    שמע זה מאוד נחמד אבל אני לא חושב שישאלו על כאלה נושאים.
    השריפה בכרמל ומשפט משה קצב ככלות הכל לא היו אירוע היסטורי עד כדי כך חריג ואולי יוזכרו בשורה או שתיים בספרי ההיסטוריה.
    לעומת זאת, במידה והשלטונות בלבנון ובמצרים (ולאחרונה שמעתי שגם באלג'יריה קרה משהו) ייפלו אז דווקא סביר שישאל על ההפיכה בתוניסיה.
    ובכללי, אם ישאלו על התקופה הזאת כנראה יתמקדו במלחמה הקרה ובמלחמות הגדולות הבאות שימשכו את כל תשומת הלב ההיסטורית.

אז זה נחמד, אבל לא אמין מי יודע מה.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dr.Pizza צפה בהודעה
    שמע זה מאוד נחמד אבל אני לא חושב שישאלו על כאלה נושאים.
    השריפה בכרמל ומשפט משה קצב ככלות הכל לא היו אירוע היסטורי עד כדי כך חריג ואולי יוזכרו בשורה או שתיים בספרי ההיסטוריה.
    לעומת זאת, במידה והשלטונות בלבנון ובמצרים (ולאחרונה שמעתי שגם באלג'יריה קרה משהו) ייפלו אז דווקא סביר שישאל על ההפיכה בתוניסיה.
    ובכללי, אם ישאלו על התקופה הזאת כנראה יתמקדו במלחמה הקרה ובמלחמות הגדולות הבאות שימשכו את כל תשומת הלב ההיסטורית.

אז זה נחמד, אבל לא אמין מי יודע מה.
    ממתי למשרד החינוך אכפת שנושאים מסוימים לא חשובים בכלל? אני בטוח שלפני 100 שנה גם לאנשי הישוב הישן לא היה אכפת איך הם מחלקים את הכסף שלהם ובכל זאת שאלו את זה בבגרות האחרונה
    "חלוקה": ב. כיצד חולקו כספי ה"חלוקה" בעדה הספרדית?
    (הבגרות בתע"י לבתי ספר דתיים, 29106, חורף תשע"א) ואת שאר הנושאים אפשר לתרץ שזה ירד במיקוד של אותה שנה...

7. מורחקים
    שם: עידוס
    כל הכבוד על היוזמה לדמות מבחן בגרות ישראלי ממוצע בשנת 2112.
    אך עליך לזכור כי הדברים שקראו במדינתנו הינם דברים שוליים מאוד שקרו למדינתנו, אם נמנה את תקופת הפיגועים הבלתי פוסקת מ2000 ועד ל2003, את רעידות האדמה החמורה שהתרחשה בשנת 92, את קריסת מגדלי התאומים, כל אלו ואחרים לא מגיעים אפילו לקצה יכולת חשיבותם של המאורעות ההיסטוריות שקראו לעם ישראל בדרך להקמת מדינתו. אין שום סיכוי שבעולם שתלקח אפילו רק שאלה 1 מהשאלות שציינת בבחינה זו.
    אבל שוב, כל הכבוד על האומץ "לנוע בפסי הזמן אל העתיד", אגש לפתור את בחינת הבגרות כעת, עידוס.

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי idos055 צפה בהודעה
    כל הכבוד על היוזמה לדמות מבחן בגרות ישראלי ממוצע בשנת 2112.
    אך עליך לזכור כי הדברים שקראו במדינתנו הינם דברים שוליים מאוד שקרו למדינתנו, אם נמנה את תקופת הפיגועים הבלתי פוסקת מ2000 ועד ל2003, את רעידות האדמה החמורה שהתרחשה בשנת 92, את קריסת מגדלי התאומים, כל אלו ואחרים לא מגיעים אפילו לקצה יכולת חשיבותם של המאורעות ההיסטוריות שקראו לעם ישראל בדרך להקמת מדינתו. אין שום סיכוי שבעולם שתלקח אפילו רק שאלה 1 מהשאלות שציינת בבחינה זו.
    אבל שוב, כל הכבוד על האומץ "לנוע בפסי הזמן אל העתיד", אגש לפתור את בחינת הבגרות כעת, עידוס.
    נראה לי שגם לפה מתאים הציטוט מהבגרות האחרונה על החלוקה, גם זה לא מעניין ולא ממש חשוב. אני מסכים שהדברים האלה לא חשובים אבל חוסר חשיבות לא מונע ממשרד החינוך לשאול את השאלות האלה. אולי בעוד 100 שנה יהיה משרד חינוך הגיוני שלא ישאל את השאלות האלה, אבל לפי משרד החינוך הנוכחי זה הגיוני שיביאו את השאלות האלה (בגלל זה כתבתי שזה בהשראת מבחנים נוכחיים). ולפי השתלשלות העניינים במצרים הסבירות שהמהפכה בתוניס (שיש הטוענים עכשיו וייטענו גם בעתיד שזה מה שגרם ויגרום לכל ההפגנות בארצות האסלאם) תיחשב למאורע חשוב שישאלו עליו בבגרות הולכת וגוברת. ורוב הסיכויים שבאמת לא יישאלו את השאלות הספציפיות האלו אבל יש מצב שישאלו על חלק מהנושאים האלה (לפי דעתי על המהפכה בתוניס ואולי על המשט לעזה)

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •